نشست هفتاد و چهارم انجمن زرتشتیان تهران دوشنبه ۲۹ خوردادماه ۱۳۹۶ و از ساعت ۱۹ آغاز شد.
سخنان همکیشان:
رستم فرخنده پیش از آغاز نشست انجمن توضیحاتی را دربارهی ساخت تالار در خانهی فرهنگ و هنر ارایه کرد:
«به خواست گروهی از هموندان هیاتمدیرهی خانهی فرهنگ و هنر که درخواست ساخت تالار را داده بودند این کار را آغاز کردیم. نخست این خواسته را به فرزندان ارباب شاه فریدون زرتشتی اعلام کردم. فرزندان ارباب شاه فریدون با این کار موافقت کردند و گفتند که این کار انجام شود. پس از آن سقف موقتی زدیم، بودجهای که برای این کار در نظر گرفته شده بود تنها برای تالار بود. پس از اینکه از مسافرت بازگشتم متوجه شدم که ابعاد تالار تغییر کرده و بزرگتر شده است. بزرگتر شدن تالار باعث بیشتر شدن هزینهها شد، با همکاری دو مهندس معمار که از سوی خانهی فرهنگ و هنر معرفی شده بودند کار را پیش بردیم. تالار از نظر برقکشی، لولهکشی و پنجره به اتمام رسید، پس از پایان کار به این نتیجه رسیدیم که اگر میخواهیم این مجموعه درآمدزا باشد و خانهی فرهنگ و هنر مستقلا درآمد داشته باشد بهتر است آشپرخانهای هم بسازیم تا درآمدزا باشد. ساخت آشپزخانه با هزینهی خیراندیش نخست انجام نشد و خیراندیش دیگری هزینهی آن را پرداخت کرد. پس از این کارها حیاط مجموعه با هزینهی خودم فرش شد که نیاز به گفتن ندارد و درها نیز رنگآمیزی شد. خواستهی خانوادهی خیراندیش این بوده است که از این تالار برای کارهای خوشی مانند عروسی، نامزدی و سدرهپوشی استفاده شود و هدف درآمدزایی داشتیم که هم اکنون نیز میتوان آشپزخانه را اجاره داد و درآمد خوبی به دست آورد.»
فرخنده در ادامه افزود که پس از مدتی اعلام شده است که تالار نیمه کاره است او در اینباره گفت: «هر کس به خانهی جدیدی میرود با کاستیهایی روبهرو است، اکنون مدیریت انجمن و خانهی فرهنگ و هنر مسوول بقیه امور است و خیراندیش مسوولیتی ندارد. پرسش من این است که در این هفت ماه که تالار ساخته شده است چه کاری انجام شده است؟ این تالار نیاز به کولر و بخاری دارد که هزینهی زیادی نیز ندارد. اگر مدیریت نباشد خیراندیش دیگر اقدامی برای کار خیر نخواهد کرد. جایی خواندهام که کمکهای مردمی کم شده باید از خود پرسش کنیم که چرا کمکها کم شده است.»
فرخنده در ادامه افزود هدف باید این باشد تا جوانان در کارها مشارکت کنند و در مکانهای زرتشتی حضور داشته باشند. او افزود که در یکی از گزارشهای نشست انجمن آمده است که تالار نیمه کاره تحویل داده شده که این حرف باعث ناراحتی خانواده خیراندیش شده است. فرخنده در ادامه گفت: «این تالار نیمه کاره تحویل داده نشده است. اگر بدهی وجود دارد شخصا آن را پرداخت میکنم که شامل کولر و بخاری است.»
اسفندیار خسروی دیگر همکیشی بود که پرسشهای خود را با هیاتمدیره مطرح کرد:
1. موضوع اخذ اجارههای زمینهای قصرفیروزه از سپاه پاسداران از تاریخ یکم فروردین ماه ۱۳۸۸ خورشیدی تاکنون.
2. موضوع اخذ اجارههای مدارس زرتشتی که در اجارهی آموزش و پرورش تهران و یزد است.
3. باز پسگیری زمینهای انجمن در شهر یزد که از طرف آقای دکتر مرتاض بر روی آنها ساختمانسازی شده است.
4. موضوع عدم اجاره یا رهن ساختمان کوچه عرفان از حدود دو سال پیش تاکنون.
5. موضوع عدم سر و سامان دادن به امور مربوط به موقوفه شادروان آبادیان پس از درگذشت روانشاد ضیافت.
6. موضوع عدم تعیین تکلیف زمینهای شادروان هرمزآرش در تهرانپارس
7. موضوع عدم تعیین تکلیف املاک شادروانان فریدون زرتشتی و بهمن جوانمردی در تهران و یزد به ویژه ساختمان خیابان ولیعصر پایینتر از چهارراه ولیعصر معروف به ساختمان «بوفالو» و ساختمان بالای آن
8. باز پسگیری باقیمانده زمینهای شادروان شهروز در جوادیه راهآهن با توجه به گزارش موجود روی پرونده
خسروی در بخش پایانی متن خود اشاره میکند به ثمر رسیدن هر یک از موارد بالا میتواند راه درآمدی برای انجمن باشد و کمکی نیز به سروسامان دادن ساختمانهایی مانند قصرفیروزه، ساختمان کیخسروی در تهرانپارس و روانشاد خرمن گیو در خیابان وصال.
بزرگمهر پرخیده سومین همکیشی بود که سخنانی داشت. او با اشاره به اینکه ساختار انجمن هیاترییسه محور شده است افزود: «اگر در انجمن ساختار توزیع شده باشد بسیار مفید خواهد بود. در گذشته هیاترییسه بسیاری از مسایل را تعیین میکردند.»
پرخیده در ادامه به ساختمانهای در حال ساخت در مارکار و آدریان بزرگ اشاره کرد و گفت خیراندیشان ناخشنود خواهند شد، اگر این ساختمانها به غیرهمکیش اجاره داده شود.
مصوبات کمیسیون خدمات:
فیروزه ماوندادی با اشاره به اینکه پیش از این نسبت ۷۰ به ۳۰ بوده است افزود که پیش از این سه مربی ورزشی در مارکار مشغول به کار بودهاند که اکنون تنها یک تن به فعالیت ادامه میدهد. مهردخت شهریاری نیز گفت تعداد شاگردهای کلاسها کم است و باید کاری کنیم تا جوانان تشویق شوند تا در کلاسها شرکت کنند.
پس از توضیحات هموندان کمیسیون خدمات رستم خسرویانی پرسش کرد که شیوهی پرداختی در دیگر اماکن ورزشی انجمن به چه شکل است؟ او افزود که باید در همهی اماکن شیوهی پرداخت به یک شکل باشد.
فرنشین کمیسیون خدمات گفت که اگر شیوهی پرداختی به مربیان دگرگون نشود باید بخش ورزش مارکار را تعطیل کرد.
پس از اینکه فرنشین انجمن گفت که این تصمیم نمیتواند رایگیری شود برخی هموندان انجمن گفتند که این موضوع تصمیم کمیسیون است و باید رایگیری شود و هر کس مخالف است میتواند رای مخالف بدهد.
فیروزه ماوندادی بار دیگر در ادامه گفت که کلاسها با جمعیت چهار پنج نفره برگزار میشود و اگر قیمتها افزایش پیدا کند کلاسهای ورزشی سرای محله را برای ورزش انتخاب میکنند. شهریاری نیز در ادامهی گفتههای ماوندادی گفت بسیاری از جوانان مهاجرت کردند و باید تلاش کنیم جوانان باقی مانده را جذب کنیم.
جمشید دارابیان هموند کمیسیون خدمات دربارهی این تصمیم گفت که در سیستان و بلوچستان به شوند گرمای بیش از حد تعرفهی برق را کاهش دادهاند اکنون نیز باید بگذاریم تا این مورد رایگیری شود تا مشخص شود که منطق کدام یک از طرفین قویتر است.
راشین جهانگیری که مسوولیت آدریان بزرگ با کمیسیون او است در ادامهی این بحث گفت که وضعیت ورزشکار در همهی اماکن ورزشی زرتشتی بدین گونه است و در آدریان بزرگ نیز ورزشکار زیادی وجود ندارد.
بهمن تیمساری پیشنهاد داد تا تصمیم بدین گونه اصلاح شود که اگر حدنصاب دریافتی از میزان مورد انتظار مربیان کمتر شد میزان دریافتی تغییر کند. این مورد میتواند برای همهی اماکن انجمن به کار رود.
رستم خسرویانی نیز دربارهی گروهی که در مارکار ورزش میکنند اینگونه سخن گفت: «کسانی که در مارکار ورزش میکنند توقع دارند تا رایگان استفاده کنند چون میگویند مارکار برای انجمن است. از سویی انتظار دارند تا انجمن به آنها افتخار کند زیرا که در مارکار ورزش میکنند. از سویی مارکار تهرانپارس دارای هزینههای بسیاری است.»
آرمین هورمزدی دیگر هموند انجمن نیز در ادامهی گفتههای فرنشین انجمن گفت این خواسته در میان همکیشان وجود دارد که از بسیاری خدمات رایگان استفاده کنند اما این موضوع را نیز باید در نظر گرفت که شرایط همه جا یکسان نیست. او برای نمونه دریافتی مسوول تالار خسروی و مارکار تهرانپارس را مثال زد و افزود که مطمئنا این دو دریافتی یکسانی ندارند، چون کارهایی که انجام میدهند متفاوت است. هورمزدی در پایان گفت تغییر دریافتی مربیان مارکار از نظر او ایرادی ندارد.
پدرام سروشپور با گفتن اینکه در آینده استخر مارکار گشایش خواهد یافت افزود که هر مکانی شرایط خاص خود را دارد و امکان یکنواختسازی در همهی مکانها وجود ندارد. او افزود که بهتر است این مورد رایگیری شود مگر اینکه ایراد قانونی داشته باشد.
پس از گفتوگوهای بسیار کمیسیون خدمات تصمیم گرفت تا پیشنهادهای هموندان انجمن را مورد بررسی قرار دهد و در نشستی دیگر تصمیم را دوباره مطرح کند.
این مصوبه بار نخست با تعداد ۱۹ تن رایگیری شد اما از آنجایی ۲۰ تن در نشست باشنده بودند دوباره رایگیری شد. در بار نخست ۱۰ رای موافق، یک رای ممتنع و هشت رای مخالف به دست آمد و در مرتبهی دوم ۱۳ رای موافق، دو رای ممتنع و پنج رای مخالف حاصل شد و به تصویب رسید.
گزارش: به اطلاع هیاتمدیره میرساند که نردهکشی طبقهی دوم تالار پذیرایی به مبلغ ۱۹ میلیون ریال از سوی خیراندیش پریچهر جوبانیان به نامگانهی روانشاد همایون دارابیان نصب شد.
مصوبه کمیسیون مالی:
مصوبات کمیسیون موقوفات:
پدرام سروشپور دبیر کمیسیون موقوفات در توضیح این مصوبه گفت: «کارشناس قیمتی را برای این ملک تجاری در نظر گرفته است که بنابر قانون میتوانیم این مبلغ را از تاریخ یکم فروردینماه ۱۳۹۶ اخذ کنیم اما برای سالهای ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۶ باید بر روی مبلغی توافق کنیم.»
تصمیم بر این شد تا صورت جلسه میان انجمن و مالک اثاثیه بررسی شود و این تصمیم هفتهی آیندهی ارایه شود.
گزارشها:
کمیسیون موقوفات از هموندان انجمن خواست تا پیشنهادهای خود را برای موارد زیر اعلام کنند تا این کمیسیون بتواند تصمیمگیری کند.
1. طبق گزارشهای رسیده از نماینده انجمن در یزد، یکی از مدارس انجمن زرتشتیان تهران واقع در رضوانشهر(جعفرآباد) به نام مدرسهی مختلط جمشیدی به ثبت میراث فرهنگی رسیده است. طبق کارشناسی میراث فرهنگی ۹۰ میلیون تومان هزینهی بازسازی ملک نامبرده است که سازمان میراث فرهنگی توافق نموده است مبلغ ۴۵ میلیون تومان را پرداخت نماید. به همین منظور از آنجایی که انجمن در حال حاضر بودجهی لازم را در اختیار ندارد میتواند با ارایهی فراخوان از زرتشتیان بابت تامین هزینه و اجارهی ملک مذکور اقدام کند.
2. مستاجر باغ شهدا در قصرفیروزه که قراردادی تا تاریخ ۱۴۰۱ خورشیدی با انجمن دارد، درخواست دارد تا پنج سال دیگر اجارهی ملک مذکور تمدید شود تا بتواند وام دریافت نموده امور مربوطه جهت آبادانی باغ را انجام دهد.
رستم خسرویانی دربارهی این ملک و مستاجر آن گفت: «فرد مستاجر باغ را با وام جهاد کشاورزی مجهز به آبیاری قطرهای کرده است و هنوز قسط وام را پرداخت میکند. او چند سالی است که در این باغ درخت کاشته است اما به دلیل سرمایی که سال گذشته وجود داشت درختها از بین رفت. او دوباره در تلاش است تا وام بگیرد تا درختها را جایگزین کند اما میگوید باید قرارداد او تمدید شود تا بتواند از ثمرهی درختها استفاده کند.»
3. خانهی معروف به کیانیپور از طرف بهرام کیانیپور با وصیتنامه رسمی به انجمن زرتشتیان تهران واگذار شده تا پس از فوت، کلیهی ماترک وی را به فروش رسانده یا نگهداری کند و درآمد آن را صرف امور زیر کند:
الف) هزینه برای پسرشان بابک کیانیپور
ب) هزینههای پس از فوت موصی(وصیتکننده)
ج) هزینهی مراسم دینی موصی
د) هزینهی مراسم دینی همسرش
ه) انتقال مستمری به فرزند
به گفتهی دبیر کمیسیون موقوفات بابک کیانیپور تنها وارث این ملک درگذشته است و انجمن مالک این ملک است.
مصوبات کمیسیون فرهنگی:
این مصوبه بار نخست رایگیری شد و ۱۰ رای موافق، یک رای ممتنع و هشت رای مخالف به دست آورد که اعلام شد از آنجایی که ۲۰ تن در نشست هستند یک نفر رای نداده است و باید دوباره رایگیری شود. در مرتبهی دوم ۱۱ رای موافق، یک رای ممتنع و هفت رای مخالف به دست آورد که اینبار نیز هر ۲۰ هموند انجمن رای نداده بودند اما فرنشین انجمن اعلام کرد از آنجایی رای نفر آخر تاثیری در نتیجه ندارد، رایگیری مورد تایید است.
میترا نمیرانیان گفت که این کنگره ۱۱۰ میلیون ریال برآورد هزینه کرده است و ۳۰ درصد این هزینه را از انجمن درخواست کرده بودند که با یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان موافقت شد.
میترا نمیرانیان افزود که برای دورهی گذشتهی این کنگره انجمن مبلغ پنج میلیون تومان کمک کرده است.
این تصمیم رایگیری شد و رای نیاورد اما راشین جهانگیری فرنشین کمیسیون فرهنگی گفت که هموندان انجمن توجهی به توضیحات کمیسیون دربارهی این مصوبه نداشته است.
او گفت که مسوولان کنگره درخواست مبلغ سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان داشتند که ما اعلام کردیم وضع مالی انجمن خوب نیست و میتوانیم یک میلیون و نیم از این مقدار را پرداخت کنیم. جهانگیری در ادامه گفت این کنگره زیرمجموعهی سازمانی نیست و هزینههای فعلی را خود پرداخت کردهاند.
پس از گفتههای جهانگیری این مورد دوباره رایگیری شد و به تصویب رسید.
نشست هفتگی انجمن زرتشتیان در ساعت ۲۱ و ۳۰ دقیقه پس از حضور اسفندیار اختیاری و یکی از هموندان پیشین انجمن غیرعلنی شد. در نشست هفتاد و چهارم افشین نمیرانیان غایب بود.
تاریخ پست:1396/4/2 9:43خوب است آقای اسفندیار خسروی سوالات همیشگی ما را مطرح کردند. سوال پرسیدن آسان است. جواب گرفتن غیرممکن.
ساختمان عرفان دو سال است که خالی است؟ و انجمن میگوید پول ندارد؟ لااقل بگزارید همکیشان از این واحدها استفاده کنند.
واقعا باید به این کمیسیون فرهنگی انجمن با این افکار و تصمیمات ... آفرین گفت که فقط برای برنامه هایی که خود کمیسیون فرهنگی انجمن مسیول آن است مثل جشن سده، مهرگان و ... همه گونه هزینه ای از جمله آوردن گروه های موسیقی و هنری از بیرون جامعه با هزینه های گزاف به بهونه بالا بردن کیفیت برنامه ها هزینه میکند! که در آخر هم نتیجه ای جز سرخورده شدن بچه های هنرمند زرتشتی و کشتن استعدادها داخل جامعه و وابستگی به بیرون در پیش نخواهد داشت. اما برای برنامه هایی که چندین سال است برگزار میشود تمایلی ندارد یا حمایت نمی کند. حالا هم برای یاری به برگزاری کنگره جوانان برگزیده زرتشتی که پارسال 5 میلیون تومان کمک هزینه داده بود، امسال به 1.5 میلیون تومان کاهش کمک هزینه داده است. اما فقط به اینجا ختم نمیشه، پیشتر هم متاسفانه برای جام ایراندخت و والیبال انجمن یانشوران مانتره نیز اینگونه رفتار نمودند و هزینه رو کامل قطع و یا مبلغ بسیار ناچیزی رو مصوب نمودند. این افکار که بی شک با هدف و برنامه ریزی انجام میشود ضربه های بزرگ بی اعتمادی، و خصومت و عدم حمایت از نشست و برنامه های های علمی، فرهنگی، هنری و ورزشی جوانان رو در جامعه زرتشتی پایه ریزی خواهد نمود که نتیجه آن همه جامعه رو در دراز مدت درگیر خواهد نمود. واقعا این کمیسیون های انجمن با چه نیت و با چه هدفی این تصمیمات جوان گریز رو پیشنهاد و مصوب می نمایند و در قبال آن چه چیزی از جامعه به عنوان انجمن مادر انتظار دارد؟ چه چیزی میکارد و چه چیزی برداشت خواهد نمود؟ انجمن ماله شخصی نیست، نه اموالش نه پست هایش، مال کل جامعه است و اعضای آن فقط در حال حاضر به عنوان انتخاب شوندگان جامعه در آن تاثیر گذار در مسایل هستند. پس چه شایسته است که همیشه فکر نمایید فرزندان خودتان برگزارکننده و شرکت کننده این نشست ها و برنامه ها هستند، آنوقت حتما با دید دیگر به آن نگاه خواهید کرد. که اگر اینطور نباشد حتما دیگران هم با فرزندانتان به این گونه رفتار خواهند نمود. این هم نتیجه انتخاب افراد جوان، تحصیلکرده، بدور از حاشیه و کینه ورزی انجمن. آفرین بر شما عزیزان
جای تعجب است مرتاض با تصاحب ملکی از زرتشتیان این شایبه را پیش میاورد که ثروتش را چنین گردآوردی کرده است!از دید اسلامی اینها حق الناس است و خوردن ندارد.اگر البته ما زرتشتیان را ناس حساب فرمایید!
وقتی آقای فرخنده گفته هایش باتمام رسید اشک از چشمام جاری شد.وواقعا جای افسوس است که اعضای محترم انجمن که از لحاظ جوانی و تحصیلات در رده بالایی هستند چرا تصمیم درست نمیگیرند و برای جامعه تلاش نمیکنند.،کسانیکه در کار خیر شرکت میکنند آنانرا دل آزرده میکنند.
با درود ، همکیش گرامی تعجب ندارد . مرتاض با اعتباری که داشته و دارد حق خیلی از همکیشان را هم خورده که شوربختانه قانون هم نمیتواند باهاش کاری کند !!! چون ...
بادرود قطعا ساختمان هایی که درآدریان بزرگ و مارکار تهران پارس ساخته می شوند هزینه نگهداری بسیار بالایی دارند که قطعا تامین آن از عهده انجمن خارج خواهد بود و خود مجموعه ها آن را باید تامین کنند که این امر با دریافت کرایه از استفاده کنندگان از این مجموعه ها میسر خواهد بود. خب اگر قرار باشد از همیکشان هزینه واقعی استفاده از این مکان ها گرفته شود نه تنها این امر با روح وقف سازگار نیست بلکه صدای اعتراض ها نیز بلند می شود. پس تنها راهی که برای تامین هزینه ها باقی می ماند کرایه دادن این اماکن به غیر همکیشان در ساعت های مرده زمین ها با قیمت واقعی آن است. حال من نمی دانم چرا عده ای از این کار ترس دارند و مخالف آن هستند. اگر این کار انجام نشود این دو سالن هم به سرنوشت استخر کوشک ورجاوند دچار خواهند شد و متروکه می شوند.
درود برآقای خسروی . بالاخره کسی پیدا شد که حرف دل خیلی از مردم را بزند . عضو پیشین انجمن چرا بایددر جلسه غیر علنی حضور داشته باشد آن هم با آقای اختیاری
با تشکر از جناب اسفندیار خسروی بابت بازگو نمودن و یاد اوری مسولیت های انجام نشده در انجمن تهران و گیر کردن در اوضاع کنونی البته به گفته خودشان بی پولی نکته ای قابل ذکر است که همانطور که متوجه شدید انجمن فقط زورش به همکیش میرسد و واقعا این حس در انسان القا میشود که انجمن ویا به عبارتی ریاست انجمن جهت خلاف منافع جامعه قدم بر میدارد .ویکی از اینها بعد از سال 94 تاکنون الان به فکر ملک تجاری وقیمت گذاری رسمی افتاده اند این ملک با چه قرارداد و اسنادی به مستاجر تحویل داده شده. ولی حالا یه همکیش جهت تحویل منزلی از انجمن اقدام کند عزیزان بیشتر میدانند چه راهی را باید طی کنند.دو نکته دیگر که لازم دانستم مطرح کنم 1 هزینه پاکشور و کارگر قصر فیروزه مگر هزینه پاکشور بر عهده خانواده متوفی نیست و ایا هموندان انجمن بابت نظافت و ... جهت بازرسی جدیدا به قصر فیروزه سر زده اند 2 هزینه دستمزدوغیره باغ اسون.ایا این دستمزد جهت قطع درختان کهنسال وسرسبزی است که مسول باغ قطع نموده و بروی تنه قطع شده سنک و خاک ریخته تا معلوم نشود این اتفاق جدیدا رخ داده امیدواریم با حضور اقای دکتر اختیاری در جلسه انجمن کارهایی در بهبود و پیشرفت جامعه صورت بگیرد که متاسفانه بعید میدانم چون اکنون چند سال متوالی است که هم ایشان و هم دکتر خسرویانی در مسند قدرت هستند و هیچ خبر خوشی تاکنون در جامعه به گوش نرسیده
معلوم نیست شیوه ی رای گیری در انجمن چه شکلی است. یعنی این قدر رای می گیرن تا مصوب بشود؟
از انجا که امکان استیجاری بر حسب اولویت یا قرعه نیست و برای رعایت انصاف پیشنهاد می شود به بالاترین نرخ روزبه غیر اجاره داده شود و از مبلغ آن هزینه کمکی اجاره به همکیشانی که در تامین اجاره مشکل دارند داده شود.همچنین اگر همکیشان به مبالغی نیاز داشته باشند وظیفه انجمن یزد و هر انجمن با درآمد زیاد دیگر است تا بدون بهانه کمک رسانی شود بدون سو استفاده تبلیغاتی. از نظر منابع مالی تامین هستیم مدیریت هایی که انجمن ها را منصوبا تسخیر کرده اند مطابق خواست عموم مردم عمل نمی کنند
با درود برخلاف تصور زرتششتی نیستم اما علاقه ام به زرتشتی های عزیز تا جایی هست که از نزدیکترین همکار و دوستان عزیزم از هم کیشان زرتشتی هست. و افتخار این هم داشتم که با عزیزان خانه فرهنگ و هنر همکاری کنم، یکی از طراحان سالن افتتاح شده در خانه فرهنگ بودم. با تمام احترام به شما عزیزان، گله مند هستیم. با یادی از شاملو مینویسم، سعادت پاداش اعتماد است، و ما در این همکاری سعادتمند نشدیم چون اعتمادی صورت نگرفت و در آخر نتیجه دلخواهی بدست نیامد. با دیدن عکس ها بغض کردیم . چون این پروژه به دلیل سبک ساختمان فرهنگ هنر که برخلاف تصور مدرن هست از حساسیت بیشتری برخوردار بود. و برای این کار بیشترین انرژی از دیگر پروژه ها گذاشته شد. طبق آخرین تصمیم گرفته شده طرح سالن و محوطه مجموعه تایید شد. با تمام مشکلات طرح سالن پیشرفت تا جایی که چند روزی کار متوقف شد و سالنی بی پنجره بالا رفته بود! و با کم لطفی از دوستان چند وقتی بعد مطلع شدیم که طرح محوطه سازی اجرا نمی شود و در عوض آشپزخانه ای بی هیچ طرحی از قبل و حتی اطلاعی ساخته شده بود. و سالن همچنان بی پنجره باقی ماند... امروز که سالن رو دیدم و با پنجره کاری بدون ارزش گذاری از معماری و حتی گران تر از پنجره پیشنهاد شده، بیشتر از لحظه ای که از ادامه همکاری منصرف شدیم دلمان به درد آمد! در آخر اینکه ای کاش فراموش نکنیم که هر دکتری خوبی لزوما مهندس خوبی نخواهد بود