لوگو امرداد
گزارش تصویری از:

بزرگداشت جان‌باختگان ادیان الهی به میزبانی کمیته ملی المپیک

هم‌زمان با گرامیداشت هفته دفاع مقدس، پسین سه‌شنبه سوم مهرماه ۱۴۰۳ آیین بزرگداشت جان‌باختگان ادیان الهی «تجلیل از خانواده‌های شهدای ورزشکار» به میزبانی کمیته ملی المپیک برگزار شد.

در این آیین از هازمان زرتشتی، موبد مهراب وحیدی و موبد انوشه باستانی، بهشید برخوردار، نماینده زرتشتیان در مجلس، افشین نمیرانیان، فرنشین انجمن زرتشتیان تهران به همراه گروهی از هموندان هیات مدیره این انجمن، اسفندیار اختیاری، نماینده پیشین زرتشتیان در مجلس و گروهی از ورزشکاران و پیشکسوتان زرتشتی از تهران، یزد، کرمان، شیراز و رامسر باشنده بودند. فرشاد فرهی‌فر به نمایندگی از جامعه زرتشتی سخنان خود را با شعر حماسی از شاهنامه آغاز کرد و از جان‌باختگان زرتشتی نیز از خانواده جان‌باخته شهید رستم آذرباد سپاسداری شد. جان‌سپار زنده روان رستم آذرباد با روحیه‌ای ورزشکار در رشته بسکتبال فعالیت داشت.

همچنین نمایندگان و ورزشکارانی از جوامع کلیمی، آشوری و ارمنی نیز در این نشست باشنده بودند. برخی از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش ایران همچون منصور برزگر، تیمور غیاثی، حسین رضازاده، سجاد گنج‌زاده، محمد بیداریان به همراه مسوولان مانند احمد دنیامالی؛ وزیر ورزش و جوانان، محمود خسروی‌وفا، فرنشین کمیته ملی المپیک، سید مناف هاشمی، دبیر کل، نصرالله سجادی، غفور کارگری فرنشین کمیته ملی پارالمپیک، گودرزی، وزیر پیشین ورزش و جوانان، عباسعلی رضایی، مدیرکل بنیاد شهید تهران، میر مهدی جلیلی فرنشین سازمان بسیج ورزشکاران و گروهی از مسوولان کشوری و لشگری در این آیین باشنده بودند.

در آغاز برنامه، هادی ساعی، فرنشین فدراسیون تکواندو، اسقف بنیامین، صوفیا جاقار بکیان، فرشاد فرهی‌فر و دکتر سامه‌یح به سخنرانی پرداختند.

سپس از کتاب «در خط مقدم» نخستین اثر از مجموعه تاریخ شفاهی ورزش در دفاع مقدس به قلم و مجری طرح سیداحمد سیدباقری، با حضور حسین رضازاده و منصور برزگر رونمایی شد.

همچنین امیر دریادار شهرام ایرانی از شجاعت‌های جان‌باختگان قهرمان ادیان الهی در هشت سال دفاع مقدس سخن گفت و افزود: «این قهرمانان از خاک میهن عزیزمان بدون توجه به دین و مسلک دفاع کردند». احمد دنیا مالی، وزیر ورزش و ‌جوانان نیز افزون بر بیان خوشحالی از باشندگی در این آیین ویژه و سپاسگزاری از برگزاری و هم‌زمانی آن با هفته دفاع مقدس از خانواده‌های جان‌باختگان ادیان الهی باشنده در این آیین تقدیر و با بیان تعداد شهدای سایر ادیان، آمار این شهدا را قابل‌ملاحظه ارزیابی کرد.

سپس کلیپ معرفی جان‌باختگان ورزشکار ادیان الهی پخش شد و در پایان نیز از خانواده جان‌باختگان ورزشکار ادیان الهی سپاسگزاری شد.

0 11

موزه ملی المپیک و پارا المپیک ایران

1 51

2 45

موبدان انوشه باستانی و مهراب وحیدی

3 45

تندیس جهان پهلوان تختی

4 44

5 43

6 39

7 36

خوانش قرآن کریم از سوی صالح مهدی‌زاده

9 35

گروه موزیک ناجا به رهبری محمد رضا نوچه سار

10 35

احترام به سرود ملی ایران

11 35

خواننده، عنبرستانی

12 32

13 28

15 26

از راست: حسین رضازاده (وزنه بردار قهرمان جهان)، منصور برزگر( کشتی گیر قهرمان جهان)

16 25

14 27

66

17 23

18 24

مجری، محمد رضا احمدی

19 20

20 22

هادی ساعی، رییس فدراسیون تکواندو

21 15

22 20

23 18

کشیش اسقف بنیامین از جامعه آشوریان

24 13

صوفیا از جامعه ارامنه

25 14

26 10

فرشاد فرهی‌فر، هموند انجمن زرتشتیان تهران

27 11

28 11

همایون سامه‌یح، نماینده کلیمیان در مجلس

29 11

30 11

31 8

32 9

33 10

34 9

35 8

36 7

رونمایی از کتاب در خط مقدم

37 3

امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش

38 4

عملیات دریایی ناو گروه رزمی 84

39 4

چهره سوم: افشین نمیرانیان، فرنشین انجمن زرتشتیان تهران

40 6

چهره میانی، اسفندیار اختیاری، نماینده پیشین زرتشتیان در مجلس

41 3

42 2

کلیپ زندگینامه جانسپار زرتشتی میهن، رستم آذرباد

44 3

بهشید برخوردار، نماینده زرتشتیان در مجلس

45 2

خواننده جمشید سروش

46 1

48 1

از راست، فرشاد سلامتی، هماهنگ کننده باشندگان زرتشتی در مراسم کمیته ملی المپیک و سیروس مندگاری کوهنورد

49 1

50 1

احمد دنیا مالی، وزیر ورزش

51 1

سپاسداری از خانواده جانسپار رستم آذرباد

52 1

53 1

54 1

55 1

56 1

57 1

فیروزه ماوندادی، از گروه کوهنوردی زرتشتیان تهران

58 1

60 1

59 1

فرتور از همایون مهرزاد است.

2393

به اشتراک گذاری
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

3 پاسخ

  1. خسته نباشید جناب مهرزاد واقعا عکسهای عالی شده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه‌ترین ها
1404-01-30