کامران فریدونی، مربی مهارتهای زندگی، در سخنرانی خود به این نکته اشاره کرد که بهترین میراثی که میتوانیم برای فرزندان خود بر جای بگذاریم همان تجربه ما خواهد بود.
بنا بر گزارش تارنمای سازمان زنان زرتشتی تهران، این سخنرانی در روز دوشنبه دوم مهرماه 1403 ساعت 10 بامداد با اوستاخوانی کیاندخت خسرویانی آغاز شد و پسازآن کامران فریدونی مربی مهارتهای زندگی و ارتباطی، دربارهی بهترین چیزی که میتوانیم برای آیندگان بهجای بگذاریم به سخنرانی پرداخت.
چکیدهای از سخنان این مربی مهارتهای زندگی و ارتباطی در زیر آمده است:
اگر سنی از شما گذشته باشد و تجربه یک زندگی را پشت سر گذاشته باشید درسهایی از تجربیات خود گرفتهاید که نمیتوان بر روی آن بهایی گذاشت. روزی فرا خواهد رسید که ما نخواهیم بود، ولی فرزندان ما و فرزندانِ فرزندان ما خواهند بود. پس شایسته است اکنون برای آن روزگار درختی بکاریم که آیندگان از میوههای آن بهره ببرند. چه چیزی لذتبخشتر از اینکه آن زمان از ما یاد کنند.
کامران فریدونی در سخنرانی خود به شعری از ملکالشعرای بهار که در آن حکایت گفتوگوی شاه انوشیروان و پیرمرد را که درباره کاشتن درخت گردو است و به پیامی که در این شعر وجود دارد اشاره کرد: دیگران کاشتند و ما خوردیم / ما بکاریم و دیگران بخورند.
هرکس در زندگیاش تجربیاتی دارد و هرقدر به سالهای زندگی افزوده میشود متوجه میشویم که درسهای بسیاری را همهی ما از تجربیات ریزودرشت خود گرفتهایم و چه خوب میشود اگر این تجربیات را به آیندگان هم برسانیم. با این کار آنها مجبور نخواهند بود آن تجربیات را دوباره تکرار کنند. وی در این باره از سعدی شیرازی کمک گرفت که میگوید:
مرد خردمند هنرپیشه را / عمر دو بایست در این روزگار
تا به یکی تجربه اندوختن / با دگری تجربه بردن به کار
کامران فریدونی از کارهایی که در این زمینه تا به اکنون انجام داده اشاره کرد و گفت: من با سخنرانی، برگزاری کلاس و کارگاه و همیاری در برگزاری تور و نوشتن کتاب تلاش میکنم تجربیات خود را برای آیندگان به ارث بگذارم، چنانچه درسهای بسیاری را ما از گذشتگان آموختهایم و شما هم میتوانید در این مسیر تجربیات خودتان را با آیندگان به اشتراک بگذارید.
وی از همگان خواست تا باهمیاری یکدیگر تجربههایی را که به دست آوردیم را بنویسیم، به شکل کتاب چاپ کنیم و در اختیار دیگران قرار دهیم. چون این کتابها میتوانند چکیدهی تجربیات ما در هر زمینهای باشد. از تجربیات در ظاهر کوچک و دمدستی روزمره گرفته تا تجربههای بزرگتر مانند ازدواج و… را با نوشتن و گردآوری میتوان به دیگران منتقل کرد و به قولی اینگونه میتوان از آب کره گرفت.
کامران فریدون، مربی مهارتهای زندگی و ارتباطی به دو نکته مهمی که موجب حس خوشبینی میشود اشاره کرد. نخست انجام کارهای جدید یا یادگیری چیزهای جدید و دوم داشتن روابط انسانی. از آنجاییکه همه چیز را همگان دانند، در مسیر تازه گردانیدن جهان شما را فرا میخوانم تا من را در نوشتن کتابهایم، با در میان گذاشتن تجربیات خود یاری کنید. در این همکاری پیوندهای جدیدی شکل میگیرد و هم چیزهایی جدیدی یاد میگیریم.
همچنین در این برنامه پردیس فریدونی، سرپرست گردشگری باشنده بود و توضیحاتی درباره تورهای گردشگری که برگزار میکند در اختیار باشندگان قرار داد.
اوستاخوانی کیاندخت خسرویانی
کامران فریدونی مربی مهارتهای زندگی و ارتباطی
پردیس فریدونی، سرپرست گردشگری
فرتورها از تارنما سازمان زنان زرتشتی تهران است.
4090
یک پاسخ
فصل بهار تا خرداد ، شهریور تا آذر ماه هوا خنک و مناسب برای دور همی همکیشان در مکانهایی همچون مارکار تهرانپارس و کوشک ورجاوند و آدریان بزرگ هست بخصوص که نوجوانان کنار والدینشان روزهای آدینه برای مثال، در مارکار با هماهنگی انجمن میتوانند بعد ازصرف صبحانه به موسیقی و ورزش در زمینهای جدید بسکت و والیبال و از استخر و سالن بدنسازی مجموعه ورزشی خراشه با زمانبندی بهترین استفاده ورزشی و تفریحی را تجربه کنند ولی جای افسوس هست که بسیاری از خانواده های همکیش صبح جمعه در خواب و گذر عمر سپری می کنند و این نوع از روش زندگی اشتباه رو به فرزندان و نوه ها هم می آموزند. امید که این اندک جمعیتی از زرتشتیان که لا اقل در تهران باقی مانده اند به همت به دهش به ورزشو تندرستی دست یاری بدهیم.
افرادی که کارت مربیگری درجه سه یا دو دارند و یا تجربه کمک مربی را هم داشته اند چه خانم چه اقا وقت بگذارند برای جامعه خودمان قدمی کوچک هم شده برداریم و جوانانمان حداقل هریک ادینه تجربه پر خاطره ای را به یادگار رقم بزنند.