لوگو امرداد
پسین پنجشنبه پنجم مهرماه

کلاس‌های دینی شیراز با شور و شوق آغاز شد

پنج شنبه پنجم مهرماه تالار روانشاد یزدانی مجموعه دینی، فرهنگی، ورزشی زرتشتیان شیراز میزبان دانش‌آموزان، آموزگاران و والدین کلاس‌های دینی بود تا سال تحصیلی جدید با مراسمی سرشار از شور و شوق باشندگان به گونه‌ی رسمی آغاز شود.

به کوشش کمیسیون دینی انجمن زرتشتیان شیراز دانش‌آموزان و آموزگاران کلاس‌های دینی از ساعت 15 و 30 دقیقه گردهم آمدند تا با برگزاری آیین گشایش، نخستین روز کلاس‌های دینی را کلید بزنند. در آغاز دانش‌آموزان و آموزگاران کلاس‌های دینی با خوانش اوستا توسط موبدیار رستم خسرویانی به «نو کردن کُشتی» پرداختند. همراهی دانش‌آموزان سدره‌پوش‌شده با آموزگاران‌شان و فرنشین انجمن در این بخش از برنامه حال‌‌وهوای معنوی خاصی به مراسم بخشیده بود و به همراه داشتن سِدره و کُشتی که از نشانه‌های برونی زرتشتیان به شمار می‌آید، در نوع خود قابلِ‌توجه بود و حس همدلی و همازوری را قوت می‌بخشید. سپس ناهید فلفلی، مجری برنامه آغاز کلاس‌های دینی را به باشندگان شادباش گفت، در ادامه خسرو قدس، فرنشین انجمن زرتشتیان شیراز، نیز با ابراز شادمانی از باشندگی در جمع دانش‌آموزان، با گفتن خاطره‌ای از دوران نوجوانی‌اش، از اهمیت احترام به آموزگاران و بزرگ‌ترها سخن گفت. پس از آن مهوش نامداریان، فرنشین کمیسیون دینی، با شادباش آغاز کلاس‌های دینی از دانش‌آموزان خواست قدر با هم بودن‌هایشان را بدانند، تعریف خاطره‌ای که بیانگر توجه اهورامزدا به خواست قلبی انسان‌ها بود، پایان‌بخش سخنان وی بود. مهوش نامداریان همسر روان‌شاد افلاتون سهرابی به دانش‌آموزان دختر، پوشش سپیدی که کار دستان خودش بود، پیشکش کرد. در ادامه نیز خسرو قدس، فرنشین انجمن زرتشتیان شیراز با تاکید بر اهمیت مطالعه، کتاب‌های متنوعی که از سوی انجمن و در راستای ترویج کتاب‌خوانی تهیه شده بود، به دانش‌آموزان پیشکش کرد. سپس با اعلام اسامی دانش‌آموزان و آموزگاران هرکلاس، کتاب‌های دینی به همراه لوح فشرده‌ای با عنوان راهنمای روخوانی اوستا با آوای خوش که به سرپرستی دکتر راشین جهانگیری با آوای موبد مهربان فیروزگری، موبدیار راشین جهانگیری، فرزاد خدادادی، شیوا جهانگیری و شایان رستمی با پشتیبانی مهندس منوچهر همتی و از دهشی به نامگانه‌ی روانشادان فرخنده اردشیر همتی و آدرباد رستم همتی تهیه شده بود، پیشکش شد.

در پایان با شیرینی که از سوی ویستا فرهمند مادر فرشته هنگامی از دانش‌آموزان سالیان قبل کلاس‌های دینی تهیه شده بود از دانش‌آموزان و سایر باشندگان پذیرایی شد تا دانش‌آموزان به همراه آموزگاران خود بر سر کلاس‌هایشان باشنده شوند و به گونه‌ی رسمی کلاس‌های دینی سال تحصیلی 1404-1403 آغاز شود.

هماهنگی آیین گشایش کلاس‌های دینی را ناهید فلفلی بر دوش داشت. کلاس‌های دینی هر هفته پنجشنبه‌ها از ساعت 15:45 تا 18 در مجموعه دینی، فرهنگی و ورزشی زرتشتیان شیراز برگزار خواهد شد.

1 54
اوستای کُشتی با خوانش موبدیار رستم خسرویانی
2 47
دانش‌آموزان سالیان قبل کلاس‌های دینی

3 49

5 45
کشتی نوکردن آموزگاران و دانش‌آموزان

4 47

7 39
کُشتی نو کردن آموزگاران و دانش‌آموزان

6 42 8 419 38 10 3811 39خسرو قدس، فرنشین انجمن زرتشتیان شیراز12 3613 32مهوش نامداریان، فرنشین کمیسیون دینی 14 31ناهید فلفلی، مجری آیین گشایش  15 30 16 29 17 27 18 28 19 24 20 26 21 23 22 24 23 22

24 17
دفتر خاطرات دانش‌آموزان از سال 1379 تاکنون

 

فرتورها از شهرام پوردهی است.

4090

به اشتراک گذاری
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

یک پاسخ

  1. سپاس از آقای شهرام پوردهی با عکس های زیبا و گزارش جذاب ایشان.
    امید که در تمامی مراسم هم کیشان با نو نمودن کشتی آیین زیبای دینی را به جای آورند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه‌ترین ها
1404-01-28