به مناسبت جشن مهرگان آیین آفرینگانخوانی و گردهمایی شاد در تالار ماهیار اردشیر قاسمآباد یزد برگزار شد.
برپایه گزارش انجمن زرتشتیان قاسمآباد، در شامگاه آدینه 13 مهرماه 1403 خورشیدی برابر با روز فروردین از ماه مهر به مناسبت جشن مهرگان مراسم آفرینگانخوانی و موسیقی سنتی شاد برگزار شد. این گهنبار به نامگانه خرمن خیر و خورشید و دیگر هماروانان با همکاری بهدین بهرام مهربان خسروی و فرزندشان بهدین داریوش خسروی و همکیشان برگزار شد.
سفره مهرگانی این جشن به همت تهرت و فرین افخم گسترانده شد. در پایان جشن باشندگان با لرک، آش و میوه پذیرایی شدند.
پوروشسب ماوندادی، فرنشین انجمن زرتشتیان قاسمآباد در سخنانی همکاری همکیشان در برگزاری این آیین را سپاس داشت. از دهشمندان خواسته شد برای تشویق دانش آموزان ممتاز و آینده سازان جامعه و هرچه بهتر برگزار شدن جشن آبانگان انجمن را یاری کنند.
آیین مهرگان در پیوند با فرشتهی بزرگ مهر و برابر با مهر روز (شانزدهم مهر گاهشمار زرتشتی) است و برابر با گاهنمای کنونی دهم مهرماه است. این آیین فرخنده و زیبا در میان ایرانیان جایگاه بسیار ارجمندی به اندازهی نوروز دارد.
فرتورها رسیده است.
4090
5 پاسخ
با درود بر همه زرتشتی های گرامی و دوست داشتنی هر کجای میهن و سرزمین پاک ایران که هستند و هر کجای کره خاکی که بسر می برند مراسم های شما برای ما هموطنان چه در مهر گاه و چه در سایر فصول بسیار مورد سپاس و سپاسگزاری و برایمان شگفت انگیز و پذیرش است
درودبر نیکان وزرتشتیان گرامی.مبارک بادا جشن مهرگان وپایدار باشید .به امید اینکه همیشه در ایران مراسم شادی وپایکوبی باشد
درود درود
هر که را کو دور ماند از اصل خویش
باز جوید روزگار وصل خویش
بسیار بر خود میبالم که هموطنان زرتشی عزیز آداب و رسوم نیاکان ما را حفظ میکنند سپاس
درود
عالی گفتید
مانا باد جشن پایندگان