در بیستویکمین همایش علمی زرتشتیان، مجموعه رایناگ به ارایه راهکارهای نوآورانه کاهش مهاجرت و استعدادیابی منابع انسانی پرداخت.
در نخستین سخنرانی روز نخست بیستویکمین همایش علمی زرتشتیان سراسر کشور، مجموعه رایناگ بهعنوان یک کسبوکار هازمان زرتشتی، دعوت شد تا به معرفی و ارایه دستاوردهای خود بپردازد. این مجموعه با همکاری گروهی از جوانان زرتشتی ایران پایهگذاری شده است. سخنرانان در چهار بخش با بررسی عوامل تاثیرگذار بر مهاجرت به ارائه راهکارهای جایگزین مهاجرت اشاره کردند.
بخش نخست سخنرانی امنیت اقتصادی و آینده جمعیت زرتشتیان ایران بود. در این بخش، رادمان خورشیدیان به بررسی عواملی پرداخت که بر آینده جمعیت زرتشتیان ایران تاثیر میگذارد.
بخش دوم درباره مجموعه رایناگ بود. فریماه فروغی به معرفی شرکت رایناگ و خدمات آن پرداخت. شرکت رایناگ در زمینه منابع انسانی فعالیت میکند و به جذب نیرو، آموزش و مشاوره مدیریت منابع انسانی میپردازد.
در بخش سوم از راهکار رایناگ برای جامعه زرتشتی گفته شد. رادمان خورشیدیان به شرح راهکار رایناگ برای بهبود کیفیت زندگی جوانان زرتشتی پرداخت. رایناگ بهعنوان یک کسبوکار اجتماعی، در تلاش است تا امنیت مالی و شغلی برای جوانان زرتشتی ایجاد کند. برنامههای آینده شامل ایجاد فضای کار اشتراکی و صندوق سرمایهگذاری برای جوانان زرتشتی است.
بخش چهارم به مبحث (به رایناگ بپیوندید)، پرداخته شد. پریسا فرودیان توضیح داد که چگونه هریک از زرتشتیان با شرایط مختلف میتوانند به رایناگ بپیوندند و در این گام اجتماعی نقش داشته باشند. دانشجویان، نیروی کار متخصص و دارندگان کسبوکار زرتشتی میتوانند از خدمات و فرصتهای رایناگ بهرهمند شوند.
بخش پایانی این نشست پرسش و پاسخ بود. به پرسشهای گوناگون باشندگان درباره تاثیر دورکاری بینالمللی بر مهاجرت، تفاوت خدمات رایناگ با سایتهای فریلنسری و تخصصهای مورد نیاز برای همکاری با رایناگ پاسخ داده شد.
گزارش کامل این رویداد را از امرداد بخوانید.
روزهای پایانی بیستویکمین همایش علمی، دوم و سوم اسفندماه ۱۴۰۳، در تالار خسروی و ایرج برگزار میشود. این دوره از همایش علمی دستاورد پنج ماه تلاش دربردارندهی برنامههایی گوناگونی مانند ارائههای بخش نوشتار، مناظره علمی، مسابقه نبوغ و نمایشگاه بخش ابداعات و اختراعات غرفههایی مانند شیمی، زیست، آزمایشهای فیزیک، جنبی، ریاضیات است.
فرتور از مهربان افسرکشمیری است.
6744
یک پاسخ
با درود
متاسفانه بیشترین مهاجرت جوانان زرتشتی و حتی همکیشان زرتشتی در کل دوران مهاجرت زرتشتیان پس از پارسیان هند در ۱۵سال گذشته اتفاق افتاد و عمده آن هم به دلیل شرایط اقتصادی و دستیابی به زندگی بهتر بود در حالی که هازمان زرتشتی امکانات و سرمایه زیادی داشت نه تنها نماینده محترم زرتشتیان در این دوره ها کاری نکرد که حتی فرزند خودش هم مهاجرت کرد .
آیا اینهمه سرمایه برای کمک به راه اندازی واحدهای کوچک اقتصادی ام هم توسط نماینده ای که در زمینه کارافرینی تدریس دارد امکان پذیر نبود ؟
و آیا بالاخره روزی خواهد رسید که کارنامه بیش از ۱۵ سال ایشان مورد نقد و بررسی قرار گیرد که چه منافع و زیان هابی برای سازمان داشت و یا همچنان در توهمی طولانی تنها حضور نماینده ای منفعل را پذیرا بودیم که اگر کاری نمیکند به ما هم کاری ندارد .