لوگو امرداد

فراخوان برای مشمولان تبصره یک ‌بند یازده اساسنامه انجمن زرتشتیان تهران

انجمن زرتشتیان تهرانانجمن زرتشتیان تهران از علاقه‌مندان به هموندی برای هیات‌مدیره گردش 46 که مشمول تبصره یک‌بند یازده اساسنامه این انجمن هستند خواست تا برای هموندی نام‌نویسی کنند.

بنابر آگاهی‌رسانی انجمن زرتشتیان تهران، همان‌گونه که در آگهی مجمع عمومی به شکل فوق‌العاده انجمن زرتشتیان تهران آمده است، گرفتن مجوز بر اساس تبصره یک ماده یازده اساسنامه برای داوطلبان هموندی در هیات‌مدیره که مشمول این بند هستند، در دستور مجمع انجمن زرتشتیان قرارگرفته است.

بر این اساس، انجمن زرتشتیان تهران از همکیشانی که پیشینه سه دوره هموندی پیاپی یا پنج دوره هموندی غیرمتوالی در هیات‌مدیره داشتند و علاقه‌مند به نامزدی در انتخابات گردش ۴۶ هیات‌مدیره دارند خواست بیشینه تا روز شنبه ۳۰ فروردین‌ماه 1404 با رفتن به دبیرخانه انجمن نسبت به ارایه درخواست خود به‌وسیله تکمیل فرم مربوطه اقدام کنند.

به اشتراک گذاری
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

2 پاسخ

  1. این فراخوان غیرقانونی و خلاف اساسنامه انجمن تهران است. اساسنامه عوض نشده و کسی نمی‌تواند بیش از ۳ دوره انتخاب شود و بنابراین نمی‌تواند ثبت نام کند. نمیتوان جامعه را در مقابل کار انجام شده قرار داد.

  2. انجمن زرتشتیان تهران یا بهتر بگوییم مشمولین بند مورد اشاره که سعی در حضور مجدد در هیات مدیره دارندچرا فکر میکنند بهتر از انها در جامعه حضور ندارند و مجددا میخواهند این تغییر اساسنامه و مادامالعمری را در انجمن باب کنند.
    ما تجربه این تغییر اساسنامه را در چند گردش قبل داریم وهنوزفراموش نکرده ایم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه‌ترین ها
1404-01-27