لوگو امرداد
گزارش تصویری از

هیات‌نظارت بر انتخابات گردش 46 انجمن زرتشتیان تهران گزینش شد

مجمع همگانی عادی به‌طور فوق‌العاده هموندان هیات نظارت بر انتخابات هیات‌مدیره گردش 46 و هیات بازرسان سال مالی 1404 را برگزید.

فرهاد کاویانی گوهری 72 رای، پریوش رشیدی شریف‌آبادی 70 رای، خداداد نمیری 68 رای، آرش خدادادکوچکی 60 رای، مهران کیهانی 50 رای، به‌عنوان هموندان اصلی هیات نظارت بر انتخابات و شروین ارغوانی 39 رای، سپهر باستانی 38 رای به عنوان هموند علی‌البدل گزینش شدند. بهروز وفاداری 16 رای آورد. 

مجمع همگانی عادی فوق‌العاده که دستور نشست آن گرفتن مجوز برای افراد نامزد مشمول تبصره یک ماده یازده اساسنامه و -گزینش هیات نظارت بر انتخابات هیات‌مدیره گردش 46 و هیات بازرسان سال مالی 1404 از ساعت 12:17 روز آدینه 26 اردیبهشت 1404 کار خود را آغاز کرد.

ترکیب هیات رییسه مجمع پیشین، مهرداد کاویانی به‌عنوان فرنشین هیات رییسه مجمع، فرامرز کشاورزی، جانشین فرنشین، بهروز جمشیدیان، ناظر، فرهاد کشاورزی و رستم شهریاری به‌عنوان منشی مدیریت که با تایید باشندگان همان ترکیب هیات رییسه مجمع پیشین بودند، برگزاری این مجمع را نیز بر دوش گرفتند.

نخست مهرداد کاویانی دستور نشست و همچنین تبصره یک ماده 11 اساسنامه انجمن را که در پیوند با گرفتن مجوز برای افراد نامزد مشمول این تبصره بود را برای آگاهی باشندگان خواند.

وی سپس نامه انجمن به همراه نام دو نفر از کسانی که درخواست استفاده از این تبصره را داشتند که امضای سه نفر از هموندان هیات‌‌رییسه گردش 45 انجمن زرتشتیان تهران زیر آن بود را برای باشندگان خواند. هیات رییسه،شامل: فرنشین، جانشین فرنشین، خزانه‎‌دار و دبیر انجمن هستند. این نامه امضای جانشین فرنشین را نداشت.

در این درخواست نام افشین نمیرانیان، فرنشین گردش 45، فرشاد فرهی‌فر، فرنشین کمیسیون آموزش و فرهنگی آمده بود. مهرداد کاویانی از دیگر هموندان هیات‌مدیره که علاقه‌مند به استفاده از این تبصره هستند و نامشان نیامده خواست در صورت علاقه‌مندی نامشان را بیان کنند که جمشید داربیان، هموند کمیسیون مالی گردش 45 نام‌نویسی کرد.

سپس این سه نامزد به بیان دلایل خود پرداختند:

فرشاد فرهی‌فر درباره اینکه به چه دلیل می‌خواهد از این تبصره استفاده کند، گفت من از 20 سالگی کار اجتماعی کردم و به پیشینه خود در هموندی انجمن زرتشتیان تفت و توابع مقیم مرکز اشاره کرد. وی گفت من تا دو هفته پیش نمی‌خواستم خودم را نامزد کنم و بیایم. گروهی تاکید کردند که دیگر نامزد نشوم ولی گروهی دیگر که تعدادشان زیاد بود سفارش کردند دوباره نامزد شوم و از این تبصره استفاده کنم.

دلیل دوم این است که در اساسنامه آمده سه دوره متوالی یا پنج دوره متناوب، بعضی‌ها می‌گویند دو دوره بودم حال یک دوره نمی‌شوم تا بتوان سه دوره دیگر مجوز داشته باشم. در گردش قبل چون تعداد نام‌نویسی برای نامزدی هیات‌مدیره به‌اندازه لازم نرسیده بود من و چند نفر دیگر با توجه به این‌که می‌دانستیم اگر بیاییم دیگر نمی‌توانیم نامزد شویم، ولی آمدیم. آن زمان هم مجمع به افرادی که می‌خواستند از این تبصره استفاده کنند رای مثبت داد. چون تعداد نام‌نویسی برای نامزدی هنوز معلوم نیست می‌خواهم از این تبصره استفاده کنم. می‌خواهم اگر تعداد نامزدها به حد لازم نرسید بتوانم بیایم و نامزد شوم.

جمشید دارابیان، به‌عنوان دومین درخواست‌کننده گفت: علاقه به کار اجتماعی را پدرم در من ایجاد کرد من از 10 سالگی انگیزه فعالیت اجتماعی را در خودم دیدم و اعتقاد دارم بازنشستگی در کارهای سیاسی و اجتماعی نباید وجود داشته باشد. من علاقه به کار اجتماعی دارم.

افشین نمیرانیان: پیش از هر چیز این را بگویم اگر هم رای مثبت ندهید باز من در جای دیگری به شکل دیگر برای هازمان خودم کوشش می‌کنم. وی ادامه داد ما همه اساسنامه را خواندیم و می‌دانیم این اساسنامه برای پس از انقلاب است. ما اساسنامه‌ای را با 90 بند دادیم به وزارت کشور دادیم آن‌ها اساس‌نامه 37 بندی دادند. پیش از انقلاب برای هموندی در هیات‌مدیره هیچ محدودیتی نبود. چون انجمن دو گروه داشت یکی کارهای روزمره انجمن را انجام می‌داد و یک گروه دیگر هیات نظارت بر سرمایه انجمن بودند که کارهایی مربوط به دارایی انجمن را انجام می‌داد. شرط هموندی در این هیات نظارت بر سرمایه این بود که چهار دوره هموند انجمن باشید و ارباب و به قولی پولدار باشید. اساس‌نامه فعلی این هیات نظارت بر سرمایه را ندارد. هیات‌مدیره باید بخش بزرگی از کار را انجام دهد. پس تجربه خیلی مهم است.

دلیل دوم، تعادل بین افراد باتجربه و تازه‌کار باید وجود داشته باشد. من همین‌جا از بابک شهریاری می‌خواهم برای دور سوم خودش را نامزد کند ولی می‌گوید نمی‌آیم یک دوره تنفس بعد سه دوره دیگر هستم چرا باید این‌گونه باشد؟

افشین نمیرانیان سپس از پیشینه مدیریتی خود برای باشندگان گفت و افزود اکنون‌که هازمان به من لطف داشته و سه دوره گزینش شدم حق ندارم بگویم دیگر نیستم. پس هستم.

پس از سخنرانی سه نامزد نوبت به سخنرانان مخالف و موافق رسید.

مهناز فیروزمند در سخنان خود اشاره کرد تبصره یک ماده 11 در مورد تامین نظر خاص صحبت کرده ولی هیچ‌یک در این مورد سخنی نگفتند.

اردشیر خسرویانی، هموند گردش 45 انجمن زرتشتیان تهران به‌عنوان موافق این طرح سخنرانی کرد و افزود سخنان افشین نمیرانیان نسبت به این موضوع روشن‌بینانه است.

مهربان پیمانی به‌عنوان مخالف گفت: تمامی کسانی که هموند هیات‌مدیره بودند ازخودگذشتگی داشتند و در ماه چهار بار نشست هیات‌مدیره و هر بار چهار یا پنج ساعت وقت گذاشتند که از آن‌ها سپاسگزاریم، ولی اکنون اجازه بدهید جوانان نیز به میدان بیایند و شما تجربه خود را به آنان منتقل کنید.

سینا کشوادی دیگر سخنران مخالف استفاده از این تبصره بود، وی گفت این بند برای لنگ نماندن انجمن در زمان خاص است و من اطمینان دارم بیش از 21 نفر برای این کار نام‌نویسی می‌کنند و نیازی به این تبصره نداریم.

کورش آذرگشاسبی، جانشین فرنشین انجمن زرتشتیان تهران برای توضیح اینکه چرا زیر این درخواست را امضا نکرده است چنین گفت: من به‌عنوان جانشین فرنشین گردش 45 نه موافقم نه مخالف من به خزانه‌دار، دبیر و فرنشین گفتم ما چون ذی‌نفع هستیم نمی‌توانیم امضا کنیم. برای همین امضا نکردم.

بابک شهریاری موافق این طرح بود، وی گفت من تنها قیاسی که می‌کنم این است که ما در گذشته از ارباب کیخسرو شاهرخ تا سال 1358 محدودیت دوره‌ای نداشتیم و اکنون تصمیم با شماست. نقاط قوت و ضعف داشتن تجربه را نادیده نگیرید.

کامبیز میزانیان به‌عنوان مخالف گفت: من کلیات را می‌گویم و کاری به فرد ندارم. حرف من این است شما تشخیص دهید آیا ما باید فرد محور باشیم یا سیستم محور، ما نباید وابسته به فرد باشیم. ما باید سیستم داشته باشیم. برای گردش 45 ما 45 نامزد داشتیم و اکنون 20 نفر نام نوشتند بیایید به سمت نوسازی برویم.

پدرام سروش‌پور هم با استفاده از این تبصره مخالف بود. وی در سخنان خود گفت: دغدغه من باشندگی پیشینه افراد جامعه است. روی بندی از اساسنامه تاکید می‌کنم که در مورد ساختار انجمن طراحی شده است که نیاز به استراتژی دارد. باید بند را درست بشناسیم. به نظر من مشکل این است که انجمن تمرکز خود را روی اینکه بیاید یا نیاید گذاشته است اگر شما بمانید بازمی‌خواهید اساسنامه را تغییر دهید پس این مجمع مهم است.

فرشاد فرهی‌فر سه دقیقه زمان خواست برای سخن گفتن، وی در سخنان خود گفت: بگذارید من نامزد شوم خوب رای ندهید. بگذارید در معرض رای‌گیری قرار بگیریم.

پس‌ازاین سخنرانی باشندگان با نوشتم نام کسانی که موافق نامزدی دوباره آن‌ها بودند و انداختن آن به صندوق رای تنها به باشندگی افشین نمیرانیان برای نام‌نویسی برای بار چهارم رای دادند.

پس‌ازآن فرانک زنده‌نوش از باشندگان در مجمع خواست تاکسانی که علاقه‌مند هستند برای هیات نظارت بر انتخابات گردش 46 و هیات بازرسان سال مالی 1404 که کار آن نام‌نویسی از نامزدها و آماده‌سازی مقدمات برای رای‌گیری است خود را معرفی کنند.

از میان باشندگان آرش خدادکوچکی، بهروز وفاداری، پریوش رشیدی شریف‌آبادی، فرهاد کاویانی گوهری، خداداد نمیری، شروین ارغوانی، سپهر باستانی و مهران کیوانی خود را به‌عنوان نامزد معرفی کردند.

01 6 02 6 03 6 04 6 05 6 06 6 07 6 08 6 09 6 10 34 11 36 12 30 13 28 14 26 15 27 16 26 17 27 18 26 19 24 20 27 21 24 22 26 23 24 24 21 25 21 26 22 27 22 28 22 29 22 30 22 31 18 32 16 33 12 34 12

فرتورها از آناهیتا عبد شریف آبادی است.

4090

به اشتراک گذاری
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه‌ترین ها
1404-02-27