لوگو امرداد

برگزاری گشت نیمروزه یزدگردی به فراخور جشن خوردادگان

photo 2025 05 22 12 45 10انجمن زرتشتیان یزد به فراخور جشن خوردادگان، گشت نیمروزه‌ای با عنوان «یزدگردی و پیاده‌روی در مسیر گردشگری آب» برگزار می‌کند.

به گزارش انجمن زرتشتیان یزد، این برنامه شامل بازدید از بافت سنتی یزد و سازه‌های آبی تاریخی همراه با توضیحات راهنمای تخصصی خواهد بود.

این گردهمایی فرهنگی، در روز آدینه نهم خورداد 1404 برابر با 3763 زرتشتی، از ساعت 17 تا 20 اجرا می‌شود. هزینه ثبت‌نام برای هر نفر 250 هزار تومان تعیین شده است.

علاقه‌مندان می‌توانند از تارنمای انجمن زرتشتیان یزد به نشانی yza.org.ir/khj  نام‌نویسی کنند. همچنین در هنگام نام‌نویسی، خواندن بخش آیین‌نامه سفارش شده است. اطلاعات تکمیلی یک روز پیش از برگزاری رویداد اعلام خواهد شد.

آیین‌نامه:

– این گشت به صورت پیاده روی برگزار می شود.
– آغاز گشت: ساعت 17
– زمان: آدینه 9 خورداد 1404
– محل آغاز گشت: مسجد جامع یزد
– ساعت پایان: 20 شب
– حضور در محل شروع گشت به عهده ثبت‌نام کننده است.
– محل پایان گشت: آسیاب آبی وزیر
– مدت زمان تور: 3 ساعت (به طور تقریبی)
– خدمات شامل: راهنمای متخصص، پذیرایی، بلیت ورودی
– سختی تور: 2 از 5
– در صورت عدم امکان پیاده‌روی طولانی مدت، پیشنهاد می شود از ثبت نام خودداری کنید.
-به همراه داشتن بطری آب، کفش مناسب پیاده روی و کرم ضدآفتاب ضروری است.
– در صورتی داشتن مشکل تنفسی و یا تنگی نفس، از نام‌نویسی خودداری کنید. (برخی از سازه های آبی، در عمق ۲۰ تا ۳۰ متری زمین قرار دارند.)
-در صورت کنسلی یا عدم شرکت در گشت، مبلغی به درخواست کننده بازپس داده نخواهد شد.
– ظرفیت محدود است و اولویت با کسانیست که زودتر نام‌نویسی کنند.
– پرداخت مالیات درگاه به عهده گردشگر است.

خوردادگان، جشن ایرانیان باستان، در روز خورداد از ماه خورداد، برابر با چهارم خوردادماه در سالنمای رسمی کشور برگزار می‌شود. امشاسپند خورداد، نماد کمال و رسایی، پیوندی گیتوی با آب دارد؛ ازاین‌رو، جشن خوردادگان به پاکی و ارزشمندی آب اختصاص یافته است.

به اشتراک گذاری
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه‌ترین ها
1404-03-01
1404-03-01
این پست به روز می‌شود