هموندان گردش دوازدهم انجمن یانشوران مانتره، پس از برگزاری انتخابات برگزیده شدند.
روز آدینه دوم خورداد ۱۴۰۴ انتخابات هیاتمدیره گردش دوازدهم انجمن یانشوران مانتره در محل این انجمن برگزار شد.
کامیار فرزانه، دبیر گردش یازدهم، گزارشی از عملکرد هیاتمدیره را به هموندان این انجمن ارایه داد. وی در گزارش خود به بازسازی ساختمان این انجمن اشاره کرد و از همراهی هموندان با هیاتمدیره سپاسگزاری کرد.
پدرام قدیر، بازرس انجمن نیز ترازنامه مالی انجمن را ارایه کرد و نکاتی را برای باشندگان بیان کرد.
پیش از آغاز رایگیری و رسمیت یافتن مجمع، با تایید هموندان مجمع، هیات نظارت بر انتخابات گردش دوازدهم مشخص شدند. کیارش شهریاری، رستم خلیلی، رستم فرزانه، فیروزه فلفلی و فربد بهشاد هموندان این هیات بودند.
پس از انداختن رایها از سوی هموندان انجمن به صندوق و شمارش آنها از سوی هیات نظارت بر انتخابات، هموندان هیاتمدیره گردش 12 برگزیده شدند. در این رای گیری از 44 رای گرفته شده 41 رای مورد تایید هیات نظارت بر انتخابات قرار گرفت و سه رای نیز به علت همخوانی نکردن اطلاعات نوشتهشده روی برگهها، شمارش نشد و مخدوش بیان شد.
بدین ترتیب پس از شمارش آرا هموندان جدید هیاتمدیره گردش 12 انجمن یانش مانتره به شرح زیر برگزیده شدند:
هموندان اصلی
۱. مهیار بمانی ۳۷ رای
۲. یسنا بهشاد ۲۵ رای
۳. سپهر کدخدایان ۲۴ رای
۴. اشا مال گنجی ۲۱ رای
۵. همتا خسرویانی ۲۱ رای
هموندان جانشین (: علیالبدل):
بیتا مالی 18 رای
نیما رایومند 14 رای
همچنین در انتخابات بازرس هم که در این روز برگزار شد: کامیار فرزانه با ۱۶ رای بهعنوان بازرس اصلی و نیز پدرام قدیر با 13 رای بازرس جانشین (: علیالبدل) برگزیده شدند.
مجمع همگانی فوقالعاده انجمن یانش وران مانتره، با باشندگی ۴۴ نفر از هموندان این انجمن، از ساعت 10:30 بامداد با گاتهاخوانی آریانا کلانتریفرد آغاز و تا 12:45 ادامه داشت.
انجمن یانشوران مانتره، نخستین انجمن و سازمان زرتشتی مردم نهاد در استان یزد است که در سال ۱۳۷۹ به کوشش گروهی از جوانان زرتشتی این استان با هدف مشارکت جوانان و نوجوانان در کارهای اجتماعی _ دینی _ فرهنگی، ورزشی و نیز بالابردن مسوولیتپذیری جوانان زرتشتی با ایجاد فضایی شاد و دوستانه پایهگذاری شد و در سال ۱۳۹۲ بهعنوان سمن (سازمان مردم نهاد) به ثبت رسید.
فرتور رسیده است.
6744
یک پاسخ
با درود و سپاس چرا روی برگه رای گیری در هر دو بخش ان شماره زده شده . با اینکار که میتوان فهمید هر کسی به چه کسانی رای داده .
شادی و تندرستی همگان روزافزون و خرد نگه دار همه باد