انجمن زرتشتیان تهران: انتخابات با مدیریت هیات نظارت انجام می‌شود

انجمن تهرانانجمن زرتشتیان تهران اعلام کرد که فرآیند برگزاری انتخابات، با مدیریت هیات نظارت منتخب مجمع عمومی طراحی و اجرا شده و هیات مدیره‌ی انجمن تنها تامین‌کننده امکانات مورد نیاز بوده است. 

انجمن زرتشتیان تهران در راستای شفاف‌سازی نحوه برگزاری انتخابات گردش 46 (در روز آدینه 27 تیرماه 1404) و پاسخ‌گویی به برخی پرسش‌های مطرح‌شده از سوی همکیشان، توضیحاتی به شرح زیر ارایه کرده است.

اطلاعیه انجمن زرتشتیان تهران را در ادامه می‌خوانید:

با توجه به پرسش های برخی از همکیشان ارجمند به آگاهی می رساند تمامی فرآیند برگزاری انتخابات امروز توسط هیات نظارت بر انتخابات طراحی و برنامه‌ریزی شده است و هیات مدیره و دبیرخانه انجمن زرتشتیان تهران، بر مبنای مکاتبات هیات نظارت بر انتخابات تنها ابزار و امکانات و همچنین نیروی انسانی موردنیاز هیات نظارت را تهیه و تدارک نموده است.  لازم به ذکر است که اعضای هیات نظارت بر انتخابات توسط مجمع عمومی روز ۲۶ اردیبهشت انتخاب و مسوولیت برنامه‌ریزی و برگزاری انتخابات را برعهده گرفتند که بدینوسیله از زحمات ایشان سپاسگزاری می‌شود.

به اشتراک گذاری
Telegram
WhatsApp
Facebook
X
LinkedIn
Email

یک پاسخ

  1. در کنار تلاش‌های اجرایی برای برگزاری انتخابات، نشانه‌هایی از سستی و ناهماهنگی در روند تصمیم‌گیری هیات نظارت مشاهده شده است.

    در جریان نشست معارفه پیش از انتخابات، اعلام شد سه نفر از نامزدها انصراف داده‌اند؛ اما با وجود تأکید هیات نظارت بر لزوم ارائه استعفای کتبی، هیچ اطلاعیه تکمیلی درباره وضعیت نهایی آن افراد منتشر نشد. همان نامزدها در فضای مجازی اعلام انصراف کردند.

    مورد دیگر مربوط به یکی از اعضای هیات نظارت است که وضعیت آن عضو تا لحظه برگزاری انتخابات نامشخص و بلاتکلیف باقی مانده است.

    از دیگر موارد قابل تأمل در روند انتخابات، پذیرش صلاحیت یکی از نامزدها توسط هیات نظارت، پیش از استعفای رسمی وی از سمت اجرایی پیشین است.

    بر اساس الزامات قانونی، از جمله مفاد قانون تجارت که در تنظیم اساسنامه و مسئولیت‌پذیری سمت‌های انجمن زرتشتیان تهران نیز اثرگذار است، افراد شاغل در سمت‌های مشخص اجرایی موظف‌اند پیش از نامزدی در انتخابات، استعفای رسمی خود را ارائه و ثبت نمایند.

    احتمال روشن شدن موارد مشابه در روزهای آتی نیز منتفی نیست. چنین ناهماهنگی‌هایی، فارغ از نیت و تلاش افراد، نیازمند بازنگری در ساختار اطلاع‌رسانی، زمان‌بندی تصمیمات، و شفافیت نهادی است — تا اعتماد عمومی به فرآیند انتخابات حفظ شود و مشارکت همکیشان در بستری روشن و منظم صورت گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *