وبینار شناخت اهورامزدا با هماهنگی انجمن موبدان آمریکای شمالی و سخنرانی موبدان ایرانی و پارسی روز 21 سپتامبر 2025 برگزار میشود و موبد مهربان پولادی از ایران سخنرانی خواهد داشت.
سخنرانان در پنلهای NAMC در روزهای ۱۴، ۲۱ و ۲۸ سپتامبر ۲۰۲۵ به مدت سه روز از ساعت ۱۱ بامداد بهوقت نیویورک در سخنرانی، دانش خویش را در پیوند با شناخت اهورامزدا با دیگر باشندگان به اشتراک خواهند گذاشت و درک عمیقتری از اهورامزدا را برای شنوندگان به ارمغان میآورند. این سخنرانی الهام بخشیدن به ایمان به اهورامزدا را افزایش خواهد داد.
پرسش اساسی که از سوی هر سخنران موردبررسی قرار خواهد گرفت در پیوند با جستار اهورامزدا کیست و چیست خواهد بود. سخنرانان این پرسشها را با ارجاع به متون زرتشتی، سرودهای گاتها، نیایشها، یشتها و غیره پاسخ خواهند داد.
برنامه زمانبندی سخنرانان:
نخستین نشست، یکشنبه 14 سپتامبر 2025 میلادی برابر با 23 شهریور 1404 خورشیدی ساعت 11 بامداد بهوقت شرق، 16 لندن، 8:30 هندوستان
اَروَدد (:موبدآموز) دکتر رامیار کارانجیا
اَروَدد زریر بهاندرا
اَروَدد زرکزیس بهاندرا
اَروَدد جیمی مدن
دومین نشست روز یکشنبه 21 سپتامبر 2025 میلادی برابر یکشنبه 30 شهریور 1404 خورشیدی ساعت 11 بامداد بهوقت شرق، 16 لندن، 8:30 هندوستان
موبد دکتر مهربان پولادی
اَروَدد عادل منوچهر هومیجی
نوشیر دادراوالا
فریبرز رهنمون
پرفوسور جمشید چوکسی
سومین نشست 28 سپتامبر 2025 میلادی برابر با یکشنبه ششم مهرماه 1404 خورشیدی ساعت 11 بامداد بهوقت شرق، 16 لندن، 8:30 هنوزتان
اَروَدد کاووس دسای
موبدیار راشین جهانگیری
موبدیار مهشاد خسرویانی
جهانگیر سروش
برای شرکت در این سخنرانی از راه تارنمای زوم با این لینک و با پسورد NAMCIZS وارد شوید.
شرکت برای همه علاقهمندان آزاد است.
