تندیس نبرد رستم، رخش و اژدها در شاهین‌شهر رونمایی شد

بزرگ‌ترین تندیس اقتباسی ایران، با نام «نبرد رستم، رخش و اژدها» ساخته‌ی محمدرضا مکارمی، با باشندگی شماری از مردم، هنرمندان و مدیران شهری، در میدان فردوسیِ شاهین‌شهر اصفهان، رونمایی و جانمایی شد.

1431439

این اثر برگرفته از شاهنامه فردوسی است و به عنوان نمادی از پیروزی خرد، وجدان و نیکی بر نیروهای تاریکی طراحی شده است.

محمدرضا مکارمی، آفرینشگر این اثر، گفت: این تندیس با بلندای 14 متر و پایه بتنی یک متری با نمای سنگ گرانیت ساخته شده و جنس آن از کامپوزیت پیشرفته مقاوم در برابر حوادث طبیعی است.

به‌گفته‌ی او در این اثر رستم نماد خرد پاک، رخش نماد وجدان بیدار و اژدها نماد اندیشه‌های شیطانی است.

مکارمی با اشاره به اینکه در تندیس «نبرد رستم، رخش و اژدها» هر سه چهره رستم، رخش و اژدها جلوه‌هایی از وجود رستم را نشان می‌دهند افزود: این اثر با طراحی 360 درجه و گردش پیکره‌ها از هر زاویه قابل دیدن است و با نگاهی ملی و فراملی در دو سال ساخته شده است.

به اشتراک گذاری
Telegram
WhatsApp
Facebook
X
LinkedIn
Email

3 پاسخ

  1. اثر،بسیاربسیارعالی وفاخرواثری بیادگارازدست اندرکاران این اثرمخصوصا،شهردارِکاردان وکاربلدشاهین شهر،دکترابریشمی رادوهمکاران ایشان میباشد،وانتظارخلق مجددچنین آثارملی در شهرمان راداریم.
    کبریائی.

  2. درود و هزاران احترام از مردم سیستان به هم وطنان اصفهانی مان . ایران عزیز همیشه در سایه و نام و از خودگذشتگی قهرمانان و اسطوره‌ های خود سربلند و باعزت بوده به امید پروردگار دوباره به کمک قهرمانان نسل جدید ایران به گذشته های باشکوه برگردد تا خار و ذلیل تر از این نشود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *