کانون دانشجویان زرتشتی در آگاهیرسانی خود از برگزاری کاربردی و متفاوت «آموزش عملی مدلهای پایه هوش مصنوعی» در بخش جنبی همایش علمی ۲۲، خبر داد.
بنابر آگاهیرسانی کانون دانشجویان زرتشتی، این نهاد دانشجویی این دوره، برای علاقهمندان ورود به دنیای هوش مصنوعی که میخواهند مفاهیم بنیادی این حوزه را یاد بگیرند و آنها را به شکل عملی با زبان پایتون پیادهسازی کنند، مناسب است. آشنایی قبلی با زبان پایتون به آموزش روانتر این دوره کمک میکند اما بایسته نیست.
این دوره ویژه نوجوانان و جوانان زرتشتی ۱۴ سال به بالا است که در ۱۰ جلسه هفتگی در روزهای پنجشنبه در تالار لعل نوذر جمشیدیان برگزار خواهد شد.
هزینه نامنویسی این دوره مبلغ ۲۵۰ هزار تومان است.
علاقهمندان زرتشتی برای نامنویسی تا روز آدینه ۱۴ آذرماه 1404 زماندارند تا به شناسه تلگرامی کانون دانشجویان kdz_id@پیام دهند.
