وبینار از محدودیت تا حرکت برگزار می‌شود

1765458712 88وبینار «از محدودیت تا حرکت؛ راه‌کارهای علمی برای بازگشت به عملکرد بدون جراحی و پایان دردهای ناشی از کار نشسته» با سخنرانی مهندس یاسمین افسرکشمیری (دانش‌آموخته مهندسی بیومکانیک و مدرس توان‌بخشی) برگزار خواهد شد.

در این وبینار به مشکلات اسکلتی و عضلانی ناشی از کار کردن طولانی به‌ شکل نشسته پرداخته خواهد شد که عموما مشکل برنامه‌نویس‌های حرفه‌ای است. اینکه چگونه می‌توان با ورزش از پیشروی آسیب‌دیدگی جلوگیری و به بهبود آن کمک کرد تا از جراحی‌های سنگین و هزینه‌بر در بلندمدت دوری شود، جستار اصلی این وبینار است.

مخاطبان وبینار:

  •  برنامه‌نویسان و متخصصان IT
  •  مدیران و کارآفرینان با  نشست‌های طولانی مدت
  •  طراحان گرافیک و هنرمندان دیجیتال
  •  کارمندان اداری با ساعات طولانی پشت میز

این وبینار روز پنجشنبه ۲۷ آذر ماه ۱۴۰۴ از ساعت ۱۶ تا ۱۷:۳۰ به شکل آنلاین و رایگان با میزبانی رادمان خورشیدیان (آینده‌پژوه) برگزار خواهد شد.

جستارهای وبینار:

  • شناخت پیامدهای سبک زندگی کم‌تحرک و کارهای نشسته بر بدن
  • بررسی مشکلات رایج مانند دردهای گردن، کمر و شانه و کاهش انعطاف‌پذیری عضلات
  •  راهکارهای علمی و عملی توان‌بخشی برای بازگشت به حرکت بدون نیاز به جراحی
  •  تمرین‌های ساده و کاربردی برای کاهش درد و افزایش توان حرکتی در محیط کار و خانه
  •  تجربه‌های عملی مدرس درزمینه آسیب‌دیدگی و بازیابی سلامت از راه توان‌بخشی
  • پرسش و پاسخ و پندهای کاربردی برای ادامه مسیر توان‌بخشی

علاقه‌مندان برای شرکت در این وبینار و دریافت آگاهی بیشتر و نام‌نویسی رایگان به ایسمینار  به نشانی  https://eseminar.tv/wb169533 بروند.

به اشتراک گذاری
Telegram
WhatsApp
Facebook
X
LinkedIn
Email

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *