آیین واج‌یشت گَهَنبار میدیاریم در آتشکده یزد برگزار می‌شود

3 63انجمن زرتشتیان یزد از برگزاری آیین واج‌یشت گَهَنبار چهره میدیاریم در آتشکده ورهرام خبر داد.

بنابر آگاهی‌رسانی انجمن زرتشتیان یزد، آیین واج یشت چهره «میدیاریم گاه» روز چهارشنبه دهم دی‌ماه 1404 برابر با مهرایزد و دی‌ماه 3763 زرتشتی از ساعت 6:15 بامداد در آتشکده ورهرام یزد با حضور همکیشان برگزار می‌شود.

این آیین با همکاری انجمن زرتشتیان یزد و انجمن موبدان و موبدیاران ایران برگزار می‌شود.

آیین واج یشت چهره «میدیاریم گاه»، کهن آیینی ست که پیش از سپیده‌دم نخستین روز از چهره‌ی گاهانبار در جایگاه «یزشنگاه» یا «یشت خانه» آتشکده برگزار می‌شود.

همکیشانی که درخواست دهش دارند، می‌توانند با دبیرخانه انجمن زرتشتیان یزد به شماره 03536299000 در پیوند باشند.

چَهره‌ی پنجم گهنبار در هرسال، میدیاریم‌‌گاه است. این گهنبار از روز مهر ایزد تا روز ورهرام از ماه دی و مانند گَهَنبارهای پیشین به مدت پنج روز برگزار می‌شود. میدیاریم یعنی میانه‌ی آرامش، به همین روی این جشن در زمانی برگزار می‌شود که هنگام آرامش و استراحت کشاورزان و دامداران است. زرتشتیان این گهنبار را نیز مانند دیگر گَهَنبارهای در خانه‌ی خود و یا در مکان‌های سپندینه‌ی آتشکده برگزار می‌کنند.

به اشتراک گذاری
Telegram
WhatsApp
Facebook
X
LinkedIn
Email

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *