تازه‌های نشر هیرمبا از گنجینه رامشنی

انتشار کتاب «وخشوری بَر خود» نوشته فرهاد اردشیری‌مبارکه

d96643eb 75c4 44af 8397 3 کتاب «وخشوری بَر خود» نوشته‌ی فرهاد اردشیری مبارکه، از تازه‌های نشر هیرمبا، با نگاهی نو به مفهوم خودشناسی، بیداری درونی و مسوولیت اخلاقی، خواننده را به سفری درونی بر پایه آموزه‌های اشوزرتشت و گاتها فرا می‌خواند.

«وخشوری بر خود»، تلاشی اندیشمندانه برای بازخوانی مفهوم وخشوری، خودآگاهی و مسوولیت انسانی در پرتو آموزه‌های اشوزرتشت و گاتهاست؛ تلاشی که می‌کوشد میان میراث کهن ایرانی و دغدغه‌های انسان امروز پیوندی معنادار برقرار سازد.

نویسنده با نگاهی اندیشه‌برانگیز، انسان معاصر را به بازگشت به درون فرامی‌خواند؛ جایی که سرچشمه آگاهی، وجدان و انتخاب آگاهانه قرار دارد. در این نگاه، وخشوری نه جایگاهی دینی، بلکه توان درونی هر انسان برای تشخیص راستی و پذیرش مسئولیت اخلاقی است.

کتاب بر این باور استوار است که پیامبری، پیش از آنکه مفهومی تاریخی یا آیینی باشد، حالتی از خودآگاهی و تعهد درونی است. انسان می‌تواند با دل بیدار، اندیشه سنجیده و کردار مسوولانه، پیامبر خویش باشد و با راستی، مهر و خرد زندگی کند.

این اثر همچنین به بحران معنای انسان امروز می‌پردازد؛ انسانی که در میان شتاب زندگی و فرسایش ارزش‌ها، پیوند خود را با درون خویش از دست داده است. این کتاب یادآور می‌شود که بازگشت به خویشتن، نه گریز از جهان، بلکه راهی برای مسوولانه‌تر زیستن در آن است.

در این کتاب، مفاهیمی چون بیداری، خودآگاهی، انتخاب اخلاقی و زیستن آگاهانه، در پیوند با آموزه‌های گاهانی بازخوانی می‌شوند. نویسنده نشان می‌دهد که هر فرد می‌تواند «سوشیانت» خویش باشد؛ نجات‌بخشی که از درون آغاز می‌کند.

کتاب «وخشوری بر خود» برای آنان نوشته شده که در پی معنایی ژرف‌تر از زیستن‌اند؛ کسانی که می‌خواهند معنویت را نه در شعار، بلکه در تجربه زیسته و مسوولیت اخلاقی بیابند.

در بخشی از پشت جلد کتاب آمده است: «خودآگاهی تنها شناخت ضعف‌ها یا جایگاه اجتماعی نیست، بلکه رسیدن به گوهر هستی و نور ایزدی است؛ راهی به سکوت و روشنایی درون که هر انسان را به پیامبری خویش فرامی‌خواند. کتاب وخشوری برخود، سفری است از خاموشی به نغمه، از پراکندگی به یگانگی، از فراموشی به فرَوَهر»

این کتاب برای کسانی نوشته شده که در پی معنایی ژرف‌تر از زیستن‌اند؛ آنان که می‌خواهند معنویت را در تجربه زیسته و انتخاب آگاهانه بیابند.

در پایان، نویسنده با سپاس از همراهی و پشتیبانی بهنام مبارکه، مدیر مسوول نشر هیرمبا، این اثر را گامی کوچک در مسیر گفت‌وگوی اندیشه ایرانی و بازاندیشی در مفهوم خودآگاهی و بیداری انسانی می‌داند.

کتاب «وخشوری بر خود» با عنوان «یک‌صد و یک راهکار پرسش برای بیداری و آگاهی بر خود»، جلد چهارم به کوشش فرهاد اردشیری مبارکه نگاشته و در سال ۱۴۰۴ خورشیدی از گنجینه کتاب‌های رامشنی نشر هیرمبا منتشر شده است. گنجینه رامشنی دسته‌ای موضوعی از کتاب‌های این نشر است که هر بخش با نامی معنادار، به بازخوانی مفاهیم معنوی و اخلاقی می‌پردازد.

این کتاب در 123 برگ (صفحه) به چاپ رسیده و در فروشگاه امرداد موجود است.

لینک فروش کتاب «وخشوری بر خود»

همچنین دوست‌داران می‌توانند از راه تلفن‌های 31- 02188325329 با ثبت سفارش این کتاب را خریداری کنند.

Untitledکتاب1

 

به اشتراک گذاری
Telegram
WhatsApp
Facebook
X
LinkedIn
Email

یک پاسخ

  1. شادباش ب آقای اردشیری مبارکه
    سه کتاب دیگر ایشان: سخن دل با او، خرسندی ، دلدادگی را خوانده ام و دارم
    بویژه خرسندی و سخن دل را خوشم آمد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *