پنجمین روز از نمایشگاه آیین و فرهنگ ایران باستان با شاهنامهخوانی بانوی موبدیار زرتشتی و هموندان کانون دانشجویان زرتشتی در کاخ سعدآباد همراه بود.
شاهنامهخوانی پریا ماوندی، موبدیار و نقال و شاهنامهخوان زرتشتی و پس از آن شاهنامهخوانی هموندان کانون دانشجویان زرتشتی در محوطهی کاخ سعدآباد مهمترین برنامههای نمایشگاه آیین و فرهنگ ایران باستان در روز پنجم اردیبهشتماه ۱۳۹۶ خورشیدی بودند.
همچنین در این روز سفیر پاکستان در ایران نیز از نمایشگاه بازدید کرد.
گفتنی است این نمایشگاه تا ساعت ۱۴ آدینه، هشتم اردیبهشتماه در موزهی هنرهای زیبای کاخ سعدآباد برپا خواهد بود.
پریا ماوندی نقال و شاهنامهخوان، پرهام کشاورزی نوازنده
فرتور از همایون مهرزاد است
1393
4 پاسخ
از عزیزان کانون دانشجویان که برای برگزاری این نمایشگاه زحمت فراوان کشیدند ممنونیم
اجراهاي زيبا و كلام شيواي خانم موبديار ماوندي؛ نخستين نقال و شاهنامه خوان زرتشتيان ايران باعث افتخار جامعه زرتشتي است.
كلاس هاي رايگان ايشان براي فراگيري داستان هاي شاهنامه و آموزش نقالي به نوجوانان و جوانان زرتشتي، نشان از همت والا و علاقه ايشان به جامعه خويش است.
هميشه پيروز، پايدار و پاينده باشيد.
بچه های کانون تندرست و پیروز باشید