فرزاد کیانزاد، افتخارآفرین زرتشتی با ارایهی طرح «ربات بینا» در دهمین کنفرانس بینالمللی رباتیک و مکاترونیک ایران به جایگاه سوم دست یافت و از برگزیدگان دانشآموزی مسابقات خلاقیت و نوآوری ایکرام 2022 شناخته شد.
امسال نیز کودکان و نوجوانان نوآور در رشته رباتیک و مکاترونیک در برابر استادان بزرگ رباتیک کشور ایدهها و پروژههای خود را به داوری گذاشتند. برپایهی رای هیاتداوران نمایشگاه خلاقیت دهمین کنفرانس بینالمللی رباتیک و مکاترونیک ایران (ICROM 2022) طرح فرزاد کیانزاد با عنوان «ربات بینا» که در مرحلهی پایانی با توانمندی علمی ارایه شد، جایگاه سوم را از آنِ خود کرد و از تلاش و کوشش وی در خلاقیت و نوآوری سپاسداری شد. «ربات بینا» با داشتن حسگر آلترا سونیک میتواند اجسام و موانع را تشخیص دهد. با مکانیزه کردن تشخیص اجسام سخت روبهروی افراد نابینا، از راه صوتی و مکانیکی هشدار بازدارنده با دقت بالا به آنان میدهد به گونهای که برخورد سر و صورت شخص با مانع به صفر میرسد. با داشتن اخطار مکانیکی میتوان هم برای افراد نابینا و هم ناشنوا بهره گرفت و قابلیت برنامهریزی برای تشخیص فاصله اخطار و نوع اخطار از مزایای «ربات بینا» است.
فرزاد پور فروزان خورشیدیان و فرشید کیانزاد هماینک در پایهی ششم دبستان جمشیدجم مشغول به تحصیل است. این نوجوان نوآور به دنبال علاقهمندی به دانش رباتیک و الکترونیک به مدت چهار سال است که ساخت، راهاندازی و شناخت رباتها را فرامیگیرد.
دهمین کنفرانس بین المللی رباتیک و مکاترونیک ایران در دو بخش دانشآموزی و دانشجویی، 24 تا 26 آبانماه ۱۴۰۱ از سوی انجمن رباتيک ايران در دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی شهر تهران برگزار شد. بخش خلاقیت و نوآوری کنفرانس بینالمللی رباتیک و مکاترونیک برخط برگزار شد و دانشآموزان 10 تا 18 ساله رباتهایی را که ساخته بودند به نمایش گذاشتند. تمرکز بر یافتن ایدههای کاربردی و جذاب، خلاقیت و نوآوری در ساخت، عملکرد درست سازهها و رباتها و شیوه ارایهی شرکتکنندگان، برتری در این هماورد را رقم میزند.
فرتورها رسیده است.
6744
3 پاسخ
آفرین زنده باد به امید موفقیتهای بیشتر برای شما افتخار آفرین همکیش
شادباش بسیار فرزاد جان امیدوارم همواره در کسب علم و دانش بدرخشی
سلام
من آدریان محمدزاده هستم (مقام اول)
طرح بسیار عالی بود حتمی در خوارزمی شرکتش بدید ??