لوگو امرداد

همراه با سخنرانی پژوهشگران دین در وبینار جهانی با هومتا

وبینار جهانی با هومتا Ba_Humata در نشستی که 11 دی‌ماه، نخستین روز سال نو میلادی 2023 برگزار می‌کند از همه دعوت کرده تا با نیایش و سخنرانی‌های مینوی پژوهشگران دین، همسو با اندیشه‌های اشو زرتشت همراه باشند.
این نشست به موضوع «بیایید قدرت خود را نشان دهیم برای توانمند کردن» ویژه شده است که برپایه‌ی وهوخشترگات یسنا هات 51/1 به آن پرداخته می‌شود.

سخنرانان (به زبان انگلیسی):

-ودا دستورجی خورشید دستور (هند)

-موبدیار اشکان سمی‌یاری (ایران-آمریکا)

-مهربانو (میما) گودرز (ایران-آمریکا)

-نیایش نامدار (ایران-کانادا)

-روسی دلال (بریتانیا)

?برای پیوستن و شرکت در وبینار جهانی باهومتا از نشانی زیر به فضای زوم وارد شوید:

https://us02web.zoom.us/j/83408826220
Meeting ID: 834 0882 6220
Passcod:BAHUMATA
رمز ورود : BAHUMATA

?درصورت تکمیل ظرفیت زوم، فیس بوک با نشانی زیر در دسترس است:

https://www.facebook.com/BaHumataVohumana

این وبینار جهانی با اندیشه‌ای ویژه و امیدبخش،  در ساعت 19:30 به وقت ایران برگزار می‌شود.

*On Sunday, January 1, 2023*
8:00 AM Pacific Time
11:00 AM Eastern Time
7:30 PM Iran Time
9:00 PM Pakistan Time
9:30 PM India Time
4:00 PM UK Time
12:00 MIDNIGHT Perth Australia, Hong Kong And Singapore

بنیاد باهومتا، از همه دعوت کرده تا در این وبینار همراه باشند. این برنامه‌ی ماهیانه وبینار جهانی با هومتا، توسط دانشمند زرتشتی متخصص علوم اعصاب دکتر کریشما کوکا از دانشگاه کمبریج انگلستان پایه‌گذاری و مدیریت می‌شود.

5/5 - (3 امتیاز)
به اشتراک گذاری
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه‌ترین ها
1401-11-08