نوجوانان رزمی‌کار زرتشتی در سمینار پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی

روهان کامکار از دبستان جمشیدجم، بهشاد بختیاری، بهفر بختیاری و بهداد بختیاری از دبیرستان رستم آبادیان رزمی‌کاران  پیشگام تیم یادگار جم در سمینار پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و معرفی تکنیک‌های دفاع هوشمندانه دانش‌آموزی در برابر تهدیدات و مخاطرات اجتماعی، توانایی‌های رزمی خود را به نمایش گذاشتند.

در سمینار پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و معرفی تکنیک‌های دفاع هوشمندانه دانش‌آموزی در برابر تهدیدات و مخاطرات اجتماعی، روهان کامکار از دبستان جمشیدجم، بهشاد بختیاری، بهفر بختیاری و بهداد بختیاری از دبیرستان رستم آبادیان، از هنر‌آموزان افتخارآفرین استاد ادوارد لازار از تیم یادگار جم، هنرهای رزمی و دفاع مشروع دانش‌آموزی را به اجرا گذاشتند. ویژگی این نوع دفاع هوشمندانه این است که بدون هیچ‌گونه آسیبی فرد مهاجم خلع سلاح می‌شود و هیچ خشونتی در این تکنیک‌ها استفاده نمی‌شود.

این سمینار به سرپرستی استاد ادوارد لازار مدرس هنرهای رزمی و دفاع مشروع دانش‌آموزی و شاگردانش بامداد چهارشنبه 14 بهمن‌ماه 1398 خورشیدی با شرکت ده رزمی‌کار برگزیده و با حضور میهمانانی از آموزش و پرورش و آموزش عالی و همچنین قوه قضائیه و دادگستری کل تهران در دبستان و پیش‌دبستانی غیردولتی شهریار ( منطقه ۶ تهران ) برگزار شد.

خانم مجیدی معاونت پیشگیری از وقوع جرم و امور فرهنگی دادگستری کل استان تهران، آقای دکتر تمجیدی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم و امور فرهنگی و اجتماعی دادگستری کل استان تهران، آقای دکتر بابوی ریاست فدراسیون ورزشهای دانش آموزی وزارت آموزش و پرورش، آقای دکتر جعفری هموند هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی تهران از مهمانان بودند.

 

 

01 copy
چهره سمت راست: استاد ادوارد لازار در کنار هنرآموزان رزمی‌کار چهره سمت چپ: آقای رونقی مربی هنرهای رزمی از شاگردان استاد لازار

02 copy

06 copy

03 copy

04 copy

05 copy

07 copy

08 copy

11 7

12 7

13 6

14 copy

15 copy

16 copy

17 copy

18 copy

09 copy 010 copy

فرتورها رسیده است.

1842

 

به اشتراک گذاری
Telegram
WhatsApp
Facebook
X
LinkedIn
Email

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *