لوگو امرداد
در نشست هفتاد و پنجم گردش 45 انجمن زرتشتیان تهران:

جایگاه تماشاگران در مارکار تهرانپارس ساخته می‌شود

photo ۲۰۲۳ ۰۹ e1697036259383در نشست هفتادوپنج گردش 45 انجمن زرتشتیان تهران، مصوب شد انجمن زرتشتیان تهران بیش از نیمی از هزینه ساخت جایگاه تماشاگران مارکار تهرانپارس را بپردازد.

بنا بر گزارش امرداد و به گزارش سخنگوی گردش ۴۵، در بخش مصوبه‌ها، سه مصوبه مطرح شد که دو مورد آن در پیوند با کمیسیون خدمات و مورد سوم در پیوند با املاک و ساختمان بود و هر سه مصوبه رای گرفت.

کمیسیون املاک و ساختمان

با توجه به نشست‌های مشترک با نماینده‌ی کانون دانشجویان زرتشتی در مورد ساخت جایگاه تماشاچی در محوطه‌ی مارکار و با توجه به برآورد هزینه‌ی آن به مبلغ یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال( ۱۲۰ میلیون تومان ) مقرر شد که مبلغ ۵۰۰ میلیون ریال( ۵۰ میلیون تومان) را کانون دانشجویان بپردازد و بقیه آن از سوی انجمن زرتشتیان تهران تامین و پرداخت شود.

کمیسیون خدمات

در مصوبه‌ی نخست کمیسیون خدمات، مقرر شد تخفیف ۱۵ درصدی برای کارمندان رسمی انجمن و هموندان درجه یک شامل فرزندان و همسر در آیین پذیرایی تالار خسروی نِگرش (: منظور) شود.

در این مصوبه که برای منو اصلی در نظر گرفته شده است، برای آیین سال و سی‌روزه تعداد میهمانان بیشینه ۱۲۰ نفر و برای آیین شادی بیشینه ۱۸۰ مهمان شامل مصوبه می‌شوند.

در مصوبه دیگر کمیسیون خدمات آمده است که با توجه به تعدادی وسایل شخصی و کارکرده‌ای که از سوی دانشجویان قدیمی ساکن در خوابگاه پسران داوری وجود دارد، باید اطلاعیه‌ای داده شود برای اینکه دارندگان این وسایل در مدت مشخصی برای بردن وسایل خود دست‌به‌کار شوند. وگرنه انجمن آزاد (: مختار) خواهد بود که در مورد وسایل تصمیم‌گیری کند.

بنا بر گزارش امرداد، سخنگوی گردش ۴۵ انجمن زرتشتیان تهران در ادامه گزارش خود به باشندگی هیات امنای دبیرستان انوشیروان دادگر اشاره کرد و افزود، پس از سپاسگزاری هیات مدیره از باشندگی این همکیشان پرتلاش، کامبیز میزانیان فرنشین هیات امنا، گزارشی از برخی کارهای انجام شده را ارایه کرد که شامل تجهیز برخی از نیازهای آموزشی در آزمایشگاه‌های شیمی و فیزیک و زیست‌شناسی همچنین آماده کردن سیستم مجازی بود. به گفته کامبیز میزانیان برگزاری پانسیون تابستانی و نشست‌های روانشناسی نیز از دیگر کارهای انجام شده بوده است.

فرنشین هیات‌امنا همچنین به برگزاری جشن‌ها و آیین‌هایی مانند ۱۳ آبان و جشن سده و جشن سپندارمزگان اشاره کرد و افزود تیم‌های ورزشی دبیرستان انوشیروان دادگر نیز به رقابت‌های منطقه رفتند و مقام‌های خوبی هم آوردند.

بنا بر گزارش امرداد و بر پایه‌ی گزارش سخنگوی گردش 45 انجمن زرتشتیان تهران، سهراب سلامتی، دیگر هموند هیات امنا نیز به توضیح کارهای عمرانی انجام شده اشاره کرد و افزود: آسفالت محوطه که از راه نوسازی مدارس انجام شد، بهینه‌سازی اتاق سرایدار، تعمیر ساختمان آزمایشگاه‌ها و تجهیز آبخوری همچنین آماده‌سازی تالار منور آبادیان برای فعالیت‌های ورزشی ازجمله کارهای انجام شده هیات‌امنا است.

هیات‌امنا در ادامه برخی از پیشنهادهای خود را ازجمله افزودن رشته تربیت‌بدنی برای دختران، برخی بهینه‌سازی (:اصلاحات) ساختمانی برای بهتر شدن ورودی تالار منور آبادیان، پیش‌بینی جایی به‌عنوان بوفه برای دانش آموزان و تجهیز هرچه بیشتر و بهتر آزمایشگاه را بیان کردند.

بنا بر گزارش گزارش امرداد و سخنگوی گردش ۴۵ انجمن زرتشتیان تهران، پس از ارایه گزارش و گفت‌وگوهایی که در این زمینه انجام گرفت، بخش سوم نشست هیات‌مدیره آغاز شد و غیرعلنی ادامه یافت.

همچنین فرشاد غیبی هموند جایگزین که به‌جای زنده‌یاد شاهرخ سلامتی به هیات مدیره  فراخوانده ‌شده بود، در این نشست باشنده بود.

نشست هفتاد و پنج هیات مدیره‌ی گردش ۴۵ انجمن زرتشتیان تهران روز دوشنبه 18 تیرماه 1403 با باشندگی ۱۵ نفر و باشندگی هر سه بازرس رسمی شد و در ادامه تعداد باشندگان هیات مدیره به ۱۸ تن رسید.

برگرفته از کانال واتساپی  خبررسانی هموندان انجمن زرتشتیان تهران

 

به اشتراک گذاری
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه‌ترین ها
1404-01-28