لوگو امرداد

زمان آیین پایانی سی‌ویکمین همایش مانتره

photo 2024 09 06 01 33 53آیین پایانی سی‌ویکمین همایش اوستاخوانی و گاتاشناسی مانتره همراه با برنامه‌های جنبی، شامگاه آدینه 16 شهریورماه برگزار می‌شود.

به گزارش کانون دانشجویان زرتشتی، پس از ماه‌ها تلاش پیوسته شرکت‌کنندگان و برگزارکنندگان، واپسین لحظات مانتره ۳۱ رسید. آدینه ۱۶ شهریورماه 1403، ساعت ۲۰:۳۰، چشم‌به‌راه همکیشان هستند تا افزون بر تماشای برنامه‌های جنبی پایانی مانند رقص سماع و گروه موسیقی، بیننده‌ی تلاش‌ها و سپاسداری از برگزیدگان باشند.

به اشتراک گذاری
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

5 پاسخ

  1. روزخوش.سپاس از برگزار کنندگان کانون دانشجویان زرتشتی و دیگر ارگانهای زرتشتی که همیاری و اطلاع رسانی نمودند.امیدوارم همیشه بهتر و بهترین باشید. امیدوارم در اشکالات فنی نواقص برطرف شود. خیلی خوشحالم که تلاش خود را برای بهبود کارها و رفع مشکلات انجام میدهید. شاد و سلامت باشید.🙏🏻🍀

  2. درود … موفق باشید وشاد و به امیده فرداهای روشن تر برا جامعه زرتشتی .

  3. روزخوش.در مورد رقص سماع خواستم بگویم که رقص سماع هیچ ارتباطی با ایین و مراسم زرتشتیان ندارد و فکر نمیکنم جایگاه این نوع رقص در مانتره ۳۱ بوده باشد. همانطور که میدانید رقص سماع بر پایه ی اصولی انجام میشود که مریدان حصرت مولانا در قونیه انجام میدهند و خیلی ها معتقدند که به نوعی مولانا خودش رییس فرقه بوده و حتی دراویش هم کم کم به نوعی با وجود این فرقه شکل با نامهای گوناگون در ایران پا گرفته اند. مثل دراویش قادری و….. به هرجهت. مریدان مولانا سلسله مراتب دارند و حتی مدرسه ای برای اینوع رقص موجود است حتی لباس جوری دوخته میشود که زمان چرخش به شکل قشنگی دراید و کلاه مخصوص دارند که رتبه ها براساس کلاه مشخص میشود. در مناطق گوناگون شمال شرق و چین و هند برپایه کلاه سمت داشته و دارند. و هنگام رقص سر به اسمان است و چرخش از یکطرف صورت میگیرد. و تا انتها چرخش متوقف نمیشود. و این فلسفه ای است که در ایین مولانا برپا میباشد. فقط خواستم بگویم این رقص را به مانتره ربط ندهید. هرچند رقص زیبا باشد. سپاس از شما.

  4. امسال بیشتر برنامه ها سر ساعت اعلام شده برگزار شد. واقعا از برنامه ریزان و دست اندرکاران تشکر می کنم

  5. موصوعی که من را به این پرسش واداشت این است که چرا مقالات زیاد و داوران و مقاله نویسان فقط ارتباط برقرار میکنند چرا حاصران را در جمع خود نمیپدیرند تا سوالات برطرف شود. در مورد بچه های و گاتا خوانی ها و…. چرا هیچوقت صدا و خوانش این بچه ها در سالن بزرگ نیست تا همه استفاده کنند. خصوصا امسال که اسکای روم هم برقرار بود. باید بچه ها تشویق شوند و نشان داده شوند. حتی به پارسیان و جهانیان. سپاس.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه‌ترین ها
1403-06-29