گزارش تصویری

جشن پایان سال آموزشی در مرکز زرتشتیان کالیفرنیا

 پایان سال آموزشی در مرکز زرتشتیان کالیفرنیا (ارنج کانتی)، جشن گرفته شد.

این جشن که با معرفی دانش‌آموزان کلاس‌های مختلف آموزشی در روز یکشنبه، هجدهم خوردادماه 1404 (2025) از ساعت 10 بامداد آغاز شده بود، ساعت 14 با برنامه‌ی شعبده‌بازی، پایان یافت.

در این جشن به دانش‌آموزان گواهی‌نامه‌ی پایان دوره‌ی آموزشی داده شد و در پایان از آموزگاران و همه‌ی آنانی که در این سال آموزشی در راستای برگزاری بهتر کلاس‌ها کوشا بوده‌اند، سپاسداری شد. البته جشن با مراسم خداحافظی یکی از آموزگاران پرسابقه‌ی مرکز همراه بود. بانو عادله پس از سال‌ها کوشش در راستای آشنایی نسل نوجوان با تاریخ و فرهنگ ایران، خویشکاری این آموزش را به دیگران سپرد. هموندان گروه آموزش با پیشکش لوحی، سال‌ها تلاش او را ارج نهادند.

در مرکز زرتشتیان کالیفرنیا کلاس‌های آموزش فارسی در رده‌های سنی مختلف، آموزش اوستا، شاهنامه‌خوانی و آشنایی با زبان‌زدهای فارسی و کلاس آشنایی با تاریخ و فرهنگ ایران برگزار می‌شود. افزون بر آن کلاس‌هایی شاد و آموزشی برای خردسالان هر هفته در این مرکز  برپا است. کلاس‌هایی که در آن، کودکان با شعرهای شیرین و آهنگین فارسی، با نقاشی و نمایش، ایرانی بودن را می‌آموزند.

دانش‌آموزان هریک در چندخط تلاش کردند تا حس خوب‌شان از درس و کلاس را به بانو عادله ابراز کنند

بانو عادله در سخنانی از تجربه خوبش در سال‌ها آموزش تاریخ ایران به دانش‌آموزان گفت

نمایش پیرمرد مزرعه‌دار

برنامه شعبده‌بازی

گروه صدا

فرتورها از ساسان سروشی است.

۴۰۹۰

به اشتراک گذاری
Telegram
WhatsApp
Facebook
X
LinkedIn
Email

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *