لوگو امرداد

سرزمین کاروانسراها در سمنان چشم‌به‌راه جهانی شدن

badgirمیامی؛ سرزمین کاروانسراها در استان سمنان، از سوی یونسکو برای جهانی شدن ارزیابی می‌شود.

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان در این‌باره گفت: کاروانسراهای شهرستان میامی، که به سرزمین کاروانسراها آوازه دارد، از سوی ارزیاب یونسکو برای ثبت در فهرست جهانی بررسی می‌شود.

به گزارش ایرنا، حمیدرضا دوست‌محمدی روز دوشنبه در روند بازدید از کاروانسراهای میامی افزود: امروز وضعیت کاروانسراهای شهرستان میامی در خاور (:شرق) استان سمنان برای حضور ارزیاب سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد (یونسکو) بررسی شد.

وی گفت: شهرستان میامی به‌شوند (:دلیل) وجود ۱۰ کاروانسرای با ارزش تاریخی به سرزمین کاروانسراها نامور است و این کاروانسراها در صورت برخورداری از شرایط لازم، در پرونده‌ی ثبت مجموعه کاروانسراهای ایران در فهرست جهانی قرار می‌گیرند.

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان افزود: وجود کاروانسرای میامی، سپنج (جهان‌آباد)، مجموعه کاروانسراهای میان‌دشت شامل سه کاروانسرا، کاروانسرای عباس‌آباد، الحاک، صدرآباد، محمدآباد پل ابریشم و سنگی شریف‌آباد، نشانگر اهمیت تاریخی این شهرستان و شکوه معماری ایران است.

دوست‌محمدی کاروانسراها را سرمایه‌ای گران‌قیمت برای شهرستان میامی در استان سمنان عنوان و بیان کرد: مرمت و معرفی این کاروانسراها، نقش مؤثری در توسعه شهرستان دارد و حفاظت و مرمت این آثار ارزشمند از اهداف اصلی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان است و نیاز به همکاری سایر دستگاه‌های اجرایی و مالکان کاروانسراها دارد.

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان گفت: از دیگر جاذبه‌های تاریخی شهرستان میامی، مسجد جامع فرومد، آرامگاه شیخ حسن جوری و شاعر نام‌آور ایران ابن‌یمین فریومدی است.

شهرستان  میامی دارای چهار منطقه‌ی نمونه و هفت روستای هدف گردشگری است. بزرگ‌ترین مجموعه کاروانسرای ایران در این شهرستان جای دارد.

به اشتراک گذاری
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه‌ترین ها
1403-02-07