لوگو امرداد
نشست بیست‌ونهم؛ دوشنبه 29 مهرماه

چالش انشعاب آب؛ تحمیل هزینه به انجمن زرتشتیان تهران

مصوبه‌های کمیسیون‌های موقوفات و مالی، فراخوان‌های کمیسیون‌های خدمات و روابط عمومی انجمن زرتشتیان تهران در نشست بیست‌ونهم به رای گذاشته شد.  فرنشین انجمن زرتشتیان تهران گزارش از روند اجرایی گرفتن انشعاب و کنتور آب برای واحدهای تجاری جنب دبیرستان انوشیروان گفت که بار مالی سنگینی را به انجمن تحمیل می‌کند.

-افشین نمیرانیان، فرنشین گردش 44 انجمن زرتشتیان تهران در نشستت هفتگی هیات‌مدیره از هزینه‌ی دوفوریتی با مبلغ زیاد که ظرف مدت یک هفته باید تامین شود، گزارش داد و گفت: دو سال است که بابت پرداخت آب‌بهای دبیرستان به مشکل برخورد کرده‌ایم چرا که دولت تصویب کرده که آب‌بهای مدارس رایگان باشد و یا دست کم بخشی از آن پرداخت شود. از آن جایی که یک کنتور در دبیرستان وجود دارد و آب مصرفی مغازه‌ها (19 باب مغازه) هم محاسبه می‌شود بدهی میلیونی به بار آورده است. از طرف سازمان آب منطقه اخطار جدی داده‌ و خواستند که آب دبیرستان را قطع کنند. بابک ایرانی و فرهاد کاویانی با مراجعه به سازمان آب  موفق به گرفتن بخشودگی مبلغ جریمه شدند و مهلت یک هفته‌ای برای پرداخت آب‌بها  گرفتند. برای جدا کردن انشعاب انجمن زرتشتیان تهران به عنوان مالک مبلغی نزدیک به 230 میلیون تومان باید برای انشعاب هر یک از مغازه‌ها و کنتور برای مغازهای اغذیه‌فروش پرداخت کند. سرقفلی یکی از مغازه‌های اغذیه‌فروشی از آنِ انجمن زرتشتیان تهران است که برای حق انشعاب که انشعاب مادر نیز است، ۲۸ تا ۳۰ میلیون تومان باید پرداخت کنیم و ظرف یک هفته‌ی آینده باید مبلغ 74 میلیون تومان ریال را برای پرداخت قبض رسمی که صادر شده است، تامین کنیم. می‌توان بعدا از مستاجران گرفت. برخی از مستاجران موافق بودند و برخی از پارچه فروش‌ها مخالفت کردند. ظرف یک هفته یا انشعاب دبیرستان را به عنوان مشترکین پر مصرف قطع می‌کنند و یا باید انشعاب را جدا کنیم.

-کامبیز میزانیان، هموند هیات‌مدیره‌ی انجمن زرتشتیان تهران گفت: مغازه‌ها باید حق انشعاب را پرداخت کنند در صورتی که موافق پرداخت نباشند می‌توان فلکه‌ی آب مغازه‌ها را بست.

وی در ادامه با گفتن این که می‌توان از سازمان آب بازه زمانی مهلت درخواست کرد تا مغازه‌دارها حق انشعاب را آماده کنند، چگونگی پیشامد را بازگو کرد: نزدیک به دو سال است که این بحث پیش آمده است. مساله‌ی آب از اوایل سال 97 با مصوبه‌ی مجلس راجع به مدارس دولتی مبنی بر این که مقداری از مصرف رایگان است و مازاد مصرف باید آب‌بها را پرداخت کنند پیش آمد. که چون کنتور آب دبیرستان با مغازه‌ها  مشترک است مبلغ آب‌بها بیشتر شده است. سال گذشته نیز با مغازه‌دارها درباره‌ی اتفاقی که افتاده گفت‌وگو شد و آنها موافق پرداخت آب‌بها بودند که پرداخت نکردند و به مبلغ میلیونی رسید که اخطار قطع آب در تابستان مطرح شد. در آخرین گفت‌گویی که انجام شد با پرداخت 80 درصد آب‌بها از سوی مغازه‌دارها – 20 درصد برعهده‌ی دبیرستان و کنتور هم باید عوض شود- موافقت شد ولی با این شرایط هم پرداخت نکردند.

-کورش ساسانی، فرنشین کمیسیون موقوفات گفت: اینجا تخلفی انجام شده و آب به واحدهای تجاری داده شده است که باید جلو تخلف گرفته شود.

وی در بخشی دیگر افزود: برخی از مستاجران که موافق هستند قرار شد پس از این که انجمن اقساط را پرداخت کرد مبلغ را به حساب انجمن واریز کنند. برخی از مستاجران بر این باورند که چون در آخرین قرارداد نوشته شده ملک با تامین آب است پس این هزینه را باید انجمن پرداخت کند.

-کورش ساسانی از آخرین پیشنهاد مغازه‌دارها گفت، آیا هیات‌مدیره پرداخت نیمی از هزینه را قبول می‌کند که پاسخ خیر بود. وی افزود: درنهایت 99 درصد از آنها موافق پرداخت هستند.

-بهمن تیمساری، فرنشین کمیسیون ساختمان به این نکته اشاره کرد که طبق قانون شهرداری به مغازه آب تعلق نمی‌گیرد و مغازه باید جداگانه تقاضای آب بدهد. وی در ادامه کفت: در ابتدای اجاره به آنها حق کسب و پیشه نداده بودیم. به دلیل قانون تداوم اجاره یک حق کسب و پیشه برای خودشان گرفته‌اند. بنابراین مابقی دردسرها به انجمن ارتباطی ندارد. اگر مستاجران پرداخت هزینه را پذیرفته‌اند، صورت جلسه و سند تعهدآوری تنظیم کنند که بتوان روی پول آن حساب کرد و مساله را حل کنیم وگرنه ما نباید تاوان مصرف آنها را پرداخت کنیم. شما می‌گویید الان پرداخت کنیم بعدا از آنها می‌گیریم با چه ضمانت اجرایی می‌توان بعدها این هزینه را از مستاجران بازگرفت؟

-فرنشین انجمن زرتشتیان تهران در بخشی دیگر از گفت‌وگو افزود: سه مغازه که دو تا از آن اغذیه‌فروشی و یکی تهیه غذا است، باید انشعاب جدا و کنتور بگیرند که قیمت این سه نزدیک به 100 میلیون می‌شود که یکی از آنها سرقفلی و مالکیت آن با انجمن است. الان مساله حرف بی پایه‌ای که گفته شده ولی نوشته نشده است و آن این است که شماری از مستاجران به خصوص پرمصرف‌ها که گفته‌اند هزینه را پرداخت می‌کنند و با توجه به مقررات کنتور می‌گیرند. شماری هم که کم مصرف هستند مانند پارچه‌فروش‌ها گفتند هر سه مغازه یک انشعاب می‌گیرند. الان قبض رسمی داریم که باید ظرف هفته‌ی آینده پرداخت کنیم. نگرانی از قطع آب دبیرستان است.

-شاه‌بهرام سیروسی، هموند هیات‌مدیره‌ی انجمن زرتشیان تهران، مالک بودن انجمن را یادآور شد و گفت: هر سه سال یکبار قرار داد اجاره تمدید شده و در آن ذکر شده که تامین آب با انجمن است.

-بابک شهریاری، هموند کمیسیون ساختمان پیشنهاد داد برای تامین آب مغازه‌ها می‌توان از آب چاه تهران‌پارس و یا آدریان بزرگ بهره گرفت و با انتقال به وسیله‌ی تانکر و گذاردن پمپ، از آب این چاه‌ها که سرمایه‌ی انجمن زرتشتیان تهران است، بهینه از آن استفاده شود.

-فهیم فرهادی، بازرس انجمن زرتشتیان تهران یادآوری کرد که چون ملکیت مغازه‌ها با انجمن است مغازه‌ها باید به نام انجمن انشعاب آب بگیرند. حق انشعاب بر عهده‌ی انجمن نیست.

-فرانک زنده‌نوش، خزانه‌دار انجمن زرتشتیان تهران و کامبیز میزانیان با قطع آب مغازه‌ها موافق هستند.

سه پیشنهاد برای رای‌گیری اعلام شد:

انجمن زرتشتیان تهران 70 میلیون تومان را پرداخت کند و بعدا از مستاجران مغازه‌ها گرفته شود. (رای نیاورد).

انجمن زرتشتیان تهران در صورتی قسط‌ها را پرداخت می‌کند که بتواند مبلغ اولیه را از اغذیه‌فروش‌ها تامین کند. (رای نیاورد).

تصمیم بر این شد که به نماینده‌ی مستاجران اعلام شود که هیات‌مدیره‌ی انجمن زرتشتیان تهران با پرداخت هزینه‌‌ی انشعاب موافقت نکرده و فقط حق انشعاب خودش را پرداخت می‌کند. هزینه‌ی انشعاب را جمع کرده و به حساب انجمن زرتشتیان تهران واریز کند.

-در پایان گفت‌وگو کورش ساسانی به این نکته اشاره کرد که هر یک از مستاجران از پیش، خودشان لیستی تهیه کرده بودند که هر یک به نسبت متراژ مغازه چه میزان باید حق انشعاب پرداخت کنند. این لیست متراژ را فرهاد کاویانی به سازمان آب ارایه کرده و مبلغ پرداختی هر یک از مغازه‌ها نسبت به متراژ آنها برآورد شده و آماده است.

-فهیم فرهادی با تاکید بر این که پرداخت حق انشعاب به عهده‌ی مستاجران است و باید به نام انجمن زرتشتیان تهران که مالک است حق انشعاب بگیرند در ادامه به کورش ساسانی گفت که این اطلاعات پایانی درباره‌ی تعیین متراژ و میزان مبلغ پرداختی هر یک از مغازه‌ها را می‌بایست در آغاز گفت‌وگو اعلام می‌کرده است.

-بهمن تیمساری، فرنشین کمیسیون ساختمان درباره‌ی تعمیرات بام مغازه‌ها که پیش‌تر مصوبه‌ی 45 میلیون تومانی آن در هیات‌مدیره تایید شده بود گفت: تعمیرات بام جزو کار اساسی محسوب می‌شود و در صورت عدم اجرا اگر خسارتی پیش آمد منجر به شکایت می‌شود. از آنجایی که تعمیرات مغازه‌ها نیاز به هماهنگی دارد و باید پیمانکار کار را انجام دهد به مستاجران اعلام می‌کنیم خود به تعمیرات بام اقدام کنند و مبلغ هزینه از اجاره کسر شود.

مصوبه‌ی تعمیرات بام مغازه‌ها‌ زیرمجموعه‌ی انجمن زرتشتیان تهران برای دو هفته مسکوت ماند.

مصوبه‌های کمیسیون مالی:

  • تنخواه دبیرخانه‌ی انجمن زرتشتیان تهران از تاریخ 22 تا 29 مهرماه 1398 به مبلغ 21 میلیون و 168 هزار ریال.
  • تنخواه درمانگاه یگانگی در تاریخ 28 مهرماه 1398 بابت خرید انواع سرم و دو نوع آمپول به مبلغ 2 میلیون و 683 هزار ریال.
  • هزینه‌ی تعمیر موتور کولر گازی آدریان شامل موتور و دستمزد به مبلغ 50 میلیون ریال.
  • هزینه‌ی شارژ کپسول‌های آتش‌نشانی در تمامی زیرمجموعه‌های انجمن به مبلغ 650 میلیون و 523 هزار و 680 ریال.
  • هزینه برای ایزوگام مغازه‌های خیابان انقلاب علی‌الحساب به مبلغ 450 میلیون ریال.

با 12 رای موافق مصوب شد که مصوبه‌ی پرداخت هزینه‌ی ایزوگام واحدهای تجاری فعلا مسکوت بماند.

  • بخشی هزینه‌ی مراسم هفته‌ی نیروی انتظامی در سالن خسروی به مبلغ 180 میلیون و 358 هزار و 500 ریال.
  • شمارش صندوق‌ها در تاریخ 25 مهرماه 1398 در اورمزد روز به گاه زرتشتی:

آتشکده‌ی تهران:

  1. صندوق آدریان 18 میلیون و 405 هزار و 500 ریال.
  2. نیازمندان 17 میلیون و 6 هزار و 500 ریال و یک دلار.
  3. بیماران 16 میلیون و 356 هزار ریال.

شاه‌ورهرام‌ایزد:

  1. صندوق شاه‌ورهرام‌ایزد 36 میلیون و 631 هزار و 500 ریال و 7 دلار آمریکا
  2. نیازمندان 38 میلیون و 645 هزار ریال.
  3. بیماران 35 میلیون و 460 هزار ریال.

جمع کل یک ماهه‌ی صندوق‌های انجمن مبلغ 162 میلیون و 504 هزار و 500 ریال و 8 دلار آمریکا.

از همکاری دبیرخانه‌ی انجمن زرتشتیان تهران در گردآوری دهش‌های صندوق‌ها سپاسداری شد. در این روز فهیم فرهادی بازرس انجمن نیز حاضر بود.

-رامین خسروی، جانشینن فرنشین انجمن زرتشتیان چگونگی هزینه‌کرد دهش‌ها‌ی گردآوری شده از صندوق‌ها را جویا شد: مجموع این دهش‌ها به حساب انجمن واریز می‌شود و یا برپایه‌‌ی نیت‌ها برای مددکاری و یا بیماران هزینه می‌شود؟

-شاه‌بهرام سیروسی، فرنشین کمیسیون مالی در پاسخ گفت: سر فصل‌ها جدا و در یک حساب است.

-رستم مزدیسنی، دبیر کمیسیون مالی در این باره گفت: هزینه‌ها جدا می‌شود ولی در یک حساب واریز می‌شود.

 مصوبه‌های کمیسیون موقوفات:

  • قرارداد اجاره‌نامه‌ی مستاجر خانه‌‌ی خسروان با تعدیل اجاره از تاریخ یکم مهرماه 1398 تا 31 شهریورماه 1399 مصوب شد.
  • مصوب شد  واحد 5 ساختمان بختیان با ودیعه و اجاره‌ی مشخص از تاریخ یکم آبان‌ماه 1398 تا 30 مهرماه 1399 اجاره‌ داده شود.
  • قرارداد اجاره‌نامه‌ی مستاجر خانه‌‌ی رستگاری با تعدیل اجاره از تاریخ یکم مهرماه 1398 تا 31 شهریورماه 1399 مصوب شد.

مصوبه‌های کمیسیون روابط عمومی:

  • فراخوان مسابقه‌ی لوگوی انجمن زرتشتیان تهران مصوب شد.

کمیسیون روابط عمومی و مددکاری اجتماعی، طراحان را به شرکت در مسابقه‌ی طراحی لوگوی انجمن زرتشتیان تهران فراخوانده است. به طرح برتر یادبودی نیز پیش‌کش میشود.

-رامین خسروی، فرنشین کمیسیون روابط عمومی در نبود سیما بزرگ‌چمی، دبیر کمیسیون از چگونگی فراخوان طراحی لوگوی انجمن زرتشتیان تهران گزارش داد: طرح لوگوی پیشنهادی را تا پایان آبان‌ماه (در نشست سی‌آم این بازه زمانی تا نیمه‌ی آذرماه افزایش یافت). می‌توانند به دبیرخانه‌ی انجمن زرتشتیان تهران بفرستند. ویژگی‌های شرکت در این فراخوان: شرکت در فراخوان محدودیتی ندارد. – مشخصات طرح لوگوی پیشنهادی  ارتباط برقرارکند، لوگو باید ساده، گویا، قابل رویتِ سریع و صریح باشد و با مخاطب ارتباط برقرار کند، در لوگو فقط نمادهای ایرانی، ترجیحا نمادی از انجمن و دین زرتشتی باشد 2. لوگو به صورت ترکیب نوشتاری و تصویری طراحی شود. 3 . طرح پیشنهادی باید در ابعاد کوچک و بزرگ بتواند زیبایی، خوانایی، تناسب ظاهری و مفهومی خود را حفظ کند. 4. لوگوی ارایه شده باید قابلیت استفاده در اندازه‌های مختلف و برای کاربردهای دیگر (تابلو، مهر، سربرگ، …) را داشته باشد.  5. لوگوی پیشنهادی دیرینگی انجمن را نشان دهد. 6 . طرح پیشنهادی باید قوانین مصوب و عرف جاری کشور را رعایت کند. 7 . طرح پیشنهادی به هیچ وجه نباید با طرح‌ها و لوگوهای ایرانی ویا بین‌المللی مشابه باشد.

مصوبه‌های کمیسیون خدمات:

  • با درخواست دبیرخانه برای خرید جاروبرقی مورد نیاز پذیرشگاه پارسایی تا سقف 38 میلیون و 500 هزار ریال موافقت شد.

فرانک زنده‌نوش پیشنهاد داد وسایل مورد نیاز را پیش از خرید در تارنماهای خبری زرتشتیان اعلام شود تا نیک‌اندیشانی که خواهان دهش هستند در این راستا هم گام شوند.

کامبیز میزانیان تهیه‌ی لیست از وسایل مانند کاری که سالیان است در انجمن زرتشتیان تفت و توابه مقیم تهران انجام می‌‌شود را پیشنهاد داد.

فیروزه ماوندادی، دبیر انجمن زرتشتیان تهران، این روش تهیه‌ی وسایل برای انجمن را بی‌سابقه دانست.

افشین نمیرانیان راهکاری دیگر به جز انتشار در تارنماهای خبری مانند اعلان در دبیرخانه‌ی انجمن زرتشتیان تهران را پیشنهاد داد و از روابط عمومی خواست در این باره تدبیر و راهکاری را بیندیشد.

  • فراخوان استخدام سرپرست قصرفیروزه مصوب شد.

-بابک شهریاری، دبیر کمیسیون خدمات انجمن زرتشتیان درباره‌ی نیاز سرپرست برای آرامگاه قصر فیروزه‌ی زرتشتیان گزارش داد: در حال حاضر کارمندی به طور رسمی کارهای پاکشو و خاکسپاری، راننده‌ی آمبولانس و کنترل کارگران و  دیگر کارهای مربوط به آرامگاه را انجام می‌دهد. نیاز به نیرویی داریم که مدیریت مجموعه‌ی قصر فیروزه مانند کنترل کارگران و مسایل داخل آرامگاه را بر عهده بگیرد و قصد داریم وظایف پاکشویی و خاکسپاری را از مدیریت قصر فیروزه جدا کنیم.

وی در بخشی دیگر از گفت‌وگو افزود: این که تصور که استخدام یک سرپرست هزینه است، تفکر درستی نیست. شخص سرپرست با جلوگیری از مخارج می‌تواند ایجاد درآمد کند. همین که شخصی وقت سرکشی به قنات‌ها را داشته باشد از هزینه‌های سرباری که هر از چندگاه به دلیل عدم سرکشی به قنات‌ها پیش می‌آید پیشگیری می‌شود و این خود درآمد است. کاری که کورش فلامرزیان زمان رسیدگی به آن را ندارد. همیشه باید شخص دیگری هم برای همکاری وجود داشته باشد تا اگر مسوول بیمار شد مرخصی خواست بتواند وظایف را انجام بدهد و کار به جا نماند. شخصی که به عنوان سرپرست استخدام می‌کنیم باید توانمندی این را داشته باشد که در صورت نیاز کارهای درگذشتگان را نیز انجام دهد.

وی در ادامه گفت: موردی که به عنوان دلخوری پیش آمده را سعی کردم با گفت‌وگو و تشویق به ماندن بر سر کار برطرف کنم که کار را ترک نکند. با تصمیمی که گرفته شده، بدون کاسته شدن از دستمزد کار، مسوولیت کورش فلامرزی کم می‌شود. ولی از لحاظ غرور کاری و روحی نمی‌خواهد بعضی کارها و حرف‌ها را تحمل کند. در حال حاضر باید به صلاح جامعه و انجمن فکر کرد و صلاح این است که این فراخوان اجرا شود.

کامبیز میزانیان، با گفتن این که با نیاز سرپرست برای آرامگاه موافق است پیشنهاد داد تا در حال حاضر این فراخوان اعلام نشود. ابتدا تنش در آرامگاه حل شود و در این بازه زمانی سرپرستی آرامگاه با مدیریت دبیرخانه‌ی انجمن زرتشتیان تهران انجام شود. در این مدت به موضوع رسیدگی شود و مساله‌ی در هم پیچیده به فرد دیگری منتقل نشود. سپس تصمیم بگیریم که شاید دو تیم کاری برای انجام مسوولیت‌های آرامگاه نیاز باشد.

-فرانک زنده‌نوش از کمیسیون خدمات درخواست کرد تا شرایط فراخوان با جزییات مانند ( بار مالی چقدر است؟، قرارداد چگونه است؟) مشخص شود. وی در ادامه گفت: به ظاهر شخصی همه‌ی کارهای آرامگاه را انجام می‌داده ولی اکنون در نظر داریم نفری دیگر به مجموعه اضافه شود. حقوق و مزایای آن باید مشخص شود. چهارچوب قراردادی که با وی بسته می‌شود که آیا کارمندی است یا مدیریت اجرایی، همه باید مشخص شود. فراخوان را با علم به این که چهارچوب فعالیت چیست اعلام کنید تا تکلیف شخص داوطلب مشخص باشد.

-رامین خسروی در این باره پرسید: در صورت تصویب طرح هیات اجرایی، مساله‌ی مدیریت آرامگاه حل می‌شود؟

-کورش ساسانی پیشنهاد داد، چهارچوب و ساختار به کارگیری نیرو مشخص شود و مشکل پیش آمده را ناشی از نبود ساختار تعریف شده از وظایف، آن هم در مکانی گسترده مانند آرامگاه قصر فیروزه، دانست.

-مهران تیراندازیان درباره‌ی تنش ایجاد شده در آرامگاه توضیح خواست.

-بهمن تیمساری، هموند انجمن زرتشتیان تهران به گستره‌ی فعالیت در آرامگاه اشاره کرد و گفت: درباره‌ی مدیریت مجموعه‌ای گفت‌وگو می‌کنیم که در چند زمینه‌ی مختلف مانند باغبانی، نگهداری فضای سبز، ارتباط با عوامل پیرامون و بیرونی، ساختمانی که کار فنی است و شناخت روانشناسی و روابط‌عمومی در ارتباط با خانواده‌ی درگذشتگان و انجام خاکسپاری و خدمات آمبولانس فعالیت می‌کند و خدمات چند منظوره است. با اعلام فراخوان فردی که بتواند همه‌ی این کارها را به نحو احسن انجام دهد حایز اهمیت است. انتظارات انجمن باید مدون و مکتوب شود و شاید به حمایت تیمی جدا از انجمن مانند همکاری‌ نخبه‌های جامعه نیاز باشد.

وی در ادامه از کمیسیون هشتم خواست تا فرآیند به کارگیری سرپرست و ساختار آن را برنامه‌ریزی کند تا تجربه‌ی مختوم به شکست تکرار نشود.

-افشین نمیرانیان، فرنشین انجمن زرتشتیان درباره‌ی اتفاق پیش‌آمده گفت: در هیات‌رییسه‌ی گردش گذشته‌ با کورش فلامرزی که همه‌ی کارهای آرامگاه را به تنهایی انجام می‌هد، گفت‌وگو شد. صحبت این بود که برای انجام کارهای آرامگاه دستکم به دو نفر نیاز است و همه درباره‌ی این نیاز هم رای بودند. کسی باید کارهای مربوط به درگذشتگان را انجام دهد و شخصی باید درِ آرامگاه را باز کند و پاسخگوی مراجعه‌کنندگان باشد و به امور آرامگاه در زمینه‌های گوناگون رسیدگی کند. کَما این که در زمان‌های گذشته همیشه شماری از کارمندان انجمن همزمان در آرامگاه کار می‌کردند. اگر به تاریخ نگاه کنیم حتا سه نیرو در آرامگاه مشغول به کار بودند. روانشاد بهرام، روانشاد رستم باستانی و کورش نیز بوده یعنی همزمان سه کارمند انجمن در آرامگاه فعالیت داشتند. فرض بر این بود و هنوز هم هست که از کورش فلامرزی بخواهیم که همان شخصیتی باشد که کارهای درگذشتگان و خاکسپاری را با همین حقوق انجام دهد. ولی مجموعه‌ی کارهای آرامگاه به گونه‌ای است که نیاز به فردی دیگر است و می‌دانیم با همه‌ی زحمتی که در این دوران خدمت کشیده ولی به دلایل مختلف نیاز به حضور نیروی دیگری است که کورش با این همکاری و استخدام موافق نیست و تنش این است که وی تمایل دارد هر دو زمینه‌ی کار را انجام دهد که این به صلاح جامعه و انجمن نیست و به نظر می‌آید با به کارگیری نیرو به عنوان سرپرست هزینه‌ای را پرداخت می‌کنیم ولی واقعیت این است که می‌توان از بهره‌وری بهتری برخوردار شویم. امیدوارم کورش بپذیرد که این کار را انجام دهد. نیروهای داوطلبی پیرامون ما هستند که کارهای درگذشتگان را انجام می‌دهند ولی یک نفر ثابت نیاز است. با همه‌ی همکاری‌های مردم و فرنشین دبیرخانه‌ی انجمن، ولی در بلند مدت نیاز به یک سرپرست است که به امور رسیدگی کند.

وی در ادامه گفت: بهتر است کلیات نیاز به فراخوان در این نشست رای‌گیری شود. ایرادهایی که درباره‌ی نامشخص بودن جزییات طرح گفته شد، درست است و این نشست درباره‌ی کلیات آن گفت‌وگو می‌شود. در صورت تایید کلیات طرح، با مشخص شدن و دانستن جزییات فراخوان داده می‌شود.

-جمشید دارابیان، هموند کمیسیون خدمات پیشنهاد داد تا یک نیروی بازنشسته‌ی انجمن که خودش نیز موافق هست به صورت موقت به عنوان سرپرست آرامگاه به کار گرفته شود.

-فرنشین انجمن زرتشتیان تهران از به کارگیری بانویی برای پاکشویی خبر داد و گفت: در حال حاضر پاکشوی خانمی این تعهد را به انجمن دارد که پاکشویی بانوان را انجام دهد و انجمن نیز این تعهد را دارد که وی را به عنوان کارمند انجمن استخدام و مشمول بیمه کند.

-فرامرز کشاورزی، هموند انجمن زرتشتیان تهران پیشنهاد داد تا واژه‌ی سرپرست به جای مدیر به کار گرفته شود چرا که با گفتن مدیر سطح توقع بالا می‌رود و شخص به دنبال زیرمجموعه‌ی مدیریتی خودش می‌گردد.

وی با به کارگیری افراد سن بالا مخالف بود و گزینش از طریق فراخوان و از میان داوطلبان را بهترین راهکار دانست.

مصوبه‌ی کلیات فراخوان به کارگیری سرپرست برای آرامگاه زرتشتیان قصر فیروزه با بیشینه‌ی آرا به تایید هیات‌مدیره‌ی انجمن زرتشتیان تهران رسید.

  • مصوبه‌ی فراخوان برای جلب مشارکت در طراحی داخلی مجموعه‌ی پذیرشگاه پارسایی با 9 رای منفی و 3 ممتنع و 5 موافق رای نیاورد.

-بابک شهریاری، دبیر کمیسیون خدمات درباره‌ی فراخوان طراحی بازسازی پذیرشگاه گفت: پذیرشگاه پارسایی فرسوده و فوق فرسوده است و وضعیت به سامانی ندارد. فکر کردیم که این مکان باید بازسازی و مجموعه‌ای درخور جامعه‌ی زرتشتی شود. این کار هزینه دارد و اولین گام تهیه‌ی یک نقشه و داشتن طرح است. این مجموعه با توجه به نیاز آن روز طراحی شده است و امروز می‌توانیم در آن باز طراحی انجام دهیم و پس از آن به هزینه‌ها فکر کنیم. اکنون معماران و طراحان جامعه‌ی زرتشتی برای ارایه‌طرح به روزرسانی این مجموعه به همکاری فرامی‌خوانیم و امیدواریم که طراحان نیک‌اندیشی به گونه‌ی رایگان با ما همکاری کنند.

وی در بخشی دیگر گفت: پذیرشگاه پارسایی و باغ آن موقعیت خوبی را برای جذب گردشگران دارد. بازسازی پذیرشگاه را به دید هزینه نگاه نمی‌کنیم بلکه فضایی برای درآمدزایی است. در وهله‌ی اول با خانواده‌ی پارسایی رایزنی خواهیم کرد شاید خودشان تمایل به تامین مخارج را داشته باشند. نیک‌اندیشان می‌توانند هر یک از اتاق‌ها را به نامگانه‌ی خویشان خود بازسازی کنند.

وی در ادامه هدف از این فراخوان را دعوت به همکاری همکیشان اعلام کرد و گفت: زمانی از جامعه پاسخ می‌گیریم و پذیرفته می‌شویم که جامعه را به همکاری و هم‌اندیشی دعوت کنیم و شاید این هم‌اندیشی محدود به پذیرشگاه پارسایی نشود و می‌توان برای دیگر مکان‌ها نیز راهکار پیش‌بینی و برنامه‌ریزی کرد.

-شاه‌بهرام سیروسی با یادآوری ایده‌ی این برنامه در گردش‌های پیشین انجمن زرتشتیان تهران گفت: بازسازی پذیرشگاه پارسایی به دلیل فرسودگی ساختمان امکان ندارد. در گردش‌های گذشته هم مهندسان خیلی ماهری که در جامعه هستند نتوانستند بازسازی کنند. حتا در گردش 40 به فکر نوسازی این ساختمان نقشه‌ی ساخت کشیدند که در انجمن موجود است. به فکر بازسازی نباشید اگر 500 میلیون هم خرج بازسازی کنید این ساختمان، ساختمان نخواهد شد.

سیروسی همچنین از مکاتبه با خانواده‌ی روانشاد پارسایی گفت که آنان با هرگونه بازسازی مخالفت کردند.

-فرانک زنده‌نوش با این که باید از امکانات بهینه استفاده کرد موافق بود و در ادامه گفت: در حال حاضر، فراخوان برای تهیه‌ی نقشه بدهیم جز این که اعتماد مردم را مخدوش کنیم کاری دیگر انجام نمی‌دهیم مانند دفعه‌ای که نقشه دادند و اتفاقی دیگر افتاد و دیگه به فراخوان‌های انجمن اعتنا نمی‌کنند. ابتدا باید طرح را برنامه‌ریزی کنیم. شمار جمعیت هدف را برآورد کنیم. هزینه پرداختی چه مدت بعد بازمی‌گردد. چرا اولویت پذیرشگاه است؟

-ساسان نیکنام، هموند کمیسیون خدمات با اشاره به این که گروه خدمات از پذیرشگاه پارسایی بازدید کرده و حتا جانمایی آسانسور هم در نظر گرفته است. افزود: تامین هزینه از سوی نیک‌اندیشانی است که با آنان مکاتبه و گفت‌وگو شده است. برای مجاب کردن نیک‌اندیشان و جذب آنها نیاز به طرح و نقشه است.

-فیروزه ماوندادی، هموند کمیسیون ساختمان، هدف از بازسازی را طراحی داخلی اتاق‌ها و بهینه‌سازی آن برای اقامت و میزبانی از مسافران اعلام کرد.

-فرنشین انجمن زرتشتیان تهران گفت: دلیل ندارد که انجام کاری را اعلام کنیم ولی بودجه‌ی آن تامین نشود. این کار را باید انجام داد ولی به طور محدود و نیازی به فراخوان نیست. چون طراحی داخلی است بررسی آن به عهده‌ی کمیسیون ساختمان است.

گزارش هیات‌رییسه:

-افشین نمیرانیان: نشست برگزاری انتخابات با حضور نمایندگان ادیان توحیدی از سوی معاونت سیاسی فرمانداری در فرمانداری تهران تشکیل شد که رامین خسروی، جانشین فرنشین انجمن زرتشتیان به نمایندگی در این نشست شرکت کرد. برای برگزاری انتخابات باید لیست 70 نفره از همکیشان معتمد به فرمانداری معرفی کنیم که فرمانداری از آن میان 30 تن را انتخاب می‌کنند. سپس این 30 نفر را دعوت می‌کنند و آن 30 نفر میان خودشان انتخابات انجام می‌دهند و 8 تن را به‌عنوان هیات مرکزی نظارت بر انتخابات زرتشتیان تهران (در نشست سی‌اُم به هیات اجرایی اصلاح شد)، گزینش می‌کنند. انجمن زرتشتیان تهران راسا این معرفی را انجام نمی‌داده از انجمن‌های تهران مانند انجمن موبدان، انجمن اشا، تفت‌وتوابع، سازمان فروهر نهادهایی که مجوز دارند و … درخواست می‌کرده هر یک 5-6 تن را معرفی کنند و کسری آن را انجمن زرتشتیان تهران به آن اضافه می‌کرده است.

-کامبیز میزانیان پیشنهاد داد تا انجمن زرتشتیان تهران نماینده معرفی نکند.

-فرنشین انجمن زرتشتیان تهران: لیست حوزه‌های رای‌گیری دوره‌های پیشین را باید اعلام کنیم که با شهرستان‌ها هماهنگ می‌کنیم شاید تعدادی کم و یا زیاد شود.

-رامین خسروی نماینده‌ی انجمن زرتشتیان تهران که در نشست  هماهنگی فرمانداری شرکت کرده بود از نشست گزارش داد و گفت: نماینده‌ای تام‌الاختیار از طرف انجمن زرتشتیان تهران باید به فرمانداری معرفی شود که این هیچ ربطی به هیات‌نظارت (به هیات اجرایی اصلاح شد) ندارد و رابط با فرمانداری است. حوزه‌های انتخابات چهار سال گذشته است و مشخص هست که چه شعبه‌هایی برای رای‌گیری بوده و امسال برای مکان‌های که 40 تا 50 نفر ساکن داشته باشند حوزه‌ی رای‌گیری نمی‌توان گذاشت و باید برای رای دادن به شهرهای مجاور بروند. نکته‌ی دیگر این که، این دوره انتخابات خبرگان نیز است و غیرهمکیشان می‌توانند با حضور در حوزه‌های ما به خبرگان خودشان رای بدهند. در بخشی از نشست، نماینده‌ی ارامنه گفت که از کشیشان آنها در هیات 8 نفره‌ی نظارت هستند.

در نشست اعلام شد، افزون بر آن 8 تن که گزینش می‌شوند 3 تن هم از دولت در این هیات نظارت (به هیات اجرایی اصلاح شد) شرکت می‌کنند و گروه 11 نفره هیات‌مرکزی نظارت بر انتخابات زرتشتیان را تشکیل می‌دهند.

همچنین در نشست عنوان شد که لیست 70 نفره را بر حسب اولویت اعلام کنیم که معمولا از 30-40 نفر اول انتخاب می‌کنند.

-فرنشین انجمن زرتشتیان تهران گفت: لیست را برپایه‌ی حروف الفبا اعلام می‌کنیم.

-فرانک زنده‌نوش، خزانه‌دار انجمن زرتشتیان تهران گزارش دوم از هیات‌رییسه را پیرامون مالیات مطرح کرد: «بر اساس بند ماده‌ی ۱۳۹ قانون مالیات‌های مستقیم، درآمدهای انجمن از پرداخت مالیات بر درآمد معاف است ولی استفاده از این معافیت موکول به تایید سازمان امور مالیاتی کشور مبنی بر هزینه کرد کلیه درآمدهای محقق شده مطابق با اساسنامه و نیت نامه‌های آن است. با توجه به سخت‌گیری‌های ممیزین مالیاتی ثبت رویدادهای مالی منطبق با استانداردهای حسابداری که بتواند نشانگر این موضوع باشد بیش از هر زمان دیگری احساس می‌شود که مستلزم تقویت امور مالی انجمن است. در این راستای کمک‌های فکری و عملیاتی همکیشان راهگشا خواهد بود.»

به اشتراک گذاری
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

2 پاسخ

  1. دوستی که پیشنهاد داده است آب چاه آدریان بزرگ را به مغازه ها منتقل کنیم امکانش هست توضیح بدن چگونه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه‌ترین ها
1403-09-21
1403-09-21
این پست به روز می‌شود