بنا بر گفته هیاتاجرایی اوسون تنها کسانی که علاقهمند به ورزش کوهنوردی هستند با این مکان آشنایی دارند و این هیات از همکیشان تقاضا دارد با نگاه دیگری به این مکان بنگرند.
هموندان هیاتاجرایی اوسون: سیاوش ساسانی، کوروش ساسانی، منوچهر دمهری، فرخ نوش، شاهرخ تیراندازی، کامیار سیروسی و شاهرخ سلامتی، هموند کمیسیون خدمات و روابطعمومی رابط هیاتاجرایی اوسون با انجمن است.
شاهرخ سلامتی: به شما خوشامد میگویم و گزارش کارهای انجامشده و کارهایی را که قرار است انجام دهید، به ما بدهید.
مهردخت شهریاری: هیاتاجرایی اوسون را به این شوند دعوت کردیم که گزارش فعالیت خود را به ما بدهند. چون گاهی انتقاد میکردند که چرا از هیاتهایاجرایی دعوت نمیکنیم تا بیایند و گزارش فعالیت خودشان را بدهند.
واقعا هیاتاجرایی اوسون یکی از بهترینهای هیاتهایاجرایی ما هست و تشکر میکنم چون خیلی زحمت میکشند. با توجه به اینکه راه بسیار دور است و مخصوص کوهنوردها ورزشکاران است و کسانی که آنجا میروند میگویند تحول بزرگ در آنجا ایجاد شده است.
نخست از خودتان بگویید که چهکارهایی کردید و پس از آن افرادی که جدید هستند خودشان را معرفی کنند تا همدیگر را بشناسیم. ما این معارفه را همیشه در مکان خود هیاتاجرایی انجام میدهیم ولی به دلیل دوری راه خواهش کردیم که خود شما به اینجا بیایید تا باهم آشنا شویم.
فرخ نوش: ۴۳ سال است که در اوسون فعالیت میکنم. اکنون هیاتاجرایی آمده و کمک من هستند از آنها سپاسگزارم. کارهای انجامشده در آنجا را کسانی که آمدند، دیدهاند ولی اکنون لازم باشد فهرست آن را آقای ساسانی میگوید. مهمترین کاری که کردیم این است که تاییدیه گاز را گرفتیم و گاز را بهزودی وصل میکنیم.
مهردخت شهریاری: من از کوروش خواستم که بیاید و داوطلب هیاتاجرایی اوسون باشد.
کوروش ساسانی: باید زودتر از همه اینجا میآمدم، عذر من را بپذیرید. تشکر ویژهای دارم از فرخ نوش که در این ۴۰ سال زحمت کشیدند. آن منطقه صعبالعبور است، ولی بسیار خوش آبوهوا و پتانسیل زیادی دارد که جوانها را جذب کند.
بعضی از جوانها میآیند و دورهم جمع میشوند. تعداد خاصی از همکیشان هستند که میآیند ولی واقعیت این است که آنجا هنوز در شان همکیشان نیست. فرخ نوش تا آنجا که توانسته زحمت کشیده و ایشان هفتهای سه یا چهار بار به آنجا میرود ولی گاهی حرفوحدیث همپشت سرش هست. اگر الان باغی وجود دارد و درختهای آنجا را که بالغبر 1000 اصله است ایشان کاشتهاند و حقوقی از انجمن نگرفتند.
سه سال پیش که هیاتاجرایی تشکیل شد من هموند انجمن بودم بهعنوان رابط و شاهرخ، فرخ، منوچهر، سیاوش شروین پسر جمشید بود که ایشان بنابردلایلی انصراف دادند و دوستان دیگری هم بودند که کمک میکردند و ما به اطلاع انجمن رساندیم تا اینکه جابجایی شکل گرفت من این سمت میزی شدم و شاهرخ رفت آن سمت میز و رابط شد. کسانی که به شوند سختی راه به آنجا نمیآیند طبیعتا نمیدانند چه خبر است و یاری گرفتن از خیراندیش خیلی سخت است. در مواردی هم خیراندیش برای بازسازی بخشهایی که خودش تشخیص میداد میخواست هزینه کند.
اوسون باغی است با یک ساختمان یکطبقهونیم که 100 متر زیربنا دارد که سرایدار با زن و بچه در نیمطبقه پایین زندگی میکند و به آنجا میرسد حقوق وی را انجمن میدهد. آن مکان باغی بود که درختها هرس نشده بود و بینظم بود و ما کمک کردیم و سروسامان دادیم. یکی از مشکلات آنجا کمبود آب بود و شاهرخ با خیراندیش صحبت کرد و منبع آب گذاشتیم. کمبود آب رفع شد، درختان کوددهی و هرس شدند و نایلونکشی شد که آب کمتر هدر برود. مشکلی که آنجا دارد این است که مصالح خیلی سخت به دست میآید و ما مصالح را به هر شکلی که بود به داخل باغ آوردیم.
ساختمان آنجا نخست یک آلونک بود بعدها درست کردند الان چیزی که وجود دارد یک زیربنای دو اتاقخواب با یک بالکن و آشپزخانه کوچک است. سرویس بهداشتی داخل سالن وضعیت ناراحت کنندهای داشت که به یاری خیراندیش به بیرون ساختمان انتقال یافت.
دو سرویس بهداشتی درست شد. البته این مطلبی که میگویم روی زمین صاف خیلی راحت است. بهعنوان مثال یک قاطر میخواهد تا دو کیسه سیمان را بالا ببرد 500 هزار تومان میگیرد و 500 هزار تومان هم برای حواشی آن میگیرد؛ یعنی اینگونه نیست که بهراحتی بشود مصالح یا چیزهای دیگر را تهیه کرد.
ما نقشهی داخلی را کشیدیم که انجام بدهیم ولی پول نداشتیم. نقدینگی به انجمن واریز نکرده بودیم بارها آمدیم صحبت کردیم که چهکاری باید بکنیم تقاضای وام کردیم که کمکم از طریق خیراندیش این منبع مالی را تامین کنیم. همچنین یادی کنیم از روان شاد اردشیر مرادیان که در مسایل برقی اوسون همیشه همراه بود. هزینه برق توسط خیراندیش تقبل شد و کشیده شده و انباری داریم که آن را درست کردیم و مسایلی که همیشه بود این بود که ما مرتب حس میکردیم محصولات آنجا هرز میرود و از بین میرود و میبرند. آنجا ساماندهی شد و هیچ اتفاقی هم نیفتاده بود. چیزی که ما دیدیم و حس کردیم این بود که همه آنها سر سال فروخته میشد و پول آن بهحساب انجمن واریز میشد. استعلام میگرفتیم مزایده میگذاشتیم آنجا هم کسی نبود فقط افغانها آنجا هستند و آنها تقاضا میدهند که باغ را به ما بدهید به هر صورت محصولات آنجا با بیشترین مبلغ فروخته و پولش بهحساب انجمن واریز میشود. مثل پول خیراندیشها را که واریز میکردیم فکر کنم اندوختهای داریم ولی عددش را حضور ذهن ندارم. برای اینکه کار جدید را شروع کنیم باید این ساختمان را درست کنیم. این بایدی که میگویم چون این مکان به نظر ما فوقالعاده عالی است. تمام قشرهای هازمان میتوانند آنجا بیایند و شب را در آنجا با خیال آسوده سپری کنند. فضای خیلی عالی دارد که ما نقشه داریم که محوطه بیرون آنجا را سکو سکو مانند آلاچیق بسازیم. داخل آنجا هم به شکل لاکچری درست میشود با مهندسین مختلف و همکیشان و دوستان صحبت کردیم. چون آنجا خیلی سرد میشود باید این موضوع را هم در نظر بگیریم که سرما باعث نشود ساختمان دچار مشکل شود. چوبهایی که در سقف کارشده باید بازسازی شود، چاهها مشکل داشت و به دلیل سنگلاخ بودن آنجا نمیشود چاه کند، ولی به هر صورتی که بود دو چاه کنده شد بوهای فاضلاب به بالا میزد و داخل ساختمان میپیچید و در راهروها و پلهها بوی نامطبوع به مشام میرسید آن را درست کردیم. فاضلاب را به این چاهها وصل کردیم. میخواهیم اتاقهای خیلی خوبی در شآنهمکیشان داشته باشیم و چون زمستانها سرد است تنها یک سرویس بهداشتی فرنگی کوچک داخل باشد. آشپزخانه خیلی خوب درست شود. یک تراس خیلی خوب هم دارد که باید بازسازی بشود.
این کلیات طرحی بود که ما در نظر داشتیم انجام بدهیم اکنون چند ماهی است که کار نکردیم و منتظر هستیم گزینش هیاتاجرایی به سرانجام برسد. واقعیت امر این است که ما حمایت میخواهیم. واقعاً خیلی سخت است تا ما همکیشان و خیراندیشان را به آن سمت هدایت کنیم. دو سه نفری تقبل کردند تا کار را به اینجا رساندیم و امیدوارم هر کس یا هر گروه دیگری که میآید زحمت بکشد و این را به ثمر برساند. فرخ بهویژه در باغداری و دیوارکشی آنجا تلاش کرده است.
اینها کارهای است که باید انجام بشود مرتب یک سری هزینهها داریم مثلا ما یکتنخواهی داریم که تا جایی که من یادم است فکر کنم الان زیاد شده و ۱۰ میلیون تومان شده است ولی هر چیزی را که میخواهیم بالای کوه ببریم دو یا سه میلیون خرج آن است. ما باید قاطر ببینیم تا با آن دو یا سه کیسه یا کپسول گاز بالا ببریم هزینه چند برابر هزینه جاهای مسطح است. اینها را ما تقبل میکنیم ولی حمایت میخواهیم یعنی اگر اینجا خیراندیشی پیدا شود و بگوید من برای همین سالن نشست هیاتمدیره انجمن 200 میلیون میدهم، برای آنجا باید 400 میلیون بدهد. این حمایت خود جامعه را هم طلب میکند.
منوچهر دمهری: تمام صحبتها را کوروش ساسانی گفت و اینکه آقای فرخ نوش بسیار زحمت کشیدند ما زحمات ایشان را از نزدیک دیدیم. رفتوآمد به آنجا با آدریان و مارکار و جاهای دیگر که داخل شهر است، فرق میکند.
به هر حال آنجا فقط حمایت میخواهد. حمایت مانند اینکه مردم را با آنجا آشنا کنیم. این فکر جمعی که میخواهیم آنجا را بازسازی کنیم برای این است که آنجا آبرومند باشد. کسانی که میآیند میخواهند برای چند ساعت یا شب آنجا بمانند. اکنون تشک، لحاف و تخت وضعیت مطلوبی ندارد به این فکر افتادیم آنجا را خوب بازسازی کنیم. میخواهیم مرتب و شیک کنیم. ورود و خروج را کنترل کنیم. فردی که اکنون آنجاست به نام آقا رضا بسیار بچه خوب، زرنگ و باهوش است. تمام موارد را خوب اجرا میکند و به همهچیز آشناست. تنها بحث حمایت مالی است. خیراندیشان خیلی سخت به آنجا کمک میکنند. خیراندیشی کمک میکند که اهل کوه باشد باید بیایند و ببینند. حالا برای اینکه بیایند و ببینند و لذت ببرند باید محیط را آماده کنیم.
در این چند سال واقعاً فرخ نوش خیلی زحمت کشیده. بچههای دورههای پیش روانشاد اردشیر مرادیان و رستم فولادی، شابهرام گشتاسب و برادرشان فریدون که تعدادی درخت کاشتند.
طرح داریم که آشپزخانه را بزرگ کنیم، سرویس بهداشتی و حمام را کمی کوچک کنیم در و پنجره، کف و چوبهای سقف را عوض کنیم. چند بار از چندین نفر قیمت گرفتیم، آدم حرفهای آوردیم خود رضا هم گفت من با این قیمت انجام میدهم. روشها را درآوردیم نوع چوبهای سقف را فهمیدیم چه هست، رطوبت آنجا موریانه خوردن همه اینها را یافتیم. این کارها واقعاً هزینه دارد.
بنابراین پول باید جمع شود تا شروع کنیم. اینکه اکنون یکدفعه کار را شروع کنیم تا بعدا نقدینگی جمع شود، باعث میشود وسط راهکار بخوابد. کار بازسازی باید هزینه آن تقریبا مطلوب باشد تا شروع کنیم.
افشین نمیرانیان: نکتهای که خطاب به همکاران خودم میگویم این است که شکلگیری هیاتاجرایی تجربه خوبی بود و همهجا منشأ خوبی بودند. در مکانهای زیرمجموعههای انجمن که سه یا چهار آدم جدید آمدند کارهای فکری و کارهای اجرایی کردند. به نظرم آفتی که ممکن است در میانمدت و یا کوتاهمدت باعث شود که این تجربه جلوتر نرود عدم تزریق نقدینگی است. هیاتهای اجرایی ما با مقدار زیادی انرژی و ایدههای خوب میآیند و انجمنی که اینقدر سرمایه دارد که منظورم نقدینگی نیست نمیتواند نقدینگی تزریق کند. یا نداریم یا چاههای داریم که باید پولها را اول آنجا بریزیم. به نظرم درحالیکه با حمایتهای مالی خیلی محدود میتوانیم از این مجموعه پشتیبانی کنیم و دلگرمی بدهیم. از آنطرف منوچهر هم گفت، واقعاً مجموعههای ما به هر دلیلی خیلی در شآنهمکیشان ما نیست نه اینکه باعث خفت و خواری باشد نه منظورم این است که به هر حال باید این امکانات بهتر از این باشد. چون لیاقت همکیشان بیشتر از این است. شوربختانه این عدم نقدینگی سبب شده که یک زمانی انجمن پول و همکار نداشته ولی الآنهمکار داریم ولی نقدینگی ندارد و شما سومین گروهی هستید که اینجا آمدید. هیاتهای اجرایی ما هیچکدام توقعی ندارند ولی ما باید بفهمیم که حمایت از این هیاتهای اجرایی را در اولویت قرار دهیم.
مهردخت شهریاری: برای کارهایی که قرار است انجام دهید برآورد هزینه بدهید.
کوروش ساسانی: ما در سه سال گذشته مرتب برآورد هزینه میکردیم ولی قیمتها بالا میرود و اکنون فکر کنم به ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیون تومان شاید هم بیشتر رسیده باشد. بستگی دارد به اینکه تا چه حدی بخواهیم کارکنیم. هتل کناری اکنون بستهشده آن زمان هرکسی از همکیشان که میآمد برای اقامت به هتل میرفت و شبی 700 یا 800 هزار تومان میداد. راضی بود که اینجا یک اتاق خوب بدهیم و همین مبلغ را بپردازد. ما یک اتاق را وی آی پی میکنیم برای افرادی که میخواهند با خانواده بیایند و فردی که آنجا هست خوشبختانه قبلاً هتلدار بوده و با این کار آشنا است. اتاق بزرگتر را همگانی میکنیم و سالن بزرگ که اکنون چیزی ندارد و امیدواریم درست کنیم. تراس خوبی دارد که آن را هم درست کنیم و شیشه میکنیم تا سرما داخل نیاید. اتاقهای کوچکی هم دور و اطراف داریم که اگر بودجه برسد میتوانیم از آنها هم استفاده کنیم. یک اتاق را اجاره میدهیم و همان جواب هزینه را میدهد. وقتی آنجا آماده شود مردم را میتوان تشویق کرد که به ورزش کوهنوردی بپردازند.
شاهرخ پورمستدام: بحث سرمایهای که گفتید که میخواهید کمکم جمع شود با این تورم شاید نتوانید کاری کنید. نظرم این است با یک سری فراخوانها و مناسبتها همکیشان را به آنجا بکشانیم و یا در سالن خسروی در برنامههایی که اجرا میشود در رابطه با اوسون هم تبلیغ شود.
مهرداد کاویانی، بازرس: باغ اصلی دورش حصار دارد؟ آیا محصول باغ درآمد دارد؟ درآمد آنجا مشخص است؟
فرخ نوش: یکبخشی با باغ کناری حصار ندارد و ما با چوب جدا کردیم. سمت شمالی حصار نمیشود چون کوه است. در مورد درآمد محصول باغ گردوها را میفروشیم. درآمد آنجا مشخص نیست.
کوروش آذرگشاسبی: ما واقعاً باید بیاییم آنجا را ببینیم و در آنجا از شما سپاسگزاری کنیم. من تقاضا دارم که این پروژههایی را که میخواهید انجام بدهید را بهگونهای تعریف کنید و هزینهها را برای ما بفرستید یعنی هزینهها را قسمت به قسمت بفرستید تا ما بتوانیم بهتدریج بودجه را تامین کنیم اگر به شکل کلی باشد برای مثال ۴۰۰ یا ۵۰۰ میلیون تومان برای ما سخت است.
کوروش ساسانی: باید از همهی هیاتهای اجرایی حمایت شود. اگر هیاتاجرایی نبود باید خود انجمن آستین بالا میزد و کارها را انجام میداد. هزینهها مرتب فرق میکند ما از ۱۰۰ میلیون شروع کردیم اکنون شده ۴۰۰ میلیون شاید هم بیشتر باشد.
ما حمایت میخواهیم و شاید اگر کمک نکنید ما هم دلسرد میشویم و رها میکنیم ما در حد توان خودمان فعالیت کردیم اما آنها را رسانهای نکردیم که همه بدانند و بفهمند آنجا چه پتانسیلی دارد.
در سال هم چند ماه به علت سرما بیشتر نمیشود کارکرد در چند ماه گرم فرصت داریم که همه کار بکنیم.
فرامرز پوررستمی: من دو بار چند سال پیش آنجا آمدم و میدانم تمامکارها آنجا بیست برابر سختتر است و فرخ که پیشکسوت است. از این بچهها سپاسگزارم شاید کمک مالی کافی نتوانیم بکنیم ولی حمایت که میتوانیم بکنیم و نگذاریم شایعات پخش شود.
جمشید دارابیان: آرزوی من این است که چهره فرخ نوش روی مجله فروهر بهعنوان چهره ماندگار نقش ببندد.
سپس شاهرخ سلامتی، یکی از هموندان خود را بهعنوان شاهرخ تیراندازی معرفی کرد و سن و سال خودش و سابقه کاری خودش را درزمینهی کشاورزی گفت.
مصوبات
*پیشنهاد پرداخت مبلغ ۱۵ میلیون تومان جهت برگزاری جشن سده به سازمان فروهر
فرشاد فرهیفر: همانطور که هفته پیش هم گفتم سازمان فروهر طی نامهای که دو هفته پیش برای ما فرستاده گفته که در نظر دارد جشن سده را برگزار کند. در نشستی که داشتیم موارد متعددی مطرح شد و دراین باره بحث کردیم که منجر به مصوبه شد که اگر سازمان فروهر میخواهد و توانایی برگزاری جشن سده را داشته باشد ما به آنها کمک مالی میکنیم. دوستان سازمان فروهر مدنظرشان این است که جشن سده را امسال در کوشک ورجاوند برگزار کنند و ما هم خوشحال هستیم و مشکلی با این قضیه نداریم. هرچند کوشک برای سازمان فروهر است و ما در آنجا دخل و تصرفی نداریم ولی همراهی میکنیم این مصوبه در راستای همراهی است که توضیح میدهم. دو پیشنهاد داریم که به اطلاع دوستان خواهیم رساند و در اینجا نخست با هیاتمدیره درمیان میگذارم. نخست اینکه جشن سده مانند سنوات اخیری که در مارکار تهرانپارس برگزارشده بود اکنون توسط سازمان فروهر گرفته شود و ما ۱۵ میلیون تومان بهعنوان کمک در اختیار آنها قرار میدهیم اگر این اتفاق بیافتد نامهنگاریها و کسب مجوز با انجمن است. پیشنهاد دوم که پیشنهاد خودشان است که درواقع جشن سده در کوشک برگزار شود. بازهم پیشنهاد ما این است که همان ۱۵ میلیون تومان را پرداخت کنیم ولی تمامکارها با خودشان است. اگر عدد امشب مصوب شود ما حمایت مالی را رسما به دوستان میگوییم و انتخاب با خودشان است. همه میدانیم که برگزاری جشن سده در کوشک، هزینههای بالاتری دارد و چون صحبت عددهای بیشتری است، ولی حالا من نمیدانم اجازه بدهید من نگویم شاید چیزی بگویم و در رسانهها نوشته میشود که بعدها شاید غیرازاین باشد برآوردی که ما در مارکارکردیم اگر بخواهیم جشن سده را با توجه به افزایشی که نسبت به پارسال داشته باشیم بین ۳۰ تا ۳۵ میلیون تومان مثلا هزینهای است که برای ما تمام میشود ما به این نتیجه رسیدیم که نصف آن را بهعنوان کمک به سازمان فروهر در نظر بگیریم و خودشان برگزار کنند ولی برای ما فرقی نمیکند که در مارکار و یا در کوشک برگزار شود. نکتهای که به هیاتمدیره میخواهم بگویم این است که پیگیری و کسب مجوزها را نمیدانم که به نتیجه میرسد یا خیر ما این را به دوستان میگوییم ما انتظار داریم که تصمیم نهایی سازمان فروهر برای برگزاری جشن سده در کدام مکان را تا روز دهم دیماه رسما اعلام کند و آنها تا ۱۰ دیماه بگویند که مجوز لازم را برای برگزاری جشن سده در کوشک ورجاوند را گرفتند یا خیر در غیر این صورت انجمن زرتشتیان تهران اقدامات لازم برای برگزاری جشن سده در مارکار تهرانپارس را از روز ۱۱ دیماه که نشست هیاتمدیره است، اعلام کرده و شروع خواهیم کرد که به دنبال مجوزها برویم تا در مارکار تهرانپارس برگزار کنیم. دلیل آن این است که برابر تجربیات سالیان گذشته اگر این کار را به لحظات آخر محول کنیم در برگزاری جشن سده به مشکل میخوریم. باید وضعیت ما مشخص باشد که تا آن تاریخ کجا برگزار میشود انتظار داریم تا روز ۱۰ دیماه رسما اعلام کنند که میتوانند و آنجا برگزار خواهند کرد یا در غیر این صورت ما فرض میکنیم که خودمان در مارکار برگزار کنیم. عدد 15 میلیون هم همین بود که ما به این نتیجه رسیدیم که با نصف هزینهای که خودمان پیشبینی میکنیم در مارکار برگزار خواهیم کرد را اختصاص بدهیم به سازمان فروهر فارغ از اینکه در کجا برگزار میشود.
نوذر نوذری: یکی از جشنهایی که امسال ثبت جهانی شده همین جشن سده است فارغ از مکان برگزاری بهخاطر اینکه این جشن ثبت جهانی شده من فکر میکنم یک بودجه اضافهتری را حتا برای برگزاری خودمان در مارکار در نظر بگیریم و این جشن را بزرگتر برگزار کنیم چون هم بعد جهانی پیداکرده و هم اهمیت دارد چون یکی از جشنهای مهمی است که میراث فرهنگی است.
کوروش آذرگشاسبی: این عدد تقاضای آنها بود؟ چه عجلهای دارید که این عدد را تصویب کنید اول فرصت دهید که ببینیم آنها برگزار میکنند یا ما باید برگزار کنیم. اگر آنها حتما برگزار میکنند ببینیم نیاز آنها چیست و چه تقاضایی از ما دارند آیا برآورد ما از این عدد درست است.
جمشید دارابیان: من اصرار دارم که این عدد تعیین شود چون بهواقع انجمن الان در مشکلات مالی غوطهوراست من نمیدانم تا چه حد شما این مسایل مالی را جدی میگیرید این عدد 15 میلیون تومان بسته شود بیشتر از این هم من موافق نیستم.
کوروش آذرگشاسبی: شاید اصلا قرار باشد ما خودمان برگزار کنیم و سازمان فروهر نتواند مجوزها را بگیرد.
فرشاد فرهیفر: ما با آنها هفته پیش نشست داشتیم به هر حال عددهایی ردوبدل شده و فاصلهها کم نیست یعنی درخواست آنها با توانایی مالی ما، به همین دلیل قرار شد که مصوبه هیاتمدیره را بر اساس توان مالی انجمن به آنها اعلام کنیم که میتواند در تصمیمگیری آنها تاثیر بگذارد. هرچند که من بعید میدانم امیدوارم که خیراندیشان دیگری هم باشند و کمک کنند تا جشن سده به بهترین شکل برگزار شود ولی به هر حال فکر میکنم که بهتر است این عدد را مشخص کنیم تا آنها اطلاع داشته باشند. عامل اصلی موردی است که باید بتوانند مجوزهای لازم را بگیرند و امیدوارم که این اتفاق بیافتد و آنجا برگزار شود و باید پیشبینی هر احتمالی را بدهیم و این عدد تصمیم ما بود باید نیمنگاهی به وضعیت مالی انجمن داشته باشیم.
با پیشنهاد پرداخت مبلغ ۱۵ میلیون تومان جهت برگزاری جشن سده به سازمان فروهر موافقت شد.
*آییننامه استفاده و اجاره سالن روان شاد مهربانو در خانه فرهنگ و هنر مورد تایید است که در صورت موافقت با آن جزئیات مطرح خواهد شد.
مهردخت شهریاری: ما کلیات را میخواهیم تصویب کنیم چون سالن مهربانو و آشپزخانه، خانه فرهنگ و هنر به نیت استفاده همکیشان برای مراسم شادی بوده است. البته مجوزهایی میخواهد که نمیدانم دارد یا نه ابتدا کلیات آن را تصویب کنیم. آییننامهای برای استفاده از این سالن و آشپزخانه به درخواست هیاتاجرایی خانه فرهنگ و هنر تهیه شده که آییننامه از نظر ما مشکلی ندارد، ولی اصل قضیه این است که اجاره سالن مهربانو و آشپزخانه برای مراسم خانوادهها مشکلی نداشته باشد. آییننامه را در اختیار هیاتمدیره قرار میدهم تا مطالعه کنید.
فرامرز پوررستمی: آیا پیش از تشکیل خانه فرهنگ و هنر این سالن برای شادی اختصاص داده شده بود؟
مهردخت شهریاری: تا جاییکه من اطلاع دارم ظاهرا خانه فرهنگ و هنر تشکیل شده بعدش خدامراد مزداپور و رستم فرخنده پول جمع میکنند و آنجا را میسازند بیشتر از این من اطلاعی ندارم. به نیت برگزاری مراسم شادی ولی نیت نامه مشخص نیست.
کوروش آذرگشاسبی: چون مساله مهمی است و این خانه زیر نظر انجمن زرتشتیان است و هر کاری که آنجا انجام میشود مسئولیت آن با هیاتمدیره انجمن زرتشتیان تهران است کارهای که انجام میشود برای هنر است حالا بخواهند مراسم تولد کوچکی هم داشته باشند مسوولیتهایی دارد نظرات خودتان را بگویید تا رای گیری کنیم. آیا این درخواست خانه فرهنگ و هنر زرتشتیان است که این کار حتما انجام شود و از آن سالن برای این کار استفاده کنند؟
مهردخت شهریاری: گنجایش این سالن بیشینه ۶۰ نفر است. وقتی بچهها دورهم جمع میشوند تا آموزش هنر را فرابگیرند ممکن است زادروز یکی از بچهها را هم دور هم جشن بگیرند. درخواست آنها این است. چون خانههای آنها کوچک است و گنجایش ندارد اینجا این امکانات را دارد تا بتوانند استفاده کنند ولی استفاده از این امکانات آییننامه میخواهد. در ضمن اینکه آقایان مزداپور و فرخنده که بانی خیر این قضیه بودند میگویند که ما سالن را درست کردیم و اینجا بلااستفاده افتاده بعدش هم اینکه ما جلسهای داشتیم که آقای رستم فرخنده تماس گرفتند و گفتند چرا اینجا را استفاده نمیکنید زیاد در جریان نبودم. جلسهای گذاشته شد که پروانه خرمشاهی و اعضای هیاتاجرایی هم بودند من قانع شدم که کسانی که خیراندیشی کردند هدفشان این بود که از این مکان استفاده شود آنجا به خاطر موقعیت مکانی خوبی که دارد انتخاب خوبی است که اگر مجوزش را داشته باشد میتوان کافیشاپ زد، غذایی درست کرد. آقای فرخنده گفت من دنبال مجوز کافیشاپ میروم. مساله این است که این مکان موقعیت خوبی دارد و میتوان از آن استفاده کرد و ما در کل میخواهیم کلیات را مطرح کنیم.
مهردخت شهریاری: کافیشاپ را کنار بگذارید. اکنون همکیشان مایلند از سالن استفاده کنند.
پروانه خرمشاهی: من از فروردین تا به الان که رابطه خانه فرهنگ و هنر هستم این را از اعضای هیاتاجرایی خانه فرهنگ و هنر شنیدم که روز اولی که دعوت شدند و این مسوولیت را قبول کردند گفتند که شما میتوانید از امکانات و فضای اینجا استفاده کنید و حتا میتوانید درآمدزایی هم داشته باشید. امکانات آنجا یکی همین سالن و آشپزخانه است حالا نام مراسم شادی را هم آوردند من نمیدانم در کدام اساسنامه قبل یا ماقبل، ولی ما در اینجا گهنبار هم میگیریم که مراسم شادی است اگر مثلا ازلحاظ مجوز و اینها مشکلی دارد آنهم نباید گرفته شود ولی در کُل این ساختمان ساختهشده برای تجمع ۵۰ یا ۶۰ نفر و ما بهعنوان انجمن که این ملک متعلق به انجمن است میتوانیم این درخواست هیاتاجرایی را نپذیریم و آنها هم میتوانند به کسانی که به آنها مراجعه میکنند بگویند انجمن نپذیرفته ولی مثلا اگر کلاسی آنجا هست و یا فیلم میبینند یا قصهگویی هست و برحسب تصادف تولد بچهای هم هست کیک تولدی آوردند و آهنگی پخش شد و خود همکیش هم نگویند شما با چه مجوزی این کار را کردید. آنها بگویند که ما در تاریخ فلان مصوبهای هیاتمدیره گردش 45 انجمن به ما داده شده که بتوانیم این کار را بکنیم خود اعضای هیاتاجرایی راحتتر هستند که این کار را نکنند ولی به خاطر اینکه بتوانند به همکیشان پاسخگو باشند میخواستند که اجازهای داشته باشند و زحمت کشیدند و آییننامهای را نوشتند و در مورد سالن و آشپزخانه به موارد دقیق پرداختهشده است. یادم است سازمان فروهر برای بازگشایی کلاسها میخواست آش بپزد از این مکان استفاده کردند باوجوداینکه آییننامه داده بودند و تصویب نشده بود از امکانات استفاده کردند و آش پختند و آن را به سازمان فروهر بردند. برای چنین کارهایی خواستند مجوز داشته باشند که حتا خود ما هم نتوانیم به آنها ایراد بگیریم که شما بدون اجازه دارید کاری میکنید.
جمشید دارابیان: ایده زیبایی است واقعا من خودم میپسندم که از اماکن خودمان بهینه استفاده کنیم من فکر کنم موانع قانونی را میتوانیم با رایزنی و مشورت کاهش دهیم. فکر کنم ظرفیت برای شصت نفر زیاد است برای چهل نفر ظرفیت را ببندند میشود این را اجرایی کرد بیشتر از چهل نفر اجازه ندهند. امیدواریم آقای فرخنده مجوزها را بتواند بگیرد.
فرامرز پوررستمی: اگر آنچه خانم خرمشاهی میگوید که هنرجو آنجا بخواهد ساز یاد بگیرد و همزمان تولدش را آنجا بگیرد اینیک بحث است و بحث دیگر این است که آشپزخانه آنجا را فعال کنیم این بحث دیگری است. نام آن آشپزخانه است آیا ما میتوانیم فعال کنیم؟ این امکانات و وسایل میخواهد یکی میگوید بیایید کافیشاپ کنیم من میدانم چه کسی پشت این فکر است ولی آنها مسوولیت ندارند هر اتفاقی بیافتد پای انجمن وسط است. یادتان باشد چه این گردش و چه گردشهای دیگر که میآیند، نگویند چرا این تصمیم را گرفتند اکنون تصمیم با شماست.
کوروش آذرگشاسبی: تعدادی اماکن ساختهشده است که همکیشان از آن استفاده کنند و این مجوزهای آنچنانی نمیخواهد و چند نفر میخواهند دورهم جمع شوند مثلا در خانه آشپزخانه بزرگی برای پختن آش ندارند بیایند آنجا آش بپزند. اینها را ما باید توجه کنیم که اینجا برای این کار ساختهشده و ما این امکان را به کسانی بدهیم که در خانه نمیتوانند آن کارها را انجام دهند؛ مثلا آتشکده کرمان آشپزخانهای دارد که مردم هر مراسمی دارند تنها به دبیرخانه میگویند که از آن امکانات استفاده میکنند و مراسم را انجام میدهند. دغدغه مردم را بهگونهای رفع کنیم و سخت نگیریم.
مهرداد کاویانی: این با ماهیت فرهنگ و هنر در تضاد است شما ببینید این سالن را برای نامزدی یا کافیشاپ میخواهند که این مغایر است ولی برای استفاده تولد بچهها و هنرجویانی که آنجا هنر میآموزند اگر تولدی دارند در آن رابطه ایرادی ندارد.
شاه بهرام سیروسی: خوشحال هستیم که این خانه را داریم. به نظر من از زمانی که این سالن ساخته شد زحمات زیادی کشیده شده است این ساختمان به فرهنگ و هنر میخورد اینطور نیست که الان آنجا را سنگ کردند و بهکل ساختمان صدمه زدند، خیر تمام مجوزهای لازم را از خود خیراندیش گرفتیم و ایشان با مراسم شادی موافقت کرده است. حالا این مراسم شادی بستگی دارد که چگونه برداشت کنید. بحث کافیشاپ و اجاره دادن نیست بحث این است که آشپزخانه مجهز شود برای هنرآموزانی که کلاس آشپزی میروند از مکان استفاده کنند میخواهند مجوز گرفته شود یا کسانی که آخر ترم جایزه میگیرند آنجا مراسم برگزار کنند.
مهردخت شهریاری: در این آییننامه حرفی از کافیشاپ نیست. متن را میخوانم، سالن مهربانو آشپزخانه خانه فرهنگ و هنر بهصورت مجزا یا به همراه یکدیگر میتواند برای مراسم مدنظر همکیشان مانند سدره پوشی، تولد، مراسم نامزدی و یا جلسات و همایشها بر پایه قوانین و مفاد این آییننامه با تایید هیاتاجرایی مورد استفاده قرار میگیرد.
کوروش آذرگشاسبی: کلمه نامزدی را حذف کنید.
ساسان نیکنام: خانه فرهنگ و هنر با این کار تضاد دارد اگر موردی باشد و بخواهند برای هنرجویی تولدی بگیرند ایرادی ندارد ولی اگر کسی مستقیم آنجا برود که اصلا تابهحال آنجا نبوده و سالن را بخواهد اجاره کند این کار درست نیست ما برای سدره پوشی و نامزدی سالن داریم و این کار با فرهنگ و هنر مغایر است.
مهردخت شهریاری: میتوان آییننامه را اصلاح کرد مثلاً نامزدی را حذف کرد و تولد را برای دانشجویان آنجا قرارداد.
فرشاد فرهیفر: نگرانی قابلدرک است. من فکر میکنم برای برنامههای کوچک خوب است اگر قرار باشد آنجا جایی بشود که مردم بدانند که میتوانند آنجا تولد بگیرند داستانهای بعدی خودش را دارد. فکر میکنم که هیاتاجرایی خانه فرهنگ و هنر هم این نامه را ارسال کرده همانطور که آقای فروزان، رییس هیاتاجرایی هم گفتند که ما وظیفهداریم این امکانات و پتانسیل را به هیاتمدیره اعلام کنیم و تصمیمگیری با هیاتمدیره است؛ اما پیشنهاد من این است که اجازه دهید به شکل مشروط بپذیریم یعنی اینکه اجازه دهیم این کار به شکل آزمایشی به جلو برود اجازه دهیم برای جشنهای خودمانی این کار صورت بگیرد.
افشین نمیرانیان: ما از خانه فرهنگ و هنر پیشنهاد داریم امکاناتی در آنجا هست و من فکر میکنم باید به شکلی از آن امکانات استفاده کنیم و استفادهای که نه مشکلی به وجود بیاورد و نه مشکل مجوزی داشته باشد. با کلیات موافقت کنید و موارد مجاز را بعدا صحبت کنیم. من مکانهایمان را به شکل کلوپ میبینم و آییننامه را بهگونهای بنویسید که اعضای همان کلوپ بتوانند از امکانات آنجا استفاده کنند.
با کلیات آییننامه استفاده و اجاره سالن روان شاد مهر بانو در خانه فرهنگ و هنر موافقت شد.
*اجارهبهای اداره بهداشت یزد با ۴۰ درصد افزایش از مبلغ ۲۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به مبلغ ۳۰ میلیون تومان افزایش یافت.
ساسان نیکنام: اداره بهداشت یزد که بیمارستان بهمن را در اختیار دارد اجاره را از مبلغ ۲۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان با ۴۰ درصد افزایش به ۳۰ میلیون تومان افزایش داد.
تصویب شد
*پیشنهاد حقوق کارکنان سالن پذیرایی به شکل ماهانه پرداخت و گزارش شود.
جمشید دارابیان: برای مثال سالن یک روز سه برنامه دارد مثل پرسه که خدمتگزار آن برنامهها در یک روز 900 هزار تومان میگیرد و نمیتوانیم بفهمیم که این کارگر سرجمع چه مقداری میگیرد ما میخواهیم یککاسه کنیم تا آمار داشته باشیم. در جامعه میگویند که جوانان نمیآیند اینجا کار کنند اگر درآمد مشخص باشد جوانها تمایل پیدا میکنند که بیایند من تقاضا دارم بهجای روزانه به شکل ماهیانه حقوق بدهیم.
شاه بهرام سیروسی: اگر ماهیانه میخواهید بپردازید مشکلی ندارد. کارگرها که از بیرون میآیند و کار میکنند سر هفته پول میخواهند و نمیتوانیم پول آنها را ماهیانه بدهیم کدام همکیش تا دو نصف شب ظرف ما را میشوید اگر بیایند که ما استقبال میکنیم اگر در روز سه پرسه داشته باشیم اداره کردن آن خیلی سخت است و ماهیانه نمیتوانیم پرداخت کنیم اگر گزارش خواستید چشم میدهیم.
فرشاد فرهیفر: اکنون پرداختها از طرف انجمن است؟ گزارشها را میتوانیم از حسابداری بگیریم اینکه شما میخواهید ماهیانه بدهید شاید دلیل آن این است که پول بچههای روزمزدی را ماهیانه بدهید یا میخواهید گزارش داشته باشید.
نوذرِ نوذری: یکی از بحثها این است که میخواهیم بدانیم اگر تعداد مراسم بیشتر باشد برای ما صرف میکند که یک کارمند بگیریم در عدد این رشد میکند و شاید روزمزدی در گرانترین حالت ۵۰۰ یا ۶۰۰ باشد یا ماهیانه بتوانیم از این آمارها استفاده کنیم.
افشین نمیرانیان: ما چند جور مراسم با نرخ مختلف داریم شاید از نظر تعداد در ماه پرسه بیشتر باشد شاید به شکل متوسط ۱۰ پرسه در تهران داشته باشیم یا شاید کمتر این یعنی اینکه ماهی ۴ میلیون میشود اگر میخواهید اطلاعات بگیرید لزومی ندارد چون قبلاً ما این کار را میکردیم ولی وقتی یک عدد بزرگ به کسی بدهیم حساسیت ایجاد میکند و لزومی نمیبینیم ولی شاید کمیسیون مالی دلایلی دارد.
جمشید دارابیان: اتفاقاً میخواهم حساسیت به وجود بیاید چون الان تصور جوانهایی که نمیآیند در سالن کار کنند این باشد که فکر میکنند که اگر اینجا کار کنند مثلا نُه میلیون تومان میگیرند ولی اگر جوانها بدانند رقم بالایی میگیرند تمایل بیشتری برای آمدن پیدا میکنند.
ساسان نیکنام: آقای نمیرانیان مزیت اینکه حقوق را روزانه بدهیم چیست و ماهیانه بدهیم چیست. ماهیانه خیلی بهتر است اگر در ماه باشد ما فرصت داریم که خیلی بررسی کنیم.
کامبیز رستمی: من نگرانم که شخص فکر کند چون حقوق ثابت میگیرد بیمه هم باید بشود.
شابهرام سیروسی: اگر حقوق ثابت بدهیم به اداره بیمه چه بگویم ولی اینکه بگوییم این پارهوقت بوده بهتر است کمیسیون مالی آمار خواست میدهیم ما گرفتار نشویم.
جمشید دارابیان: من در نشست غیرعلنی درباره بیمه صحبت میکنم که ما دغدغه بیمه را نداریم.
مهرداد کاویانی: برداشت من این است که چون روزانه حقوق میدهید مشخص نمیشود. ایشان میخواهد آخر ماه بداند چقدر میگیرد و چون روزانه میگیرد مشخص نمیشود.
با پیشنهاد حقوق کارکنان سالن پذیرایی به شکل ماهانه پرداخت و گزارش شود بهصورت آزمایشی یکماهه موافقت شد.
گزارش
گزارش نخست را مهردخت شهریاری داد، وی گفت پرسشهایی که در کانال مجازی پیشآمده که باید پاسخ بدهم
توضیح درباره قیمت گرد همآیی سازمان زنان
-به قیمت ورودی سازمان زنان اعتراض بوده که چرا ۲۲۰ هزار تومان است درحالیکه غذای معمولی ۲۵۰ هزار تومان است، زمانی که پرسی است مرغ برای هر نفر به شکل عادی ۱۵۰ گرم است در خورشت ۵۰ گرم گوشت گوساله است. میوهها بستهبندی میشود میوه ۴ قلم است هزینه کارگر و بستهبندی است و ما تخفیف خوبی دادیم و من گفتم توضیح بدهم که ذهنیتها خراب نشود که فکر کنند ما گران حساب کردیم.
سوبرداشتی که در مارکار تهرانپارس شده
درباره اینکه صحبت شده بود که در مارکار عدهای را راه میدهند وعدهای را راه نمیدهند اینطور نیست در مارکار سالن و آشپزخانه را اجاره میدهیم و صاحبمجلس خودش میتواند آشپز بیاورد و یا خودش آشپزی کند. من تاکید میکنم هرکسی که میخواهد از مارکار استفاده کند خودش میتواند آشپز بیاورد و یا خودش آشپزی کند مانند سالن پشت آتشکده است که از دبیرخانه استعلام میکند سالن را در اختیارش میگذارند و تمیز تحویل میدهند و تمیز تحویل میگیرند. مارکار هم همینگونه است و محدودیتی ندارد. یک موردی که اتفاق افتاده گفتند شخصی شاکی شد که چرا نمیگذارید من بیایم. البته صاحبمجلس میتواند درخواست کند که در این مراسم میخواهم از این شخص استفاده کنم موردی نیست اما هیاتاجرایی اصلا اجازه درخواست مدیر اجرایی ندارد و فراخوان هم که ندادیم ازاینرو هیاتاجرایی گفت راه نمیدهم. ما چنین چیزی را نمیخواهیم ولی اگر صاحبمجلس میخواهد از ایشان استفاده کند موردی ندارد. هیاتاجرایی برای شخص دیگری هم گفته بودند که ایشان در سه چهار مورد که آمده بودند، به خاطر رفتار ناپسند و بیاحترامی که کرده بود هیاتاجرایی اجازه استفاده از آنجا را به ایشان نداد. حالا دیروز ایشان آمده و صحبت کرده و پوزش خواسته و آنها هم قبول کردند والان موردی ندارد. هیاتاجرایی مارکار با کسی مشکل یا سو تفاهمی ندارد. بند آییننامه مارکار در مورد هیاتاجرایی میگوید: تعیین زمان فعالیت و نظارت بر حضور افراد در مارکار برنامهریزی و مدیریت اجرایی استفاده افراد از امکانات و خدمات مارکار جزوظایف خاص هیاتاجرایی است. وقتی بیاحترامی میکنند آنها هم عکسالعملی نشان میدهند تا حالا این شخص خودش عذرخواهی نکرده و تنها خویشاوندان عذرخواهی کردند که خوب بالاخره کار پسندیدهای نیست.
استفاده از کلاهسفید شخصی در قصر فیروزه
رابط قصر فیروزه اینجا نیستند، ولی چون به کمیسیون خدمات برمیگردد کلاههای قصر فیروزه شسته و تمیز میشود. خواهش میکنم هر کس کلاه با خود بیاورد. هم بهداشتی است و هم بهصرفهتر است.
سود و زیان تالار پذیرایی
فرامرز پوررستمی: هفته پیش بحثی شد درباره تالارهای پذیرایی که سودده است یا زیانده، خواهش کردم که مبالغ تعمیر و نگهداری، خریدهای وسایل و اینها را خزانهدار در اختیار من بگذارد و همچنان میخواهم اینها در اختیار من قرار بگیرد حالا اینکه چه چیز را اعلام کنیم و چه چیز را اعلام نکنیم یک بحث است. من که میگویم زیانده است یا اشتباه میگویم یا درست. پنجشنبه اطلاعات را به من بدهید. اتفاقی که به سمت آن باید برویم این است که اجازه ندهیم جریانسازی شود و با اطلاعات ناقص و ندانسته حرف نزنند. باید پاسخ جریانسازی را مستند بدهیم. آقای کاویانی جلسه هیاتمدیره جلسه پرسش و پاسخ نیست، بازرس هر پرسشی که داشت بنویسد و از رابط بپرسد. جای این بحثها در کمیسیون است نه در هیاتمدیره، کار هیاتمدیره تصمیمگیری است.
مهرداد کاویانی: کسی که به نام منصف در امرداد دیدگاه نوشته بود که آقای بازرس، سالن پذیرایی در بیلان مالی یک میلیارد سود نشان میدهد چگونه میگویند ضرر است. آقای تیراندازیان میگوید سود دارد ولی پوررستمی میگوید زیان است.
هزینه آشپزخانه قصر فیروزه
شاهبهرام سیروسی: خانم شهریاری، آشپزخانه مارکار آزاد است ولی آشپز که آشپزی میکند از تمام امکانات استفاده میکند و بعد از سه سال ما دیدیم که همه چیز فرسوده شده است آنها پول آشپزی را میدهند من چرا پول آشپزخانه را نگیرم. 500 هزار تومان پول گازش هم نمیشود. کمیسیون خدمات چرا نباید پول بگیرد پول تعمیرات گاز و برق زیاد میشود چرا ما نباید ۵۰۰ هزار تومان بگیریم این پول گاز هم نمیشود کمیسیون خدمات بررسی کند.
در حاشیه
بزرگمهر پرخیده: برای حضور در نشست انجمن آقای مراد ملکپور گفتند که با آقای نمیرانیان تماس بگیر، مستقیما همهچیز به راس هرم وصل میشود. آقای فرهیفر من از شما پرسشی دارم ترتیب علوم و علومی که میتواند بر انسان حاکمیت داشته باشد چیست؟ اولی علم الهی است دومین علم در دنیا همانطور که کامبیز رستمی عصر آبادی گفت علم روانشناسی است که به انسانها بسیار کمک میکند و سومین علم هم جامعهشناسی و علوم انسانی است چهارمین علم مهندسی و ریاضی است. انجمن چرا نمیتواند کاری را خیلی خوب انجام دهد. توانمندیهای انجمن بسیار بالاست ولی انجمن ساختار ضعیفی دارد و به خاطر ساختار ضعیف کارهای مهم و کوچک را خیلی سخت میتواند انجام دهد.
مهرداد کاویانی: راجع به فراخوانها به من اعتراض شده است. شما برای کارمند فنی انجمن فراخوان داده بودید. دفتر فنی کسی را استخدام کرده که بعد از اتمام تاریخ فراخوان آمده بود. حالا بنا به هر دلیلی که کمیسیون محترم ایشان را انتخاب کردند آنها اعتراض داشتند که این آقا بعد از فراخوان آمده و انتخابشده است. خواهشی که دارم این است که برای این فراخوانهایی که اعلام میکنید حداقل به فراخوان خود احترام بگذارید و اینجور نباشد که بعد از فراخوان بیایند و انتخاب شوند. شما میتوانستید دوباره فراخوان بدهید و ایشان ثبتنام کنند. من گفتم اعتراض آنها را اعلام میکنم.
ساسان نیکنام: شما به آنها گفتید که هیچکدام واجد شرایط نبودند؟
نشست پنجاه و یکم هیاتمدیره انجمن زرتشتیان تهران در ساعت 18 روز دوشنبه 27 آذرماه با باشندگی 16 تن از هموندان هیاتمدیره و یکتن از بازرسان آغاز شد و در میانه نشست هیاتمدیره میزبان هموندان هیاتاجرایی باغ اوسون بود که گزارش کار خود را دادند و هیاتمدیره ضمن شنیدن گزارش این هیات با هموندان آنجا آشنا شد و تایید این هموندان به نشستی دیگر موکول شد پس از شنیدن گزارش هیاتاجرایی، هیاتمدیره به کار خود ادامه داد و نشست در ساعت 20:15 دقیقه غیرعلنی اعلام شد.
8 پاسخ
روز بخیر جناب آقای ساسان نیکنام گفته بازرس محترم رعایت زمان فراخوان بود ونه فرد استخدام شده . فراخوان فقط برای بستن دهان مردم نیست رعایت کردن آن اصولی است و شبهه پارتی بازی را برطرف میکند. میتوانستید دوباره فراخوان دهید و فرد یا افراد جدید ثبت نام کنند و سپس مصاحبه و استخدام کنید.
درود به جناب منصف.
همکیش گرامی، فرمایش شما متین است و بهتر بود که فراخوان را دوباره اعلام میکردیم.
این موردی که شما یادآوری کردید، تجربهای شد برای آینده.
این نکته رو هم یادآور میشوم که در این مورد هموند گرامی ساسان نیکنام نقشی نداشت و تنها در هیئت مدیره موضوع را اعلام کرد.
امیدوارم همچنان به خبرهای انجمن خودتان توجه داشته باشید.
سخنگوی گردش ۴۵
فرامرز پوررستمی
روزخوش. چرا انجمن مبالغ هر مکان وقفی را برای خود آن مکان هزینه نمیکند. اگر اوسون مبلغی برای درآمد دارد را ابتدا باید صرف همان مکان شود. محصولات درختان فروخته میشود و انجمن برای بهبود اوسون باید ابتدا با درآمد خود اوسون کار را انجام دهد و بعد مابه التفاوت را از جایی تهیه نماید. فکر کنم همه ی کارهای انجمن به این شکل میباشد که به کاسه ی چه کنم میافتد. جدیدا هم که اتاق کوهنوردی در مارکار افتتاح شده است. بسیار عالی و عجیب است. حتما وسایل به کوهنوردان اجاره داده میشود. درست است؟!؟؟؟.
درود به جناب شاه مراد.
همکیش گرامی:
۱….. روش پیشنهادی شما در دورههای گوناگون مورد توجه قرار گرفته است. اما در عمل اجرای آن اگر غیر ممکن نباشد بسیار دشوار است.
همانگونه که شما و دیگر همکیشان عضو انجمن آگاهی دارند، انجمن زرتشتیان تهران یک نهاد با ماموریت های گوناگون برای خدمت رسانی است و دارای مکانهای تحت پوشش متعددی است.
به همین سبب نیز تردید دارم که این روش قابل پیاده کردن در شرایط کنونی باشد.
به ویژه با توجه به اینکه نگهداری پول – با توجه به تورم واقعی ۵۰ درصد یا بیشتر – بتواند توجیه اقتصادی داشته باشد.
چنانچه جناب عالی در این زمینه تخصص یا تجربهای دارید، امیدوارم که این تخصص و تجربه را با هموندان کمیسیون مالی گردش ۴۵ در میان بگذارید تا چنانچه با شرایط فعلی انجمن همخوانی داشته باشد، آن را اجرایی کنیم.
۲….. اشارهای به گشایش خانه کوهنوردان در مارکار تهرانپارس کردهاید.
اما برخلاف انتظار من که توقع داشتم از تلاش هیئت اجرایی مارکار در این زمینه سپاسگزاری کنید، واکنش مناسبی نداشتید و نگاهتان منفی است.
هموند نازنین انجمن، این مکان تازه آغاز به کار کرده است و امیدواریم که بتواند جای خیلی خوبی برای گرد آمدن دوستداران کوه و کوهنوردان باشد.
امیدوارم شما هم از این پس، از این گونه اقدامات هیئتهای اجرایی و گردش ۴۵ انجمن زرتشتیان تهران که برای فراهم کردن امکانات بیشتر برای همکیشان و به ویژه جوانان است، با واکنش های مثبت و امید آفرین حمایت کنید.
سخنگوی گردش ۴۵
فرامرز پوررستمی
با درود
هموندان محترم انجمن خود تحریمی رو شنیدین شما عزیزان هموند انجمن جامعه و همکیشان را از کلیه داشته هامون تحریم کرده ایدسالن رو خیراندیش هزینه کرده ساخته شما با قوانین دست و پاگیر سختتون هست در اختیار همکیشان واسه یه جشن تولد قرار بدین بعد دم از عدم نقدینگی ونیاز به خیراندیش دارین
خوشحالم که در صحبتهایی که در انجمن میشود، از دیدگاه های نوشته شده در امرداد نیز نقل قول میشود. این نشان میدهد هموندان هیئت مدیره و بازرسان عزیز به نظرات جامعه توجه نشان داده و پیگیر واکنش همکیشان در رابطه با نشستهای انجمن هستند.
پایدار و تندرست باشید.
آقای دری.صحبتهای شما بیشتر موافق بودنتان با انجمن میباشد. لطفا شما هم نظر خود را در مورد نشست ها و همکیشان اعلام نمایید. سپاس از شما.
درود به همکیش.
بزرگوار اگر منظورتان بحثی است که در مورد خانه فرهنگ و هنر مطرح شد، باید بگویم که جناب عالی با اطلاعات ناقص و آگاهیهای ناکافی اظهار نظر کردهاید.
یعنی جایی نوشتهاید: ” شما با قوانین دست و پاگیر ” در حالی که ما هیچ قانون دست و پاگیری نداریم. اما برای هر کاری که انجام میدهیم باید مجوزهای لازم را از مراجع ذی ربط و قانونی بگیریم و تا مجوز نگیریم این کار غیرقانونی به حساب میآید.
من امیدوارم از این پس، پیش از آنکه داوری و ما را به داشتن قوانین دست و پاگیر متهم کنید، بپرسید و آگاهی کافی به دست بیاورید.
من تلفن خودم را در اختیار هموندان گذاشتهام و دسترسی به من آسان است. از دبیرخانه ی انجمن هم میتوانید تلفن من را بگیرید.
از شما هم سپاسگزارم که به خبرهای انجمن خودتان توجه دارید.
سخنگوی گردش ۴۵
فرامرز پوررستمی