لوگو امرداد

بهشید برخوردار: باید پتانسیل‌های جامعه را بشناسیم

9 19بهشید برخوردار، نماینده زرتشتیان در مجلس در نشستی که با همکیشان یزدی داشت گفت، ما زمانی می‌توانیم برای جامعه خودمان برنامه‌ریزی داشته باشیم که بتوانیم پتانسیل‌ها را بشناسیم.

بنا بر گزارش امرداد، نماینده زرتشتیان در مجلس در دیدار با همکیشان یزدی که در تالار بزرگ‌چمی در روز سه‌شنبه 19 تیرماه 1403 انجام شد برای باشندگان سخنرانی کرد.

بهشید برخوردار، در سخنرانی خود نخست به این نکته اشاره کرد که نشست امروز، نشست پرسش و پاسخ نیست. وی گفت این نشست به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی شده است که با همکیشان یزدی بیشتر آشنایی پیدا کنم و اگر درخواست و مشکلی وجود دارد آن را بیان کنید، وی در ادامه گفت برای استان یزد نسبت به استان‌های دیگر تعداد روزهای بیشتری را برای باشندگی در نظر گرفته‌ است، البته اشاره کرد که به استان‌های دیگر هم خواهد رفت و از نزدیک با مشکلات همکیشان آنجا نیز آشنا خواهد شد، ولی امروز نخست برای قدردانی از شما همکیشان یزدی به خاطر اینکه از من پشتیبانی کردید و امیدوارم که از پشتیبانی شما همکیشان همچنان بهره‌مند باشم به اینجا آمده‌ام چون اعتقاد دارم قدردانی کردن و سپاسگزاری کردن باعث احترام متقابل و توجه به ارزش‌های انسانی است که می‌تواند تقویت کارهای گروهی و اعتماد بین افراد را به وجود بیاورد.

بنا بر گزارش امرداد نماینده زرتشتیان در مجلس، در ادامه افزود نکاتی را اینجا بیان می‌کنم، ازجمله مواردی که در طول این مدتی که در زمان نمایندگی و ورودم به این دوره با آن روبرو شدم برنامه‌ها و موضوع‌هایی است که برای آینده دارم که ‌می‌خواهم با یکدیگر آن را به انجام برسانیم. یکی از موضوعاتی که در سخنرانی‌ها به شکل فراوان گفتم و به آن اعتقاد دارم این است که ما زمانی می‌توانیم برای جامعه خودمان برنامه‌ریزی داشته باشیم که بتوانیم پتانسیل‌ها را بشناسیم؛ یعنی من به‌عنوان نماینده یا آقای کورش رشیدی یا هرکسی دیگری به‌عنوان فرنشین انجمن‌ها تا زمانی که نداند جامعه ما چه تعداد تحصیل‌کرده در چه رشته‌هایی و با چه توانایی‌هایی دارند، یا چه تعداد بیکار هستند، چه تعداد شغل دارند، چه تعداد کارخانه دارند، چه تعداد سرمایه دارند و می‌توانند به جامعه کمک کنند هیچ کاری نمی‌توانید انجام دهیم؛ یعنی تا این داده‌ها را نداشته باشیم بی‌گمان به‌راحتی نمی‌توانیم برنامه‌ریزی کنیم و برنامه‌ریزی ما تنها محدود به تعدادی افرادی خواهد بود که می‌شناسیم و همه افراد موردتوجه قرار نمی‌گیرند؛ بنابراین بایسته است ما داده‌های اطلاعاتی را حتما داشته باشیم. درگذشته کارهایی در زمان نمایندگان پیشین در انجمن‌ها انجام گرفته، ولی این کارها به شکل پراکنده انجام گرفته است و یکپارچگی وجود ندارد. موضوع بعدی این است که ما شاید کارهایی که داریم انجام می‌دهیم بیشتر کارهایی باشد که به حل مسایل روزمره بیانجامد و هیچ آینده‌نگری برای جامعه یا فرزندانمان ندارد. فکر کنم خیلی خوب است به شکلی با مشارکت همه‌ی اندیشمندان، فرهیختگان و بزرگان بتوانیم آینده فرزندانمان را بسازیم تا فرزندمان بداند که مثلا پنج یا ده سال آینده قرار است به کجا برسد. اگر این برنامه‌ریزی را در درازای این زمان برای آن‌ها داشته باشیم بی‌گمان امیدوار خواهند شد و با این کار می‌توان از مهاجرت و مسایلی دیگر جلوگیری کرد.

بنا بر گزارش امرداد، بهشید برخوردار در دیدار با همکیشان یزدی همچنین افزود، جامعه ما نیاز به پشتیبان سازی دارد اکنون جمعیت ما نسبت به سال‌های گذشته رو به کاهش رفته است، شاید خیلی افراد متخصص از جامعه ما رفته باشند و تعدادی مانده باشیم در این صورت باید به فکر باشیم که برای مَناسب ویژه که می‌تواند حالت مدیریتی برای جامعه داشته باشد جایگزین ایجاد کنیم، این جایگزینی را خودمان باید ایجاد کنیم، به‌عنوان مثال زمانی که من و تعدادی به‌عنوان نامزد نمایندگانی برای جامعه آمدیم همگی فکر کردید که شاید هیچ کدام در حد آقای اختیاری نباشیم یا اصلا کسی وجود ندارد و همه دچار دغدغه و نگرانی بودید. به گفته بهشید برخوردار، این می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد. یکی اینکه افراد توانمندی داخل جامعه وجود دارند که وارد میدان نمی‌شوند و دلیل دیگر این است که ما اصلا آموزش و پشتیبان سازی نداریم و منِ نماینده تصمیم دارم افرادی را آموزش دهم که چهار سال آینده رقیب انتخاباتی خودم باشند. خوبی این کار در این است که اگر زمانی من نتوانستم دیگر نماینده باشم بی‌گمان یک جایگزین دارم که جامعه دیگر نگران این موضوع نباشد و جامعه از خیلی انحصارطلبی‌ها دور می‌شود.

بنا بر گزارش امرداد، نماینده زرتشتیان در مجلس ادامه داد که جامعه ما نیاز به تحلیلگر دارد، نیاز به منتقدی دارد که بتواند راه‌حل و طرح برنامه ارایه بدهد. موضوع مهم دیگر برای همه ما زرتشتیانی که در استان‌های مختلف زندگی می‌کنیم و شهر و مکان زندگی برای ما فرقی ندارد، بلکه زرتشتی بودن مهم است، این است که تنها هدفمان باید نگاهداری جامعه و داشتن زندگی بهتر در ایران و نگاهداری از سرزمین خودمان باشد. خوب است که انعطاف در اندیشه داشته باشیم و این انعطاف در اندیشه یک اصل مهمی است که باعث ایجاد فرصت می‌شود تا جامعه به‌سوی یک هدف از پیش تایید و تعریف شده حرکت کند و همه افراد جامعه موردتوجه قرار بگیرند. برای آگاهی شما این را بگویم خیلی خوب است که جامعه ما مقداری آگاهی سیاسی خود را هم افزایش دهد. این آگاهی می‌تواند در زمینه‌های مختلفی مانند، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی باشد. افزایش آگاهی خوب است به‌ویژه در زمینه‌ی سیاسی، همه فکر می‌کنند نماینده بعدی کارهایی که نماینده پیشین انجام داده است را باید ادامه بدهد، ما همه این را قبول داریم ولی این تفکر از جایی دچار ایراد می‌شود که کارها و قوانینی که خودشان گذاشتند را بخواهند زیر سوال ببرند و این از کارگروه دینی آغاز شد. کارگروه دینی، کارگروه بسیار حساسی است با آموزگارها و دانش‌آموزان سر و کار دارد با موضوع دینی سر و کار دارد، موضوع دینی که فرزند ما باید آن را به درستی بیاموزد تا بتواند دین زرتشتی را برای نسل‌های آینده نگاه دارد. نماینده پیشین، اسفندیار اختیاری، به دلیل اینکه آموزگاران و دانش آموزان اگر مشکلاتی در زمینه دینی پیدا کنند برنامه‌ای گذاشته بود که در سطح جامعه نماینده زرتشتیان در مجلس باید فرنشین کارگروه دینی بشود تا اینکه بتواند با قدرت خود خیلی از مشکلات جامعه را برطرف کند. زمانی که آقای اختیاری تغییر کردند باید خویشکاری را به نماینده بعدی بدهند ولی شوربختانه در هیچ یک از کارگروه‌ها از من دعوتی نشد. در هر صورت این برای من خیلی مهم نیست از این جهت مهم نیست چون آن‌ها می‌توانند به همین شکل کارشان را ادامه بدهند ولی زمانی که با مشکل روبه‌رو شوند چه خواهند کرد. اهمیت آن از این جهت است که موضوعات دینی جامعه برای من اهمیت دارد؛ بنابراین بایسته است که این کار را بر عهده بگیرم. موضوع دیگر اینکه به‌زودی شما همکیشان از راه تارنمای جدید می‌توانید آگاهی‌هایی که در پیوند باکارهای خودم و کارهای نمایندگی است را از تارنمای خودم پیگیری کنید. در آن تارنما خبرها را آن‌گونه که خودم تمایل دارم و درست است قرار خواهم داد. همچنین برای آگاهی شما همکیشان بگویم در نشست‌هایی که با انجمن‌ها و گروه‌های مختلف داشتیم قرار شد که با انجمن‌ها نشست‌های مختلف و همایش داشته باشیم تا موسسه‌ها در کنار یکدیگر باشنده باشند و این‌گونه یک همدلی بیشتری بین موسسه‌ها و سازمان‌هایی که در یزد وجود دارد شکل بگیرد. نشستی که بامداد امروز سه‌شنبه 19 تیرماه داشتیم از دید من مفید بود. خود افراد هم گفتند که خیلی تمایل دارند این نشست‌ها ادامه پیدا کند چون از نزدیک با یکدیگر گفت‌وگو می‌کنند و می‌توانند با مشکلات یکدیگر آشنا شوند و گاهی وقت‌ها خیلی از موضوعات و یا راهکارهایی ممکن است به ذهن من برسد که به ذهن دیگری نرسد یا به ذهن سازمانی برسد یا نرسد و به نظرم تعامل داشتن خوب است. حتا قرار شد اگر من هم نبودم این نشست‌ها ادامه یابد.

بنا بر گزارش امرداد، بهشید برخوردار همچنین افزود، از موضوعات دیگری که بی‌گمان دنبال می‌کنم این است که انجمن‌ها و موسسه‌ها بتوانند با نمایندگان استانی در پیوند باشند و زمانی که می‌خواهند به استانداری و یا فرمانداری بروند بتوانند با قدرت بیشتری درخواست‌های خود را دنبال کنند و من هم تلاش خواهم کرد که بی‌گمان حاضر باشم. از موارد دیگری که اینجا برای شما می‌گویم این است که بانک اطلاعاتی داخل جامعه نداریم. می‌خواهم بگویم که مثلا شما چند درصد زرتشتیان تهران و یا زرتشتیان کرمان را می‌شناسید، یا اینکه می‌دانید چند درصد از آن‌ها در چه گرایشی‌های تحصیل کردند و یا چه تجربیاتی دارند یا چه حرفه‌ای را بلد هستند. هیچ آگاهی از یکدیگر نداریم پس می‌خواهم که یک کارگروه استانی کمینه در اینجا تشکیل شود. در هر استانی یک گروه استانی برای مشاوره نماینده تشکیل شود. از تخصص‌های مختلف ایده‌های مختلف سنین مختلف باشد، هر کس تمایل دارد خوشحال می‌شوم که از مشاوره‌های شما بهره‌مند شوم. البته همانگونه که در تمام سخنرانی‌هایم گفتم تک‌تک شما همکیشان که دارای طرح و ایده قابل اجرا باشد برای من حکم مشاوره را دارد و دیگر اینکه این را بیشتر با انجمن‌ها و موسسه‌ها مطرح کردم چون بودجه‌های عمرانی وجود دارد که هرساله به نماینده برای حوزه‌های انتخابیه او داده می‌شود که اگر به امید خدا انجمن‌ها و موسسه‌ها این طرح‌ها را داشته باشند ما می‌توانیم این بودجه را به آن طرح، به آن استان و یا نهادی که این طرح‌های توجیهی مورد اجرا را داشته باشد اختصاص بدهیم. هرکدام از شما همکیشان طرح نویسی قوی دارید لطفا به کمک ما بیایید، به کمک انجمن‌ها و سازمان‌ها بیایید و طرح‌های عمرانی بنویسید این طرح‌ها می‌تواند در زمینه کشاورزی و صنایع تبدیلی باشد. بی‌گمان بودجه قابل‌توجه‌ای است و اگر این کار را نکنیم هرساله آن بودجه که به نماینده و حوزه انتخابی آن تخصیص داده می‌شود، بازگشت می‌خورد. در پایان این را بگویم که آگاهی داشتن نخستین گام هر تغییری است. طرح‌های جمعی که با ناآگاهی باشد به هیچ نتیجه‌ای نمی‌رسد. مهم‌ترین عنصر توسعه‌یافتگی و قدرت آگاهی است. بنابراین بیایید آگاهی خودمان را در هر زمینه‌ای افزایش بدهیم و در این سفری که به قول بانو گلچهره فلفلی به سرزمین نیاکانی خودم داشتم، تعدادی نامه و درخواست در این مدت سه روزه دریافت کردم و برای من باعث افتخار است که در خدمت شما هستم. تمایل دارم که بتوانیم با همدلی یکدیگر و با همازوری همدیگر برنامه‌های خوبی را آغاز کنیم و پیش ببریم. شاید نتیجه‌ این برنامه‌ها در کوتاه‌مدت نشان داده نشود ولی بی‌گمان در میان‌مدت و بلندمدت برای نسل‌های بعدی نتیجه می‌دهد تا برای فرزندانمان زودتر برنامه‌ریزی کنیم. از آموزگاران برای آموزش‌وپرورش نیز درخواست‌هایی داشتم که تلاش می‌کنم پیگیری کنم. موضوعات گوناگونی بیان شد. نامه‌ها و درخواست‌هایی مختلفی بیان شده که از همین‌جا اعلام می‌کنم تمام کوشش خودم را برای رفع مشکلات شما همکیشان می‌کنم.

گزارش تصویری این نشست را از اینجا ببینید.

به اشتراک گذاری
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه‌ترین ها
1403-10-26