کانون دانشجویان زرتشتی روزهای ۱۷ و ۱۸ بهمن ماه 1398 خورشیدی میزبان شانزدهمین همایش علمی زرتشتیان سراسر کشور با شعار «چتر، چرخش روشن تفکر» بود.
از ۱۵ سال همایش علمی تا به اکنون، موضوع بخش اصلی نوشتار، «پژوهشهایی در راستای پیشرفت جامعه زرتشتی»، محوریت یافته است. کانون دانشجویان زرتشتی امسال برای اولین بار، با رویکردی متفاوت در زمینههای علمی روز و دغدغهآفرین ایران و جهان سخنرانیهایی با محوریت محیط زیست و هوش مصنوعی برگزار کرد. نمایشگاه گذری در علم، مسابقه هوشآزمایی نبوغ، ارائههای اصلی و جنبی بخش نوشتار، مناظره و سمینارهای علمی گوشههای از برنامههای این همایش بود.
دکتر امیرفرهنگ ستوده با موضوع «انرژیهای تجدیدپذیر، جایگزینی برای سوختهای فسیلی سخنرانان با رویکرد محیط زیست، در روز نخست همایش 17 بهمنماه بودند. دکتر سعیده شکاری با موضوع «آشنایی با یادگیری ماشین و کاربرد آن در زندگی»، احسان نصیری با موضوع «آشنایی با مفاهیم یادگیری ماشین» آدینه 18 بهمنماه با رویکرد هوش مصنوعی به سخنرانی پرداختند.
برنامه با برگزیدهای از ارائههای بخش جنبی نوشتار پنجشنبه 17 بهمنماه پی گرفته شد. ارائههای بخش جنبی نوشتار در روز چهارشنبه، در روز ۹ بهمنماه در تالار لعل نوذر جمشیدیان به روال سه سال گذشته برگزار شد و این بار متفاوت با سالهای گذشته، با رای باشندگان، ارائههای برتر گزینش شدند. ارشیا گشتاسبی، آرین یگانگی، مهرگان غیبی و منوچهر مژگانی در دو روز اصلی همایش، پربارتر از بار نخست، این ارائهها را به اجرا گذاشتند.
همچنین مسابقه رباتیک با عنوان KDZCUP 2020 در روز نخست همایش، پنجشنبه در تالار خسروی و به نامگانه زندهیاد آرمین خسروی برگزار شد.
مرحلهی پایانی مسابقه بیزینس پلن با همکاری شورای کار و اقتصاد جوانان روز دوم همایش و همچنین مسابقه هوش آزمایی نبوغ در دو روز همایش در تالار ایرج برگزار شد.
برنامهی تازهی مناظره در راستای تقویت مهارت دانشجویان زرتشتی در تفکر نقادانه و تحلیل و متقاعدسازی، از برنامههای روز دوم همایش بود. در این برنامه با موضوع «آیا هوش مصنوعی میتواند در ارتقای توانایی مناظرهگری در انسانها موثر واقع شود یا خیر» دو گروه، هر یک با شرکت ۳ دانشجوی زرتشتی، با یکدیگر به رقابت پرداختند.
همچنین نمایشگاه ابداعات و اختراعات که هر ساله همزمان با همایش علمی برگزار میشود، این بار با رویکردی متفاوت و نامی نوین (نمایشگاه گذری در علم) و با هدف آشنایی هرچه بهینهتر هازمان زرتشتی با جهان گسترده علوم و به صورت تعاملی در تالار خسروی برپا شد، این نمایشگاه شامل بخشهای جدید و متنوعی مانند گذرگاه اختراعات شاخص، دفترچه استارتاپی، science center، کلاسهای دانش آموزی پایههای هفتم تا نهم و…. بود.
فرتورها از کانون دانشجویان زرتشتی رسیـده است.
4090
2 پاسخ
یک ایرانی دوست دار زرتشت و پرستار هستم دوست داشتم که با جمع شما بودم
دراز کشیدن و عکس گرفتن به حالت دراز کش ، شایسته مراسم رسمی و« علمی » نیست ، این ژست برای شرکت کننده در یک پیک نیک موجه است نه این مراسم