لوگو امرداد
گزارش تصویری از آیین گشایش جام 41:

بهشید برخوردار: برگزاری این جام‌ها باید به نتایج خوبی منجر شود

بهشید برخوردار، نماینده زرتشتیان در مجلس گفت: با سرمایه‌گذاری روی این جام و ورزشکارانش می‌توانیم ورزشکاران حرفه‌ای در سطح ملی و بین‌المللی داشته باشیم.

نخستین سخنران جام چهل‌و‌یکم بهشید برخوردار، نماینده زرتشتیان در مجلس بود، وی در سخنان خود افزون بر خوش‌آمدگویی به همه همکیشان و تمامی تیم‌های ورزشی که برای این پیکارها به تهران آمدند به روان پاک تمام جان‌باختگان درود فرستاد و از خانواده این عزیزان سپاسگزاری کرد. وی در ادامه گفت: امروز دورهم جمع شدن دیگری را به‌واسطه جام جان‌باختگان داریم. جوانان ما این چند روز باهم رقابت می‌کنند. پیام این گردهمایی و این همبستگی در حقیقت زنده نگاه داشتن نام، یاد و خاطره شهدای عزیزمان است. دیگر اینکه بدانیم در تمامی این سال‌هایی که جام‌های ورزشی از جمله این جام جان‌باختگان برگزار شد چه بازخورد و نتیجه‌ای را ما در هازمان شاهد بودیم. چه خوب و شایسته است که از جام ورزشی جان‌باختگان، در تمام رده‌های سنی و در تمام گروه‌های ورزشی ورزشکاران شاخص و حرفه‌ای در سطح ملی و بین‌المللی داشته باشیم. بی‌شک این جوانان می‌توانند با بالا نگاه داشتن پرچم زرتشتیان نام و یاد جان‌باختگان ما را با به دست آوردن مقام بر افراشته نگاه دارند.

از همه دست‌اندرکاران و مربیان می‌خواهم جوانان را بر اساس شایستگی‌ها و پتانسیل‌های آن‌ها شناسایی کنند و با تربیت و پرورش درست، روی این عزیزان سرمایه‌گذاری کنند تا ما بتوانیم ورزشکاران حرفه‌ای در سطح ملی و بین‌المللی داشته باشیم. نتیجه این جام‌ها باید به نتایج خوبی منجر شود از تمام برگزارکنندگان به‌ویژه کانون دانشجویان زرتشتی سپاسگزاری می‌کنم. از جوانانی که در این راه گام برداشتند و رقابت می‌کنند سپاسگزارم. از انجمن زرتشتیان تهران که در جریان هستم زمین‌های ورزشی مارکار را بهینه‌سازی کردند سپاسگزاری می‌کنم. مهم این است که جوانان و ورزشکاران ما رقابت درست و سالمی داشته باشند تا بتوانیم پتانسیل جوانان را بهتر بشناسیم.

احساس کردیم شایستگی جوانان ما بیشتر از این است

دومین سخنران افشین نمیرانیان، فرنشین انجمن زرتشتیان تهران بود. وی در سخنان گفت: بسیار خوشحال هستم که اینجا در خدمت شما هستم و خوشحال هستم که دوباره جام جان‌باختگان را آغاز می‌کنیم و چند روز دورهم هستیم. چند مورد را بگویم: نخست از کانون دانشجویان زرتشتی تشکر می‌کنم که امسال نیز به‌مانند هرسال برای این جام زحمت می‌کشند. از همکارانم در هیات اجرایی مارکار تشکر می‌کنم و می‌دانم خیلی زحمت کشیدند و از ورزشکاران و باشندگان نیز سپاسگزارم.

نکته بعدی این است که امسال این جام را متفاوت برگزار می‌کنیم. زمین‌های ورزشی بهسازی شده است.  احساس کردیم شایستگی جوانان ما بیشتر از این است و من از همه افراد زرتشتی و خانواده خواستم که بیشتر به فکر جوانان باشند چون آن‌ها سرمایه‌های ما هستند. صلاح دیده شد که زمین‌های ورزشی اینجا و زمین والیبال ظرف یک ماه گذشته بازسازی شد. همچنین چمن زمین فوتبال بازسازی شد. یک و نیم میلیارد تومان هزینه این بازسازی‌ها شده است. البته این هزینه جای دوری نرفته است. امسال ما سالن خراشه را داریم که بعد از چند سال این سالن درست شده و بخشی از جام آنجا برگزار می‌شود. از پانته‌آ بابکان، بهره‌بردار سپاسگزارم که در برنامه‌ریزی‌های که با کانون و انجمن داشت و بهره‌بردار ساختمان خراشه بیشینه همکاری را داشتند، ولی چیزی که باعث خوشحالی و خوشبختی است این است که ما چیزی در حدود 100 نوجوان بسکتبالیست زرتشتی داریم که این مایه خوشبختی است. امیدوارم همیشه بچه‌های زرتشتی باشند و ورزش کنند. امیدوارم این سرزندگی و شور نشاط در هازمان ما جاری باشد. مهم‌ترین چیز این است که ما مدیون جان‌باختگان راه کشور و به‌ویژه  جان‌باختگان زرتشتیان هستیم.

جان‌باختگان ما پای شعار چو ایران نباشد تن من مباد ایستادند

سومین سخنران اسفندیار اختیاری، مشاور علمی و فن‌آوری ریاست جمهوری و نماینده پیشین زرتشتیان در مجلس بود.

وی سخنرانی خود را با فرستادن درود به فروهر پاک بزرگ پیام‌آور آریایی اشوزرتشت مهر اسپنتمان آغاز کرد و به ایران به این مرز پرگهر، به شهدای تا ابد جاوید راه ایران‌زمین، به ورزشکاران و باشندگان درود فرستاد. وی در ادامه گفت، سخنرانان پیشین نکات خوبی را گفتند، ولی نکات را من افزون می‌کنم. جام جان‌باختگان بیش از چهار دهه است که برگزار می‌شود یعنی این جام در زمانی که ما نخستین جان‌باخته را دادیم هازمان تصمیم گرفت به‌جای برگزاری آیین‌های دیگر، جام ورزشی، جام پهلوانانی و جام قهرمانی برگزار کند. من به‌عنوان کسی که زمانی برگزارکننده جام بودم خاطراتی دارم. تعداد زیادی از این شهدا خودشان برگزارکننده جام بودند و این مایه افتخار است که آن‌ها پای شعار چو ایران نباشد تن من مباد ایستادند و نخستین کسانی بودند که به جبهه رفتند. من درباره شهدای خودمان کلی خاطره دارم، چون من با خیلی از این شهدا هم‌دوره بودم. چند آمار می‌دهم، بالاترین سرانه شهید را جامعه زرتشتیان دارد این را بنیاد شهید می‌گوید. زمانی شهدای ما شهید شدند که برای رفتن به جبه باید به سربازی و از راه نیروی زمینی می‌رفتند. نکته دوم افرادی که جان باختند یا تک‌فرزند بودند و یا تنها پسر خانواده بودند. بیشتر جان‌باختگان ما تحصیل‌کرده بودند. آن‌ها می‌توانستند از کشور خارج شوند ولی ایستادند و برای ایران‌زمین جان دادند این آرامش و آسایش ما گذشتن عزیزان از جانشان بود.

من هم از کانون دانشجویان زرتشتی سپاسگزارم، هرسال با مشکلات بسیار زیاد جانانه این جام را برگزارمی‌کنند. از انجمن زرتشتیان تهران که امسال به شکل ویژه کمک کرده است سپاسگزارم. یکی از ارکان برگزاری جام، خیرین و نیک اندیشان هستند از آن‌ها هم سپاسگزارم. از رکن اصلی این جام یا جشنواره قهرمانانی که ورزشکاران ما هستند و از گوشه و کنار این کشور اهورایی به تهران آمده‌اند سپاسگزارم و از شما باشندگان سپاسگزارم.

سخنران پایانی کیخسرو اشتری، دبیر کانون دانشجویان زرتشتی بود که در سخنرانی کوتاهی افزون بر خیرمقدم گفت:

ما اکنون چندین ماه است که نزدیک 180 نفر از هموندان کانون درگیر برپایی جام هستیم. با کمک نیک اندیشان و سازمان‌ها توانستیم زمین‌های مجموعه را بهسازی کنیم. از انجمن زرتشتیان تهران سپاسگزاری می‌کنم که توانستیم با یاری آن‌ها چمن زمین فوتبال را تعویض گردند و زمین والیبال را چندمنظوره کنیم، از نیک اندیشانی که برای بهسازی زمین بسکتبال یاری کردند هم سپاسگزارم. از طرف خودم و کانون دانشجویان زرتشتی درود می‌فرستم به رون پاک خانواده بابک خراشه برای ساخت این سالن ورزشی و سپاسگزاری می‌کنم.

آیین گشایش جام ساعت 19:08 با آیین نیایش اوستا از سوی ویستا رایومند، آرمیتا مهرشاهی و آرین بمانی آغاز شد.

پس از آن مجریان نیلوفر خادمی و بابک جمشید بر روی صحنه رفتند و نخست گفتند این جام تنها رقابت نیست بلکه فرصتی است برای پاسداشت یاد و خاطره کسانی که جان خود را در راه ایمان و عقیده‌شان، فدا کردند. پیام جام این است که ما هرگز آن‌ها را فراموش نکردیم و فراموش نخواهیم کرد.

در ادامه برنامه تکه‌ای از اشعار زنده‌یاد بانو توران شهریاری از سوی مجریان خوانده شد و یاد این چکامه‌سرا در این آیین گرامی داشته شد.

مجریان از یکی از نیک اندیشانی که این جام را یاری کرد نیز نام بردند آن‌ها از گروه صنعتی نوین صنعت پنجره آریانا با مدیریت آرتین خسروی سپاسگزاری کردند.

نیلوفر خادمی و بابک جمشیدی، مجریان برنامه در ادامه به برنامه‌های آینده کانون هم اشاره کردند و گفتند: کانون دانشجویان چون سالیان گذشته چهل و چهارمین اردوی دانش‌آموزی را از تاریخ 28 امرداد تا چهارم شهریورماه 1403 برگزار خواهد کرد. همچنین همایش مانتره 31 نیز از 14 تا 16 شهریورماه برگزار خواهد شد.

پس از پایان سخنرانی‌ها نام هر جان‌باخته و چگونگی به شهادت رسیدن آن خوانده می‌شد و هرکدام از کانونی‌ها با در دست داشتن فنجان کوچک روشن به یاد آن جان‌باخته و به نمایندگی از سوی او به روی جایگاه رفته و آن فنجان کوچک روشن را روی سکو قرار می‌دادند. در ادامه تاریخچه برگزاری جام خوانده شده و با هر رشته ورزشی که در آن سال به این جام افزوده می‌شد هنرمندان کانون با حرکات نمایشی به شکل نمایش نور آن را به نمایش می‌گذاشتند. در ادامه کلیپی کوتاه از آیین گشایش جام جان‌باختگان 14 که در رستم باغ برگزار شده بود برای باشندگان به نمایش در آمد. در ساعت 20:43 بخش نخست آیین گشایش که در تالار اصلی بود پایان یافت.

بخش دوم  را از اینجا ببینید.

1 7

3 8

4 6

2 7 نیلوفر خادمی و بابک جمشیدی، مجریان برنامه

56

47 3  نیایش اوستا: ویستا رایومند، آرمیتا مهرشاهی و آرین بمانی

6 7

5 6

7 7

بهشید برخوردار، نماینده زرتشتیان در مجلس

47 4

9 7

افشین نمیرانیان، فرنشین انجمن زرتشتیان تهران

44 1

داستان استقامت دونده ماراتن تانزانیایی در المپیک مکزیکوسیتی 1968 که با مصدومیت شدید پس از ساعت‌ها خودرا به خط پایان رساند برای نشان دادن اصالت حرکت بر رقابت در ورزش

30 4

0 2

11 6

اسفندیار اختیاری، نماینده پیشین زرتشتیان در مجلس

12 7

کیخسرو اشتری، دبیر کانون دانشجویان زرتشتی

13 7

یاد جانسپاران میهن  در جنگ با روشن کردن شمع

14 7

15 7

16 6

17 6

18 6

19 4

20 6

21 4

ورزش تنیس روی‌میز (پینگ پنگ)

22 4

ورزش بسکتبال

24 4

پخش کلیپی از سال‌های نخستین جام جان‌باختگان

25 5

ورزش والیبال

26 4

ورزش شنا

45 3

ورزش بدمینتون

27 4

ورزش فکری شطرنج

28 2

ورزش‌های رزمی

29 3

8 7

31 3

32 3

فرتور از همایون مهرزاد است.

2393

به اشتراک گذاری
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

2 پاسخ

  1. درود
    ما نیز از هموندان انجمن سپاسگذاریم که بعد از چندین سال به فکر بهسازی زمینهای فرسوده مارکار افتاده و ان را برای جام امسال که به گفته فرنشین محترم انجمن سالن خراشه را نیز در کنار ان داریم صورت پذیرفت. ولی ریاست محترم انجمن سهم این همکیشان و ورزشکاران از سالن خراشه که به فرموده شما با هماهنگی کانون و انجمن و بهره بردار ان صورت گرفته چقدر میباشد. ایا بیش از یک الی دو مسابقه در ان برگزار گردید (بغیر از مسابقات شنا )شاید بنده خبر نداشته باشم ولی تاکنون در ورودی ان بسته حتی اجازه ورود به ان را هم نداریم .کارهای صورت گرفته پر زحمت و با ارزش هستند ولی چرا امسال که سالن خراشه را داریم یعنی باید از داشتن سالن جدید چشم پوشی کنیم.

  2. سپاس از آقای مهرزاد بابت این عکس های زیبا❤🙏

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه‌ترین ها
1403-06-29