لوگو امرداد
خوانندگان امرداد معرفی کنند:

نهاد، سازمان، دارندگان کسب‌و‌کار یا اشخاص حقوقی که واژه‌ی امرداد را به‌کار می‌برند

amoبه روزهای پایانی امردادماه نزدیک می‌شویم. ماهی با نامی پربار به معنای «بی‌مرگی و جاودانگی». «امرداد امشاسپند»، سرور و نگاهبان گیاهان و رستنی‌هاست؛ نماد زندگی و سرسبزی. این نام همانند بسیاری از واژه‌ها در زبان‌های گوناگون، در درازای زمان دچار دگرگونی شده است. اما این دگرگونی تنها در ظاهر واژه رخ نداده است و شوربختانه مفهوم واژه‌ را وارون معنای راستین خود کرده است.

از دید واژه‌شناسی «اَمُرداد»، (به اوستایی اَمِرِتات amerētāt) دارای دو بخش پیشوند «اَ» و واژه‌ی «مُرداد» است. پیشوند «اَ» در زبان اوستایی منفی‌ساز است و «نه» و «نا» معنا می‌دهد. «مُرداد» به معنای«مرگ و نیستی» است و با افزودن پیشوند «اَ» واژه‌ی اَمُرداد معنای نامیرایی، بی‌مرگی و جاودانگی به خود می‌گیرد. خوشبختانه با وجود پافشاری آگاهانه یا ناآگاهانه بر به‌کار بردن واژه‌ی «مُرداد» شماری از ریخت درست این واژه بهره‌ می‌گیرند.

از آن‌روی که به جا و شایسته است که با توجه به دگرگونی معنایی این واژه، ریخت درست آن را به‌کار ببریم، امرداد  در راستای گسترش به‌کاربردن درست این واژه، از خوانندگان خود درخواست می‌کند اگر نهاد، اداره، سازمان، دارندگان کسب‌و‌کار  و … را می‌شناسند که در تقویم، پیامک، نامه‌های اداری و … از واژه‌ی «امرداد»، بهره می‌گیرند یا نام امرداد را دارند، در بخش دیدگاه‌های همین پست با ما در میان بگذارند.

به اشتراک گذاری
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

یک پاسخ

  1. خیلی جالبه من تا حالا معنای مرداد را نمی دانستم و اینکه امرداد درست است !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه‌ترین ها
1403-06-29