لوگو امرداد

گرامیداشت روز اردیبهشت امشاسپند در آتشکده تهران برگزار می‌شود

ارذیبهشت روزگروه انجمنی مدیریت آدریان تهران از برگزاری آیین اوستاخوانی گرامیداشت روز اردیبهشت و فروردین ماه خبر داد.

گروه انجمنی مدیریت آدریان تهران در خجسته روز اردیبهشت از ماه فروردین 3763 گاه‌شمار زرتشتی برابر با یکشنبه سوم فروردین ۱۴۰۴ خورشیدی، از ساعت ۹ بامداد آیین نیایش و اوستاخوانی را برگزار خواهد کرد. در این آیین پس از نو کردن کشتی، اوستاهای اردیبهشت یشت و آتش نیایش خوانده می‌شود.

آیین نیایش گرامیداشت اردیبهشت روز با هماهنگی گروه انجمنی مدیریت آدریان تهران (انجمن موبدان- انجمن زرتشتیان تهران) ماهیانه برگزار می‌شود.

نام سومین روز از ماه سی‌روزه در گاه‌شماری زرتشتی به نام امشاسپند «اَردیبهشت» خوانده شده است. اردیبهشت (اَشَ وَهیشتَ) نماد بهترین پرهیزگاری و راستی و درستی از فروزه‌های اهورامزدا است. اردیبهشت را به گیتی نگهبان آتش است.

به اشتراک گذاری
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه‌ترین ها
1404-01-28