در آستانه آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۱- ۱۴۰۰، نشست آشنایی دانشآموزان دبستان پسرانهی جمشیدجم و اولیا با کادر آموزشی برگزار شد.
در راستای رعایت شیوهنامهی بهداشتی، با برنامهریزی دبستان جمشیدجم برنامههای پیشواز سال تحصیلی جدید در دو روز برگزار میشود. سهشنبه 30 شهریورماه 1400 خورشیدی دانشآموزان پایههای دوم، سوم و چهارم در دو بازهی زمانی ساعت 8 تا 10 و 10 تا 12 با آموزگاران خود آشنا شدند. کتابهای درسی سال تحصیلی جدید و جزوههای آموزشی مورد نیاز یک سال تحصیلی در قالب دفترچه که از سوی دبستان آماده شده بود را دریافت کردند. نوشین پشوتن، مدیر دبستان جمشیدجم، آناهیتا جوانمردیان، معاون آموزشی، فیروزه فرودی، آموزگار دینی و آموزگاران هر پایه در سخنانی با دانشآموزان و خانوادهها از برنامههای آموزشی در سال تحصیلی پیشرو گفتند. در این دو روز 30 و 31 شهریورماه انتخابات انجمن اولیا و مربیان دبستان جمشیدجم نیز برگزار میشود.
دبستان جمشیدجم سال تحصیلی 1401-1400 را در شبکهی شاد و برخط (:آنلاین) آغاز میکند و در ماه مهر آموزش به گونهی غیرحضوری انجام میشود.
فرتورها از فرشته شاهمردانی است.
4090
6 پاسخ
حجم کتب درسی و سختگیریهای زیاد فرزندان ابتدایی را خسته و زده میکنددر مدرسه زرتشتیان این سختگیریهای دست و پاگیر زیاد استفرزندان و والدین با شوق باید در فضای مجازی حضور یابند.چرا باید این چنینباشد.؟با توجه به این گه مادران کار معلم را نمی توانند ور منزل داشته باشند.و تدریس در خانه مشکل است کمی اسانتر مطابق برنامه مدارس غیر اقلیت کار کنند.و استرس زیاد به دانش اموزانو والدین وارد نکنید . از شبکه شاد برای کلاسهای مجازی و کلاس دینی استفاده گنید که رایگاناست. امکان پرداخات هزینه ها برای خیلیها وجود ندارد. مراعات نمایید.سپاس
شش سال فرزندم در این دبستان درس خواند و به نظرم در حد دبستان غیرانتفاعی سرویس دادند. من همیشه مدیون زحمتکشان این مدرسه هستم
متاسفم از اینکه جامعه ی قدرشناسی نیستیم فرزند من چند سال است که در این دبستان تحصیل میکند در این دو سال معلمها و کادر مدرسه در کنار ما همواره پیگیر آموزشها و یادگیری بچه ها بودند تا کم و کسری از آموزش نباشد هزینه فضای اسکای روم که سال گذشته برای دینی استفاده شد را کمکهای مردمی و دهشمندان پرداخت می شدو امسال هم آموزش در سامانه شاد و دینی هم در فضای رایگان تیمز برگزار میشود. کاش کمی با تفکر و خرد صحبت میکردیم و قدرشناس کسانی که برای بچه های ما بهترین امکانات را فراهم میکنند بودیم. اگر در مدرسه غیرانتفاعی هزینه کنیم مشکلی نیس ولی حاضر نیستیم در مدارس خودمان یک سوم آن را هزینه کنیم فقط توقع داریم و توقع….
گروهی کارشناس در نظام آموزشی گرد هم آمدند و بنا به تعریفی که برای دامنه ی فعالیت آموزش در نظر گرفتند مدارس را گروه بندی کردند که آیا اینهمه تنوع مدارس نیاز هست یا خیر مبحثی دیگر هست. مدارس دولتی و غیر انتفاعی هم تعریف خاص خودش را دارند که هر یک را در چهارچوب فعالیتشون از یکدیگر جدا می کند. طبیعی هست که خانواده ها بنا بر همین تعاریف برنامه ریزی انجام میدهند که کدام یک از مدارس را برای فرزندان خود انتخاب کند. خانواده ها این حق انتخاب را دارند. حال مدارس خاص در عین حال که دولتی تعریف شده اند به شرایط تعداد دانش آموزان و خانواده هایی که تمایل به برنامه های فشرده درسی دارند تا مطمین باشند از آموزش متصور در مدارس غیرانتفاعی جا نمی مانند به شرایط غیردولتی هول داده می شوند در این میان گروهی راضی و گروهی ناراضی هستند. این که آموزش در گروه سنی ابتدایی نباید سختگیرانه و تحمیلی باشد را همه کارشناسان تایید می کنند. اولیایی که مدارس دولتی را انتخاب می کند جدا از شهریه ی سنگین و تحمیلی بخشی از انتخاب برمی گردد به تعریف آموزش در مدارس دولتی که باید در چهارچوب کتاب درسی باشد.
به ویژه در این دوران آموزش مجازی که اولیا باید هم پای فرزندانشان درس بخوانند تا بتوانند بخشی از آموزش را برعهده بگیرند. حال این اولیا چنانچه چند فرزند در مقاطع مختلف داشته باشد ببینید چقدر فرسوده می شود و چه تنش درون خانوادگی را باید متحمل شود.
جوامع پیشرفته بدون کم و کاست از برنامه های تعریف شده پیروی می کنند بدون اینکه از چهارچوب کاری خود خارج شوند. از دوستان هم درخواست میکنم فقط دیدگاه های خود را بنویسند بدون به رخ کشیدن کمی خرد و تفکر و قدرشناسی که دارند.
خانواده هایی که مدارس خاص را انتخاب می کنند؛ یا تمایل دارند فرزندانشان در محیطی رشد کند که با آیین و آداب خودمان آشنا شوند و در این محیط دوست یابی انجام دهند و یا گروهی برای دولتی بودن انتخاب می کنند و گروهی هم برای مشابهت با غیرانتفاعی که با هزینه کم میتوانند بهره ببرند، نام نویسی می کنند. دو گروه اول تکلیف را مشخص کردند. گروه سومی که دبستان دولتی را غیرانتفاعی با شهریه ناچیز در مقابل هزینه هنگفت غیرانتفاعی در تصور دارند آیا حاضر هستند نیمی از شهریه غیرانتفاعی را پرداخت کنند یا فقط منتظر دهشمند هستند.
بیایید بپذیریم پرورش مقدم بر آموزش هست به ویژه دوران ابتدایی که شخصیت فرزندانمان شکا می گیرد. آموزشی که خانواده و دانش آموز را از آرامش دور کند یا خانواده ای را اینقدر حق به جانب کند که کل جامعه را قدرنشناس بنامد و یا خود را فرهیخته ای انگارد که دیگران را کم خرد بنامد، پرورش که اساس بالندگی و رشد هست را دستخوش ناهنجاری می کند.
دخترانمون که مدارس خاص ندارند چگونه درس می خوانند؟ عدالت آموزشی چه معنایی دارد؟ با این حال دبستان گیو هر سال قبولی تیزهوشان و نمونه دولتی داشته و یا راهنمایی گشتاسب که امسال تعداد قبولی نمونه دولتی خوبی داشته
بیایید خودمان به برقراری آرامش درون جامعه و گرایش به هم اندیشی کمک کنیم در این وانفسای واگرایی