دو طرح در چهارمین نشست گردش 44 انجمن زرتشتیان ارایه شد که پس از رفع ابهامات در نشست آینده به رای گذاشته میشود.
کارگروه برنامهریزی و بودجه نتیجهی مطالعات تطبیقی تشکیل کمیسیون برنامهریزی، بودجه و نظارت راهبردی را در نشست هیاتمدیره طرح و به گفتوگو گذاشت. همچنین کمیسیون مالی مشخصات و ضوابط اسناد هزینه در قالب تنخواه را ارایه کرد.
گزارش از طرح تشکیل کمیسیون برنامهریزی، بودجه و نظارت راهبردی
برابر با آییننامهی تشکیل کمیسیونها در دومین نشست هیاتمدیرهی گردش 44 انجمن زرتشتیان تهران، کارگروه پنج نفره با عنوان برنامهریزی و بودجه و با باشندگی شاهبهرام سیروسی، رامین خسروی، فرانک زندهنوش، خدامراد مزداپور و کامبیز میزانیان شکل گرفت این کارگروه برای دو هفته به بررسی لزوم، شرایط و نحوهی تشکیل کمیسیونی با هدف برنامه ریزی و تنظیم بودجهی انجمن پرداخت. در چهارمین نشست انجمن زرتشتیان تهران، رامین خسروی به نمایندگی از کارگروه برنامهریزی و بودجه، از نتیجهی فعالیت دو هفتهای این کارگروه گزارش از نتیجهی مطالعاتی تطبیقی، پیشنهاد تشکیل کمیسیون در گردش 44 الزامات و ضروریتهای تشکیل کمیسیون، تعیین و پیشنهاد دامنهی فعالیت کمیسیون و پیشنهاد شمار هموندان، شرایط و نحوهی تعیین اعضای کمیسیون ارایه کرد. کارگروه در مطالعات تطبیقی بر روی سازمانها و شرکتهایی مشابه انجمن زرتشتیان تهران به این نتیجه رسیده است که نهاد موفق بخش برنامه بودجه مستقل و مجزا را دارا است و هیچ مجموعهای (کوچک یا بزرگ، دولتی یا خصوصی)، بدون برنامهریزی مستمر پایدار نمیماند.
در ادامهی این گزارش آمده است: کمیسیونهای انجمن زرتشتیان تهران در گردشهای گذشته تا کنون، به طور مستقیم و یا غیر مستقیم، عهدهداربرنامهریزی و بودجهگذاری و نه بودجهنویسی بودهاند و شاهد آن، پایدار ماندن انجمن را در یک سده فعالیت سبب شده است. با توجه به تعدد، تنوع و گسترده بودن فعالیتهای انجمن، داشتن کمیسیونی مستقل برای برنامهریزی مفید و لازم است.
دامنهی فعالیت و شرح وظایف کمیسیون برنامهریزی و بودجهی انجمن، از سوی کارگروه با بندهای زیر پیشنهاد شد:
-تعیین چشم انداز انجمن-مشخص کردن اهداف و تنظیم برنامههای کوتاه، میان و بلند مدت انجمن
-گردآوری اطلاعات مربوط به وضعیت موجود به صورت کلان برای تدوین برنامهی راهبردی انجمن
-ارزیابی و نظارت بر اجرای برنامهها و بودجهی عملیاتی
-بررسی، جمعبندی و نهایی کردن سیاستهای کلان واحدهای تابع انجمن
-تجزیه و تحلیل شاخصهای اجرایی
-زمینهسازی و انجام فرآیند آسیبشناسی علمی و فرهنگسازی در انجمن
-تهیهی گزارش تحقیقی و پژوهشی و ارایه به کمیسیونهای مربوط
-تهیه و تدوین تمام آییننامههایی که میتواند روندهای اجرایی در انجمن را بهبود بخشد.
اصلاح فرآیندها و روشهای انجام کار به منظور تسریع و بهبود در انجام فعالیتها و وظایف کمیسیونهای مختلف
-اصلاح تشکیلات انجمن با بررسی و مطالعهی لازم به منظور اصلاح ساختار انجمن
-شناسایی و اولویتبندی سایر فعالیتهایی که در حوزهی دیگر کمیسیونها گنجانیده نشده است.
در این گزارش تعداد، شرایط و نحوهی تعیین اعضای کمیسیون نیز اعلام شده است: پیرو نظر کارگروه، با توجه به اهمیت فعالیت و اهداف کمیسیون برنامهریزی، بودجه و نظارت راهبردی، از هر یک از کمیسیونهای هفتگانهی گردش 44 انجمن زرتشتیان تهران، یک تن، از هیاترییسه یک تن و از بازرسان گردش هم یک تن، در جمع 9 عضو، به عنوان اعضای پیوستهی کمیسیون برنامه و بودجه معرفی میشوند. کمیسیون میتواند مانند سایر کمیسیونها، حسب مورد نیاز، اعضای وابسته هم داشته باشد.
در راستای شرح وظایف و ساختار کمیسیون گفتوگو شد. تشکیل کمیسون برنامهریزی و بودجه و نظارت راهبردی و مجموعه وظایف آن براساس طرح پیوست به رای گذاشته و مصوب شد.
باشندگی بازرس و داشتن حق رای در این کمیسیون مغایر با اساسنامه شناخته و رایگیری دربارهی ساختار نحوهی تعیین هموندان کمیسیون هشتم به نشست آینده واگذار شد.
ارایهی طرح مشخصات و ضوابط اسناد هزینه در قالب تنخواه
رستم مزدیسنی، دبیر کمیسیون مالی دربارهی آییننامهی پیشنهادی در رابطه با ارایهی تنخواه گفت: تنخواه پیش از این در اختیار زیر مجموعههای انجمن و اماکن قرار میگرفت. تصمیم بر آن شد از این پس تنخواه با دو امضا فرنشین و دبیر در اختیار کمیسیونها گذاشته شود و با ارایهی مدرک و برپایهی ضوابط اعلام شده تسویه شود.هزینههای خُرد در قالب تنخواه قرار میگیرد و پرداخت آن نیاز به مصوبهی جداگانه ندارد. هر کمیسیون تا سقف 5 میلیون ریال و کمیسیون ساختمان تا 10 میلیون ریال بدون مصوبهی هیاتمدیره و با ارایهی اسناد و مدراک میتواند هزینه کند و تنخواه از نظر کمیسیون مالی تصویب و پرداخت میشود. در هیاتمدیره مجموع تنخواه تصویب میشود.
مهردخت شهریاری به ایراد اساسنامهای اشاره کرد و گفت: هیچ یک از اعضای انجمن نمیتواند از انجمن پول بگیرد و یا حساب داشته باشد.
رستم مزدیسنی با خواندن تبصرهی 2 مادهی 11 اساسنامه را مبنی بر این که عضویت انجمن افتخاری بوده و هیچ یک از اعضای هیاتمدیره به هیچ عنوان حق دریافت وجه، پاداش و حقوق را ندارد، گفت: این پولی نیست که اعضا دریافت میکند بلکه مبلغ تنخواه است.
فرشاد فرهیفر با اشاره به این نکته که مدارک و اسناد در انجمن باقی میماند پرسید: از نظر حسابداری و حسابرسی چکی که نوشته میشود به چه نامی است؟ ( زنده نوش در پاسخ گفت: به نام تنخواه کمیسیون نوشته میشود.)
فربد فرهی یزدی با بازگو کردن چند موارد نقض اساسنامهای مانند دریافت وجه که شفاف در اساسنامه آمده است که هیچ یک از هموندان هیات مدیره نمیتواند وجهی دریافت کند و پولی نباید رد و بدل شود. همچنین به دنبال آن برای هر یک از کمیسیونها حساب به نام فرد باید باز کنید. از دیگر موارد نقض اساسنامه تعریف امضا است. برای پرداخت تنخواه باید چک کشید، چه کسی چک را امضا کند نیز مشکلی است. اگر پرداخت به صورت کارتی باشد نیاز به تعریف امضا نیست، را برشمرد و گفت: این موارد اشکال اساسنامهای و قانونی است.
بابک شهریاری، دبیر کمیسیون خدمات: تنخواه را به کمیسیون و یا اعضای کمیسیون نباید تعلق داد بلکه شایسته ترین کسی که لیاقت دریافت تن خواه را دارد شخص سرپرست دبیرخانه است . تنخواه را دبیر دبیرخانه در اختیار میگذارد و کمیسیونها هزینههای پرداختی را تایید میکنند.
جمشید دارابیان، هموند کمیسیون مالی دربارهی در اختیار گذاشتن تنخواه به کمیسیونها برای نظارت بر واحدهای خود گفت: وزارت دارایی سختگیری خاصی دارد برای جلوگیری از اتهام پولشویی به انجمن باید نکاتی را مانند خرید از شرکتهایی که دارای کد اقتصادی هستند را رعایت کنیم. کمیسیون مالی با این آییننامه همراه با اعتمادی که به کمیسیونها کرده است در مصوبههای هیاتمدیره نیز تسریع کرده است.
شاهبهرام سیروسی، فرنشین کمیسیون مالی: از نظر اساسنامه بررسی کردیم و مغایرت با اساسنامه ندارد. نکتهی دیگر این که ما با تنظیم این آییننامه احترام به کمیسیونها قایل شدیم که هر روز برگه به دست به کمیسیون مالی مراجعه نکنند. باید در نظر بگیریم که باید جوابگوی اداره مالیات نیز باشیم. کمیسیون مالی با در اختیار گذاشتن تنخواه 50 تا 100 میلیونی را به یک نفر موافقت نمیکند.
فرانک زندهنوش، خزانهدار گردش 44 انجمن زرتشتیان تهران گفت: پیرامون چگونه فاکتور ارایه دهیم و چگونه تسویه کنیم، بیشترین گفتوگو انجام شد. طبق قانون مالیتهای مستقیم که از سال 96 اجرا میشود. اگر ضوابط اجرا نشود، خزانهدار و فرنشین انجمن به شش ماه زندان محکوم میشود. این قانون به شما اجازهی خرید از کسی که کد اقتصادی ندارد را نمیدهد.
فرانک زندهنوش در رابطه با پیشنهاد بابک شهریاری گفت: تنخواه گردان برای تسریع در کار است. باید به دنبال راهکاری بود که چگونه تنخواه را در اختیار افراد قرار دهیم. باید در نظر گرفت، زمانی که 50 میلیون تومان ماهانه در اختیار یک کارمند قرار دهیم یعنی اعتباری را برای یک نفر با پول انجمن ایجاد میکنیم. هیچ شرکتی اجازه ندارد، سقف قابل توجهی از وجه یک شرکت در اختیار یک نفر باشد. راهکاری ارایه دهید که تنخواه پخش شود و در اختیار یک نفر نباشد.
کامبیز میزانیان یادآور شد که در گردش پیش وجه تنخواه در اختیار یک نفر نبوده است.
افشین نمیرانیان همراه با پشتیبانی از طرح کمیسیون مالی گفت: به نظر من این طرح خوبی است به این مفهوم که اجازه میدهد تا سقف مبلغی را همهی کمیسیونها اختیار داشته باشند و با تصمیم کمیسیونها پرداخت شود. لزومی ندارد که در مصوبات هیات مدیره تک به تک آنها بررسی شود. با کلیات این آیین نامه که تنخواه همهی کمیسیونها را در برمیگیرد و عمومیت پیدا کند، موافق هستم. ولی به نظر میرسد که شک و شبهاتی است که به لحاظ قانونی ممکن است مشکلی را در پی داشته باشد.
رایگیری تصویب آیین نامهی کمیسیون مالی تا رفع ایرادهای اساسنامهای، به هفتهی آینده موکول شد.
مصوبات کمیسیون مالی:
- مبلغ 4 میلیون ریال هزینهی اجارهی سیستم صوتی برای آیین گلباران جانسپاران در قصر فیروزه.
- مبلغ 9 میلیون ریال هزینهی کرایهی سه دستگاه اتوبوس برای رفت و برگشت آیین گلباران جانسپاران قصر فیروزه.
- مبلغ 2 میلیون و 600 هزار ریال هزینهی کرایهی یک دستگاه ون برای رفت و برگشت آیین سالگرد 22 بهمن در مزار امام.
- مبلغ یک میلیون ریال هزینهی نظافت داخل ساختمان خانهی فرهنگ و هنر.
- مبلغ 3 میلیون و 34 هزار ریال خرید کرد تنخواه کتابخانهی یگانگی از تاریخ 12 آبانماه تا 13 بهمنماه 1397.
- مبلغ 5 میلیون و 934 هزار ریال هزینه کارکرد منشی خانهی فرهنگ و هنر از یکم تا 30 بهمنماه 1397 (86 ساعت).
- مبلغ 13 میلیون و 40 هزار ریال بابت هزینهی هرس درختان خانهی فرهنگ و هنر.
- مبلغ 13 میلیون و 524 هزار ریال بابت کارکرد راهنمای گردشگری آتشکدهی تهران از یکم تا 30 بهمنماه 1397 به مدت 96 ساعت.
- مبلغ 6 میلیون و 900 هزار ریال بابت عملکرد نیروی کمکی خانهی فرهنگ و هنر.
- مبلغ 825 هزار ریال هزینهی رفت و آمد و کارمزد بانک.
- هزینهی پشتیبانی از سیستم حسابداری در سال 1398 به مبلغ 28 میلیون و 900 هزار ریال.
- پرداخت 30 درصد هزینهی لولهکشی گاز قصر فیروزه مستند به مفاد قرارداد با توجه به اتمام عملیات اجرایی.
در بخش مصوبههای کمیسیون موقوفات، هیاتمدیرهی گردش 44 انجمن زرتشتیان تهران، دربارهی مغازهای که به علت تغییر شغل در زمان هیاترییسهی گردش 43 (دورهی فترت) تصمیم به گرفتن حقالرضا گرفته شده بود و یکی از مصوبههای خاص آن دوره بوده است، گفتوگو کردند.
فرشاد خورشیدیان، بازرس انجمن زرتشتیان تهران دربارهی این تصمیم خاص که در دورهی فترت گرفته شده است، گفت: برپایهی عرف بنابر را بر این گذاشته بودیم که در دورهی فترت دربارهی مصوبههای ضروری و ضربالاجل تصمیمگیری شود. این تغییر شغل چقدر ضرورت داشته که بدون اطلاع بازرس انجام شده است؟
خورشیدیان در ادامه پرسید: در اینگونه موارد تشکیل کمیسیون معاملات الزامی بود؟
افشین نمیرانیان: چون مالک هستیم و چندین انتخاب نداشتیم نیاز به تشکیل کمیسیون معامله نبود.
فربد فرهی یزدی، بازرس انجمن زرتشتیان تهران، روزی که در خدمت هیاترییسهی دورهی فترت بودم شاهد مواردی بودم که در قیاس با این مورد، شاید در اولویت بوده ولی چون تصویب در دورهی فترت غیر قانونی بوده از مصوب آنها چشم پوشی شد. ما به عملکرد کمیسیون موقوفات اعتراضی نداریم، به تغییر چهارچوب از پیش تعیین شده در دورهی فترت و این عملکرد هیاترییسهی گردش 43 اعتراض داریم. به نظر بازرسان گرفتن این مصوبه در دورهی فترت غیر قانونی است.
افشین نمیرانیان،هموند هیاترییسه گردش 43 و فرنشین گردش 44 انجمن زرتشتیان تهران در پاسخ به پرسش بازرس گفت: به هر حال این تصمیمگیری با نظر هیاترییسه (گردش 43) انجام شده است. وضعیت به گونهای پیش رفت که اگر هیاترییسه موافقت نمیکرد معامله به هم میخورد. با توجه به شرایط پیش آمده، هیاترییسه با انجام معامله موافقت کرد. این نظر هیاترییسه بود و این که این حق را داشت یا نه، بازرس هم میتواند نظر خودش را ارایه دهد. به نظر من این کار انجام شده است.
وی در ادامه گقت: کمیسیون موقوفات بررسی کند که آیا میتوان با پرداخت خسارت این قرارداد را فسخ کرد. به نظر میآید بیشتر دربارهی نوع شغل و کاربری این معامله مورد گفتوگو است.
کورش ساسانی، فرنشین کمیسیون موقوفات در این باره گفت: کمیسیون شش نفرهی موقوفات به هم اندیشی رسیده که کار درست انجام شده و از نظر کمیسیون موقوفات بررسیهای انجام شده کامل و این معامله تمام شده است و قاطعانه بر روی این تصمیم ایستادهایم.
شاهبهرام سیروسی، هموند کمیسیون موقوفات دربارهی فسخ قرارداد گفت: انجمن ارزشمند است و قراردادی انجام شده و باید پایبند بود چرا که فسخ قرارداد منجر به کارهای حقوقی میشود که در صلاح اعتبار انجمن نیست.
فرشاد فرهیفر، دبیر کمیسیون ساختمان، از صراحت مادهی 34 اساسنامه در تعیین عملکرد هیاترییسه در دوران فترت گفت: در صورت انقضای مدت عملکرد هیاتمدیره تا زمان انتخاب هیاترییسهی جدید، هیاترییسهی سابق کماکان مسوول امور انجمن و ادارهی آن است.
وی در ادامه گفت: از نظر من هیاترییسه در دوره فترت میتوانسته قراردادهای مهمتری را امضا کند در عین حال که مسوول و پاسخگو است. حال هیچکار غیرقانونی انجام نشده است.
فرانک زندهنوش، خزانهدار انجمن زرتشتیان تهران، گفت: در یک معامله با مبلغ بالا، بحث صلاح انجمن مطرح میشود. کمیسیون باید استراتژی و برنامهی آینده را مشخص کند. آیا همهی راهها بررسی شده است. من توجیه میخواهم که همهی مسایل در جهت صلاح انجمن در نظر گرفته شده است.
مصوبههای کمیسیون موقوفات:
- مصوب گردید هزینهی گرفتن رونوشت وصیتنامه به دفتریار مربوط پرداخت شود.
- مصوب گردید طی قرارداد تنظیمی 3 ساله، ماهیانه از تاریخ یکم فروردینماه 1398 تا 29 فروردینماه 1400 خورشیدی، بابت مغازهی فروش مواد پروتیینی در خیابان میرزا کوچک خان اجاره بها به انجمن زرتشتیان تهران پرداخت شود.
مصوبههای کمیسیون ساختمان:
- هزینهی تعمیرات شیروانی و کمدهای سالن غربی آدریان تهران به مبلغ 39 میلیون ریال.
- برآورد هزینهی تعمیرات واحدهای خانهی بختیان تا سقف یک میلیارد و دویست میلیون ریال.
فرشاد فرهیفر، دبیر کمیسیون ساختمان دربارهی آسیبهای ساختمان بختیان گفت: در این مدتی که هیاترییسهی گردش 43 تصمیمهای لازم را دربارهی کاربری این ساختمان نگرفته، خسارت به انجمن وارد شده است. تقریبا از آذرماه این ساختمان بلاتکلیف است. شیرآلات و یراقها، شوفاژ، رادیاتور، آیفونها و … به سرقت رفته و در پی آن درها آسیب دیده است. قابل توجه کسانی که به دنبال حرف مردم انجام کار در دورهی فترت را بازخواست میکنند.
- برآورد هزینهی تعمیرات واحد طبقهی سوم خانهی پروین و کیخسرو فرامرزی (خیابان باباطاهر) تا سقف 800 میلیون ریال.
مستاجری که در مدت زمانی که در ساختمان زندگی میکردند به ساختمان رسیدگی نکرده است و نیاز به تعمیرات عمده دارد.
افشین نمیرانیان، فرنشین انجمن زرتشتیان تهران: مستاجری خاص بوده که احتمالا ودیعه نداده است.
فرانک زندهنوش، خزانهدار انجمن زرتشتیان تهران، من باید بدانم استراتژی انجام این تعمیرات چیست؟ چرا دو ساختمان از میان چند ساختمان برای بازسازی برجسته میشود؟ طرحی را باید اولویتبندی کنیم که برگشت هزینه به سرعت اتفاق بیفتد. شما چگونه رای میدهید در حالی که نمیدانید آیا بودجه تامین میشود و چه مدت این هزینه برگشت دارد. اینجا جمع شدیم برای انجام تکلیف، این که برای هر مصوبهای بدون در نظر گرفتن نقشهی راه، رای تایید میدهیم رفع تکلیف است هر کاری باید منطق داشته باشد.
مصوبات کمیسیون فرهنگی:
- موافقت با ادامهی کار راهنمای گرشگری آتشکدهی تهران، منشی و نیروی کمکی در خانهی فرهنگ و هنر تا پایان سال 1398.
- افزایش دستمزد راهنمای گردشگری آتشکدهی تهران و منشی خانهی فرهنگ و هنر با نظر کمیسیون مالی. (رایگیری نشد)
- تصویب مبلغ 18 میلیون و 299 هزار ریال، متمم مصوبهی چهارم بهمنماه که مبلغ 9 میلیون ریال برای جشن سده گرفته شده بود.
کمیسیون آموزش، اشتغال و جوانان:
- مصوب گردید مبلغ 12 میلیون و 919 هزار و 315 ریال برای هزینهی متفرقه، صبحانه و نهار مهدکودک پرورش پرداخت شود.
- مصوب گردید مبلغ 5 میلیون و 900 هزار ریال برای فوق برنامهی مهدکودک پرورش پرداخت شود.
- مصوب شد مبلغ 11 میلیون و 450 هزار ریال برای جشن دههی فجر مهدکودک پرورش پرداخت شود.
کمیسیون خدمات:
- مصوب شد بنا به درخواست نامهی کانون دانشجویان زرتشتی در تاریخ 23 و 24 اسفندماه 1397 در مجموعهی فرهنگی ورزشی مارکار تهرانپارس پیکارهای جام دوستی برگزار شود.
- مصوب شد پیرو نامهی درخواست کانون دانشجویان زرتشتی با در اختیار قرار دادن کتابخانهی مارکار تهرانپارس از ساعت 18 تا 20 از هفتهی آخر اسفندماه 1397 تا شهریورماه 1398 برای برگزاری دورهی کلاسهای اوستاخوانی موافقت شود.
- مصوب گردید هزینههای بهمنماه آرامگاه قصرفیروزه شامل مزد کارگران و پاکشورها، هزینهی بنزین و حمل و نقل زباله و دیگر مخارج جانبی جمعا به مبلغ 118 میلیون و 480 هزار ریال موافقت شود.
- با درآمد مبلغ 724 میلیون و 121 هزار ریال کارکرد دیماه پزشکان درمانگاه یگانگی موافقت شد.
- با کارکرد بهمنماه مسوول فنی شیفت بعد از ظهر درمانگاه یگانگی موافقت گردید.
- پیرو درخواست شرکت راه سبز سرمد (سرویس مدارس ششگانهی تهران) نسبت به پرداخت 400 میلیون ریال از حقالزحمهی اسفندماه جهت پرداخت حقوق رانندگان موافقت شد.
- با خرید 300 دست ملحفهی یکبار مصرف برای استفاده در پذیرشگاه پارسایی به مبلغ 13 میلیون و 500 هزار ریال و هزینهی پیک برای حمل و نقل به مبلغ 250 هزار ریال جمعا مبلغ 13 میلیون و 750 هزار ریال موافقت شد.
- با هزینههای درمانگاه یگانگی جمعا به مبلغ 47 میلیون و 925 هزار ریال شامل تعمیر بلبرینگ و توربین دندانپزشکی به مبلغ 3 میلیون ریال، خرید لیدوکایین دندانپزشکی به مبلغ 15 میلیون و 500 هزار ریال، خرید آب مقطر اتوکلاو به مبلغ 960 هزار ریال موافقت شد.
- مصوب شد مبلغ 70 میلیون ریال بابت خرید سرو آرامگاه قصرفیروزه پرداخت شود.
سخنران پیش از دستور
فرامرز پوررستمی، روزنامهنگار پیشکسوت و کنشگر هازمان زرتشتیان، با شادباش آغاز به کار گردش 44 انجمن زرتشتیان تهران، ناخرسندی خود دربارهی پیشامد نشست پیشین در رابطه با ممنوعیت ضبط گفتوگوهای هفتگی انجمن را ابراز کرد. وی سخن را با چند تعریف از روابط عمومی آغاز کرد:
–روابط عمومی مجموعهای از اقدامات و کوششهای حسابشدهای است که هر سازمان برای برقراریِ ارتباطاتِ موثر و هدفمند با گروههایی که با آن در ارتباط هستند انجام میدهد.
-مدیریت کردن جریان اطلاعات میان افکار عمومی و سازمان شما به صورت دو سویه
پوررستمی با نتیجهگیری از دو تعریف گفته شده در ادامه افزود: آنچه که شنیدم و آن چه که برداشت افکار عمومی است از روابط یک سویه یا یک سویهای که با انتخاب یکطرف است، حکایت میکند. یعنی روابط یک سویهای که به طرف مقابل اجازهی فعالیت نمیدهد،
وی در بخشی دیگر از سخنانش با اشاره به تعریفی از «رکس هارلو»، متخصص روابط عمومی گفت: روابط عمومی دانشی است که سازمانها آگاهانه میکوشند تا به مسوولیت اجتماعی خودشان عمل کنند برای این که بتوانند تفاهم و پشتیبانی کسانی را که برای گسترش فعالیتشان اهمیت دارند، به دست آورند، در این تعریف به دو نکتهی تفاهم و به دست آوردن پشتیبانی اشاره شده است. آنچه گذشت این نوید را نمیدهد اگر چه نیت شما این نبوده و شاید روش شما این گونه شده است.
پوررستمی در ادامه گفت: من با نشریهی امرداد از زمان بنیان تا کنون در ارتباط هستم. امرداد پس از گذشت 18 سال، دوران کودکی و نوباوگی را گذرانده و به حدی از پختگی و تجربه رسیده است. به گمانم شما سلبی رفتار کردید تا ایجابی. بدون این که نکتهای منفی از این نشریه داشته باشید گفتید ممکن است دچار محذور در سخن گفتن شوید.
شما هیچکاری نمیتوانید انجام دهید، مگر این که عنوان مجرمانهای به رسانه دهید. رسانه آزاد است هر آن چه را بخواهد بنویسد، درخواست میکنم به جای ایجاد مانع، دوستی و تفاهم ایجاد کنید. از رسانه ها نترسید، رسانهها دوست شما هستند. ترامپ هم نمیتواند با رسانهها در بیفتد.
افشین نمیرانیان، جانشین انجمن زرتشتیان تهران، از راهنماییهای فرامرز پوررستمی سپاسداری کرد و گفت: بخش زیادی از این پیشآمد سوتفاهم بوده است و امیدوارم به زودی برطرف شود.
پیش از دستور
– بازرسان درخواست حسابرسی را کتبی خطاب به فرنشین گردش 44 انجمن زرتشتیان تهران ارایه کردند.
-افشین نمیرانیان، فرنشین انجمن زرتشتیان گفت، پاسخ نامه را کتبی به بازرسان اعلام میکند.
اعلام همکاری سازمان جوانان زرتشتی با گردش 44 انجمن زرتشتیان تهران
سیاوش بنداریانزاده، فرنشین سازمان جوانان زرتشتی (سازمان فروهر) و شهریار خسروان از هموندان هیاتمدیرهی این سازمان با حضور در نشست هیاتمدیره آغاز به کار گردش 44 انجمن زرتشتیان تهران را شادباش گفتند. فرنشین سازمان فروهر در ادامه گفت: امیدواریم همکاری، همیاری انجمنها و همازوری زرتشتیان در این برههی زمانی که شرایط جامعهی کلان تحت فشار است هر روز بهتر و بیشتر شود. سازمان فروهر در ادوار گذشته بر این تلاش بوده که با انجمن همکاری داشته باشد. اعلام آمادگی میکنیم در هر کاری و برنامهای در راستای رسیدن به اهداف انجمن و اهداف والای جامعه در خدمت هستیم و هر کاری از عهدهی سازمان برآید انجام میدهیم.
– افشین نمیرانیان، فرنشین انجمن زرتشتیان تهران از خبرنگار امرداد برای عدم ضبط گفتوگو، به شیوهی گفته شده در نشست پیشین، سپاسگزاری کرد.
چهارمین نشست هیات مدیرهی انجمن زرتشتیان تهران با باشندگی 21 هموند اصلی در تاریخ 13 اسفندماه 1397 خورشیدی از ساعت 18 و 50 دقیقه آغاز شد و بیش از سه ساعت به درازا کشید.
یک پاسخ
امیدواریم هرچه سریعتر این حسابرسی که خواست اکثریت جامعه هست را بازرسان محترم پیگیری و نتیجه را به اطلاع عموم همکیشان برسانند.