تراز و بیلان سال مالی منتهی به 29 اسفندماه 1397 خورشیدی با مازاد بر (هزینهی) خالص 3 میلیارد ریال به تایید مجمع همگانی سالیانهی انجمن زرتشتیان تهران رسید.
افشین نمیرانیان، جانشین فرنشین گردش 43 و فرنشین گردش 44 انجمن زرتشتیان تهران، سال مالی 97 را به سه دورهی اجرایی تقسیم کرد: از آغاز سال تا 7 آبان ماه، هیاتمدیرهی گردش 43، از هفتم آبانماه تا 23 بهمنماه گذر از دورهی فترت و اجرای دستورالعمل هیاترییسهی گردش 43 و از 23 بهمنماه هیاتمدیرهی گردش 44، گردش مالی 97 را بر عهده داشته است.
وی در ادامه به ارایهی خلاصه عملکرد مالی سال 97 پرداخت و گفت: بهای تمام شدهی درآمدهای عملیاتی عملکرد انجمن نسبت به سال گذشته بیشتر شده است، ولی بهای تمام شده درآمدهای عملیاتی یا هزینههای عملیات انجمن و همچنین هزینههای اداری تشکیلاتی دبیرخانه نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کرده، مجموعهی این محاسبات با افزودن سود بانکی در حدود ۳۴۷ میلیون تومان مازاد درآمد بر (هزینه) خالص یا زیان را برای سال مالی 97 را نشان میدهد که این زیان بیشتر ناشی از استهلاک دفتری به صورت غیر ریالی است که موجب میشود مازاد درآمد نیاز به نقدینگی نداشته باشد و نیاز به برداشت از سپردهها نیست. عملکرد مالی امسال تقریبا مشابه سال 96 است.
تفکیک هزینههای انجمن زرتشتیان تهران
وی در ادامه از هزینههای انجمن زرتشتیان تهران در سال گذشته به تفکیک در بخشهای هزینههای پرسنلی، کمکهای حمایتی، هزینهی سرویس مدارس، تعمیر و نگهداری داراییها (ساختمانها)، هزینهی استهلاک (دارایی، حسابهای دفتری)، حق الزحمه و حق مشاوره و سایر هزینهها، گزارش داد. که در مجموع انجمن زرتشتیان تهران در سال 97 با افزایش هزینهها را داشته است.
درآمد و هزینههای عملیاتی امور دینی و اجتماعی
افشین نمیرانیان در بخشی دیگر درآمد و هزینههای عملیاتی امور دینی و اجتماعی مانند تالار پذیرایی، مارکار تهرانپارس و دیگر درآمدها در این زمینه را توضیح داد: سالن پذیرایی با توجه به درآمد و بهای تمام شده در سال 97 زیان داده است. کاهش برگزاری مجالس عروسی و سدرهپوشی سبب شده تا با وجود افزایش نرخ پذیرایی، درآمد حاصل افزایش نداشته باشد.
همچنین با مقایسهی درآمد و بهای تمام شدهی مجموعهی مارکار تهرانپارس شامل پرداخت سرایداری، هزینههای ساخت و ساز، آببهای چاه و دیگر مکانهای دینی مانند آدریان بزرگ تهران و آدریان تهران در نهایت شاهد زیان در مورد مکانهای دینی اجتماعی هستیم.
درآمد و هزینههای عملیاتی امور آموزش و تربیتی
مهدکودک پرورش به دلیل ساختوساز و عملیات بازسازی و بهسازی است که بهای تمام شده عدد بزرگی را نمایش میدهد که نشان از ضرر است
در بخش سرویس مدارس، انجمن در سال گذشته از 486 میلیون بهای تمام شدهی سرویس مدارس 286 میلیون تومان سوبسید پرداخت کرده است.
داراییهای ثابت، بانکی و بدهیهای جاری
افشین نمیرانیان، جانشین فرنشین گردش 43 انجمن زرتشتیان تهران، ارقامی از افزایش داراییهای ثابت شامل ساختمانهای در حال ساخت، انشعاب مستقل گاز آرامگاه قصرفیروزه را بازگو کرد. وی همچنین از داراییهای بانکی گفت: این داراییها شامل موجودی نقدی که با کاهش روبرو شده، سرمایهگذاری کوتاهمدت ثابت مانده و سرمایههای بلندمدت نیز کاهش یافته است. بدهیهای جاری مانند ودیعههای مستاجرین و دیگر بدهیهایی مانند پرداخت سنوات کارمندان مطابق با جدول ارایه شده افزایش یافته است.
هزینههای فعالیتهای روزمرهگی
وی در ادامه، هزینههای فعالیتهای روزمرهگی مانند هزینههای برگزاری جشنهای سالیانه، آیینهای بزرگداشت، سرپرستی، سیاستگذاری و نظارت بر زیرساختها و عملکرد مجموعه خدماتی انجمن شامل 15 بخش اجرایی مجموعهی خدماتی، رفاهی و درمانی، مدیریت اجارهی واحدهای مسکونی و تجاری تحت مالکیت انجمن، تعمیرات کلی و جزیی ساختمانهای انجمن، همکاری با مدیران آموزشگاههای شش گانه زرتشتی و تامین بخشی از هزینههای آموزشی دینی آنها، پیگیری مشکلات حقوقی انجمن از طریق وکلا، کنترل امور جاری حسابداری، ابزار اطلاعرسانی، انجام امور جاری همچون صدور کارتشناسایی فارسی و لاتین، سرویس مدارس ششگانه زرتشتی، چاپ و توزیع تقویم، امور اداری مربوط به درگذشتگان را برشمرد.
خلاصه درآمد انجمن زرتشتیان تهران:
درآمد انجمن از دهش نیکاندیشان، درآمد حاصل از اماکن و درآمد حاصل از اجارهی موقوفات تامین میشود که در مورد آخر این درآمد در سال 97 نسبت به سال 96 با کاهش روبهرو شده است.
برخی از موارد خاص
افشین نمیرانیان از تبدیل به احسن واحد مسکونی که از سوی روانشاد پریناز بختیان به انجمن زرتشتیان تهران پیشکش شده است گفت: خانهی بختیان در مجمع همگانی سال 1396 مجوز فروش و تبدیل به احسن شدن گرفت. یک واحد 201 متری از 4 واحد مسکونی 50 سالهی در زمینی به مساحت 400 مترمربع طی فرآیندی طولانی مدت به فروش رفت و پس از سه ماه مطابق با مجوز مجمع ملکی 5 طبقه کمی بیشتر از حقالسهم قبلی خریداری شد که انجمن 280 میلیون تومان مابهالتفاوت آن را پرداخت. اکنون پنج خانوادهی زرتشتی میتوانند از آن بهرهمند شوند.
وی از ادامهی روند نوسازی ساختمان اهدایی شادروان خرمن گیو و اتمام عملیات سازه، نما و معماری داخلی خبر داد و گفت: ساختمانی 50 ساله که از 10 سال گذشته مجوز ساخت برای آن گرفته شده بود ولی ساخت و ساز آن از 4 سال پیش آغاز شد و پیشبینی میشود تا چندماه آینده به پایان برسد.
رفع اشکال قانونی در مراجع ذیصلاح، ناشی از تاخیر بیش از اندازه در ساخت بنای ساختمان موقوفهی کیخسروی از دیگر موارد خاص بود که افشین نمیرانیان دربارهی آن توضیح داد. مجموعهی مسکونی که از گردش 40 مجوز ساخت 20 واحد مسکونی گرفته شده بود ولی ساخت آن به تعویق افتاد. اکنون کارگاه تجهیز شده و ساخت مجموعه آغاز شده است.
اجرای طرح کاداستر
افشین نمیرانیان اجرای طرح ملی کاداستر را یک نهضت نامید که برمبنای آن از دو سال گذشته اخذ اسناد قطعی و کد شناسهی اختصاصی واحدهای مسکونی، زمینهای یزد و املاک رسمی تهران آغاز شده است که در برخی موارد با مشکلاتی همراه بود.
وی در ادامه از ملکهای زیر مجموعهی انجمن که دو دبستان در اجارهی آموزش و پرورش و بخشی از زایشگاه بهمن یزد هستند نام برد که از گردش 42 پیگیر دریافت اجارهبها و به روزرسانی آن بودهاند که در سال مالی گذشته به نتیجه رسید.
موارد خاص و راهبردی در گردش 44
افشین نمیرانیان به برخی از موارد خاص و راهبردی در گردش 44 (همزمان با یکماه پایان سال 1397) نیز اشاره کرد: تشکیل کمیسیونهای گردش 44 و به ویژه کمیسیونی با عنوان برنامهریزی، بودجه و نظارت راهبردی به منظور هماهنگی و تمرکز بیشتر بر روی فعالیتهای کلان و مستمر در انجمن که منشا برنامهریزی و تاثیرگذار باشد.
تدوین و به روزرسانی آییننامههای مالی، اداری، استخدامی و برخی از اسناد لازم در ساختار مدیریت انجمن، طراحی راههای مشارکت همکیشان متخصص و دوستدار همکاری با انجمن در کمیسیونها برای تصمیمسازی و نیز سرپرستی در زیر مجموعههای انجمن و همچنین تدوین شیوهنامههای لازم در زمینههای پشتیبانی و اعطای امکانات به همکیشان به منظور انجام فعالیتهای اجتماعی، فرهنگی، ورزشی و هنری از کارهای راهبردی در گردش 44 است که افشین نمیرانیان بر شمرد.
گزارش بازرسان قانونی انجمن زرتشتیان تهران به مجمع همگانی عادی
صورتهای مالی انجمن زرتشتیان تهران شامل ترازنامه و صورت درآمد و هزینه برای سال مالی منتهی 29 اسفندماه 1397 خورشیدی از سوی فربد فرهییزدی، فرشاد خورشیدیان و آرش آذرگشسب یزد، هیات بازرسان قانونی سال مالی 1397 انجمن زرتشتیان تهران مورد بررسی قرار گرفت. بخشی از عملکرد یاد شده تا تاریخ 23 بهمنماه مربوط به هیات مدیرهی گردش 43 و از آن به بعد مربوط به هیات مدیره گردش 44 است.
فربد فرهی به نمایندگی از هیات بازرسان با اعلام این که در تهیه و تنظیم اسناد حسابداری و صورتهای مالی اصول و موازین و استانداردها و روشهای متداول حسابداری رعایت شده و گزارش عملکرد هیاتمدیره منطبق با قوانین و مقررات قانون 10 احزاب و اساسنامه انجمن زرتشتیان تهران است، گزارش عملکرد هیاتمدیره را خواند و پس از آن افشین نمیرانیان به آنها پاسخ داد که چکیدهی پاسخ را به دنبال میخوانید:
1- عدم تعامل و حضور ریاست و خزانه دار گردش 43 در زمان بازگشایی گاوصندوق و تحویل به هیات رییسه گردش 44 .
پاسخ: از گردش 40 تاکنون تغییر و تحول انجام نشده بود. صورت جلسههای تغییر و تحول را هیچگاه خزانهدار امضا نمیکند. فرنشین گردش پیشین اعتماد کردند و صورتجلسه را امضا میکنند.
2- با وجود تمایل بازرسان منتخب مبنی بر حسابرسی عملیاتی و بهینه سازی سیستم حسابرسی انجمن زرتشتیان تهران ،پیش از مجمع ، این مهم به مهرماه سال جاری موکول گردید که نیاز به پیگیری دارد.
پاسخ: در هیاتمدیره مصوب شده و در حقیقت حسابرسی برای اصلاح ساختار مالی انجمن است. به پیشنهاد حسابرس معتمد و امین در آن مقطع زمانی به دلیل مشغلهی تنظیم اظهارنامههای مجامع شرکتها این زمان به مهرماه موکول شده است.
3- تخلف خزانهدار گردش 43 مبنی بر صدور مجوز بصورت شفاهی و بدون مصوبهی هیات مدیره مبنی بر استفاده از دستگاه کارت خوان شخصی در جشنگاه خسروی.
پاسخ: مجوزها حتما با تایید و کنترل خزانهدار 43 بوده است. درصدی از کارها باید با چابکی اتفاق بیفتد.
4- مشخص نشدن دلیل عدم تایید برخی فاکتورهای جشنگاه خسروی ( بالغ بر هشتصد میلیون ریال ) توسط خزانهدار گردش 43 و تایید آنها توسط خزانهدار گردش 44 .
5- غیر قابل رهگیری بودن دلایل ضرردهی جشنگاه خسروی به واسطه عدم وجود سیستم حسابداری بروز در انجمن زرتشتیان تهران.
پاسخ: حساب و کتاب مشخص است. هزینههای سربار سالن خسروی گاهی سود آن را تبدیل به زیان میکند.
6- نیاز مبرم حسابرسی خاص جشنگاه خسروی
پاسخ: در صورت تایید در مجمع انجام میشود.
7- عدم پرداخت مابه التفاوت پرداختی حقوق سال 97 کارکنان انجمن زرتشتیان تهران .
پاسخ: همهی پرداختیهای سال 97 پرداخت شده و افزون بر آن مقداری افزایش حقوق نیز داشتهایم.
8- عدم پرداخت عیدی معلمان زرتشتی در سال 95.
پاسخ: پرداخت میشود.
9- تخلف خزانهدار گردش 43 مبنی بر صدور مجوز برای افتتاح حساب شخصی در خانهی فرهنگوهنر و استفاده بدون نظارت از سوی انجمن و پس از کسر هزینهها، پرداخت مابه التفاوت به حساب انجمن زرتشتیان تهران ، بدون مصوبه هیات مدیره و برخلاف آیین نامه خانهی فرهنگوهنر
پاسخ: خزانهدار گردش 43 سه سال امین، متخصص و متعهد انجمن بودند حتما با دلیل و با نظارت انجام شده است. در گردش 44 روال متفاوتی در پیش خواهد داشت و دستگاه کارتخوان را از خانهی هنر گرفته شد.
10- تخلف خانهی فرهنگ و هنر مبنی بر استفاده از صندوق جهت کمک همکیشان، در گهنبارها و بازگشایی آنها بدون حضور بازرسان و نماینده انجمن زرتشتیان تهران
پاسخ: با مجوز خزانهدار گردش 43 بوده و در گردش 44 از هیاتمدیره مجوز میگیریم.
11- عدم بکارگیری حسابدار در خانهی فرهنگ و هنر، موجبات به تاخیر افتادن تسویه حساب بیلان و دیگر مشکلات گردیده است.
12- تخلف هیات رییسهی گردش 43 مبنی بر فروش ملک بختیان و خرید ساختمان هشت بهشت در دوران فترت بدون تشکیل کمیسیون معاملات.
پاسخ: کمیسیون معاملات از چند نفر از هموندان هیاتمدیره تشکیل میشود در حالی که این معامله در هیاتمدیره مصوب شده است. گردش 43 تا 8 آبان مجوز فعالیت داشته و کد رهگیری معامله 11 آبان ماه انجام شده است.
13- ارایه ی گزارش در مورد پرونده مغازه بوفالو و دلایل به نتیجه نرسیدن در این پرونده با در نظر گرفتن هزینههای گزاف تحمیلی از سوی وکیل مربوطه، به مجمع.
پاسخ: طرف دعوی با ارایهی دستخط مستند در دادگاه برنده شد و وکیل هم دستمزد گرفت. به راههای دیگر برای رسیدن به سرقفلی فکر خواهیم کرد.
14- غیر قابل رهگیری بودن محل استفاده مبلغ خسارت دریافتی بابت پرونده مرتاض یزد بالغ بر چهارده میلیارد ریال.
پاسخ: دلیل این پرسش را نمیدانم. غیرقابل رهگیری منظور چیست؟ پولی بوده که وارد حساب انجمن شده که نیت خاصی هم نداشته است. صرف هزینههای ساخت ساختمان خرمن گیو و پرداخت بخشی از خرید خانهی بختیان شده است.
15- عدم تعامل بین خانه سالمندان و انجمن زرتشتیان تهران مبنی بر نحوه و میزان درآمد و مخارج خانه سالمندان. شایان ذکر است که پرداخت حقوق کارمندان خانه سالمندان بر عهدهی انجمن زرتشتیان است.
16- با وجود واریز مبالغ دریافتی از وزارت بهداشت و درمان به همت نمایندهی محترم زرتشتیان به حساب درمانگاه یگانگی طی سه مرحله (چهارده میلیارد ریال)، محل هزینه آنها قابل صحهگذاری نیست.
17- عدم حضور کارپرداز آگاه جهت نظارت و خرید بهینهی اقلام مورد نیاز درمانگاه یگانگی باعث افزایش هزینهها و حیف و میل شدن اموال میشود.
پاسخ: تایید شد.
18- نیاز مبرم حسابرسی خاص درمانگاه یگانگی
پاسخ: تایید شد.
19- به سرانجام نرسیدن دریافت مبلغ کلی سه درصد ارزش اعیانی مدارس شش گانه تهران از آموزش پرورش از سال 1386 تا کنون
پاسخ: مبلغ زیاد است و محل تخصیص مشخص نیست پرداخت به تعویق افتاده است. همهی امضاها گرفته شده کارها و پیگیریهای انجمن زرتشتیان تهران انجام شده است. از جشن فروردینگان تاکنون منتظر واریز مبلغ هستیم.
20- عدم دریافت گزارش تراز و بیلان پردیس مارکار
پاسخ: سالی یکبار گزارش مالی به انجمن ارایه میشود. هیاتمدیره انجمن زرتشتیان تهران به عنوان مالک میتواند قرار را تغییر دهد. پردیس مارکار یزد هیات امنایی با حضور اسفندیار اختیاری به عنوان دبیر و فرنشین انجمنهای زرتشتیان یزد و تهران و افراد حقوقی اداره میشود. گردش مالی سالیانهی پردیس مارکار یزد سالیانه نزدیک به 20میلیون تومان است. عدم دریافت گزارش مالی مورد تایید نیست.
21- وجود لختی و بیبرنامگی در راستای راهاندازی شورای حل اختلاف زرتشتیان تهران.
پاسخ: در مرحلهی تایید مدارک تحصیلی درخواستدهندگان و روند اداری است.
22- به نتیجه نرسیدن حل مشکل اجاره املاک قصر فیروزه و تعیین تکلیف حق مالکانه جاده که قرار است توسط شهرداری احداث شود. گفتنی است موارد یاد شده در این بند، در مجمع فوقالعادهی پیش از گردش 43 با حضور فرنشین وقت مطرح و بنا بر ادعای نامبرده مبنی بر اتمام مشکلات، به ایشان برای دور چهارم اجازهی حضور در انتخابات داده شد.
پاسخ: تعیین حق مالکانه فعلا موضوع ضروری نیست. شهرداری هم بودجه ندارد.
حل مشکل اجاره املاک قصر فیروزه بسیار مساله مهمی است. اراضی قصر فیروزه دارایی همه زرتشتیان ایران است. انجمن زرتشتیان تهران متولی قصرفیروزه است و ارباب کیخسرو شاهرخ در زمانی که فرنشین انجمن زرتشتیان تهران بوده، آن را وقف خاص کرده است. گفتوگوهایی انجام شده و امیدواریم به نتیجه برسیم. بسیار امیدوارم در مجمع آینده نتیجه فعالیتها را ارایه دهیم.
نظرهاو پیشنهادهای هیات بازرسان
1- پیشنهاد میشود همکیشانی که خود را به عنوان بازرس کاندید میکنند ، با وظایف و ابزارهایی که قانون در اختیار آنها قرار داده است کاملا آشنا باشند.
2- حضور حسابرس کنار بازرسان کاملا ضروری است. امید است در این دوره همکیشها همیار بازرسان باشند.
3- همانگونه که در آغاز گزارش آمده است، حسابرسی سالیانه داخلی انجمن و اماکن وابسته و بررسی علل ضرر و زیان آنها کاملا ضروری است.
4- عدم وجود لیست منظم از داراییهای انجمن و آن چه که در بین اسناد و نوشتارها وجود دارد ، موجب از دست رفتن فرصتها میشود.
5- ایجاد رویه و دستورالعملهای مشخص برای انجام کارها در راستای جلوگیری از سلیقهای عمل کردن جزو ملزومات است. رویهی انتخاب هیاتمدیره موقوفهی گیو از این دست است.
6- پیشنهاد میشود تصمیمات مهم هم چون ادغام مدارس و غیره به مجمع واگذار شود.
7- نیاز به اصلاح و به روزرسانی اساسنامهی انجمن زرتشتیان تهران کاملا احساس میشود.
درخواست هیات بازرسان از مجمع همگانی
1- انجمن زرتشتیان تهران را نسبت به حسابرسی جشنگاه خسروی، درمانگاه یگانگی و مجموعه مارکار تهران مکلف کنند.
2- انجمن زرتشتیان تهران نسبت به پرداخت مابهالتفاوت پرداختنی حقوق سال 1397 کارکنان انجمن و پرداخت عیدی معلمان زرتشتی در سال 1395 حداکثر تا شهریورماه سال جاری مکلف کند.
3- بازرسان تقاضا دارند مجمع عمومی مصوب کند که هر گونه تغییر در مدارس ششگانه نیاز به مجمع عمومی باشد و انجمن زرتشتیان تهران راسا اجازهی تصمیمگیری نداشته باشد.
– بازرسان ارایهی گزارش فرنشین گردش 43 انجمن زرتشتیان تهران در خصوص قصرفیروزه به مجمع را خواستار هستند.
تحلیل گزارش مالی بازرسان از سوی خزانهدار
فرانک زندهنوش در تحلیل گزارش بازرسان گفت: بازرسان از دو جنبه به صورتهای مالی پرداختند. آنها از جنبههای استانداردهای حسابداری صورت مالی را تایید میکنند. از وجه دیگر، ایرادات سیستمهای کنترلهای داخلی یعنی سیستمهای عملیاتی را عنوان کردند. طبیعی است سیستمهای عملیاتی انجمن زرتشتیان تهران ایراد داشته باشد. ساختار انجمن، ساختاری سنتی است که از دوران گذشته با این روش به پیش رفته است. زمانی متولیان انجمن زرتشتیان تهران کسانی بودند که همگی به عنوان بزرگان و فرهیختگان جامعه پذیرفته شده بودند. پس این انتظارات، پرسش و پاسخها از هیاتمدیره همواره جاری نبوده و سعی نشده که این ساختار سنتی را با علم روز مدیریتی ارتقا بدهیم.
فرانک زندهنوش با گفتن این که مواردی که بازرسان مطرح کردند همگی را میپذیرم، افزود: اگر سیستم عملیاتی را به روز نکنیم. اگر کاری انجام ندهیم ممکن است دوباره این گزارش در سال آینده تکرار شود.
بنابر قانون تجارت 21 هموند هیاتمدیره، هموندان غیرموظف هستند و پاره وقت در نشستها شرکت میکنند. هیاتمدیره کار راهبردی و ستادی انجام میدهد. در حقیقت ساختار تشکیلاتی انجمن اجراکننده است. بنابراین من به عنوان خزانهدار نمیتوانم کار حسابداری انجام دهم چرا که حسابداری یک کار ممتد است. حسابدار (کارمند حقوقبگیر انجمن) امور مالی انجمن را میتواند کنترل کند و میتواند اعداد را پردازش کرده و اطلاعات مدیریتی را به هیاتمدیره و جامعه ابراز کند.
خزانهدار گردش 44 انجمن زرتشتیان تهران در بخشی دیگر در ارتباط با 800 میلیون ریال اسناد مالی که خزانهدار گردش 43 آن را تایید نکرده است اشاره کرد و گفت: در ساختار امور مالی انجمن سابقهی تاریخی حسابداری وجود ندارد. کارمند امور مالی انجمن زرتشتیان تهران که حقوق بگیر و موظف است باید به هیاتمدیره پاسخگو باشد. وی در ادامه گفت: خزانهدار به دو دلیل میتواند اسناد مالی را تایید نکند، یکی ماهیت خرید را نپذیرفته و دوم اسناد مطابق با استانداردهای وزارت دارایی نباشد. از نظر استانداردهای دارایی اسناد مالی شاید کامل نبود ولی شماری از این اسناد مشابه پذیرفته شده بود.
وی در ادامه ساختار تشکیلاتی سنتی انجمن را که باید به مدیریت روز تبدیل شود، یادآوری کرد و از تصمیم گردش 44 برای تنظیم آییننامهای که حدود اختیارات افراد را مشخص کند و در آن ساختار استخدامی کارمند حقوقبگیر پاسخگو باشد، خبر داد.
توضیح فرنشین هیاترییسهی مجمع
اسفندیار خسروی، فرنشین هیاترییسهی مجمع، دربارهی تصمیمگیریهای خزانهدار گردش 43 گفت: در هیچ زمانی بدون مصوب هیاتمدیره این مجوزهای در اختیار شخص نبوده است و باید در هیاتمدیره این گونه مجوزها به تصویب برسد و تکتک هموندان هیاتمدیره پاسخگو هستند.
وی دربارهی قرارداد اجارهی قصرفیروزه گفت: وقفنامهی زمینهای قصرفیروزه بسیار محکم است و باید قدردان ارباب کیخسرو شاهرخ بود. در سال 79 در شرایط خاص قرارداد اجاره نوشته شد که نقصهایی داشت و نزدیک به 12 سال است در رفع آن تلاش میشود.
نوبت دوم مجمع همگانی سالیانهی انجمن زرتشتیان تهران با دستور نشست استماع گزارش هیاتمدیره و بازرسان قانونی انجمن، تصویب تراز و بیلان سال مالی منتهی به پایان اسفندماه 1397 خورشیدی و انتخاب بازرسان (3 تن اصلی و 2 تن جانشین) آدینه، 28 تیرماه 1398 خورشیدی در تالار خسروی برگزار شد.
1- آرش آذرگشسب یزدی ۲ – مهربان باستانی الله آبادی ۳ – فرشاد خورشیدیان ۴ – خداداد راسخی خرمی ۵ – فهیم فرهادی ۶ – خدایار فریدونی ۷ – فرهاد کاویانی گوهری نامزدهای احراز سمت بازرس سال مالی 98 بودند.
در پایان نشست مجمع همگانی سالیانه انجمن زرتشتیان تهران، انتخابات هیات بازرسان انجام شد و فرشاد خورشیدیان با 89 رای، آرش آذرگشسب یزد با 72 رای و فهیم فرهادی با 64 رای از میان 136 رای گرفته شده از دارندگان کارت شناسایی زرتشتی، بازرسان مالی 1398 گزینش شدند. خداداد راسخی خرمی و فرهاد کاویانی گوهری به عنوان بازرسان جانشین شناخته شدند.
صورتجلسهی مجمع سالیانه با ذکر مواردی که از سوی مجمع به هیاتمدیرهی گردش 44 اعلام شده است تا در زمان باقیمانده به پایان سال مالی 98 مصوب و اجرا کند، تنظیم شد و به امضای، اسفندیار خسروی، فرنشین، رستم تیراندازیان، جانشین فرنشین، مهرتاش مهروزیاد زردشتی و هرمزدیار کاوسی زینآباد، دبیران مجمع، رستم جوانمردی، ناظر، (هموندان هیاترییسهی نظارت) رسید.
موارد اعلام شده از سوی مجمع به هیاتمدیرهی گردش 44 انجمن زرتشتیان تهران برای سال مالی 1398 به شرح زیر است:
-حسابرسی مجموعهی انجمن تا پایان مهرماه 1398
– پرداخت عیدی معلمان زرتشتی باقیمانده از سال 1395 تا پایان سال جاری
– تغییرات در ساختار مدارس ششگانهی زرتشتیان و هرگونه کارهای مشابه با نظر مشورتی همکیشان و مصوبهی هیاتمدیرهی انجمن زرتشتیان تهران انجام شود.
2 پاسخ
یه سوال از بازرسان محترم چگونه قبل از اجرای درخواست حسابرسی ترازنامه را تایید کردید ؟پس از تایید دیگر حسابرسی بی معنی میباشد
امیدواریم حسابرسی از مجموعه انجمن تا پایان مهرماه بصورت کاملا قانونی انجام گرفته و طبق گفته فرنشین محترم مجمع در پاسخ به فرنشین انجمن که ایا اسناد و مدارک لازم هست در اختیار کانون حسابرسی ایران قرار بگیردوایشان فرمودند بلی کانون حسابرسی هم معتمد و امین هستند این کار بعد از چندین سال به نتیجه رسیده وبطور کامل اطلاع رسانی شود.