کمیسیون آموزشی با توجه به تورم و کارهای جنبی انجام شده در مهد پرورش تصمیم گرفت تا شهریه مهد را تا حدود 45 درصد افزایش دهد.
افزایش 45 درصدی شهریه مهدکودک پرورش
*افزایش هزینه مهدکودک پرورش به ازای هر کودک بهصورت ماهیانه تعیین شد؛ تا نیمروز بدون نهار دو میلیون چهارصد هزار تومان تا پس از نیمروز با نهار سه میلیون و دویست هزار تومان تا پسین بعد از ساعت کاری سه میلیون و 500 هزار تومان و کودکانی که بعد از دبستان به مهد میآیند با نهار 840 هزار تومان
افشین نمیرانیان: از چه زمانی از اول آذرماه؟
پروانه خرمشاهی: بله، پیشتر آن بچههای که تا ظهر بودند بدون نهار یکمیلیون و 650 هزار تومان که اکنون دو میلیون 400 هزار تومان شده است، با نهار دو میلیون و 300 هزار تومان بوده که اکنون سه میلیون و دویست هزار تومان شده است و برای کودکانی که بعد از مدرسه میآیند 600 هزار تومان بوده که اکنون 840 هزار تومان شده است.
مهردخت شهریاری: مگر بعد از وقت تعیینشده بچه قبول میکنیم؟
افشین نمیرانیان: بعضیها از مدرسه میروند.
فرشاد فرهیفر: تعدادی صبح تا ساعت 15 هستند و تعدادی هم به شوند شاغلبودن پدر و مادر از صبح تا ساعت 17:30 میخواهند بمانند که قیمت بالاتر است.
مهردخت شهریاری: این جدید است؟ قیمت آنها چند است؟
پروانه خرمشاهی: قبلا دو میلیون چهارصد و سی هزار تومان بوده که اکنون سه میلیون پانصد هزار تومان شده است.
فرامرز پوررستمی: اگر پدر و یا مادری پرسید چرا آن قیمت به این قیمت رسیده است آیا شما به شکل تفکیکی پاسخی دارید که بدهید؟ مبنای این افزایش قیمت مشخص است؟
کوروش آذرگشاسبی: پرسش من هم همین است. بر چه معیاری و تحت چه چارچوبی این 40 یا 50 درصد افزایش قیمت صورت گرفته است؟
بابک شهریاری: خود شما این تحلیل را انجام دادید و قیمت را درآوردید یا مدیر مهد این مبلغ را درآورده است؟
پروانه خرمشاهی: هردو باهم. افزایش قیمت زیر 50 درصد است و بزرگترین آن 45 درصد است. یکبار مدیر پیشین مهد به کمیسیون آموزشی آمد و باهم همفکری کردیم. فرشاد فرهیفر لیست را از حسابداری آورد و هزینههایی که تا اکنون در مهد پرورش شده است مانند حقالزحمه مربیان، تغذیه بچهها و کارهای دیگر را نشان داد، مهدها پیشتر زیر نظر بهزیستی بودند اکنون زیر نظر آموزشوپرورش است و مدارک و اسناد باید بررسی شود تا ستاره مهد مشخص شود چون ما جابهجا شدیم بررسی انجام نشده ولی در حال انجام است. خودمان که ستارهای مقایسه کردیم دریافتیم مهدهای بیرون حتا کف قیمتشان از ما بیشتر است.
فرشاد فرهیفر: واقعیت این است که هزینههایی که از روزهای نخستین سال 1402 تا الان انجامشده و رشد قیمتهایی که وجود داشته را مقایسه میکردیم دریافتیم انجمن بهطور متوسط ماهی بین 8 تا 9 میلیون تومان هزینه بیشتر از درآمد داشته است. 66 میلیون تومان از ابتدای سال تا اکنون بیشتر در مهدکودک هزینه کردیم و خیلی خوب است که ما شهریهها را بهگونهای بالا ببریم که هزینه را پوشش دهد اما آنچه در کمیسیون مطرح شد، مهد نسبت به پارسال حدود 45 تا 50 درصد افزایش هزینه داشته است و بیشتر از این نمیتوان این فشار را به پدر و مادرها وارد کرد. با توجه به اینکه جمعیت کودکان مهد بیشتر شده و تعداد مربی بیشتری باید استخدام کرد، پس هزینه مربی هم بالا میرود ما انتظار داریم با این قیمتهای جدید همچنان تراز مهدکودک منفی باشد فکر کنم بد نباشد تا هیاتمدیره هم اطلاع داشته باشد که با افزایش این شهریه بازهم تراز ما منفی است.
فرامرز پوررستمی: بگذارید به شکل دیگری نگاه کنیم آیا میتوان این یارانه یا هزینه اضافی را از پدر و مادرها نگیریم؟ یا بخشی از این را صرف افزایش کیفیت برنامه مهد کنیم. من فکر کنم دومی بهتر جواب دهد یعنی بهجای اینکه این پول را به خانواده بدهیم آن را صرف بهبود کیفیت کنیم.
پروانه خرمشاهی: این افزایش هزینهها که بین 39 تا 45 درصد است تنها به علت تورم و گرانی حقالزحمه معلمها و یا مواد غذایی نیست بلکه ما دو برنامه دیگر هم اضافه کردیم. دو کلاس فوقبرنامه هم اضافهشده یکی موسیقی و دیگری ژیمناستیک است و با شرکت سیب سلامت هم قرارداد داریم تا بچهها را از همه لحاظ پایش کنیم.
شابهرام سیروسی: درست است که این میزان افزایش بین 45 تا 50 درصد است ولی پایهی آن پایین است. این برای یک ماه عدد و رقمی نیست. این وظیفه انجمن است که یارانه بدهد ولی به این درصد توجه نکنید هزینهها خیلی بیشتر از این است.
خدامراد مزداپور: گاهی ما باید کاری نو انجام دهیم. مثل مهدکودک که هزینه دارد. اگر بیاییم جایی که الان است و مهدکودک با نام دکتر پرورش را بهجای دیگری منتقل کنیم و مکانش را اجاره بدهیم از این اجاره چه مبلغی به دست میآید. آیا این کار امکانپذیر است؟
نوذر نوذری: این یارانهها غیرمستقیم است. به نظر من این مصوبه پراکنده است من پیش نهاد میدهم که به شکل آییننامه کامل باشد، مثلا اگر تخفیفی قرار است به کسی که دو فرزند دارد داده شود باید این تخفیفها مشخص شود. چون ما هرسال یک تعداد مصوبه برای این موضوع داریم پس این قوانین پراکنده است، ولی اگر آییننامه کلی و بدون قیمت باشد که هرسال بر اساس آن عمل کنیم بهتر است.
کوروش آذرگشاسبی: با تعرفههای آموزش و پرورش مقایسه شده است؟
فرشاد فرهیفر: حتی زمانی که زیر نظر بهزیستی بودیم قیمت ما نسبت به همترازهای خارج از جامعه پایینتر بود، اکنون هم سعی کردیم که این موضوع را رعایت کنیم. الان روند جذب کودک در مهد شیب افزایشی دارد. امیدوارم با جذب بیشتر هزینه پوشش داده شود. بعد از تصویب شاید بازه افزایشی را بازنگری کنیم.
با افزایش 45 درصدی شهریه مهدکودک پرورش موافقت شد
تشکیل اتاق فکر توسط کمیسیون روابطعمومی
*پیشنهاد برگزاری نشست اتاق فکر توسط روابطعمومی انجمن زرتشتیان تهران داده شد.
فرامرز پوررستمی: فکر میکنیم کارهایی وجود دارد که نیاز به بررسی و کار کارشناسی دارند، ولی هیاتمدیره فرصت ندارد، حتا اساسنامه را همگی میدانیم که نیاز به تغییر و مناسبسازی دارد، اما واقعیت این است که این کارِ کمیسیون خاصی نیست همچنین هیاتمدیره کلی کار اجرایی متفاوت دارد که انجام دهد و به این مسایل نمیرسد. بهعنوان مثال وضعیت آموزشگاهها و واگذاری آموزشگاهها در یزد، انواع و اقسام مسایلی که داریم جزو این کارهاست و حتا یکی از همکیشان هم این پیشنهاد را به من داد و گفت من در این کار مشارکت میکنم. به وی گفتم همهچیز زیر کنترل روابطعمومیخواهد بود. این پیشنهاد هیچ هزینه و مکانی نمیخواهد. من تاکید میکنم که برای این پیشنهاد یک دوره آزمایشی چهار ماه بگذاریم و اگر این اتاق فکر برگزار شد و بازدهی آن خوب بود ادامه میدهیم.
افشین نمیرانیان: چون صحبتها کلی است مراحل را بخوانید.
نوذر نوذری: بند یک، روابط عمومی گردش 45 دستور کار با توجه به حل مشکلات پیش رو اعلام میکند. بند 2، انتخاب اعضای اتاق فکر با توجه به دستور کار اعلامشده خواهد بود. بند سوم، اعضای اتاق از میان خِبرگان همکیش ازنظر تئوریک و عملی در ارتباط با موضوع موردبحث انتخاب میشوند. بند چهارم، نتیجه حاصله در اتاق فکر بهعنوان پیشنهاد از سوی کمیسیون روابط عمومی به هیاتمدیره اعلام میشود.
فرامرز پوررستمی: این پیشنهاد است و هیچ الزامی وجود ندارد.
خدامراد مزداپور: این اتاق فکر داستان دوپهلو و عجیبوغریب است. دکارت میگوید هرکسی در عقل خود شک ندارد برای اینکه بهره خود را از آن تمام میداند. این خاصیت بشر است. مشکل ما در جامعه این است که هرکسی فکر میکند ایده او بهتر است. اتاق فکری را که میگویید، نمیتواند بهصورت عام فکر کند مثلا برای اصلاح اساسنامه چه باید کرد این خاص است. این را میتوان انجام داد، ولی مثلا در زمینههای فنی چه کسی میتواند این کار را بکند. آییننامه زرتشتیان هم اشکالات زیادی دارد ولی همهی آن را نمیتوان عوض کرد. باید مانند آمارگیری زمان پنج یا 10 سال میگذاشتند؛ مثلا 30 یا 40 مورد را مطرح میکردند و در ظرف سه سال سه مورد آییننامه را عوض کرد و امتحان کرد یا میتوان گفت 15 سال یکبار آییننامه را عوض کرد.
فرامرز پوررستمی: ما چه زمانی گفتیم عام، آن بندها را دوباره ببینید ما گفتیم دربندها نسبت به هر موضوعی کارشناس آن موضوع باید نظر دهد.
نوذر نوذری: من با اتاق فکر شما موافق هستم. کسانی که در اتاق فکر مینشینند صحبتی میکند و بعد از آن برمیخیزند و میروند، ولی شاید بعضی از افکار قابلیت اجرایی نداشته باشد. به نظرم اگر در کمیسیونها بیایند با مشکلات بیشتر آشنا میشوند و ازنظر تخصصی بیشتر بحث میشود و دقیقتر تصمیم گرفته خواهد شد اتاق فکر شنیدن پیشنهاد است، شاید بگویند ما گفتیم ولی نشد ولی سند و متن و قانون را باید خواند.
فرامرز پوررستمی: از اینکه هشدار میدهید سپاسگزارم، اجازه بدهید این اتفاق بیافتد و ببینیم نتیجه آن چیست.
با برگزاری نشستهای اتاق فکر توسط روابط عمومی به مدت چهار ماه بهصورت آزمایشی موافقت شد
انتقال امتیاز حق کسبوپیشه به انجمن
*گفته شد مبلغ 40 میلیون تومان جهت توقف عملیات اجرایی مغازه بهمنظور اثبات حق کسبوپیشه به وکیل پرداخت گردد.
ساسان نیکنام: نمیتوانم وارد جزییات شوم چون نیاز به نشست غیرعلنی دارد. در این زمینه تجربه تلخی داریم. یک مغازهای را بنا بر دلایلی این مغازه را گفتند سرقفلی است ولی ما میخواهیم بگوییم که حق کسبوپیشه است. از این مبلغ 20 میلیون بهصورت پیش به وکیل پرداخته خواهد شد و 20 میلیون باقیمانده بعد از انتقال حق کسب و پیشه پرداخت خواهد شد.
کامبیز رستمی: حق کسبوپیشه با سرقفلی چه تفاوتی دارد؟
ساسان نیکنام: حق و کسبوپیشه امتیازی بابت برند است و به شخص داده خواهد شد و بر اساس نوع برند و شغل قیمتگذاری میشود. در هرزمانی که بخواهد برند را عوض کند انجمن میگوید مال خودت است. سرقفلی برعکس است یا حق بهرهبرداری از آن ملک را دارد و مالکیت مال انجمن است و این حق آن کاسب است و با داشتن سرقفلی میتواند آن شخص شغلش را تغییر دهد. سرقفلی ارزشمندتر است.
خدامراد مزداپور: حق کسبوپیشه حقی است که آن آدم ایجاد میکند و سرقفلی مال صاحب ملک است که میتواند واگذار کند ولی کسبوپیشه مال کسی است که آنجا میآید برای او ایجادشده است.
کامبیز رستمی: من فکر کنم از سالی به بعد قوانین طوری نوشتهشده که گرفتن سرقفلی خیلی سخت شده است.
ساسان نیکنام: تا قبل از سال 1376 کسی که در مغازه کار میکرد و میتوانست اثبات کند که در این ملک درآمد دارد به دادگاه شکایت میکرد و سرقفلی را از دادگاه میگرفت. از سال 1376 قانون عوض شده و صاحبملک میتواند مالک مغازه تجاری باشد.
با پرداخت هزینه به وکیل جهت انتقال امتیاز حق کسبوپیشه به انجمن موافقت شد.
فراخوان جذب خبریار برای انجمن زرتشتیان تهران
*پیشنهاد شد برای بهکارگیری یکتن از همکیشان بهعنوان خبریار انجمن زرتشتیان و نوشتن مشروح مذاکرات جلسات مختلف انجمن فراخوان داده شود.
کامبیز رستمی: صحبتی که در کمیسیون داشتیم این بود که برای نوشتن مشروح اخبار در نشستهای هیاتمدیره و هم در نشستهای خاص نیاز به کسی داریم که بهعنوان خبریار بیاید.
افشین نمیرانیان: اگر حقوق ثابت نمیگیرد نیازی به بردن این مصوبه به کمیسیون نیست.
فرامرز پوررستمی: فکر کردیم نیاز به کمک داریم. با توجه به حجم اخباری که الان داریم در جماعت ما خبرنگار و کارشناس روابط عمومی کمیاب است. ما فراخوان میدهیم که آموزش هم داده میشود. خبریار اصولا کارش پروژهای است؛ یعنی اگر کسی مراجعه کرد و آموزش دید، میگوییم این پروژه برای تو و آن موقع باید حدود قیمت بگذاریم چون چیزی شکل نگرفته است تعرفه و حدود قیمت هم نداریم بعد از شکلگیری ما تعرفه و هزینه و جزئیات را بررسی میکنیم. آیا با اصل این نیاز موافق هستید؟
افشین نمیرانیان: توضیحی که کامبیز داد را من زیاد متوجه نشدم چیزی که شما میخواهید در اصل نوشتن مشروح مذاکرات است و شما دبیر یا منشی میخواهید.
شابهرام سیروسی: نوذر نوذری بهعنوان دبیر انجمن مصوبات را مینویسد و هر چه دبیر مینویسد مورد تایید هیاتمدیره است اگر میخواهید خبر تهیه کنید بحث دیگری است.
خدامراد مزداپور: یکوقت کسی میخواهد ببیند چه خبر است که دفتر مصوبه داریم و میتواند ببیند، یکزمانی است که میخواهد با کمیسیونها صحبت کند که آن بحث دیگری است.
مهردخت شهریاری: شرح وظایف را بیشتر باز کنید.
کامبیز رستمی: دو نوع نیاز داریم. شرح مصوبات تغییر نمیکند ولی غیر از نشستهای هیاتمدیره نشستهای دیگری هم داریم که باید ثبت شود غیرازاین، از مکانهایی که مربوط به انجمن است باید خبر تهیه کند.
بابک شهریاری: مصوبه را بد مطرح کردید. شخصی را میخواهیم که به مارکار و جاهای دیگر برود و حاصل مصوبات را نگاه کند و نتیجه را گزارش دهد. او باید اتفاقات مثبت را منعکس کند چون اتفاقات منفی خودبهخود منعکس میشود. اگر برای نشست هیاتمدیره است که امرداد به شکل مشروح مینویسد.
نوذر نوذری: حالا اگر خبر برای انجمن باشد خوب است ولی خبرگزاریهای زرتشتی هم باید امرارمعاش کنند. بازار خبر نشریات دیگر را خراب نکنیم و این موازیکاری است. ما باید آنها را تقویت و حمایت کنیم و نهاد موازی ایجاد نکنیم.
مهردخت شهریاری: کمیسیون روابط عمومی نفر دارد ولی کمیسیون خدمات دو نفر را باید استخدام کند. ما دست تنها هستیم.
فرشاد فرهیفر: من فکر میکنم این پیشنهاد را من هم به روابطعمومی دادم باید توضیح بدهم کمیسیون روابطعمومی انجمن زرتشتیان امسال فعالتر است، ولی در حد انتظار من نیست. به نظر من انجمن باید در روابطعمومی سرمایهگذاری بیشتری کند. یکی از همین موارد ثبت خبرها از دید و زبان و نگاه انجمن است. ما باید گزارشها را خودمان بدهیم و انتظار از بقیه نداشته باشیم تا خبرها را برابر انتظار ما بنویسند. ما باید خبرها را خودمان تنظیم کنیم و ارایه بدهیم ما کارپردازی را لازم داریم و این به شکل پروژهای باید انجام شود و افراد باید اعلام آمادگی کنند تا آموزش ببینند. من فکر میکنم در کوتاهمدت سود معنوی آن به نفع انجمن خواهد بود.
کامبیز رستمی: من با نوذر نوذری موافقم ما روابطعمومی داریم که چشم و گوش سازمان است ولی ما انتظار نداریم که خبرگزاری که چشم و گوش مردم است خبر ما را بنویسد آنها باید برداشت خود را بنویسند ولی روابطعمومی باید حرف ما را بزند.
فرامرز پوررستمی: روابطعمومی باید کاری که انجمن انجام میدهد را با سروصدا به گوش همه برساند. انجمن خیلی کارکرده ولی نتوانسته آن را بگوید و روابطعمومی باید بگوید. ما با ارایه گزارش کارهای خوب انجمن در فاز سوم اگر بتوانیم دشمن را به مخالف، مخالف را ممتنع و ممتنع را به موافق تبدیل کنیم خوب است.
افشین نمیرانیان: با این فرض رای بگیریم که متن فراخوان آن هفته آینده خوانده خواهد شد.
با پیشنهاد فراخوان جذب خبریار برای انجمن زرتشتیان تهران موافقت شد.
گزارشها
نشست بین نهادهای زرتشتی
کامبیز رستمی: در جلسه 15 آبان ماه با باشندگی کامبیز میزانیان، کامبیز فروزان، دبیر هیات اجرایی خانه فرهنگ و هنر، هموندان کمیسیون مددکاری و روابط عمومی، دربارهی کارهایی که در گردش پیشین انجام شد صحبت شد و قرار شد که نشستی با باشندگی مددکاران هر سازمان انجام شود و هماهنگی بین سازمانی به وجود بیاید و مددکاری در سطح جامعه زرتشتی تخصصی شود. این نشست بین نهادها خواهد بود که نشست بعدی شاید 30 آبان باشد البته تاریخ دقیق را بعد خواهیم گفت.
تشکیل هیاتامنای دبیرستان انوشیروان و هیات مدیره کتابخانه یگانگی
فرشاد فرهیفر: هیاتامنای دبیرستان انوشیروان تشکیل شد ما نفرات را معرفی کردیم و انتخابات انجام شد. من و پروانه خرمشاهی از طرف کمیسیون آموزشی با آنها آشنا شدیم. مدیر آنجا پارسال عوض شده و اکنون سرپرست دارد مسایل مطرح شد. هیات امنا کار خود را به پیش میبرد و ما گزارش میدهیم. نکته دوم ما نخستین نشست هیاتمدیره کتابخانه یگانگی را برگزار کردیم در آن نشست هم، موارد خوبی بیان شد و این نشستها ادامه خواهد داشت در این نشست نوشین فرامرزی بهعنوان نماینده یگانگی باشنده نبودند.
مهرداد کاویانی: درباره مدرسه انوشیروان از بانو خرمشاهی پرسشی دارم میخواهم بدانم از این تعداد یازده تن هیاتامنا چه تعدادشان زرتشتی هستند.
پروانه خرمشاهی: ۱۱ نفر عضو هیاتامنای انوشیروان هستند که ۵ نفر از آنان را انجمن زرتشتیان تهران انتخاب کرده (خانمها: فرزانه گشتاسب، روشنک شهریاری، رکسانا پرتوینیا و آقایان: کامبیز میزانیان و سهراب سلامتی) و به آموزش و پرورش معرفی شدند. ۶ نفر دیگر که از این ۶ نفر یک نفر ریس انجمن اولیا و مربیان است که ایشان هم زرتشتی هستند و با ۵ نفر منتخب، ۶ نفر از ۱۱ نفر زرتشتی هستند. امیدواریم با انتخاب نماینده معلمها از بین زرتشتیها این تعداد بیشتر هم شود. فرنشین اولیا مربیان هم زرتشتی است. تعداد دانشآموزان زرتشتی مشغول به تحصیل در دبیرستان انوشیروان هم ۴ نفر است.
تعیین تکلیف آمبولانس درمانگاه یگانگی و حل مشکل موتورهای پارکشده
شابهرام سیروسی: درباره آمبولانس درمانگاه یگانگی که دارد فرسوده میشود باید فکری کنیم. ما با شرکتی که اینها را میبرد قرارداد داریم اما این آمبولانس دارد فرسوده میشود. همانطور که میدانید در کوچه کتابخانه و درمانگاه ساختوساز است و تمام موتورها در آنجا پارک شده، لطفا کمیسیون مربوطه پیگیری کند. در کوچهی کناری درمانگاه که کتابخانه در آن قرار دارد هتلی بود که خراب کردند. برای این کوچه در گذاشتند و پارکینگ موتور شده و کثیف است، با این حجم از موتور پارکشده من فکر نکنم درمانگاه یگانگی راه بیافتد. ما آمبولانس را جلوی درمانگاه پارک میکردیم تا موتور پارک نکند ولی ببینید چه بهروز آمبولانس آوردند.
مهردخت شهریاری: ما به اداره راهنمایی و رانندگی گفتیم و با اجازه شهرداری پل گذاشتیم و اداره راهنمایی و رانندگی حتا تابلوی توقف مطلقا ممنوع نصبکرده ولی بازهم موتور پارک میکنند. ما باید پارکبان بگذاریم. البته تنها برای موتور نبود بلکه اداره بهداشت گفته بود باید جلوی درمانگاه آمبولانس باشد. این آمبولانس را رنگ کنیم جلوی در درمانگاه بگذاریم.
ساسان نیکنام: آن آمبولانس خیلی خراب است و وسایلش گیر نمیآید یکزمانی سایپا تعدادی از آن را تولید میکرد ولی دیگر تولید نشد و وسایل آن پیدا نمیشود.
فرامرز پوررستمی: بهعنوان سرپرست کتابخانه میگویم. همه حرفها درست است ما در دوربین هم دیدیم که معتادان میآیند و آتش روشن میکنند ما از راه دبیرخانه به شهرداری منطقه نامه زدیم و شهرداری گزارش تهیهکرده و گفت رسیدگی میکند ولی واقعیت این است که در هیچ کجای تهران این مشکل پارک موتور حلشدنی نیست. حق نداریم کوچه را ببندیم ولی اگر خطری برای ما دارد باید به شهرداری منعکس کنیم ولی کار دیگری نمیتوانیم بکنیم.
ساسان نیکنام: آقای فرهیفر گفتند هتل کنار کتابخانه را دارند تخریب میکنند و باید به یکی از همکیشان آگاه به امور شهرسازی بگوییم که چون آتشکده را در آنجا داریم نباید بنای بلندمرتبهای در آنجا ساخته شود این را از این همکیش بپرسیم که آیا در گذاشتند یا نه اگر در گذاشته باشند که ما نمیتوانیم کاری کنیم ولی اگر نگذاشته باشند ما میتوانیم با شهرداری صحبت کنیم و آن کوچه را بگیریم.
ساسان نیکنام: باید با این رابط شهرسازی صحبت کنیم تا اگر بلندمرتبهسازی شده باشد وارد شویم و جلوی آن را بگیریم.
خدامراد مزداپور: اینجا محل کسبوکار است و این کتابخانه را باید به مارکار ببریم. درمانگاه باید مکانش تغییر کند مغازهها را باید اجاره دهیم آیا ما نمیخواهیم تحول جدی در کار خودمان بدهیم؟
نوذر نوذری: از دید من کتابخانه یگانگی چون کنار آتشکده است و برابر رسوم مکان قرارگیری آن خوب است جای این کتابخانه برای مراجعهکنندگان غیرهمکیش که درباره دین ما تحقیق میکنند خوب است چون کنار آتشکده است و این کتابخانه مرجع است.
نتیجه استخدام برای دفتر فنی
ساسان نیکنام: در نشست پنجشنبه هفته پیش که سه تن برای استخدام دفتر فنی آمدند آیا کمیسیون خدمات به نتیجهای رسید؟
مهردخت شهریاری: صورتجلسه نوشتهشده و ارایه میدهم.
پیشنهاد ایجاد راه ورودی ماشین رو برای دسترسی به داخل محوطه آتشکده
بابک شهریاری: در این مجموعه به این وسعت راه ماشینرو به داخل نداریم اگر سرقفلی مغازهها را بخریم میتوانیم یکراهی به داخل آن بازکنیم تا هنگام تخلیه خوراک برای آتشکده و یا تخلیه آب معدنی برای سالن پذیرایی در این خیابان دچار مشکل ترافیک نشویم.
دعوت سخنگوی انجمن زرتشتیان از علاقمندان برای باشندگی در نشست کمیسیونها
فرامرز پوررستمی: اکنون من بهعنوان سخنگوی انجمن صحبت میکنم، از همه آنهایی که در فضای مجازی اظهارنظر میکنند سپاسدار هستم و دعوت میکنم تا با تعیین وقت قبلی به کمیسیونها بیایند تا در خدمت آنها باشیم. نکته بعدی این است که کسانی که کامنت میگذارند دودسته هستند یک دسته که کامل خود را معرفی میکنند مشخص هستند ولی دسته دیگر که بانامهای چون همکیش، آشنا، دلسوز و غیره کامنت میگذارند میفهمم که اینها آدم عادی نیستند البته نمیتوانم ثابت کنم. این شخص بدش نمیآید یک فضای منفی ایجاد کند، با تمام این حرفها من دعوت میکنم که بیایند و این حق را داشته باشند که انتقاد کنند. انتقاد معیار سنجش دارد. شما بیاید اینجا باهم به تفاهم خواهیم رسید.
نشست فیلمبرداران و نورپردازان جامعه با کمیسیون خدمات
مهردخت شهریاری: ما امروز جلسات مختلفی داشتیم با پیمانکار سرویس مدارس صحبتی داشتیم و قرارداد را نهایی کردیم. گزارش بعدی اینکه فیلمبرداران و نورپردازان زرتشتی را دعوت کردیم که بیایند تا از نزدیک نظرات و مشکلات آنها را بشنویم بعضی از آنها درخواست دارند که بتوانند دستیار غیرهمکیش را هم به سالن بیاورند و همچنین قیمت جشنها را مشخص کنیم و گفتیم آنها پیشنهاد قیمت را بدهند تا فکر کنیم. هیاتاجرایی مارکار بیلانی از کارکردشان را به آقای پوررستمی دادند که به اطلاع همگان برسانند. از این جمعبندی راضی هستیم.
فرامرز پوررستمی: من به سهراب جمشیدی گفتم که این کار را بکند و گزارش را به من بدهد تا آن را آماده کنم.
پیگیری سرنوشت مصوبات انجمن
مهرداد کاویانی: درباره مصوبات شما هیاتمدیره در طول سال تصمیم میگیرید ولی اجرای آن چه میشود؟ برای باغ شهدا مصوبه گرفتید که برای تخلیه آنجا 70 میلیون به وکیل بدهید، اما خود مستاجر دارد میرود تکلیف مصوبات را مشخص کنید. اگر اجرا نمیشوند آن را از دستور خارج کنید.
افشین نمیرانیان: از دستور خارجکردن حرف درستی نیست. باید تعیین تکلیف شود باید بگوییم قابلیت اجرایی نداشت.
خدامراد مزداپور: مشکل این است که به مصوبات برنمیگردیم ببینیم اجراشده است یا خیر کار جدی باید انجام شود.
درخواست انجمن زرتشتیان یزد
ساسان نیکنام: فرنشین انجمن زرتشتیان یزد گفت برای زمین ارباب فریدون زرتشتی تعیین تکلیف کنیم.
افشین نمیرانیان: باید غیرعلنی صحبت کنیم.
در حاشیه
پیشنهاد اجاره دادن سالن نشستهای انجمن
مهردخت شهریاری: سالن نشست انجمن بیشتر زمانها خالی است تنها دوشنبهها و زمانی که اتاق بازرگانی نشست داشته باشند استفاده میشود، گروهی میخواهند این اتاق را یکمیلیون 500 هزار تومان اجاره کنند. به کسانی که مکانی برای برگزاری جلسات خود ندارند گفتم باید اجازه بگیریم، آقای تیراندازیان مخالف بود چون ممکن است سخنی گفته شود و بعدها به اسم انجمن نوشته شود من فکر کردم که ما این سالن را اجاره میدهیم و مسوولیتی به گردن ما نیست. اگر با این فکر موافق هستید آن را مصوب کنیم.
فرامرز پوررستمی: هرجایی برای منظوری است اینجا و عکسها برای نشست انجمن است، پول خوب است ولی پول برای هر جا و هر منظوری خوب نیست. معتقدم هرجایی باید کارکرد خود را داشته باشد. با قصرفیروزه برای برگزاری مراسم سوم در گذشته هم مخالف هستم چون کارکرد آن این نیست. کارکرد اینجا هم برای منظور خاصی است. مثلا اگر کنکاش قرار باشد تشکیل شود و یا نهادی رسمی مانند اتاق بازرگانی اجازه دارد چون ما میشناسیم آنها را کارکرد اینجا و هیچ کجا را نباید تغییر داد.
شابهرام سیروسی: این حرف را نزنید چون بدون مجوز اماکن نمیشود. چون هر حرفی که زده شود به بیرون بازتاب داده میشود و از انجا که این مکان متعلق به جامعه زرتشتی است برای ما دردسر میشود. من بهعنوان خزانهدار نمیگویم بهعنوان یکی از هموندان هیات مدیره مخالفم چون دردسر دارد.
نوذر نوذری: برای خودمان هم امکانات نداریم و خردهریز دور و اطراف ما زیاد است. جایی باید مراسم برگزار شود که خالی باشد به نظرمن ازلحاظ امنیتی حفظ آن سخت است.
بابک شهریاری: من نظر سخنرانان پیشین را تایید میکنم اینها گروه غیرهمکیش هستند و من مخالف هستم.
خدامراد مزداپور: روالی داریم که دارد پیش میرود پس چه مزیتی دارد که این روال را عوض کنیم.
درخواست بازرس انجمن از کمیسیون خدمات
مهرداد کاویانی، بازرس انجمن: من شنبه حسابداری انجمن بودم و صورت سالن خسروی را نگاه کردم از مهردخت شهریاری تقاضا دارم آقای پشوتنی کلیه دریافتیها و هزینه را مکتوب به شما بدهند تا شما به من بدهید که بررسی کنم برخی از حسابها خیلی مشکلدارند.
افشین نمیرانیان: شما از مهردخت شهریاری نباید بگیرید از خزانهدار باید با نامه کتبی بگیرید.
مهردخت شهریاری: آقای پشوتنی میگوید برنامه برای 70 تن است و ما برابر تعرفه میگوییم چه مقدار اقلام غذایی را بگیرد وی مینویسد دریافت کردم، تایید میکنیم و به کمیسیون مالی میفرستیم.
افشین نمیرانیان: تا جایی که من میدانم این زونکنی که در اختیار شماست برای قبل از پشوتنی بوده و برای برج سه است.
فرامرز پوررستمی: شما آن مورد را یادداشت کنید که این مشکل از امور مالی یا خدمات است تا مسوول آن پاسخگو باشد.
افشین نمیرانیان: آقای پشوتنی زیرمجموعه دبیرخانه است. مسوول مستقیم وی مراد ملکپور است و زیر نظر هیاتمدیره کار میکند. مسوول هیاتمدیره من هستم و مسول مالی جمشید دارابیان است.
سخنرانی باشنده پیش از دستور
بزرگمهر پرخیده: برای دور همی غیرمنطقی سالن خسروی که مجوز میخواستید بگیرید من تعجب کردم، آقای شابهرام سیروسی هم گفتند، ولی من فکر نکنم سالن خسروی را برای دورهمی غیرمنطقی مجوز بدهند اگر بدهند که عالی است و من امیدوارم این روال شود. دوم ساختار انجمن را بازنگری کنید ساختار اداری آن قوی است ولی در بعضی زمینهها کاستیهایی دارد که هیات مدیره آن کم و کاستیها را پر میکند. کمیسیونها از مشاورها و کارشناسان دعوت کنند تا کارهای کارشناسی روی زمین نماند و انجام شود.
نشست 46 گردش 45 روز دوشنبه 22 آبان 1402 با باشندگی 15 تن و یک تن از بازرسان در ساعت 18 آغاز شد و در این نشست چهار مصوبه تایید شد و گزارشهایی از کمیسیون خدمات و روابط عمومی خوانده شد این نشست ساعت 20 پایان یافت.
18 پاسخ
ای کاش دوره های آموزشی مسائل حقوقی و ملکی برای اعضای انجمن قبل از عضویت در این نهاد برگزار شود تا سوالات بدیهی و جوابهای اشتباه درباره اصطلاحات حقوقی و ثبتی داده نشود.
درود به شما همکیش گرامی.
پیشنهاد بسیار خوبی داده اید.
اگر در میان همکیشان کسانی را می شناسید که این تخصص ها و تجربه ها را دارند، بزرگواری کنید و با من در میان بگذارید تا از آنها دعوت کنیم.
به باور من، نیاز به آموزش بیشتر، یک نیاز همیشگی است و همه باید از آن استقبال کنیم.
از شما سپاسگزارم و شماره تلفنم را یکبار دیگر اعلام می کنم تا شما یا کسان دیگری که می توانند در زمینه ی آموزش های تخصصی انجمن تهران را یاری کنند، با من تماس بگیرند.
تلفن: ۰۹۱۲۳۹۴۷۹۷۰
سخنگوی گردش ۴۵ انجمن تهران
فرامرز پوررستمی
با درود
از دوهموند گرامی انجمن گلایه ای داشتم و ان مقایسه قیمت مهد پرورش با کف قیمت مهد خارج از جامعه بود. ایا این مقایسه صحیح میباشد؟کیفیت و برنامه های مهد پرورش را با چه مقیاسی با مهد بیرون جامعه مقایسه نمودید.در ضمن بابت دو کلاسی که فرمودید اضافه شده و سیب سلامتو… در خصوص هرکدام بصورت جداگانه وجه دریافت مینمایید.و اگر بازهم تراز مهد منفی است ایراد از جای دیگر است. و در همین جادورود میفرستیم به روان پاک درگذشتگانی که این مکان را به نیت مهد و پرورش نونهالان جامعه ما وقف انجمن نمودند.و سوالی از روابط عمومی محترم انجمن داشتم ایا این مکان که با نیت مهد در اختیار انجمن قرار گرفته و با توجه به شرایط پیش امده جابجا نمودید مجدد این ساختمان به کار قبلی خود بر میگردد یا کم کم انجمن برای ان نقشه و طرح دیگری دارد.
لازم هست به اطلاع این عزیز همکیش برسانم من فرزندم از صبح تا ساعت ۱۲ ظهر بدون ناهار به یکی از مهدکودکهای اطراف به نام البرز میرفت و ماهی ۵میلیون تومان شهریه از ما میگرفت هزینه بعضی از کلاسها هم جدا پرداخت میکردیم و از موقعی که فرزندم رو مهد پرورش میارم بسیار راضی هستم و از تمام پرسنل مهد هم که با صبر و بردباری باعث شدند در هفته اول جذب مهدکودک بشه سپاس فراوان دارم
با درود
لازم دونستم خدمت این عزیز همکیش که فقط با این حرفهاشون باعث رواج شایعه بی اساس میشوند عرض کنم که کودک من از ۳ سالگی و تا الان که کلاس پیش ۱ هست به مهد پرورش میروند و ضمن تشکر از زحمات کادر آموزشی مهدکودک امسال بابت کلاسهای ژیمناستیک و موسسه سیب هیچ هزینه ای از ما گرفته نشد لطفا با گفتن حرفهایی که اطلاع ندارید ذهن جامعه رو خراب نکنید
درود به هم کیشی که خود را هم ” همکیش ” نامیدهاید.
نخست سپاسگزارم از توجه شما.
در مورد جابه جایی مهد کودک هیچ برنامهای نداریم و قرار نیست که چیزی تغییر کند. بنابراین، قرار است پس از پایان کارهای ساختمانی زمین مجاور مهد کودک و رفع خطرهای احتمالی، مهد به جای خود برگردد.
کارهای ساختمانی هم خوش بینانه، حدود ۲ سال به درازا می کشد.
اما در مورد افزایش قیمتها، شما مطمئن باشید که در مورد هر افزایشی بحث و بررسی شده است و دلیل کافی برای آن وجود دارد.
یک نکته را هم نباید از نظر دور داشت و آن اینکه همه چیز پول نیست.
شما در نظر بگیرید که نوباوگان زرتشتی در یک محیط امن و کنترل شده زرتشتی ساعتهایی از زندگی خود را میگذرانند و آموزشهای مناسبی را به آنها میدهند.در حالی که در مهد کودکهای عادی ممکن است آموزشهایی را بدهند که خیلی مورد علاقه پدران و مادران زرتشتی نیست.
امیدوارم این اشاره کافی باشد!
سخنگوی گردش ۴۵
فرامرز پوررستمی
وقتتون بخیر و خدا قوت به اعضای انجمن پرسشی دارم آیا همون اندازه که خدماتی که به جامعه میدید رو افزایش قیمت میدید حقوق کارمندان انجمن رو هم نسبت به سابقه کارش افزایش میدید. تا جایی که میدونم حقوق کارمند انجمن با 15 سال سابقه هنوز کف اداره کار هست یعنی یکی که تازه استخدام بشه هم همون حقوق رو میگیره چرا برای این موارد تصمیمگیری نمیکنید. حالا این کارمند اگر مستاجر انجمن باشه که شامل افزایش اجاره شده و فرزندش هم مهدکودک پرورش بره باید چیکار کنه؟
درود به هم کیش بهمردی.
تا آنجا که من میدانم و آگاهی دارم، انجمن زرتشتیان تهران به وظایف و الزامات قانونی خود در مورد افزایش حقوق کارکنان انجمن همه ساله عمل میکند.
اگر شما موردی را سراغ دارید که انجمن به وظیفه ی قانونی خود در مورد کارمندی عمل نکرده است، اطلاع دهید تا رسیدگی کنیم.
سخنگوی گردش ۴۵
فرامرز پوررستمی
خانمها و آقایان محترم عضو انجمن ممنون که وقت میگذارید و برای انجمن درآمدزایی میکنید در جلسه پیش درباره افزایش اجاره خانه های انجمن صحبت کردید چرا برای افزایش اجارهی خانه هایی که کارمندان انجمن سالهاست در آن هستند هیچ تصمیمی نمگیرید آیا این عدالت است چشمتون رو برای اونها بستید و برای مردمی تصمیم میگیرید که از روی ناچاری در این خانه ها ساکن هستند. لطفا سوگندی که خوردید رو به یاد بیارید و همه رو به یک چشم ببینید.
درود به هم کیش گرامی شهریار باستانی.
در مورد اجاره خانههای انجمن به همکیشان، چند ماه پیش آیین نامهای را تدوین و تصویب کردیم که از این پس اجاره دادنها و شرایط آن، بر پایه همین آیین نامه خواهد بود.
شما اگر موردی را سراغ دارید که انجمن در مورد کسی تبعیض قائل شده است – چه مثبت و چه منفی – اعلام کنید تا رسیدگی کنیم.
تلاش اعضای کمیسیون موقوفات و به ویژه خود من بر این است که باید بر پایه آیین نامه و رعایت عدالت عمل کنیم.
امیدوارم که شما هم در این مورد به ما کمک کنید.
سخنگوی گردش ۴۵
فرامرز پوررستمی
از اینجا خواستم از یکی از مربیان مهد تشکر ویژه کنم خاله سیما
مربی کودکان خردسال که با مهربانی شون خیلی خوب بچه ها رو جذب می کنند. قدردان زحمات همگی به ویژه ایشان هستیم .
با درود و سپاسگزاری از جناب آقای فرشید سیروس بابت پوشش کامل و مناسب جلسه انجمن.
از جناب آقای پوررستمی بابت پیشنهاد ایجاد میزگردی جهت حل مشکلات جامعه نیز قدردانی میکنم و مطمئنم این کار نیز مانند ارائه روز و ساعت برگزاری کمیسیونهای مختلف جهت حضور همکیشان موثر خواهد بود.
در صورت امکان لطفا طریقه اطلاع دادن جهت حضور در نشستها را نیز اعلام بفرمائید چرا که در متن آمده است حضور در کمیسیونها تنها با وقت قبلی امکان پذیر است.
شادکام و پیروز باشید
درود به همکیش گرامی آرش دری.
جناب آرش، نخست از مهر و بزرگواری شما سپاسگزارم.
برای باشندگی)حضور( در کمیسیونهای انجمن زرتشتیان تهران با دبیرخانه انجمن تماس بگیرید. پس از آن یا رئیس کمیسیون یا خود من به شما اطلاع خواهیم داد که چه زمانی در خدمت شما هستیم.
دلیل این کار هم این است که ممکن است در اثر ناهماهنگی، در یک ساعت مشخص چند نفر دعوت شوند و طبیعی است که اگر این اتفاق بیفتد، نمیتوانیم به خوبی از دانش و آگاهی و تجربه شما بهره بگیریم.
در مورد شرکت در اتاق فکر نیز اگر اعلام بفرمایید که در چه زمینهای تحصیلات تجربه و آگاهی دارید، به هنگام نیاز، بیگمان از شما نیز استفاده خواهیم کرد.
امیدوارم که به زودی شما را به عنوان یک همکار فعال در کنار اعضای کمیسیونها ببینم.
سخنگوی گردش ۴۵
فرامرز پوررستمی
با درود
به عنوان عضوی از اعضا انجمن زرتشتیان تهران، از تلاشهای امرداد و به ویژه فرشید سیروس عزیز در تهیه بهینه و بدون دخل و تصرف اخبار نشستهای انجمن قدردانی کنم. امیدوارم که با شکیبایی همه اعضای هیات مدیره، در بهبود روشنگری و آگاهی رسانی و در نهایت ارتباط بی پرده و شفاف هیات مدیره با مردم همگی با هم یاری برسانیم تا بتوانیم قطار انجمن را به مسیر همیشگی خود باز گردانیم. باور دارم که بازگشت به مسیر همیشگی سختی های خود را دارد و نیاز است که همه در این راه حوصله داشته باشیم.
خدا قوت.
افشین نامدار
درود بر یکایک همکیشان عزیز
بنده به شخصه خواستم یه تشکر و تقدیر داشته باشم برای عزیزانی که برای همکیشان ارزش قایل شده و پاسخگو هستند بله بعد چندین سال جناب اقای پور رستمی هموند انجمن (سخنگو)در تارنمای امرداد قبول زحمت نموده وبه تک تک کامنتها پاسخ دادند.و این جای سپاسگزاری داره وامید به اینکه این مسیر ادامه دار باشه و کسانی که اطلاعی ندارند به حداقل جوابهایی برسند.دوم از جناب اقای مهرداد کاویانی بازرس محترم ومنتخب مردم که پیگیر صورت حساب سالن خسروی و دیگر مسایل بوده و همچنان مورد بی مهری و کم لطفی ریاست محترم انجمن قرار میگیرند.این را باید بدانیم همانطور که هموندان انجمن با رای ما همکیشان به انجمن راه یافته اند بازرسان محترم هم دارای پشتوانه همین رای هستند و در این اواخر با جدیت بازرس و پیگیر هستند و برای هر سه این عزیزان ارزوی سلامتی و پیگیری امور را داریم.
وقت بخیر
انجمن محترم زرتشتیان خیلی خوب است که بفکر درآمد زایی دارد.اما متاسفانه با این روش خیراندیشان عزیز و نزدیکی انجمن با جامعه را به نظر شخصی بنده دارد از دست میدهد و مانند ارگانی مجری قانون دارد عمل میکند.بنده در تمامی مساله ها و کلیاتی که میخونم و میبینم خدمتتون گفتم، امیدوار که بنده اشتباه کرده باشم و این دیدگاه اشتباه بنده باشد.
مهدکودکهای دیگر باید ماهیانه هزینه هنگفتی بابت اجاره ساختمان پرداخت نمایند پس مسلما بخش زیادی از شهریه هر کودک بخاطر اجاره بها میباشد ولی مهدپرورش این هزینه را ندارد پس باید شهریه ای که دریافت میکند صرفا بابت خدمات باشد.در ضمن سومدیریت باعث شده است مهدی با این تعداد کم کودک این همه مربی داشته باشد،یعنی به ازای دوتا سه تا کودک یک مربی وجود دارد، کدام مهد اینگونه اداره میشود؟؟؟؟ طبق قانون هر ۱۰تا ۱۵ کودک یک مربی ،بااین حساب مهد پرورش با ۲تا ۳ تا مربی اداره میشود، متاسفانه انجمن مربی استخدام میکند و این باعث افزایش هزینه ها و مسلما بالا بردن شهریه میشود. این مهد اگر بصورت صحیح اداره شود و برای مدیریت آن فکری شود هزینه آن مسلما نصف این مقدار میشود.
در مهدکودک پرورش علاوه بر شهریه ای که پرداخت میشود، برای هر کلاس باید جداگانه پول پرداخت شود،مثلا کلاس رقص ، کلاس موسیقی، کلاس سفالگری و حتی کلاس قصه گویی و کاردستی، آخه واقعا مربیها نمیتوانند برای بچه ها قصه بگویند و کتاب بخوانند و حتی کاردستی درست کنند؟؟؟ یعنی این شهریه ای که اعلام میشود حداقل یک میلیون دیگر باید اولیا بابت کلاسها بپردازند،ایکاش نظارت بر این مهد از سوی انجمن بیشتر بود.