ر.اعتمادی راوی عاشقانههای ایرانی، بامداد امروز، 21 تیرماه 1402 خورشیدی، پس از گذران یک دوره بیماری در تهران درگذشت.
رجبعلی اعتمادی نامور به ر.اعتمادی، بنیانگذار و سردبیر نخستین مجلهی ویژهی نسل جوان ایران بود. مجلهی «جوانان» از نشریههای اطلاعات در دههی ۴۰ و ۵۰ خورشیدی، با سردبیری اعتمادی (۱۳۴۵–۱۳۵۹) یکی از پرفروشترین مجلههای ایران بود که فراتر از مرزهای ایران و در دیگر کشورهای فارسیزبان همچون افغانستان و تاجیکستان خوانندگان خود را داشت. نویسندهی رمانهای عاشقانه یکی از کمشمار رماننویسان ایرانی همروزگار(:معاصر) ما است که چندین نسل از جوانان ایرانی، با همهی دشواریهایی که در چاپ کتابهایش با آن روبهرو بوده، بسیاری از کتابهای او را خواندهاند و میشناسند.
رجبعلی اعتمادی زادهی ۳۰ بهمن ۱۳۱۲ در شهر لار استان فارس بود. اعتمادی از سالهای پایانی دههی ۵۰ تا پایان دههی ۷۰ نمیتوانست با نام خود چیزی را به چاپ برساند، اما رونوشت(:کپی)های غیرمجاز کارهایش، از کتابهای پرفروش دستفروشان پیرامون میدان انقلاب بود.
«دختر خوشگل دانشکده من»، «تویست داغم کن»، «گور پریا»، «برای که آواز بخوانم»، «خوب من»، «ساکن محله غم» (۱۳۴۳ توقیف شد)، «دیروز من دیروز تو»، «شاهین خبرنگار حوادث»، «شاهین در دام جاسوسان»، «شب ایرانی»، «کفشهای غمگین عشق»، «شوک پاریسی»، «یک لحظه روی پل»، «باربی»، «چشمها»، «آخرین ایستگاه شب»، «بازی عشق»، «جسور – زیبا ولی شیطان»، «اتوبوس آبی»، «بازی عشق»، «خانه سبز عسل»، «شاهد در آسمان»، «چهل درجه زیر شب»، «روزهای سخت بارانی»، «آبی عشق»، «هشت دقیقه تا برهوت»، «گل بانو»، «دختر شاه پریان»، «گل تی تی»، «عالیجناب عشق»، «هزار و یک شب عشق»، «نسل عاشقان»، «هفت آسمان عشق»، «رنگ سرخ عشق»، «گنجشکهای غم» و «بازی عشق» از کارهای این نویسندهی نامدار ایرانی است.
پیشتر گروه ادب و هنر امرداد با «ر. اعتمادی» نویسندهی چهار نسل از خوانندگان رمان در ایران گفتوگو کرده که با عنوان «ر.اعتمادی، ساکن محلهی غم» در امرداد 359 چاپ شده است.
گفتوگوی امرداد در سال 1395 با زنده یاد رجبعلی اعتمادی: