لوگو امرداد

ویستا خداپرستی؛ نوآور پزشکی با رتبه اول کشوری

در بخش پزشکی جشنواره ملی دانش‌آموزی خواجه نصیرالدین طوسی، ویستا خداپرستی از دبیرستان فرزانگان ۶، رتبه اول کشوری  را به دست آورد. این دانش‌آموز نوآور، رتبه دوم جشنواره ملی دانش‌آموزی قلم را نیز از آن خود کرد.

ویستا خداپرستی، در این رویداد علمی با پروژه‌ی «کرم بهبود اگزما»، همراه با هم‌گروهی‌هایش به مقام اول کشوری دست یافت. افزون‌بر این، در دومین جشنواره ملی دانش‌آموزی قلم، در بخش بدن انسان، رتبه دوم کشوری را از آن خود کردند.

ویستا خداپرستی، درباره‌ی دستاورد پزشکی خود می‌گوید: به دنبال راهکاری گیاهی و بدون عوارض جانبی برای مقابله با خارش و التهاب ناشی از اگزما بودیم که خاصیت بهبود التهابات را داشته باشد و آسیبی به پوست نرساند. پس از پژوهش گسترده، به ترکیبی گیاهی دست یافتیم که مشکلات پوستی اگزما را کاهش می‌دهد و بدون عوارض جانبی پمادهای شیمیایی است. این ترکیب گیاهی اکنون در مرحله دریافت پروانه برای تولید انبوه است و امیدواریم با پشتیبانی سرمایه‌گذاران به زودی وارد بازار دارو شود و به بهبود بیماران کمک کند.

ویستا فرزند پانته‌آ نمیرانیان و کامران خداپرستی، زاده‌ی شهریور ماه ۱۳۸۷ است. این نوآور زرتشتی اکنون پایه دهم دبیرستان دوره دوم استعدادهای درخشان، فرزانگان 6 درس می‌خواند.

در آبان ماه ۱۴۰۰، در راستای کشف و پرورش دانش‌آموزان مستعد کشور، تشویق دانش‌آموزان سراسر کشور به پژوهش، گروهی از دانش‌آموختگان و دانشجویان دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی مقدمات برگزاری نخستین دوره از جشنواره ملی دان‌ آموزی خواجه نصیرالدین طوسی را فراهم آوردند. امسال (1403) سومین جشنواره ملی دانش‌آموزی خواجه نصیرالدین توسی برگزار شد.

1 31 2 25 3 27 4 26

فرتور رسیده است.
6744

به اشتراک گذاری
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه‌ترین ها
1403-11-27