لوگو امرداد

نام‌نویسی در دوره لاتِک

Latex r0kv4tf7scawx6v95ufnh03o4v0il7xzjrhc52zvggکانون دانشجویان زرتشتی می‌خواهد دوره آموزش لاتِک را در بیست‌ویکمین همایش علمی برگزار کند.

بنابر گزارش تارنمای کانون دانشجویان زرتشتی، این نهاد دانشجویی و فرهنگی در بخش نوشتار بیست‌ویکمین همایش علمی زرتشتیان سراسر کشور، دوره آموزش لاتِک را در روزهای شنبه تا دوشنبه ۱۳ تا ۱۵ بهمن‌ماه 1403، از ساعت 18:30 تا 21 در تالار لعل نوذر جمشیدیان برگزار کند.

لاتِک LaTeX، یک زبان استایل‌دهی برای حروف‌چینی است که می‌تواند برای تهیه گستره وسیعی از انواع اسناد از نامه‌های شخصی و اداری گرفته تا کتاب‌های فنی و مقالات علمی با حجم بالای فرمول‌های ریاضی و اشکال گرافیکی و جداول مورداستفاده قرار بگیرد و جایگزین نرم‌افزار Microsoft Word در فضای انتشاراتی و دانشگاهی است.

زرتشتیان علاقه‌مند می‌توانند برای شرکت در این کلاس و گرفتن آگاهی بیشتر با شناسه تلگرام کانون دانشجویان زرتشتی kdz_id@ در پیوند باشند.

به اشتراک گذاری
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه‌ترین ها
1404-01-01