آیین گشایش مسابقات جام وهمن در تالار یگانگی سازمان و باشگاه ورزشی جوانان یزد برگزار شد.
انجمن یانشوران مانتره برپایهی برنامهریزی که انجام داده بود پسین روز پنجشنبه 18 بهمنماه 1403 آیین گشایش بیستوسومین دوره جام وهمن را در سازمان و باشگاه جوانان زرتشتی یزد برگزار کرد.
آیین گشایش بازیها پس از برگزاری سه بازی رده مینیوالیبال از ساعت 18:30 آغاز شد. بیتا نجمی و افشین تشکر مجریان این آیین بودند. کامیار فرزانه دبیر انجمن یانشوران مانتره همراه با سخنرانی، پیام بهشید برخوردار، نماینده زرتشتیان در مجلس را برای باشندگان خواند. موبد دکتر مهربان پولادی، فرنشین انجمن موبدان، کورش رشیدی، فرنشین انجمن زرتشتیان یزد، سیداحمد هاشمی، مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد، اسفندیار اختیاری و شاهبهرام دمهری، پیشکسوت ورزش زرتشتیان سخنرانی کردند.
گروه گاتاپویان، نیایشی را برای گرامیداشت یاد روانشاد شهناز شهزادی که یاور و پشتوانه انجمن یانشوران مانتره بود برگزار کردند. حرکات ژیمناستیک نونهالان مهدکودک یسنا، حرکات پارکور، بخشیهایی از برنامه آیین گشایش جام وهمن بود.
پیش از رژه ورزشکاران آراد مالی، پدیده سال گذشته مسابقات، نشان جام وهمن را با خود وارد زمین کرد و در ادامه رژه تیمهای شرکتکننده برگزار شد. جهانگیر کدخدایان یکی دیگر از والیبالیستهای برتر سال گذشته توپ مسابقات را در اختیار کاپیتان تیمها قرار داد تا توپ را امضا کنند، فرشته فلفلی، بازیکن برتر رده بانوان سوگندنامه مسابقات را خواند و جهانگیر کدخدایان توپ امضاشده را در جایگاه خود در آرم جام وهمن قرار داد.
جدول زمانی بازیهای را از اینجا ببینید.
این مسابقات از 18 بهمن آغازشده و تا 22 بهمن 1403 ادامه خواهد داشت. در این جام ۹ تیم بزرگسال و هفت تیم نونهال در سه گروه آقایان، بانوان و مینیوالیبال بازی خواهند داشت.
فرتورها از سرور دهموبد است.
4090
یک پاسخ
وقت همکیشان به کامه باد.
من بعد از مدتها که به ایران آمدم تعجب کردم. در گشایش هر برنامه ای چه ورزشی و غیر ورزشی همه ادیان دنیا نخست از بزرگ دین خود دعوت میکنند و به جایگاه ایشان بلند می شوند و ادب می گزارند. ولی در آغاز مسابقات جهت سخنزانی نخست رئیس برگزار کننده و سپس آقای اسفندیار اختیاری، نماینده، رئیس انجمن و رئیس ورزش و در آخر موبد گفتگو کرد که گفتار ایشان در مسابقات ورزشی زرتشتیان همخوانی و در جمغ دلنشین و متطقی تر بود.
کمی بیشتر بیاندیشیم
هیچ ثروتی، چون عقل، و هیچ فقری، چون نادانی نیست. هیچ ارثی، چون ادب، و هیچ پشتیبانی، چون مشورت نیست.