آیین واج‌یشتِ میدیوشهم‌گاه در رستم‌باغ برگزار می‌شود

آتشکده رستم‌باغ پس از سالیان سال، بامداد دوشنبه ۸ تیرماه ۱۴۰۵ بار دیگر میزبان آیین سپندینه واج‌یشتِ چهره گهنبار میدیوشهم‌گاه خواهد بود.

بنابر آگاهی‌رسانی انجمن موبدان، آیین سپندینه واج‌یشتِ چهره گهنبار میدیوشهم‌گاه با یسناخوانی موبدان کورش بلندی و مهراب وحیدی، از نیمه‌شب تا بامداد دوشنبه ۸ تیرماه، برابر با روز خور ایزد و تیرماه ۱۴۰۵ خورشیدی، در یزشن‌گاه آدریانِ رستم‌باغ برگزار می‌شود.

همچنین آیین اوستاخوانی گهنبار از ساعت ۵:۳۰ بامداد با همراهی موبدیاران اردشیر مهربانی، هرمز خسرویانی و کیارش نمیرانیان در آتشکده رستم‌باغ برگزار خواهد شد. پذیرایی صبحانه، لرک و میوه نیز از سوی موقوفه رستم‌باغ انجام می‌شود.

یزشن‌گاه (یشت‌خانه) آدریان با همیاری انجمن موبدان، هیات امنای موقوفه ارباب رستم گیو و ساکنان رستم‌باغ دوباره آماده برگزاری آیین‌های دینی شده است. آیین واج‌یشت گهنبار از این پس در یزشن‌گاه آدریان رستم‌باغ نیز برگزار خواهد شد؛ آیینی که یسناخوانی آن در یزشن‌گاه و اوستاخوانی آن در آتشکده انجام می‌شود.

به اشتراک گذاری
Telegram
WhatsApp
Facebook
X
LinkedIn
Email

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *