جوان نخبه و برگزیدهی زرتشتی بدون آزمون به دورهی دکترای رشته مهندسی مواد و متالورژی در دانشگاه صنعتی شریف راه یافت.
مهندس فرزاد فیروزی با استفاده از سهمیه جذب نخبگان و استعدادهای درخشان پس از انجام مصاحبهی تخصصی، در مقطع دکترای رشته مهندسی مواد و متالورژی در دانشگاه صنعتی شریف پذیرفته شد.
این جوان نخبه سال 1391 در رشتهی مهندسی مواد و متالورژی دانشگاه صنعتی امیرکبیر پذیرفته شد و در دوران تحصیل، دانشجوی ممتاز دانشکده بود به گونهای که در سال 1395 دورهی کارشناسی را با کسب رتبه نخست به پایان رساند. سپس در همین سال و از راه سهمیه جذب نخبگان و استعدادهای درخشان (بدون شرکت در آزمون سراسری) به دورهی کارشناسی ارشد همان رشته در دانشگاه امیر کبیر راه یافت و به فعالیت پژوهشی خود در زمینهی خواص پلاسمونیک نانوذرات نقره ادامه داد. سرانجام در سال 1397 نیز با دریافت رتبهی نخست در میان فارغاالتحصیلان، این دوره را به پایان رساند.
مهندس فرزاد فیروزی در دوران تحصیل دانشگاهی، به تدریس دروس تخصصی و آزمایشگاهی مختلف در دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز پرداخته و چندین دوره آموزشی نرمافزارهای تخصصی رشتهی مهندسی مواد را برگزار کرده است. همچنین مقالههای وی با عنوان «بررسی تأثیر حضور یون استات بر رفتار استخراجی مس و آهن توسط D2EHPA» در هفتمین کنفرانس بینالمللی مهندسی مواد و متالورژی به چاپ رسیده و در این زمینه سخنرانی کرده است. (لینک چکیده مقاله: https://www.civilica.com/Paper-IMES12-IMES12_036.html). در کنار پیشینهی پژوهشی، مسوولیتهای اجرایی گوناگونی را نیز بر دوش داشته است که از آن میان میتوان موارد زیر را نام برد:
- هموند هیات تحریریه نشریه رسمی اتحادیه انجمنهای علمی دانشجویی مهندسی مواد و متالورژی کشور (آمورف)
- هموند کمیته علمی نشریه رسمی انجمن علمی دانشکده مهندسی مواد و متالورژی دانشگاه صنعتی امیرکبیر (کاوه پلیتکنیک)
- هموند کمیته علمی دومین دوره مسابقههای سراسری تولید و بازیافت فلزات
- هموند کمیته اسپانسرینگ سیزدهمین همایش علمی دانشجویی مهندسی مواد و متالورژی ایران
- هموند کمیته اسپانسرینگ نخستین رویداد ایده بازار تخصصی مهندسی مواد و متالورژی ایران
این جوان سرآمد زرتشتی رشتهی مهندسی مواد و متالورژی را نه تنها به عنوان یک رشتهی دانشگاهی، بلکه مجموعهای کامل از دانش فنی و تخصصهای کلیدی میداند که زمینهی مناسبی برای پژوهش و فعالیت در گسترهی بزرگی از حوزهها را فراهم آورده است؛ از صنایع تولید فلزات آهنی و غیرآهنی گرفته تا زمینههای نوین در پیوند با مواد پیشرفته مانند گرافن و نانوکامپوزیتها.
فرزاد فیروزی فرزند مروارید اورمزدی و بهرام فیروزی زادهی دهم بهمنماه 1372 خورشیدی در تهران، دورهی ابتدایی و راهنمایی را در آموزشگاههای جمشیدجم و رستم آبادیان گذرانده و دورهی دبیرستان را در مجتمع آموزشی دکتر حسابی به پایان رسانده است.
با این که استادان و نزدیکان به ادامهی تحصیل در خارج از کشور او را سفارش میکردند ولی فرزاد ماندن در ایران و ادامهی کارهای پژوهشی را برتر دانست. چون او بر این باور است جایگاه جغرافیایی نمیتواند به تنهایی انگیزهای با ارزش و برجستهای برای دستیابی انسان به اهدافش باشد.
فرزاد فیروزی بر این باور است که درخشش ستارگان بدون وجود تاریکی مفهومی ندارد؛ بنابر این هرگز بدون رویارویی با مشکلات و محدودیتها، امید دستیابی به موفقیت را نباید داشت. پیروزی از آنِ کسی است که با پشتکار و تکیه بر تواناییهای فردی، از سد دشواریها بگذرد و برای رسیدن به اهدافش تلاش کند.
مهندس فرزاد فیروزی، سنتز نانو ذرات نقره در آزمایشگاه فنآوری نانو – دانشگاه صنعتی امیرکبیر
مهندس فرزاد فیروزی، ارائه سخنرانی در هفتمین کنفرانس بینالمللی مهندسی مواد و متالورژی (مصلای امام خمینی – پاییز ١٣٩٧)
6063
6 پاسخ
درود بر فرزاد عزیز،
با آرزوی تندرستی و موفقیت روزافزون.
صدها درود بر فرزاد عزیز و همایون باد این تلاش و پیشرفت بر دختر خاله عزیز و بهرام
فرزاد عزیز موفقیتت را به شما و خانواده بزرگوارت شادباش میگم هماره پیروز و سربلند باشی
برای این عزیز موفقیت روزافزون و شادکامی آرزومندم
درود. سپاس موفقیت بزرگی برای کشور مان ایران و بویژه جامعه زرتشتیان هست
امیدوارم که بعد از گذراندن درجات عالیه برای ایران خدمت کنن
شاد باشید