لوگو امرداد
نوشته فرخ ایزدی

معرفی دهیاران مزرعه‌کلانتر به مناسبت روز دهیاری‌ها

ایزدی فرخ۱۴ تیرماه روز دهیاری‌ها و شهرداری‌ها است. قانون تاسیس دهیاری‌های خودکفا در روستاهای کشور در تاریخ ۱۴ تیر ماه ۱۳۷۷ به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید و بدین ترتیب روز ۱۴ تیرماه هر سال را به عنوان روز دهیاری‌ها و شهرداری‌ها نامگذاری شد و بدین مناسبت لازم دانستم تا مطالبی در مورد دهیاران روستای زرتشتی‌نشین مزرعه‌کلانتر ارایه دهم.
روستای مزرعه‌کلانتر یکی از روستاهای زرتشتی‌نشین است که در ۱۱ کیلومتری شهرستان میبد در استان یزد واقع شده است و اسامی دهیاران این روستا که تمامی آنها زرتشتی هستند به شرح زیر است:
۱_آقای فرهنگ بهمردی که از سال ۱۳۷۸ با انتخاب اعضای اولین دوره شورای روستا به عنوان دهیار معرفی شدند و فعالیت ایشان تا سال ۱۳۸۱ ادامه داشت.
۲_ روانشاد دولت سامیا اولین بانوی زرتشتی دهیار بودند که از سال ۱۳۸۲ از سوی اعضای دومین دوره شورای روستا به عنوان دهیار معرفی شدند و فعالیت ایشان تا سال ۱۳۹۳ ادامه داشت از مهمترین فعالیت های ایشان در دوران دهیاری احداث فضای سبز و پارک روستا سنگ‌فرش‌ کردن برخی از کوچه‌ها و بازسازی و مرمت بناهای قدیمی روستا و راه‌اندازی سرویس رفت‌وبرگشت با اتوبوس به شهر میبد است. روانشاد دولت سامیا در تاریخ ۲۱ فروردین ماه سال ۱۳۹۹ چشم از جهان فرو بست.
۳_ بانو دلنواز جوانمردی که از تاریخ ۱۳ اسفند ۱۳۹۳از سوی اعضای چهارمین دوره شورای روستا دهیار معرفی شدند و فعالیت ایشان تا سال ۱۴۰۰ ادامه داشت. مهمترین فعالیت‌های ایشان در دوره دهیاری سنگ‌فرش کردن برخی از کوچه‌های روستا احداث میدان سکه در ابتدای روستا و واکسیناسیون ساکنین روستا در برابر ویروس کرونا در سال ۱۴۰۰ است.
به مناسبت گرامی داشت روز دهیار در سال ۱۳۹۹ محمد جواد احمدی، بخشدار مرکزی میبد به همراه حجت‌الاسلام محمدعلی فاضلی مسوول دفتر امام جمعه شهرستان میبد با حضور در منزل دلنواز جوانمردی از ایشان تجلیل نمودند.
۴_ آقای رستم نودینی که از تاریخ ۲ بهمن ۱۴۰۰ با انتخاب اعضای ششمین دوره شورای روستا و با حکم بخشدار میبد به عنوان دهیار معرفی شدند و فعالیت ایشان در حال حاضر ادامه دارد از مهمترین فعالیت ایشان در دوران دهیاری سنگ‌فرش کردن و کاشت درخت در خیابان اصلی روستا و خرید کامیون جهت درآمدزایی برای روستا است. در آغاز سومین سال ششمین دوره شورای روستا از رستم نودینی توسط بخشداری تقدیر شد.

*فرخ ایزدی؛ نویسنده کتاب مزرا، کندوکاوی در روستای زرتشتی‌نشین مزرعه‌کلانتر میبد
14 تیرماه 1403

به اشتراک گذاری
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه‌ترین ها
1403-10-26