به کوشش انجمن زرتشتیان کرمان

آموزش ستاد نوروزی راهنما و پاسخگوی گردشگران

انجمن زرتشتیان کرمان چندین سال است که گروهی از جوانان و نوجوانان کرمان را با عنوان ستاد نوروزی در راستای راهنمایی و پاسخگویی به گردشگران و بازدیدکنندگان، گردهم می‌آورد.
هر ساله گردشگران و بازدیدکنندگان بی‌شماری به آتشکده و موزه زرتشتیان کرمان می‌آیند و از این دو مکان دیدن می‌کننند. گروهی از نوجوانان و جوانان زرتشتی آموزش‌دیده پاسخگو به پرسش‌ها‌ی گردشگران و راهنمای آنان هستند.
در این راستا، نشست‌های آموزشی ستاد نوروزی انجمن زرتشتیان کرمان در دو روز پنجشنبه 23 و آدینه 24 اسفندماه 1397 خورشیدی برگزار شد.
موبدیار مهرزاد کاویانی روز پنجشنبه، نکته‌های دینی را به شرکت‌کنندگان آموزش داد. همچنین آرش ضیاتبری، کارشناس ارشد و پژوهشگر تاریخ زرتشتیان تاریخ ایران، روز آدینه برای شرکت‌کنندگان از تاریخچه‌ی موزه و اشیا آن سخن گفت.
اشیای این موزه از سوی روانشاد موبدیار مهران غیبی و دیگر همراهانشان در دوران قبل گردآوری و راه اندازی شده است.
موزه و آتشکده‌ی زرتشتیان کرمان در روزهای نوروز برای ورود همه‌ی بازدیدکنندگان همکیش و غیرهمکیش باز است.

موبدیار مهرزاد کاویانی 

خانم مینا کیهانی مسیول ستاد نوروزی و هموند انجمن زرتشتیان کرمان 

 آرش ضیاتبری کارشناس ارشد تاریخ ایران و پژوهشگر تاریخ زرتشتیان

 آرش ضیاتبری کارشناس ارشد تاریخ ایران و پژوهشگر تاریخ زرتشتیان 

موبد فرهنگ فلاحتی مسوول پاسخگویی به پرسش‌های دینی بازدیدکنندگان

موبد فرهنگ فلاحتی مسوول پاسخگویی به پرسش‌های دینی بازدیدکنندگان

فرتور از تریتی ضیاتبری است.

0114

به اشتراک گذاری
Telegram
WhatsApp
Facebook
X
LinkedIn
Email

2 پاسخ

  1. درود بر شما . بسیار زیبا که با آموزش ، از گروه موثر نوجوان و جوان استفاده می شود . با امید موفقیت روز افزون .

  2. درود بر شما . هزار رود بر شما- شاه رود بر شما- اصلا کلا تمام رود های جهان بر شما و هر چه نیکی است بر شما هر کسی برای به روزی خلق تلاش میکند شایسته ستایش است ستایش مر خدا راست لیکن هر گاه یک فرد کاری خدای گونه و اهورایی میکند ستایشی شبه اهورایی او را لازم است . با امید موفقیت روز افزون .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *