لوگو امرداد
گزارش هفتگی، نشست نوزدهم

تارنمای خبری انجمن زرتشتیان تهران به روز می‌شود

هموندان هیات مدیره‌ی انجمن زرتشتیان تهران در نشست نوزدهم پیرامون نام‌نویسی سرویس مدارس شش‌گانه‌ی زرتشتی و به روزرسانی تارنما‌ی خبری انجمن و چند مورد دیگر گفت‌وگو کردند.

مصوبه‌های کمیسیون خدمات:
  • مصوب شد فراخوان عمومی در روزنامه‌ی همشهری برای تعیین پیمانکار سرویس مدارس شش‌گانه‌ی تهران چاپ شود.
  • مصوب شد از تاریخ 29 تیرماه تا 15 شهریورماه 1398 ثبت‌نام سرویس مدارس زرتشتی انجام شود.

نرخ اعلام شده برای مسیرهای رفت و برگشت یا یکطرفه در گزارش مصوب شد: 29 تیرماه آغاز نام‌نویسی سرویس مدارس بخوانید.

–        بابک شهریاری، دبیر کمیسیون خدمات درباره‌ی این مصوبه گفت: این نرخ طبق استعلام‌های گرفته شده از قرارداد سال گذشته است که تقریباً ۴۰ درصد کل مبلغ پرداختی به پیمانکار داده می‌شود، یعنی انجمن 60 درصد سوبسید پرداخت می‌کند.

–        مهردخت شهریاری، فرنشین کمیسیون خدمات، با اشاره به این که  برآورد قیمت بیشتر بر مبنای قیمت پارسال بوده است، گفت: با پیش‌بینی استفاده از اتوبوس برای هر رفت‌و‌آمد در مسیر مشخص، مبلغ ۱۵۰۰ تومان برای هر سفر و برای ۹ ماه برابر برآورد ۶۵۰ هزار تومان در سال تحصیلی محاسبه شد و این میزان تقریبا 40 درصد مبلغ پرداختی به پیمانکار در سال گذشته است. این در حالی است که تاکسیرانی به طور رسمی نرخ خدمات را ۲۷ درصد افزایش قیمت داده است.

–        شاه‌بهرام سیروسی، فرنشین کمیسیون مالی، پیشنهاد داد:  ابتدا با پیمانکار قرارداد بسته و قیمت نهایی و وسیله نقلیه مورد نظر  مشخص شود. کسانی هستند که تمایلی به دریافت سوبسید ندارند و  نمی‌خواهند از آن استفاده کنند و برخی دیگر نیاز به سوبسید بیشتری دارند. نیازی به دادن سوبسید به مقدار یکسان برای همه نیست. آن دسته از خانواده‌هایی که قصد استفاده از سوبسید دارند به انجمن درخواست نامه بنویسند.

–        فرشاد فرهی‌فر گفت: با وجود این که فرزند خودم از سرویس استفاده می‌کند موافق اعمال سوبسید نیستم و مقدار حداکثر 30 درصد یا حتی کمتر برای سوبسید در نظر گرفته شود. از طرفی قسط‌بندی شود و مبلغ حاصل صرف تجهیز و ارتقای آموزش مدارس و حقوق معلمان شود.

–        کامبیز میزانیان: با توجه به اینکه تعیین مسیر و انتخاب پیمانکار زمان‌بر است 15 شهریور برای نام‌نویسی کمی دیر به نظر می‌رسد.

–        جمشید دارابیان: شاید 80 درصد جامعه زرتشتی طبقه‌ی متوسط مالی باشند اگر این تعداد موافق حذف سوبسید نباشند چگونه می‌توان نظر آنان را برآورده کرد.

رستم مزدیسنی، دبیر کمیسیون مالی انجمن زرتشتیان تهران در این باره گفت: مسیرها نسبت به پارسال تفاوت آنچنان نخواهد داشت. می‌توان طبق مسیرهای سال گذشته از پیمانکارها استعلام قیمت کرد.

–        افشین نمیرانیان، درباره‌ی بار مالی اختصاص سوبسید در سه سال گذشته گفت: سال‌های گذشته نزدیک به 340 میلیون تومان در سال بابت خدمات سرویس مدارس سوبسید خرج شد که اگر تعهدات عادی و هزینه‌های رایج انجمن مانند حقوق کارمندان، آب و برق و موارد دیگر را از مخارج سالانه‌ی انجمن خارج کنیم، این مبلغ نزدیک به 25 درصد از دارایی و بودجه‌ی سالیانه‌ی انجمن است که عدد درشت و قابل توجهی است. می‌توان با این مبلغ خیلی کارهای دیگر انجام داد که البته باید بحث کرد که ارزش آن را دارد یا خیر. شاید واجب‌ترین کار هزینه روی همین سرویس‌ها باشد. باید با حوصله بیشتری در این مورد فکر کنیم، واقعیت این است که اکنون به دلایلی زمان را از دست داده‌ایم و ناگزیریم به سرعت نام‌نویسی سرویس را انجام دهیم. من فکر می‌کنم درصدی از افراد جامعه حاضرند تمام پول سرویس مدارس را پرداخت کنند به ویژه در پایه‌های پایین‌تر مانند دبستان‌ها و با این پیشنهاد امکان پرداخت کامل مبلغ را از 60 یا 70 درصد از افراد سلب می‌کنیم. پیشنهاد می‌کنم اکنون با این مبلغ نام‌نویسی کنیم و کف قیمت را این مقدار در نظر بگیریم و سقف مبلغ را پس از مناقصه به عنوان قسط دوم تعیین کنیم. کسانی را که نمی‌خواهند مبلغ سقف را پرداخت کنند به انجمن‌های اولیا و مربیان مدارس درخواست دهند تا 50 یا 60 درصد مبلغ به آنان سوبسید داده شود.

–        کورش ساسانی، هموند هیات‌مدیره انجمن زرتشتیان تهران سوبسید سرویس‌ها را یکی از دلایل نام‌نویسی خانواده‌ها در آموزشگاه‌های زرتشتی دانست و گفت: یکی از دلایلی که افراد ترغیب به ثبت‌نام در مدارس می‌شوند همین سوبسید سرویس‌ها است. هر زمان که صحبت از درآمدزایی انجمن می‌شود اولین گزینه فشار بر همکیشان است. می‌توان نظرسنجی از والدین انجام داد که آیا موافق برداشت سوبسید هستند یا خیر. به نظر من همه باید از این سوبسید استفاده کنند و هر کس تمایل دارد کمکی به مدارس کند از طریق اولیا و مربیان مستقیم به مدارس این کمک را پرداخت کند. افزون بر این چه کسی قرار است صلاحیت افراد را برای دریافت سوبسید تعیین کند؟ خواهش می‌کنم بیشتر روی مزایا و معایب این طرح فکر شود.

–        بابک شهریاری: تاکنون هیچ ارتباط مستقیمی بین پرداخت سوبسید برای سرویس و تعداد ثبت‌نام شوندگان در مدارس ندیده‌ام یا حداقل چنین آماری را مشاهده نکرده‌ام اگر چنین آماری موجود باشد بهتر می‌توان تصمیم گرفت. حتی هیچ ارتباط مستقیمی بین پیشرفت جامعه‌ی زرتشتی و ثبت‌نام فرزندان در مدارس نمی‌بینم.

–        بهمن تیمساری: هرچقدر هم که هزینه‌ی سرویس را پایین بیاوریم وقتی کیفیت آموزشی مناسب نباشد هیچ دانش‌آموزی ثبت‌نام نخواهد کرد. انگیزه‌های متعدد دیگری هست که می‌تواند باعث شود خانواده‌‌ی زرتشتی فرزندشان را به مدارس زرتشتی بفرستند یا خیر. ولی نباید فراموش کنیم اولویت سوبسید را باید برای گروه‌های بزرگتر جامعه در نظر بگیریم. برآورد قیمت بر اساس اتوبوس را درک نمی‌کنم برای اینکه ما زمانی قرار گذاشتیم برای رفاه دانش‌آموزان تاکسی داشته باشیم اما وقتی این انتظار ایجاد شد شاهد این بودیم که وقتی در مسیری از ون استفاده می‌شد افراد اعمال نظر می‌کردند و تبدیل به تاکسی می‌شد. از طرفی برای کسی امتیازی قایل می‌شویم حتی کسی هم که تمکن مالی دارد توقع دارد از آن استفاده کند چراکه این سوبسیدی است که انجمن برای کل جامعه در نظر گرفته پس چرا من نباید استفاده کنم. بنابراین نباید طبق یک فرض انتظار قسط بندی داشته باشیم. همچنین در انجمن اولیا و مربیان همه همکیش نیستند پس اگر به اولیا و مربیان واگذار شود دلیلی وجود ندارد این کار به درستی انجام شود. قیمت و هزینه‌ها تقریبا مشخص است، بر استناد ارقام مقدار سوبسید نیز مشخص است. طبق این ارقام با بار مالی حدود 30 درصد بار مالی در قیاس با سایر هزینه‌های کمیسیون خدمات اعتقاد ندارم که انجمن برای ارکان مختلف جامعه عدالت را برقرار کرده باشد. اگر در دوره‌ای تصمیم بر رایگان کردن سرویس مدارس شد، برای بازگرداندن شرایط به قبل درست نیست هر سال بحث کنیم.

فیروزه ماوندادی: درست است سرویس بار مالی زیادی را در بر دارد اما با بالا بردن هزینه‌ی سرویس مدارس خالی می‌شوند. کسی که از تهران‌پارس مشکلات را تحمل می‌کند. ترجیح می‌دهد در مدرسه‌ای نزدیک منزل خود ثبت‌نام کند تا متحمل هزینه و وقت کمتری شود و در عین حال کیفیت آموزشی بهتری داشته باشد. اعتقاد دارم برای خانواده‌هایی که فرزندان خود را در مدارس زرتشتی نام‌نویسی می‌کنند و باعث رونق و سرپا نگه داشتن مدارس می‌شوند باید سوبسید داده شود. چرا باید این سوبسید به بقیه افرادی داده شود که از امکانات جامعه زرتشتی استفاده‌ای نمی‌کنند.

بابک شهریاری در بخشی دیگر گفت: چرا هدف را خالی نشدن مدارس در نظر می‌گیریم. من چنین نظری ندارم. هدف ما پیشرفت جامعه‌ی زرتشتی است که می‌تواند با حضور دانش‌‌آموزان در مدارس هم راستا باشد یا نباشد. چرا این پیش‌فرض وجود دارد که برای پیشرفت جامعه زرتشتی حتما باید در مدارس زرتشتی تحصیل کنند.

–        خدامراد مزداپور، هموند هیات‌مدیره‌ی انجمن زرتشتیان تهران، حضور فرزندان در گروه‌های زرتشتی را در حفظ فرهنگ و شکل‌گیری تربیتی دانش‌آموزان موثر دانست.

–        فرهاد کشاورزی، هموند هیات‌مدیره‌ی انجمن زرتشتیان تهران، گفت: در هر صورت هر دو موضوع حفظ مدارس و ارتقای جامعه باید دارای اهمیت باشد. در همین راستا کمیسیون آموزشی گروه تخصصی از مدیران کنونی و سابق مدارس پسرانه که همکیش هستند را تشکیل داده و جلساتی را شروع کرده که با بالا بردن کیفیت آموزشی والدین را جلب کند تا فرزندان را در مدارس نام‌نویسی کنند. وقتی کیفیت آموزشی بالا باشد دیگر مسافت و هزینه‌ی سرویس معنا نخواهد داشت. خوشبختانه این جلسه‌ها با استقبال روبه‌رو شده و امیدواریم از سال آینده با مصوبه‌ی انجمن به این رویه کمک کنیم تا دیگر بحث سرویس مطرح نباشد.

–        کامبیز میزانیان: رکن اصلی یک مدرسه آموزش و پرورش است. در هر خانواده‌ای تمام سرمایه‌گذاری روی فرزندان است. این فرزندان هستند که در آینده به جای ما تصمیم‌گیری خواهند کرد. در دوره قبل قرار بود بخشی که از اولیا گرفته می‌شود بابت ارتقای آموزشی هزینه شود که به سرانجام نرسید. عددی که بنا است سوبسید بدهیم درست است که مقدار زیادی است اما بیشتر از میزان سوبسید در بخش‌های دیگر مانند اجاره‌بها نیست ولی باید این کار را انجام بدهیم چون بهترین و مهم‌ترین سرمایه‌گذاری برای همین نیروی انسانی نسل آینده است.

–        فرشاد فرهی‌فر: گروهی که امسال از مدیران تشکیل شده قطعا در سال آینده از انجمن توقع دارد تا از تصمیماتش حمایت کند. اگر ما در بخش سرویس تمام پول خود را خرج کنیم در این بخش از عهده‌ی هزینه‌های تصمیمات کمیسیون آموزشی بر نمی‌آییم.

–        مهردخت شهریاری در بخشی دیگر گفت: در مورد سوبسید چندین جلسه بحث کردیم و واقعیت این است که تصمیم‌گیری برای سرویس امسال ممکن نیست. کمیسون خدمات وظیفه دارد هر چه سریع‌تر سرویس را تعیین تکلیف کند. این مدارس میراث ما هستند. همان‌طور که آقای مزداپور گفتند بچه‌های ما وقتی کنار یکدیگر هستند با فرهنگ و تربیت جامعه‌ی ما بزرگ می‌شوند و نظر کمیسیون خدمات این است که حتما این سوبسید پرداخت شود. مبنای قیمت محاسبه شده قابل اطمینان است و درصد سوبسید تقریبا مانند سال گذشته خواهد بود. ما عدد واقعی را پس از مشخص شدن پیمانکار نیز بیان خواهیم کرد و اگر والدین تمایل داشته باشند مبلغ بیشتری پرداخت کنند بسیار خوشحال خواهیم شد. با توجه به اینکه تاکسی و ون مورد استفاده قرار می‌گیرد و باید مسیرها تعیین شود تاکید می‌کنیم تا 15 شهریور خانواده‌ها ثبت‌نام سرویس خود را انجام دهند.

مصوبه‌ی کمیسیون فرهنگی:
  • مصوب شد تا مقداری از پارچه‌های اشوداد آدریان تهران جهت دوخت کلاه سفید مورد استفاده قرار گیرد.
مصوبه‌های کمیسیون روابط عمومی:
  • مصوب شد طبق درخواست یکی از همکیشان به وی تخفیف اجاره‌بها داده شود.
  • مصوب شد تا سقف 150 میلیون ریال برای طراحی و راه‌اندازی تارنمای انجمن زرتشتیان تهران پرداخت شود.

کامبیز میزانیان، هموند کمیسیون روابط عمومی، با اشاره به این که براساس فراخوان داده شده برای طراحی سایت، دو تن از همکیشان اعلام آمادگی کردند و یکی از آنها انصراف داد، گفت: در جلسه‌ای که با آنها برگزار شد یک همکیش اعلام انصراف کرد و پیشنهاد قیمتی همکیش دیگر با استعلام قیمت از سه شرکت هم‌سطح طراح سایت مقایسه شد. در نهایت با شرکتی که اعلام آمادگی کرده بود قرارداد با جزییات بسته شد.

کامبیز میزانیان درباره‌ی به روزرسانی تارنمای انجمن زرتشتیان تهران گفت: از امکانات پیش‌بینی شده برای تارنمای انجمن زرتشتیان تهران می‌توان به آگاهی‌رسانی اخبار همگانی و آگاهی‌رسانی ویژه‌ی اعضای انجمن، همچنین مکانیزه شدن خدمات انجمن، ارسال خبرنامه، تقویم رویدادنگار سالانه‌ی هر یک از ارگان‌های انجمن، رزرو آنلاین تالار پذیرایی و انتخاب منوی غذا و تعداد نفرات به همراه پرداخت و پیش پرداخت آنلاین، ثبت‌نام سرویس مدارس، نظرسنجی و دهش خیراندیشان در این تارنما اشاره کرد. قابلیت دو زبانه شدن این سایت وجود دارد که در صورت نیاز 20 درصد به مبلغ بالا افزوده می‌شود.

جمشید دارابیان معرفی مشاغل همکیشان از طریق سایت انجمن را پیشنهاد کرد تا ارتباط متقابل با هموندان انجمن تقویت شود.

بهمن تیمساری، هموند هیات‌مدیره‌ی انجمن زرتشتیان تهران درباره‌ی معیار انتخاب شرکت طراح تارنما پرسید: انتخاب این شرکت طراح تارنما براساس برآورد مالی بوده یا ملاک فنی هم بررسی شده است؟ آیا این قرارداد با شخص بسته می‌شود یا انجمن؟ آیا ضمانت‌نامه‌ی حسن انجام کار پیش‌بینی شده است؟

وی در ادامه پیشنهاد داد تا در قرارداد تست نفوذ شبکه هم با هماهنگی کارفرما انجام شود تا در مورد هک و سرقت اطلاعات اطمینان حاصل شود.

افشین نمیرانیان: در مورد بخش ویژه‌ی اعضا که افراد برای ورود به تارنما، باید نام‌نویسی و اطلاعات شخصی خود را بارگذاری کنند. پیشنهاد و تاکید می‌کنم حداقل اطلاعات وارد شود. چرا که این داده‌ها در جایی ذخیره خواهد شد که هرچقدر امنیت آن بالا باشد امکان نفوذ به اطلاعات وجود دارد.

فرشاد فرهی‌فر، هموند هیات‌مدیره‌ی انجمن زرتشتیان تهران، از ارتباط رودررو ‌به عنوان ارتباط موثر نام برد و گفت: ناگزیر هستیم این تغییرات رو به جلو را با تمام مزایا و معایب آن انجام دهیم و من با تغییرات سایت موافقم. امیدوارم این بروزرسانی به حدی باشد که ارزش هزینه کردن را داشته باشد. با وجود این که اکنون نیز تارنما، سامانه‌ها و گروه‌های اطلاع‌رسانی موجود است اما همچنان موثرترین راه ارتباطی با جامعه روش‌های حضوری، تلفنی و دهان به دهان است. آیا چنین هزینه‌ای برای تارنما موثر خواهد بود؟ نماینده‌ای که از طرف انجمن قرار است شیوه‌ی کار با سایت را آموزش ببیند مشخص شده است؟ پشتیبانی‌های سالانه‌ی بعد از آن چگونه است؟ تا چهار ماه آینده که این طراحی طول می‌کشد آیا زیرساخت فنی و هاست انجمن برای بارگذاری سایت آماده خواهد شد؟

کامبیز میزانیان: این استعلام قیمت از سه شرکت که از نظر فنی و توانایی در یک سطح با نمونه کارهای مشابه انجام شده است. معیار ما این بود از شرکت‌هایی استفاده کنیم که از کدنویسی آماده استفاده نکنند و خودشان سایت را کدنویسی کنند. این پیش قرارداد برای ما ارسال شده و تاکنون پاسخی از طریق انجمن داده نشده و باید نسبت به این قرارداد اصلاحاتی انجام دهیم. پشتیبانی پس از یک سال به تصمیم انجمن واگذار شده و بار مالی به همراه دارد اما سالانه مبلغ قابل توجهی نیست. در مورد هک شدن اطلاعات دو بخش اهمیت دارد. یکی بخش کدنویسی خود سایت و دیگری هاست سایت است یعنی مکانی که در آن اطلاعات بارگذاری می‌شود، که در این قرارداد هاست سال اول به عهده‌ی شرکت پیمانکار گذاشته شده است تا در صورت بروز هر گونه مشکلی از هر دو بخش، مسوولیت پشتیبانی بر عهده یک شرکت باشد. یک دیتابیس از اعضای انجمن در اختیار داریم و برای نام‌نویسی در نظر داریم هر شخص با ورود کد شناسایی زرتشتی خود پیامکی حاوی کد تاییدیه دریافت کند و وارد سایت شود. پس تنها اطلاعات ذخیره شده کد عضویت افراد خواهد بود. همان طور که گفته شد مهم‌ترین بخش سایت محتوای آن است. بنا داریم فردی از دبیرخانه‌ی انجمن را برای تولید محتوا و اخبار داخلی انجمن آموزش دهیم. ترجیح بر این است مسوول سایت از اعضای هیات مدیره نباشد تا در گردش‌های بعدی اختلالی در کارکرد سایت ایجاد نشود. بخشی دیگر از محتوا مربوط به اماکن و افراد خارج از انجمن زرتشتیان است که در نظر داریم بابت محتواهای خاص با افرادی قرارداد ببندیم و آن‌ها را مسوول آماده کردن و ارسال اخبار کنیم. سایت واکنش‌گرا یا ریسپانسیو طراحی خواهد شد تا در گوشی، تبلت و سایر دستگاه‌ها نیز قابل استفاده باشد.

مصوبه‌های کمیسیون مالی:

  • هزینه‌ی لابراتوار دندان‌پزشکی خوردادماه 1398 به مبلغ 11 میلیون و 300 هزار ریال.
  • هزینه‌های پرداختی به دندان‌پزشکان درمانگاه در خوردادماه 1398 به مبلغ 189 میلیون و 852 هزار ریال.
  • پرداخت هزینه‌ی اقساط بیمه‌های تکمیلی کارمندان انجمن زرتشتیان تهران به مبلغ 127 میلیون و 323 هزار و 820 ریال.
  • تسویه‌ی تنخواه درمانگاه یگانگی از تاریخ دوم تیرماه تا دوازدهم تیرماه 1398 به مبلغ 11 میلیون و 594 هزار ریال.
  • هزینه‌ی خرید کولر ۷۰۰۰ در پذیرشگاه پارسایی به مبلغ ۲۳ میلیون و 9۸۰ هزار ریال.
  • هزینه خدمات کامپیوتر به اماکن زیر مجموعه انجمن به مبلغ ۵ میلیون و ۴۵۰ هزار ریال.
  • هزینه آگهی‌های چاپ شده در روزنامه‌ها بابت دو مجمع عمومی، پرسه و فراخوان استخدام پزشک ۲۳ میلیون 593 هزار و 500 ریال.
  • هزینه‌های خرید مصالح برای آرامگاه قصرفیروزه به مبلغ 11 میلیون 300 هزار ریال.
  • هزینه‌ی کارکرد سه ماهه‌ی مربی دینی دبیرستان دوره اول گشتاسب مبلغ ۱۸ میلیون ریال بابت ۱۴۴ ساعت کار.
  • پرداخت بخشی از هزینه‌های نصب آسانسور ساختمان خرمن گیو به مبلغ ۴۰۷ میلیون ریال.
  • تسویه تنخواه درمانگاه یگانگی از تاریخ ۱۲ تا ۲۴ تیرماه 1398 به مبلغ ۴۶ میلیون و ۳۲۸ هزار ریال.
  • پرداخت هزینه تنخواه کمیسیون موقوفات ۲۸ میلیون و ۱۲۸ هزار ریال.
  • پرداخت هزینه ساخت ساختمان خرمن گیو به مبلغ 10 میلیارد و 500 میلیون ریال از مبلغ کل ۱۸ میلیارد  ۹۱۸ میلیون ریال.

مصوبه‌های کمیسیون موقوفات:

  • تعدیل اجاره‌ی یکی از واحدهای خانه‌ی جوانمردی واقع در خیابان ستارخان از تاریخ یکم خوردادماه 1398 تا 31 اردیبهشت‌ماه 1399 مصوب شد.
  • تعدیل اجاره‌ی یکی از واحدهای خانه‌ی همتی واقع در شهرآرا از تاریخ یکم تیرماه 1398 تا 31 خوردادماه 1399 مصوب شد.

 

پیش از دستور نشست نوزدهم

–        فرامرز پوررستمی کنشگر هازمان زرتشتی و بازرس پیشین انجمن زرتشتیان تهران با اشاره به این که دو انتخاب مهم بازرسان و مدیر تالارهای پذیرایی خسروی در پیش است، گفت: بازرس، چشم و گوش هازمان، کمک به هیات‌مدیره و نگهبان اعتبار خودش است پس باید با دقت و  تیزبینی به این کار بپردازد. وی در ادامه افزود: تالارهای پذیرایی از مکان‌هایی هستند که از آن باید به گونه‌ای مراقبت شود، که از آن شایعه‌های بزرگ ساخته نشود. برای پیشگیری از ایجاد خبرهای نادرست و شایعه‌سازی، باید ورودی و خروجی‌های تالار یعنی اطلاعات کالاهای خریداری شده و مصرف شده مکانیزه شود. نظارت بازرس نیز به این شفاف‌سازی کمک می‌کند.

–        فریدون گشتاسبی دیگر سخنران پیش از دستور، با سپاسداری از هیات مدیره‌ی این دوره برای انتخاب رستم فولادی به عنوان دبیرخانه‌ی انجمن زرتشتیان تهران، پیشنهاد داد: دبیران و کادر آموزشی مدارس را از میان جوانان زرتشتی تحصیل‌کرده به عنوان حق‌التدریس استخدام کنید تا هم آنان کسب درآمد کنند و هم در آینده نگران جانشین برای مدیر نباشید. وی گرفتن سه درصد اعیانی آموزش و پرورش و وضعیت زمین‌های قصرفیروزه را یادآوری کرد.

–        گروهی از مادران، از رفتار نامناسب یکی از کارکنان زیرمجموعه‌ی انجمن زرتشتیان تهران گلایه کردند.

گوشه و کنار:

فرهاد کشاورزی: استعفا می‌دهم

–        فرهاد کشاورزی از همکاران خود در هیات‌مدیره گلایه کرد و گفت: گفت‌وگوهای نشست‌های غیرعلنی به سرعت پخش می‌شود و در صورتی که این مورد تکرار شود استعفا خواهم داد.

–        نشست هفتگی انجمن زرتشتیان تهران دوشنبه 31 تیرماه به دلیل همزمانی با آیین گشایش جام جانباختگان برگزار نمی‌شود.

–        نشست نوزدهم انجمن زرتشتیان تهران به درخواست کمیسیون موقوفات برای گفت‌وگو درباره‌ی تعدیل اجاره بها و شرایط یکی از مستاجران و با رای موافق هیات‌مدیره‌ غیرعلنی پیگیری شد.

–        هیات بازرسان گفت‌وگو با هیات‌مدیره را به نشست غیرعلنی موکول کردند.

نشست نوزدهم انجمن زرتشتیان تهران دوشنبه 24 تیرماه 1398 خورشیدی با باشندگی 21 هموند هیات‌مدیره نزدیک به دو ساعت‌ونیم برگزار شد.

 

به اشتراک گذاری
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه‌ترین ها
1403-07-19