گروهی از دانشجویان دکتری رشتهی ادیان ایرانباستان دانشگاه ادیان و مذاهب در قم، از کتابخانه یگانگی دیدن کردند و با ویژگیهای این کتابخانه آشنا شدند.
پیرو آگاهیرسانی روابط عمومی گردش ۴۵ انجمن زرتشتیان تهران و به گزارش امرداد، این برنامه علمی پژوهشی با باشندگی 15 دانشجو و به سرپرستی دکتر مهدی دانشور، پنجشنبه 31 خوردادماه 1403 برگزار شد. دانشجویان بازدیدکننده پس از شنیدن توضیحاتی درباره ویژگیهای کتابخانه یگانگی با تاریخچهی بنیادگذاری آن، انواع کتابها و دیگر منابع موجود در کتابخانه یگانگی، آشنا شدند و پرسشهای خود را بازگو کردند و از سوی کارکنان کتابخانه و سرپرست کتابخانه به این پرسشها توضیح مفصل داده شد.
بر پایهی گزارش امرداد، در این برنامه دانشجویان افزون بر کتابخانه یگانگی از آدریان تهران (آتشکده ) و دبیرستان فیروز بهرام نیز دیدن کردند. همچنین در نمایشگاهی که به کوشش رسانهی امرداد، در همین روز در تالار خسروی برپا شده بود، باشنده شدند و با برخی از ویژگیهای آیین زرتشتی از جمله پوشش ویژه زنان زرتشتی و برخی کتابهای تازه منتشر شده، آشنا شدند.
فرتور از تارنمای انجمن زرتشتیان تهران است.
6744