لوگو امرداد

زمان نام‌نویسی در سی‌وششمین جشنواره پیر نارکی تمدید شد

photo 2024 07 18 00 45 31انجمن زرتشتیان تفت و توابع یزد از تمدید زمان نام‌نویسی در سی‌وششمین دوره جشنواره آموزشی فرهنگی پیر نارکی تا پایان تیرماه خبر داد.

خداداد کیانی‌پور، فرنشین انجمن زرتشتیان تفت و توابع یزد،در گفت‌وگو با امرداد با سپاس از تمام همکیشانی که تاکنون در سی‌وششمین دوره جشنواره آموزشی فرهنگی پیر نارکی نام‌نویسی کرده‌اند، افزود که به دلیل شرایط خاص کلاس‌های دوره دوم دبیرستان یعنی دهم،یازدهم و دوازدهم دبیرستان که امتحان نهایی بوده و هنوز کارنامه در اختیار خانواده ها قرار نگرفته و همچنین درخواست تعدادی از همکیشان که به هر دلیل تاکنون نتوانسته‌اند نام‌نویسی را تکمیل نمایند زمان نام‌نویسی در سی‌وششمین دوره جشنواره آموزشی فرهنگی پیر نارکی تا ساعت *۱۲ شب روز یکشنبه برابر با ۳۱ تیرماه ۱۴۰۳* تمدید شد.
کیانی‌پور خاطر نشان کرد که به دلیل زمان‌بَر بودن فرآیندهای مربوط به کنترل مدارک و سایر امور، این زمان *به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد* و نام‌نویسی تنها از راه تارنمای انجمن زرتشتیان تفت و توابع یزد به نشانی tasza.ir انجام خواهد گرفت و ارسال مدارک از سایر روش‌ها به عنوان نام‌نویسی در نظر گرفته نخواهد شد.
فرنشین انجمن زرتشتیان تفت و توابع یزد در پایان از همکیشان درخواست نمود نام‌نویسی را به روزهای پایانی واگذار ننمایند و در اولین زمان ممکن نام‌نویسی را انجام دهند.
سی‌وششمین دوره جشنواره آموزشی فرهنگی پیر نارکی روز پنجشنبه ۱۱ امردادماه ۱۴۰۳ از ساعت ۱۸:۳۰ در سپندینه پیر نارکی برگزار خواهد شد.

ویژه زرتشتیان

به اشتراک گذاری
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

2 پاسخ

  1. با درود
    فعلا حتی تاریخ دادن کارنامه های دبیرستان اعلام نشده و فکر نکنم تا آخر ماه کارنامه ها داده بشه.اگه اینطور باشه امسال دانش آموزان دبیرستانی نمی‌توانند کارنامه هاشون رو به موقع ارسال کنند و در جشنواره شرکت کنند.

  2. زرتشتیان نگهبانان راستین دین نیاکان ما ایرانیان و کهن تربن دین جان هستند و زرتشت نخستین پیامبر خردمند چراغ دانش و اندیشیدن به آفریدگار یکتا را برافروخت ❤🔥❤

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه‌ترین ها
1403-10-26