لوگو امرداد

هومن فروهری از سخنرانان این دوره وبینار «با هومتا»

photo 2022 10 04 00 17 01وبینار جهانی با هومتا Ba_Humata در نشست یکشنبه 17 مهر ماه برابر با نهم اکتبر ۲۰۲۲ با سخنرانی پژوهشگران دین موضوعی را همسو با اندیشه‌های اشو زرتشت بررسی می‌کند.

بنیاد باهومتا، از همه دعوت کرده تا در این وبینار همراه باشند. این برنامه‌ی ماهیانه وبینار جهانی و اندیشه‌برانگیز، توسط دانشمند زرتشتی متخصص علوم اعصاب دکتر کریشما کوکا از دانشگاه کمبریج انگلستان مدیریت می‌شود.
سخنران‌ها‌ی وبینار (به زبان انگلیسی):

– هومن فروهری با موضوع نور و عشق از ایران
– ارواد فروش تورل از هنگ کنگ
– شازنین منشی از بریتانیا
– دکتر کومی وواینا از هندوستان

این وبینار جهانی با اندیشه‌ای ویژه و امیدبخش، در ساعت 18:30 به وقت ایران برگزار می‌شود.

? برای پیوستن و شرکت در وبینار جهانی باهومتا از نشانی زیر به فضای زوم وارد شوید:

https://us02web.zoom.us/j/83408826220
Meeting ID: 834 0882 6220
Passcod:BAHUMATA

? درصورت تکمیل ظرفیت زوم، فیس بوک با آدرس زیر در دسترس است:
https://www.facebook.com/BaHumataVohumana
بر روی دیدن ویدیو کلیک کنید.

? زمان: یکشنبه 9 اکتبر 2022
8:00 AM Pacific Time
11:00 AM Eastern Time
*6:30 PM Iran Time*
8:00 PM Pakistan Time
8:30 PM India Time
4:00 PM UK Time
11:00 PM Perth Australia, Hong Kong And Singapore

سری وبینارهای جهانی با عنوان باهومتا Ba_Humata در زمینه‌ی تاثیر اندیشه‌ی نیک بر منش زندگی و یگانگی با پروردگار برپایه‌ی ارزش‌های زرتشتی با شعار «دعا با عمل و عمل با دعا» ماهیانه برگزار می‌شود. هدف از این برنامه‌ها ایجاد و ترویج هماهنگی با آگاهی جمعی انسانیت، مهر، آرامش، اشویی و راستی است.

به اشتراک گذاری
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه‌ترین ها
1403-02-01