کیخسرو خانبدر: از نگاه من، مدیران جامعهی ما باید مردم را با تصمیمگیریها و تصمیمسازی خود همراه کنند. اگر روابطعمومیهای سازمانها قویتر عمل کنند، مردم را با طرحها و برنامهها و پروژهها، پیش از تصمیم نهایی و در حین تصمیمسازی آشنا و توجیه کنند، حمایت و پشتیبانی مردم را برای طرحها و تصمیمها خواهند داشت.
با این مختصر که نگاشته شد و در ادامه پیشنهاد این است:
ایجاد سامانه نظرسنجی آنلاین مردم (سهامداران) در مورد همهی طرحها و برنامهها و پروژهها.
با بهرهگیری از این سامانه اگر متوجه شدیم طرح و برنامه و پروژهای تایید و پشتیبانی اکثریتی از مردم را ندارد، تجدید نظر کنیم، روابطعمومیها فعال شوند و مردم را توجیه کنند، آنگاه در تصمیمگیری تامل کنیم.
ایدون باد.
شهریور 1403
نظرسنجی آنلاین؛ روشی برای بهبود ساختار تصمیمسازی
- کیخسرو خانبدر
- 1403-06-20
- 19:48
به اشتراک گذاری
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter
تازهترین ها
2 پاسخ
با درود و سپاس از کنشکر گرامی آقای خانبدر.
۱. چند در صد جامعه با اینترنت کار میکنند و چند در صد اخبار انجمن را دنبال میکنند؟ از این در صد، چقدر باور دارند که به نظرسنجی پاسخ بدهند؟ از نظر آماری نتایج صحت و دقت دارند؟
۲. آیا انجمنیها واقعا باور دارند که مردم سهامداران هستند و نظر آفراد مهم است؟ آیا انجمن حاضر است خارج کارهای روزمره به اقدامات پیشگامانه و برنامه ریزی شده بپردازد؟
۳. آیا انجمن تمایل به شفاف سازی و در اختیار گذاشتن اطلاعات به جامعه دارد؟
درود بر شما استاد گرامی.
آنچه که اخیرا در سایت ارزشمند امرداد مطرح میکنم ، تاکید بر اجبار سازمانها در به کارگیری اینترنت و شبکههای اجتماعی به عنوان بخشی از بوروکراسی مدرن است(نتوکراسی).
یعنی امروزه دیگر سازمانها نمیتوانند مانند پنجاه سال پیش،در اتاق مدیران تصمیمسازی و تصمیمگیری کنند و مردم بعنوان سهامدار، به واسطه سواد کم یا دسترسی نداشتن به مدیران پذیرای آن باشند. مدیران در دنیای امروز ناچار به شریک و سهیمکردن مردم (سهامداران) در تصمیمگیریها و برنامهریزیها هستند.
اگر این اتفاق نیفتد مدیران مردم را از دست خواهند داد و این یک عدم موفقیت بزرگ برای مدیران در مدیریتشان خواهد بود.
با آرزوی بهبود مستمر.