دو خبر از پیرسبز؛ جداسازی مسیر گردشگری و تعویض کف‌کش

نصب شیشه برای جداسازی مسیر گردشگری و جایگزینی پمپ کف‌کش با یاری دهشمندان به تازگی با آغازین روزهای 1400 در پیرسبز به انجام رسیده است.
در پی سوختن دستگاه پمپ کف‌کش آب زیارتگاه سپندینه پیرسبز و پیرو درخواست انجمن زرتشتیان شریف‌آباد اردکان یزد از همکیشان برای تامین هزینه خرید کف‌کش استیل ایتالیایی با هزینه 126000000ریال، در این راستا نیک‌اندیش دهشمند فرامرز بختیاری با پذیرفتن پرداخت هزینه‌ی خرید پمپ کف‌کش آب، یاری‌گر انجمن زرتشتیان شریف‌آباد شد.
در کاری دیگر انجمن زرتشتیان شریف‌آباد با نصب شیشه، اقدام به بهینه‌سازی مسیر داخلی نیایشگاه پیرسبز برای گردشگران و زرتشتیان کرد. در واپسین روز سال ۱۳۹۹ خورشیدی و ساعتی پیش از آغاز سال نو ۱۴۰۰، شیشه‌های سکوریت برای جداسازی مسیر گردشگران و محل زیارت زرتشتیان در نیایشگاه پیرسبز نصب شد.
طرح نگاره‌ی فروهر روی شیشه‌ها به کوشش نیک‌اندیش منوچهر جمشیدی انجام شده است و محمد کمالی، همیار همیشگی پیرسبز نیز در نصب شیشه‌ها همکاری را با انجمن زرتشتیان شریف‌آباد انجام داد. بدین‌سان بخشی از فضای نیایشگاه پیرسبز ویژه‌ی دیدار و نیایش زرتشتیان خواهد بود و گردشگران نمی‌توانند به این بخش وارد شوند.
در سال ۱۳۹۵، فضای داخلی نیایشگاه پیرسبز گسترده‌تر شد و دَرِ ورودی دومی نیز برای رفت و آمد آسان‌تر بازدیدکنندگان در نظر گرفته شد، هدف از این طرح که به تصویب نشست انجمن‌ها و نهادهای زرتشتی سراسر کشور نیز رسید، بهینه‌سازی مسیر داخلی نیایشگاه پیرسبز و جداسازی مسیر گردشگران است.

پیرسبز یا چک چک و چک‌چکو، یکی از مهمترین زیارتگاه‌های زرتشتیان در 43 کیلومتری شرق شهرستان اردکان میان رشته کوه‌های اردکان و انجیره، از جایگاه‌های ویژه و دیدنی استان یزد، هر سال در روزهای گوناگون میزبان شمار بسیاری از زرتشتیان و گردشگران است.

جداسازی مسیر گردشگری

فرتورها رسیده است.
1719

به اشتراک گذاری
Telegram
WhatsApp
Facebook
X
LinkedIn
Email

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *